Vil du tilføje det personlige præg?

Vil du tilføje det personlige præg? Sådan får du dit billede trykt på en kage for en elsket

Kage er altid en god ide, og uanset hvilken lejlighed du fejrer, hvorfor ikke gå den ekstra mile ved at designe din egen fotokage og have dine kære ansigt på en kage? Tilgængelig på både Asda og Morrisons, billedet Efter eget valg vil blive udskrevet på en kage topper, der kan sidde fast på toppen af ​​din kage. SDA Photo Cakeif Du er en Asda Shopper, simpelthen leder til dit nærmeste interkage kiosk i Asda bagerier. Lick her for at finde ud af, hvor din nærmeste udskrivning er. Orrisons Photo CakeFor Morrisons, hoved til deres festzoner for at få din personlige bage. Klik her for at finde ud af, hvor din nærmeste udskrivningssted er. Ow For at skabe din Asda og Morrisons Photo Caketo Gør din Cake Topper, upload dit billede via din iPhone eller USB eller scan i et trykt billede. Du tilføjer grænser og en besked, før du udskriver en kvittering, Valg af en kage og tager både til bageriet, hvor det unikke design vil blive udskrevet og placeret på en isekage. Processen vil tage cirka 10-15 minutter.

Hvis du foretrækker at lave din egen kage eller cupcakes, kan du designe og bestille din topper online og få det leveret til din dør. Isektionen vil blive udskrevet og sendt fladt den næste dag. Priserne starter fra 6. 0. Når din topper ankommer, kan du holde det til kage og cupcake efter eget valg til det perfekte personlige tryk.

Hvis modtageren ikke er en stor kage elsker, hvad med kiks i stedet? Hver gaveæske indeholder 6 eller 12 store håndbagte vanille sukkerkager iced med dit valgte foto og speciel besked. Så alt de vil have brug for er en cuppa!

Meget lettere at uddele, hvad med nogle fotokupper? Du kan vælge mellem tre svamp smagsstoffer og otte forskellige smørkreamfarver for at få dem til at skille sig ud fra mængden. Du kan også omfatte tre forskellige billeder.

Asda kager er ekstremt overkommelige, med priser, der spænder fra 1. 5 til 16. 0. Selvom denne store britiske købmand ikke har online Tilpasning Valg, Asda Cakes er ideelle til særlige arrangementer Det er enten på et budget eller sidste minut. Ordrer er placeret online via en nem add-to-cart proces. Dagligvarebutikken specialiserer i fødselsdags- og festkager, der også kan tilpasses til gradueringer eller andre nichebegivenheder afhængigt af deres udbud. Nedenfor deler vi oplysninger om Asda Cakes Priser, design, smagsstoffer og bestillingsproces.

Med hensyn til chokolade kager, kan du forvente ting som dem & Ms chokolade behandle kage og theChocolate Drip kage. Fra kategorien Swiss Roll & Sponge Cakes kan du bestille Achocolate Victoria Sponge Cake eller Arvsberry & Coconut Cake, mens Loaf Cakes sektionen frister dig med kager som TheAngel Cake eller Themadeira Loaf Cake.

Hvis du planlægger at fejre en voksen, er Just Love Food Company Fødselsdagskage et vidunderligt valg. Det koster kun 5. 0, dens dekoreret med søde balloner, og det gør ikke indeholder nødder, hvilket er et væsentligt aspekt, hvis nogen er allergisk.

Børnene vil falde i kærlighed med deres valg af karakter kager, som koster mellem 3. 0 og 16. 0, afhængigt af kagen. Børn, der er tegneserie-fans vil elske det min lille pony Celebration Cake, ved only 13. 0. ver vil Grusomme mig Minion Dave Celebration Cake bringe et smil til ansigter af alle gæster, for kun 12. 0.

desværre, du kan ikke tilpasse gradueringen ASDA kager med et særligt budskab eller navnet på den kandidat. Det vil dog højst sandsynligt koste dig en masse mindre end en brugerdefineret kage på en gourmet bageri. Grundlæggende kan du vælge en af deres parti kager, med et budget på 6. 0 â € ”16. 0. For eksempel deres hvid chokolade & hindbær kage er kun 10. 0, og det ser lækkert.

Når det kommer til baby showers, de fleste mennesker vælger kager, enten annoncere barnets køn, eller på en eller anden måde barn-tema. Heldigvis ASDA har nogle kage design, der ville passe en baby shower fest. Et eksempel er theUnicorn kage, som er absolut sød, og som kun costs £ 11. 0.

Annoncerer barnets køn skal være nemt nok så godt. For en lille pige, skal du vælge thePinata Surprise Cake, som kommer i toner af pink, mens det for en lille dreng, theTwo-Tier Blossom Cake er mere end passende.

