Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Når jeg spiser denne Smoky White Bean og tomatsuppe, det minder mig lidt af den gamle klassiker, Bean med Bacon suppe. Er jeg den eneste, der husker det? Forhåbentlig ikke. Â Så jeg ønskede at gøre noget, der var veggie venlige, men stadig omfattet at let røget bacon smag. Nå dette ikke netop gøre det, men dens absolut en temmelig god vegetarisk version af det. Selvfølgelig, hvis du spiser bacon, så kunne du stadig tilføje, at i denne suppe, men jeg elsker det bare den måde, det er. For at give det en lidt mere cremet effekt, jeg emulgere en lille smule af det til allersidst. Jeg elsker også tjener dette med en klat ris på toppen og / eller frisk håndværker brød.

Drool-worthy mash-up: spinat artiskok dip nachos

250g bacon 1onion i tern 3 hvidløgsfed, skiver 1carrot i tern 1 stick selleri, hakket ½ teaspooncoriander pulver ½ teaspooncumin pulver ½teaspoonsmoked paprika Lille knivspids chilipulver 35g tomatpuré 35ml balsamisk eddike 35ml ahornsirup 1 liter vegetabilsk stock 3 dåser hakkede tomater 1 kan cannellini bønner 1 lille bundt cavolo nero, hakket

I en gryde, steg bacon på en medium varme til de er gyldne. Tilsæt løg og hvidløg og fortsætte tosauteuntil gennemskinnelige. Tilsæt carrotand selleri og kog i yderligere to minutter, men lad ikke ingredientscolour. Skru ned for varmen andadd alle krydderier og let ristet brød, tilføje tomatpuré, ahornsirup og balsamico eddike. Kog ingredienserne til en yderligere tre minutter, før du tilføjer vegetabilsk lager og tomater. Let simre suppe indtil det er reduceret til den ønskede konsistens, mål af tilsætning af cannellinibeans andcavolonero.

Tuscan Hvid bønnesuppe er et lækkert medley af hvide bønner, bacon, tomater, løg, selleri, gulerødder og spinat i en perfekt krydret bouillon. Denne suppe er hurtig til at komme sammen og er let nok til selv den uerfarne kok.

Hvordan vil du gøre toscanske hvid bønne suppe?

I en stor hollandsk ovn eller tunge stockpot over medium varme, koge hakkede bacon indtil det er godt og sprød. Nu tilføje de hakkede løg, gulerødder og selleri. Rør ofte og kog løg og selleri er bløde. Tilsæt hvidløg, cayennepeber, merian og løg pulver og kog yderligere et minut.

Hvordan kan jeg få denne suppe til en cremet suppe?

Træk flere kopper suppe ud af potten og i en varmeveksler bevis beholder som en Pyrex målebæger. Brug en nedsænkning blender til puré indtil glat. Du kan også bruge en blender, men fjern den midterste hætte på toppen, så varmen ikke opbygges for meget. Derefter skal du blot tilføje purerede suppe tilbage til gryden og rør til at kombinere. Gentag, indtil du har suppen konsistens, du ønsker det.

Merian er en urt, der er medlem af mint familien. Oregano er også medlem af mint familien. Mens oregano er skarp, en smule krydret og lidt bitter merian er mere afdæmpet, sød og med en woodsy blomsteragtige aroma. Den vokser vildt i landene i Middelhavsområdet i Cypern, Tyrkiet og Grækenland, og er et populært i saucer, supper og kødretter.

Kan du fryse toscanske hvid bønne suppe?

Lidt undercook grøntsagerne, så når du genopvarme suppen grøntsagerne er ikke grødet. Hvis du ved, hvor meget du kommer til at fryse fjerne, at før du tilføjer spinat. Du kan tilføje spinat når du varme den frosne suppe. Afkøl suppen før opbevaring i fryseposer eller fryser opbevaringsbeholdere i op til tre måneder. Tø ved at placere frysepose eller fryseren beholder i en ren sink fuld af meget koldt vand. Skift vandet ofte for at sikre den forbliver kold eller tilføje is til vasken. Afslut med genopvarmning suppen i en gryde og tilføje spinat så snart suppen er varm. Må ikke opvarmes suppen i mikrobølgeovnen i fryseposer.

Denne hovedret suppe er hjertelig, sund og super lækker! Min mand nød det så meget jeg gjorde det to gange på en uge. Og nu, jeg stort set gøre dette hver uge! Madlavning for en eller to personer, ikke noget problem, sidesten suppe fryser stor. ACH skål har 225 kalorier, 2 gram fedt, og 1BlueWWFreestyleSmartPoints, and5Green. mazingly, hver portion har 12 gram fibre!

