Amazon. o. k Brødristere

Hvert køkken har brug for en brødrister. Brødristere kan tilføje et lækkert stykket til en bagel eller kvikke op brødskiver, der er en smule forældet. De fleste modeller er enkle at betjene, sporting kun en dial og en løftestang. Enkeltheden af det hele er en udfordring for forbrugerne, men: hvordan kan du vælge den bedste brødrister, hvis de alle synes så ens?

Nu da weve gået over historien, den potentielle anvendelse, og de funktioner til at se ud for, er det tid gennemgå nogle af de modeller på markedet. Hvordan de klarer sig til dine behov? Lad os se på ti brødrister anmeldelser for at finde den bedste brødrister i Storbritannien.

Sage Smart brødristere har fire ekstra brede riller og variabel bruning med anLED indikator lys, der lader dig vide, hvor meget fremskridt der er sket, og hvor meget tid der er tilbage i toast cyklus. Vi elsker dens avancerede indstillinger, herunder Optøning, Bagel, lidt, Lift & Look, og frugt brød. Denne motoriseret brødrister giver dig mulighed for at manipulere indstillingerne nemt med et tryk på en knap.

På grund af alle de motoriseret dele, kan Sage Smart Brødrister vise sig at være mindre holdbare i sidste ende. Også, det kan ikke toast begge sider af brødet 100 jævnt, og mens slots kan være bred, er de ikke meget lang eller dyb. Vi tror, disse er mindre problemer, selv om, og vi stadig stærkt anbefale det, hvis du vil have en brødrister med avancerede indstillinger og mekanismer .

Russell Hobbs Buckingham er en af de bedste 4 slice brødristere til familielivet og skyndte morgen! Det er op til 55 hurtigere end tidligere modeller, det har en poleret stål overflade rustfrit og variabel bruning. For et ekstra strejf af stil, det har en blå lysende stribe under ristningen cyklus.

The Buckingham har også brede slots til tykkere cut brød, teacakes eller crumpets, 2 individuelle krummebakkerne, og frosne, annullere og genopvarmning funktioner med indikator lys. Russell Hobbs Buckingham er perfekt til de travleste medlemmer af hver familie.

At købe en brødrister kan synes som en ligegyldig køb, trods alt, det bare en brødrister. Højre? Forkert. Mens en 4 slice toaster synes at være blot yderligere 2 skiver, generelt en meget mere tanke er blevet bragt ind i udformningen af disse brødristere. Her er nogle af de funktioner og design punkter, du bør holde øje med.

Hvornår er en brødrister mere end en brødrister? Når det kan også afrimning dit brød til at lave sandwich, eller genopvarmning at skive toast du har glemt om. Brødristere med ekstra funktioner er et stort aktiv, de vil spare dig tid, energi og give dig større kontrol.

Det kan gøre det forvirrende at vide, hvilken en til at købe. Hvis du er noget som mig, alt hvad du ønsker, er en god kvalitet brødrister til en overkommelig pris, der gør jobbet, og vil vare. Det er derfor, vi gjorde alt det forskning for at opdage, hvilke brødristere, at køberne har købt, brugt og derefter vurderede det højeste.

Har denne information vil hjælpe dig vide, at du ikke mere end at betale for et produkt. I Storbritannien skal du forvente at betale alt mellem 25-45 efter en god kvalitet produkt fremstillet af en anstændig mærke. Den gennemsnitlige betalte pris er 30, og i alle de oplysninger, vi har indsamlet , det er det, køberne betale for noget af god kvalitet.

Nu, før den sunde politi spise blive involveret jeg kender dens ikke godt at spise en masse kulhydrater, MEN toast om morgenen har været en del af min rutine Id sige 90% af de sidste 46+ år, og jeg føler ikke min krop har lidt på nogen dramatisk måde.

Som youd forvente fra en top karakter brødrister, vil denne brødrister udføre den sædvanlige genopvarmning, optøning og mid-cycle annullere funktioner. Det har også en høj elevator facilitet gør det muligt at løfte de mindre brødskiver uden at brænde fingrene. Dens tilgængelig i et par farver. Det measures30. x 27 x 19 cm Hvad vi gerne:

Hvad vi ikke kan lide: Selv om dens kun mindre, hvis du kun ønsker at tilberede to skiver toast du SKAL bruge den højre hånd to slots først. Jeg tror, det er en dårlig design idé, som jeg ved ikke, hvis dette kan forårsage højre side til at stoppe med at arbejde før det hele. Det ville have været bedre, hvis du kunne bruge begge sider, så du er ikke mere end at bruge den ene side i forhold til den anden. På den positive side, jeg virkelig ikke sige, hvad den gennemsnitlige levetid for en brødrister er, og dette kan ikke engang være et problem alligevel. Dette er også en af de bedste sælgere på Amazon.

