Smoky Basil Oaxacan Mezcal Cocktail En mad elskere køkken

Denne moderne klassiske Agave-cocktail er selv en riff på en af ​​de ældste klassiske cocktails, den gammeldags. Phil Ward, nu på Altar i Brooklyn, får tilfældige tekster fra folk, når de ser hans drikke på menuer, i barer så langt væk som Australien og Asien. Han siger, at dens popularitet i Death Co. kan have været hjulpet sammen med to kolliderede tendenser: Cocktail folk blev virkelig ind i gammeldags og også opdager agave spiritus på omkring samme tid, og denne drink broede kløften mellem de to. Han anser det for en af ​​tre drikkevarer, der medførte en epiphany for ham: Bare en lille god mezcal kan helt omdanne en drink. Det er ligesom tequila på steroider.

Agave var en af ​​de mest hellige planter i præ-spansk Mexico, og havde en privilegeret position i religiøse ritualer, Mytologi og økonomien. Madlavning af agaven og fermentere sin saft blev praktiseret. Oprindelsen af ​​denne drink har en myte. Det siges, at en lynbolt ramte en agave plante, madlavning og åbne den og frigive sin saft. Af denne grund kaldes væsken de elixir af gudene. Det er dog ikke sikkert, om det indfødte folk i Mexico havde nogen destilleret væsker forud for den spanske erobring.

Edward S. Curtis beskrevet i hans seminalarbejde Den nordamerikanske indiske forberedelse og forbrug af Mezcal af Mescalero Apache Indianere: En anden russisk, mere effektiv end Túlapai, er lavet af Mescalâ € "ikke fra SAP, ifølge Til den mexicanske metode, men fra den kogte plante, som er anbragt i en opvarmet pit og venstre, indtil fermentering begynder. Det er så malet, blandet med vand, tilsat rødder, og det hele kogte og sættes til side for at fuldføre fermentering. Indianerne siger, at dens smag er skarp, som whisky. En lille mængde producerer let forgiftning. Denne tradition er for nylig blevet genoplivet i Guadalupe Mountains National Park.

Reglerne har været kontroversielle, ikke kun fra små håndværkere, for hvem certificeringsomkostningerne er uoverkommelige, men også fra traditionelle producenter uden for de valgte GI-stater og de producenter, der mener, at begrebet Mezcal ikke bør ejes af stat. Ucertified producenter er forbudt at anvende begrebet mezcal på deres produkter. Nogle producenter og importører har svarede ved at mærke deres produkter som Destilados de Agave eller Agave Spirits, en kategori, der nu anerkendes af USAs TTB og i stigende brug.

I Canada skal produkter, der er mærket, pakket, solgt eller annonceret som Mezcal, fremstilles i Mexico som Mezcal under de fastsatte retningslinjer. De canadiske love tillader dog også lokal aftapning og videresalg af importeret mezcal, efter at alkoholprocenten er blevet justeret med tilsætning af destilleret eller renset vand. I øjeblikket er ucertificeret agave spiritus mærket som Destilados de Agave eller Agave-spiritus også kan aftappes i USA.

Agave-fabrikken er en del af AgAVAceAe-familien, som har næsten 200 underarter. Mezcal Agave har meget store, tykke blade med point i enderne. Når det er modent, danner det et pià ± a eller hjerte i midten, hvorfra juice ekstraheres for at omdanne til mezcal. Det tager mellem syv og femten år for planten at modne, afhængigt af arten og om det dyrkes eller vildt. Agave felter er et fælles syn i semi-ørkenområderne i Oaxaca State og andre dele af Mexico.

Traditionelt er Mezcal håndlavet af småproducenter. En landsby kan indeholde snesevis af produktionshuse, kaldet FBRICAS eller PALENQUES, hver ved hjælp af metoder, der er blevet sendt ned fra generation til generation, nogle ved hjælp af de samme teknikker, der udøves for 200 år siden. Dette er en vigtig forskel med tequila, som i dag hovedsagelig produceres industrielt.