Selvfølgelig, disse er blot et par ideer til en original baby shower. Du kan altid vælge en traditionel fest kage til bruseren, med smag og temaer efter eget valg. Den mest kage vil koste dig er 16. 0, så du behøver ikke at bekymre dig.

Sidst men ikke mindst tænkte Asda også om folk, der ønsker at fejre deres bryllup med en Asda-kage. Hej har en kage egnet til et lille bryllup, mere præcist den ekstra specielle 3-tier lejlighed frugt kage, men det er desværre den eneste af denne art på hjemmesiden. Ver, det er ikke altid tilgængeligt, så du kan muligvis ikke bestille det til tider.

For større festligheder som bryllupper kan du se på deresVanilla eller chokolade Smash Cake på £ 13. 0 hver. I øjeblikket er der masser af kage sorter tilgængelige på ASDA-webstedet, så du er bundet til at finde den rigtige pasform til din begivenhed.

Som Weve nævnt i begyndelsen af ​​artiklen, bortset fra kager, tilbyder Asda også andre godbidder lavet af deres bageri. For eksempel, i ThetrayBakes og Platters kategori, kan du bestille ting som tajurassic World Chocolate TrayBake for £ 7. 0, thecaramel Shortcake TrayBake for £ 1. 0, eller TheGalaxy bakke bage for £ 8. 0.

I kategorien Fairy Cakes and Cupcakes tilbyder ASDA produkter som de kandidater fairy kager til 85p hver, theraspberry Butterfly kager for £ 1. 0, Themini Red Velvet Cupcakes til £ 2. 0, eller Thorntons Cupcake Creations for £ 6. 0.

Bemærk venligst, at ordrer skal være mindst 25. 0 til hjemlevering for at være en mulighed. Du kan finde hele online shoppingprocessen for Asda Cakes forklaret på deres Sådan shop side. Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du bruge deres kundeservice side. Du kan også ringe til dem på 0800 952 0101 fra mandag til fredag, fra kl. 07.00 til 11.00 eller mellem kl. 08.00 og 22.00 på søndag. Deres Store Locator kan hjælpe dig med at finde den nærmeste Asda til dig.

Produktbeskrivelsen læser: Chick Out Denne bløde Madeira Svamp lagdelt med syltetøj, dækket af frosting, belagt i en Speculoos Biscuit Crumb, toppet med 'Nuggets' og Færdiggjort med en Drizzle of Raspberry Jam .

Prissat til 10 og serverer 12, Ginny er en velkommen gæst på enhver fødselsdagsfest. Hun er lavet med to lag blødt Madeira Svamp, Sandwiched Med frugtagtig Raspberry Jam, så dækket af dekorative frosting for at skabe hendes lille ansigt og frakke og færdig med søde spiselige dekorationer, herunder selvfølgelig hendes festhat !

Supermarkedet delte et snap af Ginny på sine hylder til Instagram, introducerede kunderne til hende og skrive i billedteksten: klædt til lejligheden med hendes festhat og vegetarisk venlig Ginny er den sødeste lille festkammerat

De seneste tilføjelser til vores fejringskage rækkevidde har lavet overskrifter og får masser af folk, der er spændte på sociale medier med metro, der kalder vores nye fødselsdagskage et spiseligt mesterværk og tyla, der siger, at de har "faldet hoved over hæle til den smukke Ginny Guinea Pig Cake.

Kevin stiplede til scenen, da drengens go-kart blev standset ved siden af ​​en parkeret bil, og drengens taknemmelige mamma skrev til butikken for at takke ham for hans venlighed. Hun skrev: Han leverede et par døre ned og løb til min søn, fik ham ud af sit sæde og tjekket ham over, før jeg selv fik tæt på. Han stakkede rundt for at sikre, at alt var okay og endda undskyldte, at han ikke kunne komme der hurtigere til Gør noget mere.
Nyankomne

AsianStyle søde og sure kartofler smagfuldt valg

AsianStyle søde og sure kartofler smagfuldt valg

Hjemmefries er super hurtige, nemme og krydret ved hjælp af dåse thailandsk curry pasta og en luftfrit ... perfekt til krydret mad elskere

19 asiatiske Forretter til din næste fest Mad Nyheder

19 asiatiske Forretter til din næste fest Mad Nyheder

Glem takeout. Du kan lave lækre asiatiske vegetariske opskrifter derhjemme nemt Her er 15 foretrukne Asianinspired meatless lysnettet, fra karryretter til forårsruller.