Ligesom alle andre produkter, ikke alle brødristere blev gjort lige. Når du vælger din brødrister, skal du overveje, at det ikke kun er, hvor jævnt og konsekvent det er toasts, men også hvor nemt er at få brødet ud, når det er gjort, er slots bredt nok til Rolig Større brødprodukter som Crumpets Og kan det også afrimme frosset brød?

Russell Hobbsbuckingham Skive Brødrister

Denne rustfrit stålbrødrister fra Russell Hobbs fungerer som to 2 skivebrødere, der sidder sammen med Uafhængige Kontroller og Crumb-bakker til hver side. Det virker meget godt, hævder at toast 55 hurtigere end tidligere modeller. Mens vi ikke kan bekræfte, at nøjagtige procentdel kan vi bekræfte, at det er en meget hurtig og dygtig brødrister, hvilket giver en jævn konsekvent browning.

Er det muligt at elske din brødrister? Vi tror det. Vores brødrister 4-skive - Artisan kan toast brød og bagværk eller alle former og størrelser. Det er også en reel centerpiece i køkkenet - ser stilfuldt ud på bordpladen. Robust og generøs nok til at rummer Chunky eller længere længde brød som håndværker brød, varme boller eller croissanter, det kan træffe hver skive til perfektion.

Hvad er den bedste -slice brødrister?

Artisan-brød kan nemt passe i de brede slots. Disse brød kan være almindeligt eller crammed med velsmagende ingredienser. Populære salte brød er lavet med tomater, urter, ser, korn og oliven. Du kan passe til din kost med glutenfri opskrifter, og hvorfor ikke smøre dem i fetaost og friskplukket basilikumblade?

Størrelsen af ​​din brødrister afhænger virkelig af, hvor mange mennesker der vil bruge det og det rum, du har til rådighed. Hvor mange slots vil du have din brødrister at have? De kommer normalt med 2, 4 og nogle gange endda 6. Igen er det helt afhængigt af, hvor mange mennesker der vil bruge brødristeren dagligt. 2 slots er normalt nok, hvis du er den eneste, der bruger den. Hvis det for hele familien så er en 4 eller 6 skive model helt sikkert at fodre de sultne mund.

Jo højere kraften jo hurtigere skålen. Men der er mere til det. Hvis du har en høj effekt appliancethen, får du sprød toast på ydersiden og blødt brød på indersiden. Hvis du vælger en mindre kraftig brødrister, så får du chewy toast snarere end kryphed. Dette kommer ned til præference, men som en grov guide, bør du forsøge at få en brødrister, der er mindst 1200 kwatts til en 2 skive model og 1800 kwatts til en 4 eller 6 skive model. Dette afhænger også af den type brød, du rister, så tænk på, hvad man passer til din præference.

Afhængigt af den type du får, vil de bruge en anden mængde energi. Selvfølgelig vil den større brødrister, jo mere energi vil blive brugt. Du kan få brødristere, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke slots varme op, og det kan gøre din morgenmadsenergy effektiv . Hvis du vil have denne funktion, skal du se på specifikationerne af brødristeren og se om det er rigtigt for dig. Disse funktioner er kun tilgængelige på 4 og 6 skivebrødere og ikke tilgængelig for den sædvanlige 2 slotbrødrister.
Nyankomne

Whole30 krabbekagerne med LemonGarlic Aioli Den Defineret Dish

Whole30 krabbekagerne med LemonGarlic Aioli Den Defineret Dish

Hvordan laver Krabbe kager, rival enhver Maryland etablering. Disse Krabbe kager er lækker Super let at lave keto eller Paleo også

Nemme Sunde Air Fryer Opskrifter Weight Watchers, Under 425 kalorier

Nemme Sunde Air Fryer Opskrifter Weight Watchers, Under 425 kalorier

Disse er de 13 bedste luft fryer ovn opskrifter derude, fra luft friture kyllingebryst til luft friture pommes frites, luft friture rosenkål, og luft friture laks.

