10 overraskende fordele ved Earl Grey Tea, du aldrig vidste støttet af videnskab og studier

Bortset fra at være en lækker forfriskende drink, har Earl Grey som en sundhedsydelser - det skyldes, at det ligner alle slags te, indeholder antioxidanter, som hjælper med at forhindre celleoxidation, som i enkle betingelser betyder, at det holder os ung ved at beskytte vores krops celler fra ekstern skade fra forurening, toksiner og stress.

TRUE, sometages har højere niveauer af antioxidanter end andre, og grønne teer har især fået det meste af ros, men alle rene organiske teer er faktisk meget sunde. Ironisk nok når du laver en kop sort te, har du brug for mere te end når du bruger grøn te; Så teoretisk kan du ende med den samme mængde antioxidanter pr. Kop te!

Vidste du som en regelmæssig tedrikker, te kan bidrage til at forbedre pH-niveauerne i munden. Denne sundhedsydelse kommer fra en meget potent antioxidant kaldet catechin, der kæmper mod orale infektioner. Te indeholder også små mængder af fluor, som har været veldokumenteret som gavnligt til det samlede helbred af dine tænder.

Selvom Earl Grey har langt mindre koffein end den FOUNDIN kaffe, indeholder den stadig nok til at holde dig i gang hele dagen. At drikke et par kopper te efter frokost er ideel til at hjælpe dig væk fra den midt eftermiddag sløvhed på kontoret og holde dig i gang, men med lige nok koffein for at sikre, at du ikke bliver vågen hele natten lang.

Nogle undersøgelser har rapporteret, at det regelmæssige forbrug af te kan reducere dårligt kolesterol med så meget som 39, forhindre hjertesygdomme og opretholde sunde arterier. Allâ blad te hjælper med at øge godt kolesterol i kroppen, som rent faktisk booster dit immunsystem. Endelig hjælper te også med at sænke blodsukkeret og opretholde dine glykæmiske niveauer, hvilket er gavnligt for nogen, der lider af eller med stor risiko for at udvikle alle typer diabetes.

Ifølge nogle nyere forskning kan drikke 2-4 kopper Oftea dagligt hjælpe dig med at tolose. Dette er primært som følge af den "langsomme brændende" koffeineffekt af te, der nogensinde vil øge din krops indre temperatur, der igen aktiverer dine naturlige fedtforbrændingsevner. Men du skal huske på, at addingmilk eller sukker kan modvirke dette, mens du tilføjer et stykke citron, kan faktisk fremskynde processen.

Bemærk: Denne artikel proâvider genareal information og disâcusâsion om sundhedssubarationer. Ordene og andre konentent proâvided her og i alle sammenknyttede mateâriâs, er ikke beregnet til, og bør ikke konstateres som en kur eller en behandling for enhver medical stand eller som en erstatning for professionel lægehjælp. Du bør altid konsultere med en passende licenseret Physiâcian eller kvalificeret sundhedspleje professionel, hvilket gør ændringer i din kost.

Det er en trist tilstand, men med global opvarmning på en højtids høje studier viser, at bier er på randen af ​​ udryddelse . På grund af vigtigheden af ​​pollinering hjælper bier rent faktisk vores eksistens på planeten Jorden. Det siger sig selv, at bier er vigtige arter både for vores planet samt fødevareafgrøder, de er en vigtig del af økosystemet og mister dem helt ville have ødelæggende virkninger, ikke kun, hvis du er en naturlig honning elsker, men for al fødevareproduktion.

Som julefestiviteter begynder at komme til en tæt, og det nye år nipper på vores helbredelser, ved vi, at du højst sandsynligt har beslutninger på dit sind. En af disse hensigter, du håber at gøre, kan have lyst til at opretholde en sundere livsstil, når det kommer til, hvad du sætter i din krop gennem mad og drikke, og vi tror på at hælde en kop otes Earl Grey tea kan gøre netop det.

Det kan være nemt at føle sig lidt slidt ned fra feriesæsonen, alt trængsel og travlhed før den store dag, sammenkomster, der indhenter kære, og sørger for, at dit arbejde var færdigt, før du startede din ferie .

Da det nye år sparker i gear, opfordrer vi dig til at tage dig tid til at sikre, at dine sipping valg er både sunde og kan gavne din krop, dette vil hjælpe dig med at leve en sund livsstil og kunne hjælpe dig med at nå dine beslutninger for det kommende år.

Vores organiske Earl Grey Tea er blandet for at opnå en særpræg smag med en unik aroma afledt af Bergamot olie og cornflowerolie. Dens lavet med sort te, indeholder naturlig smag og har også blå Cornflowers .