Mezcal er meget varieret, afhængigt af arten af ​​Agave, der anvendes, de frugter og urter tilsættes under fermentering og destillationsprocessen anvendt, skaber subtyper med navne som de Gusano, Tobal, Pechuga, Blanco, Minero, Cedrón, DE Alacran, Creme de Café og meget mere. En særlig opskrift på en bestemt mezcal type kendt som Pechuga bruger kanel, æble, blommer, nelliker og andre krydderier, der derefter destilleres gennem kylling, and eller kalkunbryst. Det er lavet, når de specifikke frugter, der anvendes i opskriften, er tilgængelige, normalt i november eller december. Andre variationer smag mos med kanel, ananas skiver, røde bananer og sukker, hver , der impartner en bestemt karakter til Mezcal. De fleste Mezcal er dog efterladt Uberørt , så de agave af agaven bruges til at komme frem.

Nogle Mezcal producenter har vedtaget flere moderne metoder og teknikker. Men traditionelle metoder er blevet bevaret af de fleste håndværksmæssige producenter, fordi det er den mest effektive måde at holde karakter og sikre Mezcals underskrift røghed.

I Oaxaca sippes Mezcal traditionelt lige ved siden af ​​et stykke orange og klemme chili salt. I USA gør Mezcal et stænk i Craft Cocktail Circles og bliver almindeligt at se brugt i drikkevarer som gammeldags og daiquiris, og mere. Det er også en fremragende erstatning for Tequila i cocktails som Margaritas og Palomas.

RV: Så vi elskede at se dig konkurrere i Speed ​​Rack og Weve kendt dig siden din død Co. bartending Dage. Vi er glade for at sætte dig ned med dig her og chat mezcal. Hvornår begyndte du først bartending? Eryn: Jeg forberede nogen til at lade mig endelig bartend på Monas Bistro Lounge i Seattle. Jeg anede ikke, hvad jeg gjorde, men jeg elskede det!

RV: Er der noget du ikke kan lide eller finde foruroligende over Mezcal? Eryn: mængden af ​​mærker, der oversvømmer markedet. Tequila blev så populær gennem årene og holdt op med produktionen var hård, men da de endelig blev fanget op, havde de en overflod af Agave, og dermed kørte ned prisen. Dens meget påvirker levebrød af dem, der er en del af denne produktion. Mezcal er allerede vildt populært, og det virker som noget, der sandsynligvis vil ske, såvel som mere ødelæggende, når det gør. I modsætning til at være store tequila huse, har de mezcale producenter tendens til at være typisk familiedrevne Palenques.

RV: Hvorfor er Mezcal mere interessant end mange af spiritus derude? Eryn: Der er så mange forskellige Varietals og smagsprofilerne er store. De tillader konstant nye voksende regioner, såvel som inducerende nye Varietals i Mezcal kategorien. Jeg har lyst til, at jeg altid smager noget nyt.

RV: Da Weve fik en flaske her foran os, fortæl os, hvorfor du personligt kan lide Ilegal Mezcal. Ryn: Jeg elsker virkelig, hvor meget ulovligt er forpligtet til at give tilbage. De har gjort en masse direkte lindring i Guatemala, specifikt Para Los Ninos, som byggede det første non-profit Elementary skole i Guatemala.

RV: Har du været i Oaxaca overhovedet, og kan du fortælle os, hvorfor det er en dejlig destination? Vi dør for at komme ned derhen. Ryn: Jeg har været, og jeg elsker det! Vidunderlige mad og smukke mennesker. Markederne er langt min favorit til at gå og prøve mad og få et glimt af deres kultur.

RV: Awesome. Og hvis vi går videre til en highball? Eryn: En highball er en af ​​mine foretrukne måder at drikke spiritus på sidst. For denne bruger jeg en Amaro kaldet Pasubio. Dens en vinbaseret amaro, der har noter af alpine og lidt syltetøj, blåbær, som jeg tænker parvis perfekt med røg og frugt, som du kan finde i mezcal.

Metode: Rør alle ingredienser i en blande tin med masser af is. Rør hurtigt og godt, indtil alt er afkølet. Stamme ind i et dobbelt gammeldags glas og garnér både en citron og et orange twist.

Metode: Fryser lidt stor is i din fryser et par dage før. Dette er nemt at gøre ved hjælp af Tupperware fyldt med vand. Når du er klar til at bygge, dd alle ingredienser i Punch Bowl og giver en god omrøring. Skær et par kalkhjul til flydende i stansen og tilsæt isen. At tjene, ladlee i klipper briller enten pæne eller over is. Garnér med et limehjul.