10 Bedste Popcorn Poppers af 2021

10 Bedste Popcorn Poppers af 2021

Hvis du ønsker at skære ned på indtaget af kalorier og skadelige mættede fedtstoffer, men uden at fjerne dine foretrukne snacks fra din menu, så en varm luft popcorn Popper er en stor apparat til at købe. Disse nyttige køkken værktøjer vil tillade dig at poppe popcorn hurtigere end en mikrobølgeovn og

Bedste fødevarer Opbevaring Beholdere til dit køleskab og Pantry

Bedste fødevarer Opbevaring Beholdere til dit køleskab og Pantry

Køkken Opbevaring Shop fra den nyeste kollektion af køkken Opbevaring online i Indien. Vælg mellem bambus, metal, plast træ køkken Garage fra top mærker i Myntra.

The Best Liquors at Dump ind i din kaffe på julen Morning

The Best Liquors at Dump ind i din kaffe på julen Morning

Det stinker at skulle vælge mellem sprut og kaffe. Men disse bedste spidse kolde brygger for 2021 vil tilfredsstille din umættelig trang til alkohol og kaffe.

De 18 bedste køkkenudstyr gaver fra Amazon Fit til en aspirerende topchef

De 18 bedste køkkenudstyr gaver fra Amazon Fit til en aspirerende topchef

Weve testede 23 kokke knive, hakede over 70 pund producere siden 2013, og fandt de bedste kokke knive, der er behagelige at bruge, pålidelige og skarpe.

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Opskrift med 400 kalorier. Inkluderer kartofler, hardboiled æg, mayonnaise, sur creme, gul sennep, sukker, eddike, salt og jordet sort peber.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Den bedste hjemmelavede Apple Pie Opskrift fra Scratch Dette er den bedste hjemmelavede Apple Pie er den bedste Apple Pie Opskrift, du skal finde

Hvordan man laver og Can Applesauce

Hvordan man laver og Can Applesauce

En liste over nogle af de bedste æbler til at bruge til at gøre æblemos herunder McIntosh, Jonathan, Gala, og mere. Instruktioner for at blande andre frugter.

Nyankomne

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Bedste Automatisk sæbedispensere Bower NYC

Bedste Automatisk sæbedispensere Bower NYC

Manuel vs automater Hvilke Washroom Løsning er bedst

Den bedste espressomaskine for begyndere

Den bedste espressomaskine for begyndere

Bedste Automatisk Sæbedispenser Reddit på salg

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

50 Bacon Forretter

50 Bacon Forretter

Bacon Appetitvækker halvmåner er små bidder af deliciousness Serveres dem til tailgating, ferie parter eller med et glas vin, de er altid et hit

Bedste Bagel Dip Opskrift Nutrition Beregning

Bedste Bagel Dip Opskrift Nutrition Beregning

Prøv dette lækre alt, men Bagel Dip til jazz op dine veggies. Det er godt til skole frokoster for at sikre, at børnene også kommer i nogle veggies

BBQ Jackfruit Sandwich Kærlighed og Citroner

BBQ Jackfruit Sandwich Kærlighed og Citroner

Slowcooked oksekød og en tangy sauce make bliver til verdens mest opfylder grill sandwich Perfekt til din næste bagklap eller picnic.

Julen 2020 Gaveguide De bedste hjem bar tilbehør

Julen 2020 Gaveguide De bedste hjem bar tilbehør

Løft deres cocktail spil med bæredygtigt gjort bar cart væsentlige. Shop de bedste corporate gaver for 2022 ved Pakket med Formål.

Hvad er den bedste Baskin-Robbins smag

Hvad er den bedste Baskin-Robbins smag

Hertil kommer, er baseret på undersøgelsen, top ti istyper, der gør folk det lykkeligste i rangorden er chokolade. Jamoca Kaffe. Very Berry Strawberry. Rocky Road. Vanilla. Chocolate chip cookie dejen. Mint Chocolate Chip. Chokolade Chip.

Alle Philadelphias Essential Barbecue Samlinger

Alle Philadelphias Essential Barbecue Samlinger

Vi gjorde forskningen, så du ikke behøver at. Cosimos Pizza Cafe and Sweet Lucys Røgeri er på listen. Se, hvilke andre steder gjort klippet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.