Sommer Grilling Brining laks

Endnu en gang nærmer ferierne og det er tid til at finde ud af, hvordan man laver en lækker stor ol Tyrkiet. Ideelt set bør denne kalkun ende med at ende og smagfuldt, med knustisk skarp hud og behøver ikke at blive camoufleret med rigelige mængder mosede kartofler og sovs. Weve alle havde tørre kedelige kalkuner, men det behøver ikke at være sådan! Dette ene Easy Prep-trin vil hjælpe med at omdanne dine Tyrkiet Woes til Tyrkiet Whoas!

Alt du har skal gøre er saltvand din fugl. Egnet betyder det, at du har brug for at finde en stor beholder, rydde dit køleskab, omarrangere hylderne og hylde omkring en stor tung beholder med rå salt kalkunvand. Mens ja, denne metode til våd brining er effektiv, siger vi ingen måde! Dry Brining er fast vejen til at gå. Dry Brining Your Tyrkiet tager op mindre af dit værdifulde køleskab, og det præsenterer ikke dig med fødevaresikkerhedsdebøjlen af ​​gallons salte råkødjuice.

Metoden til at brine, uanset om det er vådt eller tørt, er handlingen med at lade saltes kraft og tiden gøre arbejdet for dig. Tillader en høj -koncentration Salt til at hænge ud på din fugl i et par dage nedbryder forsigtigt nogle af proteinfibrene i kødet, mens også tenderiserende og forbedring af smagen af Tyrkiet. Med denne metode begynder saltet at tegne nogle af kalkunernes naturlige fugtighed til overfladen, hvilket skaber en koncentreret flydende saltopløsning, der så begynder at reabsorbere tilbage i kødet, hvilket bringer al smag med det på grund af osmose. Dets videnskab og dens seje.

Jeg voksede op i Alaska, i en lille by kaldet Eagle River. Omkring samme tid hvert år vil vi trække vores pop-up camper til at tilbringe et par dage dip-netting til laks. Dip-netting er præcis, hvad det lyder som om, at min far ville vove ind i floden med et 4-fods net og fange laksen, der vendte tilbage til gyde.

Min barndoms jobtitel var Fish Bonker. Som dip-netting var det også netop, hvad det lyder som om, at min far ville bringe fisken til land, og jeg ville klubbe dem på hovedet. Det var også op til mig at fjerne æggene, hale og hoved for lettere transport . Som Alaska beboere var vores grænse 25 laks pr. Person, så fra denne ene udflugt ville vi gå væk med nok fisk i hele året.

Da vi fik alle fiskene hjem, ville min far vakuumforsegling og fryse halvdelen. Så ville vi ryge den anden halvdel. Jeg kan stadig huske smagen af ​​den laks røgfyldt og sød med Alaska til stede i hver bid.

Fra en meget ung alder var jeg involveret i enhver proces med madlavning. Det var sjovt og meningsfuldt Fordi vi gjorde det sammen som en familie. Jeg bor i North Carolina nu, og mens jeg har vokset min Fish Bonker-titel, er min fryser stadig fyldt til randen med Wild Alaska Company Fileets. Jeg fortsætter med at elske god mad og ritualet for at forberede det med kære.

Alaska Wild laks er rig, fed og fuld af umami essensen af ​​lækkeritet. Det parter godt med skarpe eller sure smag. Miso er en traditionel japansk mad fremstillet ved at blande kogte sojabønner med en starter kendt som koji, selv et korn, der er blevet podet med en fermenteringskultur, Aspergillus oryzae. Blandingen bliver derefter tilbage til ferment i måneder. Miso har en sød, rig, saltet smag og er værdsat for sine helbredende, nærende egenskaber. Det bruges ofte som en suppe base, men som en pasta giver det en fremragende laks marinade.

Lovers af japansk køkken vil vide, at Miso og Ginger par smukt med laks. Dette er lige så sandt, når du tilføjer et element af røg til blandingen, hvilket gør en mere sofistikeret version af laksen fra mine "Fish Bonking" dage i Alaska.