Til øjeblikkelig pot: Tilsæt 1 dåse bønner og 1 kop vand til en blender. Blande højt indtil glat. Dernæst indstiller knappen Sauta © derefter koge bacon indtil de er sprøde. Rør ofte. Braklægning på papirservietter og blot. Tilføj løg, gulerødder og selleri til pot og Sauta © indtil de er bløde, ca 5 minutter. Bland i tomat indsætte derefter tilføje purerede bønner, bønner, bouillon, italienske krydderier, rød peber flager og sort peber. Kog på højtryk 20 minutter. Efter 20 minutter slukkes og lad trykudligningsindretningen.

Mad FactsCannellini, Great Northern, og Navy er tre populære typer af hvide bønner. I de fleste supermarkeder, youll finde dåser, der siger hvide bønner, cannellini, eller Northern. Jeg brugte dåser, som sagde hvide bønner.

Før at finde denne sundere bacon, havde jeg kæmmede supermarkedernes hylder på udkig efter en af de magreste regelmæssige bacon valg og Oscar Mayer Centre Cut Bacon er min favorit, sammenlignet med de fleste almindelige bacon. ts meget lavere i fedt og kalorier, 3 skiver indeholder 70 kalorier og 4. gram fedt. Når kogt på papirservietter, de fleste af de fede opsuger ind i papiret, ikke i bacon, så fedtet er yderligere skære ned. I mine Skinny Fakta, jeg trækkes ud fedt thats efterladt på papirservietter!

Madlavning Tips-Kørselsvejledning til kokken på stovetop1. Til en blender, tilsæt 1 dåse bønner og en kop vand. Blend til glat. n en stor nonstick gryde, tilsæt bacon og kog indtil de er sprøde. Braklægning på papirservietter. Blot. dd løg, gulerødder og selleri på panden og kog indtil de er bløde, ca 5 minutter. Rør tomatpuré. Dernæst tilføje purerede bønner, bønner, bouillon, italienske krydderier, rød peber flager og sort peber. . Bring i kog, dække, og kog ved svag varme, indtil bønner og grøntsager er bløde omkring 25 minutter. Place 2½cups suppe i blender og puré til tyk, tilsæt tilbage til suppen og bland godt. . At tjene: slev 1½ kopper i hver skål og top med lidt smuldret bacon. op med purløg, hvis det ønskes.

Denne Tomat White Bean Stew kontrollerer alle boksene for mig. Dens flavorful, sund, enkel, og uendeligt riffable. Pantry hæfteklammer og et par friske råvarer tilføje en hurtig punch af smag til denne gryderet, hvilket betyder, det kommer sammen i tredive minutter. Gem denne trøstende opskrift på, når du cozied op på en sprød aften! Det har sådan en nice balance mellem hjertelig og frisk smag, og så snart temperaturen falder youll gøre det på repeat.

Aromatiske løg og hvidløg, tomater, bouillon, parmesan og citron tilføje lag af smag her. Hvide bønner og grønkål add hjertelighed . Mens denne opskrift er lækker som er, dens fleksible, så gør det din egen! Har sidesten pesto sidder i køleskabet? Spoon den på toppen af skåle når betjener. Tilføj jorden italiensk pølse, chorizo, eller sprød bacon for ekstra rigdom. Gør dette arbejde for dig. Se mine noter under opskriften på præparater for at gøre dette veganer, vegetar, og mejeri gratis, samt mine tips om inkorporerer protein. Jeg tjene dette med masser af friskrevet parm, rød chili flager, mere citron, og smøragtig toast. Ristede brødkrummer, afbilledet her, er også en lækker tilføjelse.

Tomat og hvid bønne suppe er en favorit i de koldere måneder, når supper og gryderetter bliver almindelige funktioner ved middagsbordet. I denne version, du saut aromatiske grøntsager sammen i olivenolie med den helt rigtige strejf af chilipeber og røget paprika, før du tilføjer tomater, knogle bouillon og cannellini bønner. Femten minutter senere, er suppen færdig og klar til din skål.

Sluk for varmen, justere krydderier med havsalt, og derefter ren indtil glat. Slev i suppe skåle for at tjene det samme, eller overførsel til køleskabet, hvor suppen vil holde op til 5 dage.

