Sådan måler du grundlæggende bagning ingredienser præcist

Når mine venner spørger mig, hvorfor noget ikke viste sig rigtigt, om det er min favorit chokolade chip cookies eller hjemmelavet bisquick, typisk det første spørgsmål, jeg spørger, hvordan måler du melet?

I årevis troede jeg, at dyppet måleekoppen direkte ind i melesækket var et præcist middel til Måling . Men da jeg begyndte at lære mig selv, hvordan jeg skulle bage, indså jeg, at denne metode kan være temmelig unøjagtig.

Hvordan måler jeg mel uden skala?

Selvfølgelig, når det kommer til noget, der involverer bagning, er det bedst ikke at blande sig for meget for meget. Så hvis du tænker på, at du kan komme væk med at bruge den samme målekop til at måle både mel og mælk, kan du være forkert. Da 18 personer blev bedt om at måle mel i en flydende målekop og vand på en tør en, blev koges illustreret, at måling s var langt væk. En kop all-purpose-mel målt i en flydende målekop blev slukket med 26 af det, det ville have været, hvis det blev korrekt målt i en tør en.

I betragtning af den mammutiske virkning, at selv en tilsyneladende Harmless Little Tweak kan have i bagning så meget, så hele bager afhænger af temperaturen af ​​et æg eller en smør af smør, er det bedst at forlade måling af tørre ingredienser til tørre kopper og omvendt.

Teknisk set bør en kop af en tør ingrediens være den samme, når den måles i en tør målekop eller en flydende en. Imidlertid finder madlyset, at vægten af ​​en tør ingrediens adskiller sig meget fra en flydende en. En kop væske i en flydende målekop vejer omkring otte ounces, mens en kop af en tør ingrediens som all-purpose-flourmes til kun en halv ounce i en tør måling kop. Mål melet i en flydende målekop, og du har lagt dobbelt mængden af ​​mel i din opskrift!

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Så du skal måle noget all-purpose mel, men alle dine tørre måle kopper er i opvaskemaskinen. Kan du bruge en flydende målekop? Vi gennemførte nogle tests for at afgøre, om det er nødvendigt at anvende det passende målebeholder til tørre og våde ingredienser.

Test: Måle mel i både tørre og flydende måle kopper

Sørg for, at vi måler vores bagning ingredienser nøjagtigt er afgørende for en vellykket opskrift. Når jeg udvikler mine opskrifter, sigter jeg på at give dig præcis Måling s med deres ækvivalenter. At vide, hvordan man måler det grundlæggende og hvilket udstyr du har brug for, er det første skridt at tage, før du begynder at bage hjemme. ET's Kom godt i gang!

Lad os se på, hvilke metoder der bruges til at måle mel, så vi kan bestemme, hvilken der er bedst til bagning. o Start, fluffer dit mel i posen / beholderen ved hjælp af en ske eller scoop. Dette hjælper med at aflevere melet, der gør det lys og ikke for kompakt.

Denne metode er min go-to og favorit. Hvorfor? Fordi når du vejer ingredienser, arbejder du med præcise tal. I modsætning til at måle med kopper, som en kop, vil en kop være forskellig fra andres en kop. Vi kan overfylde og underfylde en kop mel, men når vi vejer det, er vi korrekte.

Denne metode refererer til at scooping op melet med en dessertsked og placere den i den tørre målekop, indtil den er fulde. Derefter bruger bagsiden af ​​en smørkniv til at skrabe over toppen for at fjerne overskydende mel, hvilket vil udgøre det med målekopens rand.

Denne metode er den samme som skeen og niveauet, men du bruger en måle scoop i stedet for en dessertske. Derefter bruger bagsiden af ​​en smørkniv til at skrabe over toppen for at fjerne overskydende mel, hvilket vil udgøre det med målekopens rand.

Hvilken metode er den mest nøjagtige måde at måle mel til bagning? Væg mel i gram eller ounces ved hjælp af køkkenskalaer er den mest præcise måde. Men ikke alle har et sæt køkkenskalaer og det, når vi kan bruge scoop og niveau metode ved hjælp af en måle scoop og en tør måling kop.

Hvordan måler du sigtet mel? Når en opskrift kræver 1 kop almindeligt mel, sigtes det, det betyder at måle dit mel, før du siver ved hjælp af scoop og niveau metode eller vejer den med køkkenskalaer. Hvis en opskrift kræver 1 kop sigtet almindeligt mel, betyder det at sifte dit mel før måling. Nøglen her er at være opmærksom på, hvor ordet sigtet er placeret i erklæringen.

Sådan sigtes mel uden en sifter? Brug en wire whisk og pisk mel i en blandeskål i 10-15 sekunder. Sørg for, at alle klumper er brudt op, og melet er fladt op. Du kan også bruge en gaffel, hvis du ikke har en visp.

Om du bruger granuleret sukker eller caster sukker, simpelthen scoop eller ske sukkeret i din målekop eller veje det ved hjælp af køkkenskalaer. Sukker er mere tilgivende end måling af mel, så vi har nogle wiggle-rum omkring at være præcise.

Brunt sukker skal måles i tørre målekopper eller ved at bruge en køkkenskala, hvis en opskrift giver vægt i gram eller ounces. Men det er ikke altid lige frem med brunt sukker. Mange opskrifter vil kalde for brunt sukker, pakket eller pakket brunt sukker. Nogle vil også sige, at sukkeret skal være løst pakket, let pakket eller tæt pakket.