Earl grey kan også blive omtalt som Bergamot Tea der er normalt lavet af sorte teblade samt frugt fra Citrus bergamia træet, det er derfor når man drikker en kop earl grey du står tilbage med eftersmag af citrus . Denne te navn fik sin oprindelse fra den britiske premierminister i 1830'erne navngivne Earl Grey, og på grund af dette, er denne type af sort te normalt forbundet med engelsk. Hvad de fleste folk ikke klar over, er, at dets oprindeligt fra Sydøstasien og er i øjeblikket dyrkes i det sydlige Italien så godt.

Nogle af de andre vigtigste sundhedsmæssige fordele, du kan erhverve når de drikker Earl Grey te er, at det kan være en faktor i at øge dit hjerte sundhed. Drikke en kop Earl Grey te har været kendt for at hjælpe med at sænke en persons kolesterol.

Dit stofskifte kan opretholdes bedre, når du drikker en kop Earl Grey, det betyder at det kunne være en faktor i at hjælpe dig med at forbedre vægttab, når du forsøger at sparke de ekstra kalorier, du måtte have samlet op i løbet af ferien! Dette er på grund af citrusfrugter i te, som hjælper energiforbruget til gengæld gør dit stofskifte arbejde hen imod at miste de ekstra pounds.

Earl Grey fordele dont stop der, de kan også hjælpe med at beskytte kroppen mod virus ligesom influenza, fordi det indeholder immunitet boostere. Hvor cool er det â € En ting mere at bemærke er, at Earl Grey te har L-theanine?!; dette er en aminosyre, og den er kendt for at hjælpe berolige folk og hjælpe dem til at fokusere. â € ¨

Hvad vi tilbyder på Oteas i vejen for Earl Grey te er vores 15 tæller Earl Grey te breve, vores 25 tæller Økologisk Earl Grey te breve, og du kan endda bestille denne lækre blanding som en bulk ordre på 200 teposer.

Du kan bestille vores Earl grå som en del af vores sorte te bundle, som omfatter en 15 tæller kasse med engelsk morgenmad, sort te med karamel, og sort te med Gurkemeje, disse er også lækre blandinger i vores sorte te linje op. e bære en række af løse blade sorte teer, der indeholder nogle af de ovennævnte inden for deres individuelle blandinger sundhedsmæssige fordele.

Hvis du vil have et forslag til en sød behandler har måske også at gøre en Earl Grey Fog. Dette svarer til en London Fog du kan få på mange cafeer eller te butikker, men i stedet for at bruge engelsk morgenmad du stejle Earl Grey.

Kendt for sine robuste smag og citrus overtoner, Earl Grey teais en populær blanding rundt om i verden. Uanset om du nyder en livlig cupful med morgenmad eller en eftermiddagssnack, den afslappende oplevelse bringer med sig et væld af sundhedsmæssige fordele i hver slurk * Blandt de mange fordele, dette te blanding.:

Den bergamot orange i Earl Grey blandinger menes at have en beroligende virkning på sindet så godt. Som vi sip, vi indånder duften af en unik æterisk olie findes i sværen og oftenused i fint fragrancesfor sin behagelige, citrus pift. Aromatherapyhas længe været studiedfor dens evne til at reducere angst, lethed stress og fremme en generel følelse af velvære.

bergamotter antioxidant egenskaber menes at tjene et dobbelt formål: de kan alsoboost immunsystemet, reducere inflammation, hjælp os bekæmpe infektioner, og føler bedre samlet. En stabil og understøttet immunsystem er den vigtigste forsvarsmekanisme kroppen har mod sygdom, gør det en værdifuld handelsvare værdig næring. Hvilken bedre måde end en varm kop lækker te?

Udråbt for sin evne til at opretholde stærke, sunde tænder, fluorid er en vigtig del af en oral sundhed regime. Ud over den fluorid, vi tager i gennem vand fra hanen og tandpasta, kan vi støde på det i sin naturlige form bare ved at drikke Earl Grey te. Hertil kommer, te leverer catechiner, som er antioxidant compoundsthat kan forsvare bodyagainst almindelige orale emner som hulrum og paradentose.

Kaffe er forsurende, dehydrerende, og kan forårsage nervøsitet eller nervøsitet på grund af sin højt koffeinindhold. Selvom Earl Grey te indeholder også koffein, er dens niveauer typisk meget lavere end i kaffe. Sort te også prale en lille dosis af kalium, anutrientimportant til opretholdelse væskebalance i de humane kroppens celler.