Tilføj bacon. Stedet for at bruge 3 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie, bruge 1 spiseskefuld plus 4 ounce hakkede bacon. Lad bacon til sprød i olivenolie og gøre sit fedt, og derefter koge suppen som du normalt ville og ren den sprøde bacon i med de øvrige ingredienser.

Tilføj hakket grønkål eller schweiziske chard. I stedet for at pureing suppen, afslutte den ved at slukke for varmen og slippe i en flok af hakket grønkål eller schweiziske chard. Læg låg på gryden, og lad greens visne i suppen er restvarme. Slev i suppe skåle og tjene varm.

For at spare tid, tilberede dine bønner den dag eller flere dage før, mens du arebusy med andre projekter i hjemmet. Madlavning tørrede bønner er super nemt. Først revivethem ved opblødning i vand. Du kan gøre dette natten eller du kan medbringe den gryde med bønner med vand i kog, dække dem og lad dem sidde i en time.

Efter iblødsætning bønner, kog dem med vand, persille stilke, timian og laurbærblade. Lad dem koge indtil de er møre, ca 40 minutter, derefter dræne. Du kan tilberede bønner i forvejen og opbevares i køleskab eller du kan bare åbne op omkring 3-4 dåser drainedwhitebeans for at gøre suppen nedenfor.

Mens bønner er madlavning, skal du tilføje thesmoky smag, du kommer til at elske i denne suppe. Kog baconanden Thencook Løgene i Bacon Fatorif, du er heldig nok til at have en skinkeben, kaste det med thediced løg og den fatheret fra benet vil omringe dine løg med røgfyldt godhed.

Efter simmering i ca. 40 minutter, den hvide bønne, bacon og tomat suppe er klar. Bønnerne har smeltet ind i tomat-øen bouillon, og du handler om toveel den godhed, der er ved at varme din mave. Server det op med en frisk mad i en flash stil grillet ost sandwichwich Kerrygold Dubliner ost og vores hurtige og nemme fuld hvede breadand Du kan føle, at du er ti år gammel igen.

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ it ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח 14-ounce kan terninger eller knuste tomater 1 spiseske + friske urter, såsom timian, persille eller mynte

2. ​​Afløb og skyll bønner. Sæt dem tilbage i puljen og tilføj 4 quarts vand. Tilføj persille stilke, timian og bugten blade. Tag potten til kog, drej derefter til lav og lad dem simre, indtil bønner er ømme, ca. 40 minutter. Han bønner kan laves i Advanceand bør forblive i kogevæsken, indtil den anvendes. Dræn bønnerne og kassér persille, timian og bugten blade.Nyankomne

Hickory røget bacon indpakket jakobsmuslinger 20 ct.

Hickory røget bacon indpakket jakobsmuslinger 20 ct.

Bestil Red Lobster levering online. Find dine foretrukne emner fra Red Lobster startere menu, herunder vores BaconWrapped havet tunger.

Cheesestuffed baconwrapped kyllingebryst

Cheesestuffed baconwrapped kyllingebryst

Cheesestuffed baconwrapped kyllingebryst

En sød og salt kylling appetitvækker, der er en crowdpleaser.

En sød og salt kylling appetitvækker, der er en crowdpleaser.

En sød og salt kylling appetitvækker, der er en crowdpleaser.

Bacon Wrapped, flødeost Stuffed kyllingebryst

Bacon Wrapped, flødeost Stuffed kyllingebryst

Nem Jalapeno Popper Flødeost Stuffed kyllingebryst, indpakket i bacon eller prosciutto, smager fantastisk og er den perfekte aften middag

10 Læskende BaconWrapped Opskrifter til Grill

10 Læskende BaconWrapped Opskrifter til Grill

Klassisk stegt kylling er endnu mere tilfredsstillende, når toppet med sprød bacon. Find denne søndag middag idé mere stege kylling opskrifter på Tesco Real Food.

AlmondStuffed BaconWrapped Svesker

AlmondStuffed BaconWrapped Svesker

Disse Brown Sugar Bacon Wrapped Pineapple Bites er nemme forretter til fester, tailgating, eller at spise som snacks. Tilføj i nogle røget paprika til at tage smag af Hawaii pizza til det næste niveau Gør dette let, tre ingrediens appetitvækker til din næste fodbold ser fest

Duck er tilgængelig på de fleste supermarkeder. Dont overmarinate eller ænder vil blive hård. Du kan bruge due eller gås i stedet for and, og erstatte kalkun bacon til prosciutto.