Korrekt måling er en afgørende del af succesfuld bagning. I modsætning til madlavning, hvor du ofte kan komme væk med eyeballing mængden af ​​ingredienser, du lægger i spidsen i mozzarella, en knappe smør, er tre tomaterbaking Kemi og kræver Precision . Tilsæt for meget mel til kage smør og kagen kan komme ud hårdt og tørt. Ikke nok mel og du risikerer at ende med en dårligt struktureret kage, der vil kollapse i ovnen.

Når det kommer til at måle tørre ingredienser i volumen, ligger vanskeligheden i kompressibilens kompressibilitet. For eksempel, Flourbe it all-purpose, kage eller brødflourcan let komprimeret som du spoon, scoop eller pakk den i en målekop.

Som du kan se, er disse tilsyneladende identiske kopper af mel faktisk ret forskellig tungt scooped kop vejer en fuld 32% mere end den let scooped cup! Den slags forskel kan stave forskellen mellem succes og fiasko i en opskrift.

Hvis du måler noget som urter, eller grønne, kan du pakke ingredienserne i koppen, og der er ikke behov for at udjævne dem. Nogle gange vil opskriften indikere, om ingrediensen skal måles "pakket"; Hvis det er tilfældet, pakk ingredienserne ned i koppen.

Best SellerSmobilestodays DealScustomer Service Electronics PrimeFashionBookPrupperScouponStoys GameSellGift CardScar MotorbikeBeauty Personlig Carevideo GamesGrocery Gourmet FoodSports, Fitness OutdoodsHealth, Husholdning Personlig CareBabyPet SuppliesSkindle ebookshome ImprovementGift Ideas AmazonBasicsShome Save

, mel måle kop stock fotos, vektorer og Illustrationer er tilgængelige royalty-fresee mel måling kop Stock videoklip

Disse ting gør en forskel til en opskrift. De gør en forskel på, hvordan opskriften viser sig for dig. Hat betyder mig meget, når jeg sender en opskrift eller skriver en kogebog. Opskriften skal arbejde for dig, eller jeg har fejlet i mit job.
Nyankomne

Svinekød Tamales Stepbystep Billeder

Svinekød Tamales Stepbystep Billeder

Disse øjeblikkelige pot Tamales er fyldt med fluffy hjemmelavet masa dejtspicyenough fugtig svinekød, skuldermade lettere med en elektrisk trykkomfur

10 af de bedste nedskæringer af kød til langsom madlavning

10 af de bedste nedskæringer af kød til langsom madlavning

Brug af en langsom komfur er en af ​​de mest bekvemme måder at få et solidt, nærende måltid på bordet uden at slavere over ovnen. Men hvilke nedskæringer af kød er bedst til langsom madlavning her løber vi gennem de bedste udskæringer af oksekød, lam, kylling og svin at bruge i den langsomme komfur.

4 Mezcal Cocktails, der er Smoky og lækker

4 Mezcal Cocktails, der er Smoky og lækker

Uanset om du er en mezcal nybegynder eller dens din favorit ånd, youll finde den perfekte opskrift på dig i vores samling af vores 15 foretrukne Mezcal cocktails, fra en frossen Paloma og en røget bloody Mary til en tobaccoscented sipper lavet med Cynar og sherry.

Smoky Basil Oaxacan Mezcal Cocktail En mad elskere køkken

Smoky Basil Oaxacan Mezcal Cocktail En mad elskere køkken

Mezcal er alt raseri i barer nu, og mange mennesker vil gerne tilføje det til deres hjem bar samling. Her er de bedste flasker til at købe og drikke.

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Ankommer ved ons, mar 2 Køb Popcorn Maker Bowl Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal på Walmart. om.

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

Nogle af vores foretrukne steder at forkæle sig med milkshakes med flere veganske muligheder, gelato fraapps og endda omg pieboosted versioner.

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Super fugtig bananbrød med en ske

Super fugtig bananbrød med en ske

Lær hvordan man laver lækkert fugtigt bananbrød. Denne opskrift er pakket med bananer og hakkede valnødder, og det kommer perfekt ud hver gang

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Nyankomne

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

Lær mere

Ofte set

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

Cuba Restaurant ligger i en historisk gade i Greenwich Village Reminiscence af enhver gade i Old Havana. Det udstråler aroma og smag af en autentisk cubansk restaurant. Den romantiske Milieu af Cuba transporterer dig ubesværet dig fra Manhattan til Cuba.

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

MOON PIE VANILLA DOUBLE DECKER 2. 5OZ 78G Historien går det omkring et århundrede siden, en rejsende sælger fra Chattanooga Bakery besøgte en virksomhedsbutik, der taget hensyn til minearbejdere, og han spurgte en minearbejder, hvilken slags snack han ønskede at se i hans

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo sauce med stegt kylling er en D.. særhed afspejler en korsvej af AfricanAmerican og kinesisk kultur.

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

Salt er et kemikalie, der skal kontrolleres. Med Salt Gratis Krydderier er der ingen grund til at tilføje ekstra salt, da vi har lavet en Salt Gratis Seasoning Blend herunder Salt Gratis Cajun krydderier.

Den gode olie på aioli

Den gode olie på aioli

Jeg har eksperimenteret med at lave mine egne aioli som jeg ønsker at have en fri for ...

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Når du foretager hjemmelavede pommes frites, har du masser af muligheder hvilken type olie, hvilken type af vegetabilsk, bagning eller stegning. Her er hvad du bør vide.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at vælge mellem en rød, hvid, gul, eller søde løg til din madlavning, med Blå Flamme Køkken

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.