Earl Grey blandinger, der tilbydes på Tea Fort bære alle disse fordele, både i vores løse blade markeringer og vores underskrift pyramide te infuser. Simpelthen stejle for tre til fem minutter i just-kogt vand og nyde. Tilføj mælk og sukker, hvis det ønskes, og hæve en kop til et godt helbred.

Earl Grey te er populært at bidrage til at give lindring fra smertefuld fordøjelsesbesvær. Det hjælper processen med fordøjelsen og hjælper med at behandle eventuelle problemer i forbindelse med maven. Drik det regelmæssigt, og du vil helt sikkert have en bedre fordøjelsessystem.

En af de mest populære fordele ved denne te er vægttab. Som citrusfrugter hjælp i vægttab, derfor, Earl Grey hjælper også i vægttab på grund af dens citrus ekstrakter. Derfor, i stedet for at tilsætte sukker, tilsæt citron til din te som det aids i vægttab.

Drikke denne te dagligt kan hjælpe dig med at holde sig væk fra hjertesygdomme. Undersøgelser viser, at drikke tre kopper sort te dagligt kan hjælpe med at sænke blodets triglycerid og øger det gode kolesterol i kroppen, som er HDL-kolesterol.

Effekten af te på hjerte sundhed er stadig ved at blive undersøgt i hele verden, og weve kun nået toppen af isbjerget. Med te, itsbeen vist, at flavonoider i te forhindre endothelial dysfunktion ved at forhindre langsom nedbrydning af foringen, at holde den i stand til at gøre sit arbejde, hvilket fører til en lavere risiko for hjertesygdom.

En undersøgelse i Kina så på over tusind kræft forekomster og fandt, at te drikker er i mindre risiko for at udvikle kræft i fordøjelsessystemet. En anden undersøgelse fra American Journal of Clinical Nutrition afslørede, at prostata tumorer i te drinks ofte udvikles i et langsommere end gennemsnittet. Den samme undersøgelse viste, at te indtag kunne reducere risikoen for lungekræft hos personer, som var ikke-rygere.

Antioxidanter er kroppens naturlige måde at løse frie radikaler aktivitet, enten ved at fremme deres nedbrydning eller forhindre dem i første omgang. Når kroppen doesnt have det niveau af antioxidanter, den har brug, kan det ikke indeholde afrit radikal epidemi, der over tid kan føre til dårlig hud ældning og nogle gange endda kræft.

Koffein er en naturligt forekommende forbindelse i te, og fås i en højere koncentration i sort te, includingEarl Gray. Dette er naturens pick-me-up, og tilbyder forbedret årvågenhed og ophidselse til te drikker.

Når man arbejder sammen, koffein og L-theanine er en drøm hold. De tidligere understøtninger årvågenhed og opmærksomhed mens sidstnævnte bringer et udbud af ro og afslapning . Hvilket betyder, at Earl Grey kan potentiallygive dig en rolig mental tilstand, en øget hastighed på opfattelsen , forbedret koncentration og opmærksomhed, reduceret træthed, og en generel forbedring i ydelse.

En af de mindre kendte fordele ved Earl Grey te er dens evne til at forebygge oral slitage. Antioxidant catechin er veldokumenteret i sin evne til at bekæmpe orale infektioner. Earl Grey tager det næste skridt med at give dig fluorid en forbindelse viser sig at yde beskyttelse mod hulrum og andre former for huller i tænderne. ea pletter bort, vil dine tænder tak for at drikke Earl Grey.

Koffein findes i te kan lindre forstoppelse whilebergamot olie er specielt nyttigt for beroligende maveproblemer og lindrende sure opstød og kvalme. Sammen giver de dit fordøjelsessystem aboost.

Earl Grey har en meget distinctiveand unik smag på grund af tilsætningen af bergamot orange. Desværre er mange mainstream te mærker usesynthetic bergamot til smag Earl Grey te. Dette er populært becausethe smag er konsekvent og det indeholder ingen egentlig citrus. Selv om det kan smage lignende det ikke tilbyder thesame sundhedsmæssige fordele som den ægte vare. På trods af at det indeholder moderate mængder af caffeinethere er mange dokumenterede sundhedsmæssige fordele.

bergamot olie isextracted fra citrusfrugter, primært bergamot appelsiner. Det er rigt på gavnlige plante forbindelser ellers kendt som polyphenoler . Disse gavnlige polyphenoler omfatte flavonoiderne neoeriocitrin, neohesperidin, og naringin

Vores Økologisk Citrus Bergamot Earl Grey bruger 30 HELE CITRUS bergamot. hans har en mere mærkbar positiv effekt på velvære . Den aroma og smag er også mere udtalt og forfriskende i reelle Bergamot stykker.