Forberedelse af laks med voreswood røget grill kit giver det en ekstra Dimension smag. Den frugtagtig, skarpe noter af æble træ som et basepar virkelig godt med laks, men du kunne bruge andet træ som hickory til mere intens, smokey smag.

Afhængigt af hvor varmt din grill er, skal du begynde at se røg stiger fra bagsiden af ​​grillen i omkring 20-30 minutter. Hvis chipsene begynder at ryge hurtigere, giv dem mindst 20 minutter for fuldt ud at fange.

2022-01-30 i en 13x9 "Pan Hæld lidt af saltlage i bunden af ​​panden. Næste placere laksen for at blive røget i panden og hæld balancen af ​​saltlage over. Rom Keviniscooking. Ovestimeret læsetid 8 minutter

2022-05-21 Trin 1: I en stor skål kombineres det brune sukker, kosher salt, hvidløg, peber og bugten blade. Trin to: Skær fileten i lignende tykkelser. Placer snit. rom kitchenlaughter. Ovestimeret læsetid 8 minutter

2011-06-22 Bland laks saltlage: Bland alle ingredienserne i et medium skål. Omrør indtil den er helt opløst. Brine laksefileterne: Coat begge sider af. ROM LIVESTRONG. omAuthor Barbara Hazelden

2022/09/28 Da laks er en fisk højt indhold af fedt indhold, det gør usædvanligt godt i en saltlage, der ikke har nogen ekstra fedt, i modsætning til de fleste marinader. Salt og sukker både ændre proteinet i fisken, og lad det nemt absorbere vand og krydderier. Det . Rom OureveryDayLife. om

2022/09/21 En stor Brine og ryge en € ”sojasovs, Brown Sugar og Krydderier for laks, ørred og andre fisk Cutter Light. sojasovs, laksefileter, brun sukker, ingefær, vand, havsalt og 1 mere. rom yummly. om

4 timer siden Ingredienser til Dry Brine kop brun sukker kop hvidt sukker ½ kop kosher salt Trin et: Bland alle tre ingredienser i en lille skål og bland grundigt. Indryk laksefilet i en madlavning plade eller bakke og drys saltvand blandingen over hele længden af det. Vær sikker på at dække begge sider med saltvand.

2020/12/07 brined laks på grillen er ikke den mest almindelige opskrift. Men det er en gammel teknik. Behandling i saltlage bevirker laksen til at frigive overskydende fugt og. rom byandreajanssen. omRatings 16Category DinnerServings 4Estimated Reading Time 2 min

2011-01-03 Da laks er en fisk højt indhold af fedt indhold, det gør usædvanligt godt i en saltlage, der ikke har nogen ekstra fedt, i modsætning til de fleste marinader. Salt og. Rom OureveryDayLife. omAuthor Catherine Gilbert

2020/04/09 Sådan Quick Brine laks. Foretag en saltopløsning med 1 spiseskefuld salt pr 1 kop vand-forhold. Omrør for at opløse. Placer laks fileter i en lavvandet bagning fad og dække. ROM PEELWITHZEAL. omRatings 7Calories 300 pr servingCategory Hovedret

2022/05/19 â € ¢ Mindre stykker mad kræver mindre saltning tid. Efter rejer og laks, saltvand for så lidt som 30 minutter eller op til 2 timer. Til kylling stykker, 2. rom freep. Omiš gratis adgang TrueEstimated Reading Time 2 min

2022-07-05 Mens saltende laks, før en hvilken som helst metode til madlavning er vigtig, skal du blot gnide den i huden eller kødet, nogle gange ikke nok. Brine er en fortyndet saltopløsning, der i betragtning af tilstrækkelig tid vil gennemsyre muskelvævet i den pågældende fisk. Hvis du gør det rigtigt, kan saltning giver en gradient af saltiness, der vil understrege de komplekse varianter en kvalitet vildlaks. Rom TheKitchenprofessor. om
Nyankomne

10 Bedste Dry Brine røget laks Opskrifter Mad Nyheder

10 Bedste Dry Brine røget laks Opskrifter Mad Nyheder

The Best Dry Brine røget laks Opskrifter på Yummly Maple og Brown Sugar røget laks, koldrøget laks, varmrøget laks

J. Kenji LpezAlt, administrerende kulinariske direktør for The Food Lab på Serious Eats, sværger ved spatchcockingor butterflyingas den hurtigste, mest selv metode til madlavning kalkun.