Duck er tilgængelig på de fleste supermarkeder. Dont overmarinate eller ænder vil blive hård. Du kan bruge due eller gås i stedet for and, og erstatte kalkun bacon til prosciutto.

Duck er tilgængelig på de fleste supermarkeder. Dont overmarinate eller ænder vil blive hård. Du kan bruge due eller gås i stedet for and, og erstatte kalkun bacon til prosciutto.

Bacon indpakket, fyldt ænder bryst, vilde ris og stegt sød kartoffel ftc

Bacon indpakket, fyldt ænder bryst, vilde ris og stegt sød kartoffel ftc

Genskab den populære tyske ferie Dish Entenbrust MIT Knodel Flamecooked Duck Breast Garneret med salt, Baconwrapped Green Bønner og Dumplings Home ved hjælp af din Ooni Pizza Ovn.

Få fuld bacon indpakket duck bryster opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og nutrition anmeldelse. Vurder denne bacon indpakket duck bryster opskrift med 14 kop salt, 8 kopper vand, 12 and breasthalvdeler, 12 skiver bacon, 1 16 oz flaske Italianstyle salat dressing, tandstikk

Få fuld bacon indpakket duck bryster opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og nutrition anmeldelse. Vurder denne bacon indpakket duck bryster opskrift med 14 kop salt, 8 kopper vand, 12 and breasthalvdeler, 12 skiver bacon, 1 16 oz flaske Italianstyle salat dressing, tandstikk

Få fuld bacon indpakket duck bryster opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og nutrition anmeldelse. Vurder denne bacon indpakket duck bryster opskrift med 14 kop salt, 8 kopper vand, 12 and breasthalvdeler, 12 skiver bacon, 1 16 oz flaske Italianstyle salat dressing, tandstikk

Nyankomne

Bacon indpakket datoer er en super let fest appetitvækker. Disse er gjort endnu bedre med en speciel krydrede gnide

Lær mere

Ofte set

Brown Sugar Duck Wraps opskrift

Brown Sugar Duck Wraps opskrift

Vi elsker vagtler næsten enhver måde, du kan tilberede t

Søde Bacon Wrapped Hot Dogs Opskrift Food.com

Søde Bacon Wrapped Hot Dogs Opskrift Food.com

Jeg bagte disse bacon indpakket hotdogs i ovnen, men du kunne også grill dem. Tilføj fantastisk smag til din hund bare tilføje dine toppings

Bacon indpakket jalapeno poppers thms

Bacon indpakket jalapeno poppers thms

Disse poppere er en lækker side eller fest mad, altid et hit. Let at gøre og let at elske. Prøv at lave mad op disse primale, baconwrapped Jalapeos Poppers nu

Bacon indpakket ananasopskrift mad. om.

Bacon indpakket ananasopskrift mad. om.

Wrap bacon stykker omkring ananas klumper og bage indtil gyldenbrun til en nem festforretter.

Disse hjertelig BaconWrapped Kartofler er en vindende kombination for en part eller bagklappen med ledsagende Queso Blanco Dip tjener som prikken over i'et.

Disse hjertelig BaconWrapped Kartofler er en vindende kombination for en part eller bagklappen med ledsagende Queso Blanco Dip tjener som prikken over i'et.

Disse hjertelig BaconWrapped Kartofler er en vindende kombination for en part eller bagklappen med ledsagende Queso Blanco Dip tjener som prikken over i'et.

10 Bedste kylling og Bacon Tortilla Wrap Opskrifter Yummly

10 Bedste kylling og Bacon Tortilla Wrap Opskrifter Yummly

Morgenmad Tortillas aka morgenmad burritos er nemme og store til at gøre for på farten morgenmad. Disse er røræg i en tortilla, svøbt i bacon.

Opskrift disse grise i tæpper i luftfriten

Opskrift disse grise i tæpper i luftfriten

Nem instruktioner med en video Sørg for, at din første gang madlavning af hotdogs i en luftfriture viser sig perfekt forberede dem om 10 minutter

Bacon Indpakket Smokies med brunt sukker og smør

Bacon Indpakket Smokies med brunt sukker og smør

Bacon gør alting bedre Smokies indpakket i bacon med en brun sukker glasur er bedre Denne opskrift på bacon indpakket Smokies gør en stor appetitvækker til kampdagen.

Opskrifter fra Chefs Køkken

Opskrifter fra Chefs Køkken

Disse kammuslinger er pakket ind i bacon og stegt i ovnen indtil de er møre. Denne opskrift er så let at følge, og youll elske balsamic dypning sauce

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.