Kylling salat wraps med peanut sauce

Kylling salat wraps med peanut sauce

Inspireret af en populær forretter på asiatiske restauranter, er disse jorden kalkun og grøntsagsindpakker en hurtig og lav carb måde at starte dit måltid.

Asiatisk oksekød Skåle Super Quick

Asiatisk oksekød Skåle Super Quick

De bedste asiatisk krydret oksekød Opskrifter på Yummly krydret oksekød med bambus Og Couscous, krydret oksekød Stirfry nudler, oksekød og Veggie Bibimbap

10 bedste kylling kinesiske appetitvækkere opskrifter yummly

10 bedste kylling kinesiske appetitvækkere opskrifter yummly

Mini kylling kødboller i en lækker asiatisk inspireret sauce, der er super ømme og nemme at forberede. Perfekt til din næste ferieparti

GingerSoy Lakeret chilenske Sea Bass med kinesisk Broccoli, Sticky Rice og WasabiGinger vinaigrette

GingerSoy Lakeret chilenske Sea Bass med kinesisk Broccoli, Sticky Rice og WasabiGinger vinaigrette

Få Dampet chilenske Sea Bass med kinesisk Broccoli, asiatisk aromater og Black Bean Sauce Opskrift fra Food Network

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Verdens 1 corporate catering platform med over 1.100 cateringfirmaer og 30.000 anmeldelser. Fra corporate catering over tilbagevendende måltidsplanløsninger, køkkenforsyninger og alkohol eller en fullservice PanTeTeEatfirst leverer. Gennemse leverandører nu

Svinekød tenderloin med asiatisk honning glasur den forgyldte gaffel

Svinekød tenderloin med asiatisk honning glasur den forgyldte gaffel

Grillet Asiatisk Honey Garlic Pork Tenderloin Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Asiatiske Tempeh Marinade

Asiatiske Tempeh Marinade

Fint riv ingefær. Fjern skindet fra andebryst og skive i strimler, ca 1 cm bred.

Nyankomne

Koreansk stil braised æg

Lær mere

Ofte set

Crock Pot asiatisk svinekoteletter Low Carb opskrift

Crock Pot asiatisk svinekoteletter Low Carb opskrift

Crispy kinesiske restaurantstyle honning hvidløg koteletter bruge almindelige ingredienser til at bringe dig en ualmindelig spændende smag alle vil elske

Hong Kong Style Bagt Pork Chop Rice

Hong Kong Style Bagt Pork Chop Rice

Denne DIN Tai fung stil svinekotelet og æg stegt ris opskrift Ieatishootipost bruger en speciel brining metode til at give den ømt saftige tekstur til svinekød og gyldne æg ris.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne enkle og hurtige svinekød røre FRJ opskrift opfordrer til ingredienser, du sikkert allerede har onhand, hvilket gør middag i aften en leg

Koreansk krydret marineret svinekød med chili og kimchi jayeyook kimchi bokum opskrift

Koreansk krydret marineret svinekød med chili og kimchi jayeyook kimchi bokum opskrift

Dette gør nok til 1 svinekød tenderloin eller 4 svinekoteletter.

Asiatiske svinemave opskrift Murray Valley Pork

Asiatiske svinemave opskrift Murray Valley Pork

Kinesisk Roast svinekød maven. Den bedste og nemmeste krakeleret kinesisk stege svinekød maven opskrift med saftigt kød. Fremragende til middag eller frokost

Honey Hoisin Pork Tenderloin

Honey Hoisin Pork Tenderloin

Med kun 10 minutter af Prep er denne hoisedlazed Pork Loin en nem middag til aftener, når du har lyst grill med en asiatisk twist

GingerMarinated Svinemørbrad

GingerMarinated Svinemørbrad

Denne opskrift er af Marian Burros og tager 25 minutter, plus marinering tid. Fortæl os hvad du synes om det på The New York Times Dining mad.

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

De bedste kinesiske svine mørbrad Stir Fry Opskrifter på Yummly Søde Miso svinekød Stir Fry med svinekød mørbrad, kinesisk Ingefær Pork Stirfry, grillet Orangeponzu Svinemørbrad med Napa kål gulerod Stirfry

De bedste kinesiske svine mørbrad Stir Fry Opskrifter på Yummly Søde Miso svinekød Stir Fry med svinekød mørbrad, kinesisk Ingefær Pork Stirfry, grillet Orangeponzu Svinemørbrad med Napa kål gulerod Stirfry

De bedste kinesiske svine mørbrad Stir Fry Opskrifter på Yummly Søde Miso svinekød Stir Fry med svinekød mørbrad, kinesisk Ingefær Pork Stirfry, grillet Orangeponzu Svinemørbrad med Napa kål gulerod Stirfry

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.