J. Kenji LpezAlt, administrerende kulinariske direktør for The Food Lab på Serious Eats, sværger ved spatchcockingor butterflyingas den hurtigste, mest selv metode til madlavning kalkun.

J. Kenji LpezAlt, administrerende kulinariske direktør for The Food Lab på Serious Eats, sværger ved spatchcockingor butterflyingas den hurtigste, mest selv metode til madlavning kalkun.

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Spring en traditionel saltlage og give denne tørre brined kylling et skud Denne super enkel opskrift bruger en tør saltlage for at få en fugtig kylling med sprød hud.

Rai waale aloo curry blade, sennep frø tempererede kartofler

Rai waale aloo curry blade, sennep frø tempererede kartofler

Nem, tør aubergine og kartoffel curry opskrift trin for trin tør aubergine og kartoffel curry opskrift, tips til at gøre tør aubergine og kartoffel curry hjemme, tør aubergine og kartoffel curry ingredienser, tør aubergine og kartoffel curry opskrift video mere til tider mad

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

Nemmeste curried Sheet Pan rejer Middag er alvorligt lækkert med alle varianter af indisk karry rejer foretaget i en gryde og klar på under 16 minutter.

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Mel, sukker, nødder, kaffe, etc. med de rigtige containere opbevaring, lagring tørt gods bliver både nemt og hygiejnisk.

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Aldrig købe boks kage mix igen, når du laver min Hjemmelavet kage mix og blot tilføje et par våde ingredienser til at skabe en af de bedste kager nogensinde Youll nyde

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser korrekt

Hjemmelavet Cuban Seasoning

Hjemmelavet Cuban Seasoning

En zesty traditionel cubanske kød gnide med hvidløg, lime og spidskommen. Det er normalt lavet som en marinade eller sauce og er lækker som sådan, men jeg har udviklet denne rub til kompliment næsten alt det kan gå videre.

Nyankomne

Serverfejl i applikationen.

Lær mere

Ofte set

tør kartoffel curry med sennepsfrø

tør kartoffel curry med sennepsfrø

Køkkenet i det sydlige Indien bruger aromatiske krydderier at kvikke op selv simple retter som denne.

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Dette er en sund kartoffel karry opskrift, der er ikke kun let, men kidfriendly også.

Spicerubbed Beef Tenderloin Perini Ranch Steakhouse

Spicerubbed Beef Tenderloin Perini Ranch Steakhouse

Den gode nyhed om stegning af et helt oksekød tenderloin er, at selvom det har brug for din opmærksomhed, behøver det ikke det meget længe.

Ranch grillet kylling ben er en nem Grill opskrift perfekt til grill

Ranch grillet kylling ben er en nem Grill opskrift perfekt til grill

Cajun Dry Rub grillet kylling Underlår opskrift er en nem grillet kylling til BBQ og grille sæson. Glutenfri, keto lav Carb.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket duck bryst fyldt med jalapeno creme ost jccdukbr2

Duck æg toad i et hul

Duck æg toad i et hul

Med den seneste gave af friske duck æg kom ønsket om at bruge dem i lige de rigtige opskrifter. Jeg har læst mange ting om forskellen mellem ænderæg fra dem, der er lidt rigere i smag for at give bagværk mere loft og tekstur. Jeg havde 3 meget forskellige opskrifter i tankerne. Det

En guide til moderne madlavning del II.

En guide til moderne madlavning del II.

Duckpressen har en storied historie, hvorvidt mad buff vil elske. Lær alt om det her

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

Duck bacon indpakket datoer med whisky creme ost påfyldning. Drikker du endnu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.