Over 30 arter og sorter af agave planter bruges til at lave mezcal. Planten har meget store, tykke blade med point i enderne. Når det er modent, danner det en pia eller et hjerte i midten, hvorfra juice er ekstraheret og lavet til mezcal.

Har du hørt om saucey? Bestil online og de vil levere din ordre med 2-timers eller 2-dages fragt i 20 store amerikanske byer. Stort udvalg. Ingen minimum og gratis levering! Tag $ 5 fra din første ordre med kode SAS!

For denne cocktail skal du have en god mezcal, men det behøver ikke at være dyrt, da det blandt det med andre ingredienser. Vi holder en nipper mezcal og en blanding mezcal i vores hjem bar, så det bliver ikke for dyrt til at gøre disse. Så kig efter en 25-30 flaske, i stedet for en 60 flaske.

Ved at klikke på Accept Alt du accepterer, at Yahoo og vores partnere vil gemme og / eller få adgang til information på din enhed ved brug af cookies og lignende teknologier og behandle dine personlige data, for at vise personlige annoncer og indhold, til annonce og indhold Måling, publikum indsigt og produktudvikling.
Nyankomne

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

Nogle af vores foretrukne steder at forkæle sig med milkshakes med flere veganske muligheder, gelato fraapps og endda omg pieboosted versioner.

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Super fugtig bananbrød med en ske

Super fugtig bananbrød med en ske

Lær hvordan man laver lækkert fugtigt bananbrød. Denne opskrift er pakket med bananer og hakkede valnødder, og det kommer perfekt ud hver gang

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

Frugt Mojitos er så nemme at lave, de er også smukke og forfriskende, den perfekte sommerdrink. Tjek dem her i fire smag.

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

Cuba Restaurant ligger i en historisk gade i Greenwich Village Reminiscence af enhver gade i Old Havana. Det udstråler aroma og smag af en autentisk cubansk restaurant. Den romantiske Milieu af Cuba transporterer dig ubesværet dig fra Manhattan til Cuba.

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

MOON PIE VANILLA DOUBLE DECKER 2. 5OZ 78G Historien går det omkring et århundrede siden, en rejsende sælger fra Chattanooga Bakery besøgte en virksomhedsbutik, der taget hensyn til minearbejdere, og han spurgte en minearbejder, hvilken slags snack han ønskede at se i hans

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo sauce med stegt kylling er en D.. særhed afspejler en korsvej af AfricanAmerican og kinesisk kultur.

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

Salt er et kemikalie, der skal kontrolleres. Med Salt Gratis Krydderier er der ingen grund til at tilføje ekstra salt, da vi har lavet en Salt Gratis Seasoning Blend herunder Salt Gratis Cajun krydderier.

Nyankomne

Den gode olie på aioli

Lær mere

Ofte set

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Når du foretager hjemmelavede pommes frites, har du masser af muligheder hvilken type olie, hvilken type af vegetabilsk, bagning eller stegning. Her er hvad du bør vide.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at vælge mellem en rød, hvid, gul, eller søde løg til din madlavning, med Blå Flamme Køkken

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilpas dit køkken med opbevaring, der er så funktionelt, da det er æstetisk tiltalende, vi tilbyder køkkenhylder og vægorganisatorer til at opfylde dine behov.

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Madlavningskanal serverer denne Oyster Shooter Recipe plus mange andre opskrifter på CookingChanNTTV. om.

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Der er ikke noget bedre end en stor sandwich. Her på Bestcovery ønsker vi at hjælpe dig med at få perfekte panini hver gang med de bedste panini tryk på 2022.

Den bedste panini i Firenze

Den bedste panini i Firenze

Oplev vores bedste panini og grillet sandwich opskrifter, som vores grillede sommer squash tartiner, grilletvegetable panini, grillet ost med bacon, æble og spirer og meget mere.

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Ved hjælp af Yelp indsnævrede Weve ned en liste over de restauranter, der serverer den bedste pasta skål i hver stat. Forbered dig på din mund til vand.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.