Det kan øges med visse fødevarer og kan bremse aldringsprocessen. Med Keto Diet er en populær måde at vende aldring, kan Drinking Earl Grey nemt indarbejdes i kosten.
Nyankomne

Earl Grey Koffein, Ingredienser Origins

Earl Grey Koffein, Ingredienser Origins

De kendere favorit denne økologiske Ceylon blackleaf te infunderes med delikat økologisk Bergamot smag giver en let aromatisk bryg at opdatere dig på ethvert tidspunkt af dagen. De ernæringsmæssige værdier givet på denne side er baseret på en Earl Grey lavet med semiskimmed mælk.

Brioche fransk toast infused med earl grå te

Brioche fransk toast infused med earl grå te

En duftende og lækker Earl Grey fløde te opskrift. En guddommelig te shake lavet med aromatisk Earl Grey te infunderes med vanille is og sukkersirup.

Earl Grey Kundeanmeldelser

Earl Grey Kundeanmeldelser

Opkaldt efter en populær britisk premierminister i det 19. århundrede, er nu blevet en uudslettelig del af te kultur i verden. I overensstemmelse med denne lange st

Mælk couverture med earl grå te

Mælk couverture med earl grå te

Bliv varm og hyggelig for feriesæsonen med denne karamel earl grå te. Det er en simpel opskrift til at udjævne din regelmæssige earl grå te

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Jeg ved, at denne opskrift lyder mærkeligt, men giv det en prøve Denne opskrift dukkede op i et redaktionelt i juni 2007-udgaven af ​​vores stat North Carolina Magazine. Redaktøren sammenlignede opskriften på disse kiks til en familie hemmelig håndtryk

Den mest søde påske bunny bund sukker cookies

Den mest søde påske bunny bund sukker cookies

Børn vil elske at blande dejen for disse søde påske kiks. Følg opskriften og find ingredienserne hos Sainsburys i dag Find nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

30 Påske Cookies Hver Bunny vil elske Wilton

30 Påske Cookies Hver Bunny vil elske Wilton

Jeg startede denne tradition med min datter, da hun yngre som hun elskede at dekorere æg formede cookies. Det er ikke påske i vores hus uden Påskeæg Cookies.

Mini Egg Chokolade Orange Cookies Påske Opskrifter Tesco Real Food

Mini Egg Chokolade Orange Cookies Påske Opskrifter Tesco Real Food

Lad os hjælpe dig med at bage op noget særligt med vores EggCeptional påske cookies. Se dig i køkkenet

Glasurer på Ham Steak opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Glasurer på Ham Steak opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Glasurer på Ham Steak opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Påske Dekoreret Sugar Cookies er så søde

Påske Dekoreret Sugar Cookies er så søde

På jagt efter den perfekte påskeæg Sugar Cookies Nå, du ikke lede længere, fordi disse festlige æg er sjovt at dekorere og smager fantastisk

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne Apple Bundt Cake er en super bud og fugtig kage opskrift med den mest lækre flødeost glasur drysset på toppen.

Ingen bage Apple Snacks Opskrifter

Ingen bage Apple Snacks Opskrifter

Simmer æbler indtil deres bløde for at gøre denne nobs æblekage. Ingen ovn nødvendig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne syrlig, sød frugtsalat er en nem side for ethvert måltid.

Arancini med Pomodoro Dipping Sauce

Arancini med Pomodoro Dipping Sauce

græskar arancini bagt ris bolde

Bacon cheeseburger tater tot gryderet

Bacon cheeseburger tater tot gryderet

Find og del hverdagen bacon cheeseburger tater tot gryderet opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

ShoveitintheOven Kylling Dressing Tre Mange Cooks

ShoveitintheOven Kylling Dressing Tre Mange Cooks

Find og dele hverdagen Bagt kylling og dressing opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Bagt Ziti med græskar pølse

Bagt Ziti med græskar pølse

Denne bagt ziti med pølse er en favorit hos mig. I denne nemme opskrift bruger vi italiensk pølse at gøre pasta sauce. Dens en vidunderlig ingrediens, der tilføjer et ton af smag, så vi kan holde resten af ingredienslisten på et minimum.

Wonderful Banana Cake

Wonderful Banana Cake

Denne kage mix banan brød opskrift behøver kun 3 ingredienser Dens så enkle og nemme at lave, at din familie vil anmode om det igen og igen

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.