Bagt Rejer PoBoy med ananas Slaw

En lækker twist på en traditionel poboy sandwich, denne Bagt Rejer PoBoy med ananas Slaw er en fantastisk måde at kombinere sød og krydret. Spicy rejer er toppet med en kølig ananas slaw perfekt til en aften middag!

Beignets på Cafe du Monde, middag på chefer Palace, en muffuletta på Central Grocery Im sikker jeg kunne tilbringe uger der, bare spise gennem byen. Og der vil helt sikkert være en masse PoBoy sandwich i blandingen.

Sted ægget i en flad skål og tilsæt et stænk af vand. Pisk med en gaffel. I en anden skål, kombinere Panko rasp og kreolsk krydderier. Dyp hver af rejer i ægget, derefter ind i brødkrumme blanding, bruge dine hænder til at presse krummer ind i rejer til pels. Placere i et enkelt lag på afkøling rack. Bage i forvarmet ovn, indtil rejer er kogt igennem, omkring 6 minutter.

Ad Vi tager en tur på en af Louisiana hæfte - Rejer PoBoy med Gortons Popcorn rejer! Rejer PoBoy typisk fyldt med stegte rejer, strimlet salat, skiver tomater og hjemmelavet remoulade i en blød smøragtig fransk roll. Klar på 20 minutter, vil denne sandwich være den nye familie favorit på hverdage, weekender og på familie sammenkomster . GortonsAirFryerRecipes

Jeg elsker kokos og jeg synes, det er sikkert at sige peoole enten har en kærlighed eller had forhold med det. Ikke alene har jeg lide smagen, men den blotte vertility er bare magisk. Du kan bruge det i forskellige former på flere måder - jeg taler kokosmælk, olie, mel, vand, fløde, flager you name it.

Denne opskrift bruger 3 af disse former - mel, fløde og flager at gøre en af de mest berømte sandwiches i de amerikanske sydstater - den po dreng! En lækker alligevel enkel sandwich fyldt med stegte rejer, salat, tomat, pickles, og toppet med en aioli, hvad mere har du brug for? Du kan lave dem derhjemme let, med infusion af nogle kokos til at give en unik smag. Prøve det!

Når olien er klar, kommer til stegning! Gør det i partier om nødvendigt du ikke overcrowd puljen. Placer den coatede rejer i den varme olie og kog i cirka 4-5 minutter. Når brunet, øse ud og placere på et stykke køkkenrulle for at suge overskydende olie. Sluk for varmen.

Denne opskrift blev udviklet som en del af Black Foodie Battle konkurrence, en madlavning udfordring at lave kokos en stjerne af skålen. Tjek den fulde episode og andre deltagere retter på blackfoodie. o.

Sommeren er over os, og det betyder en overflod af friske lokale råvarer og måltider, der ikke er alt for kompliceret. Gulfshrimp er i sæson og min smukke organisk arvestykke tomat planter har endnu ikke døde! I anledning af alle disse ting, heres min version af en hurtig og nem ret, som er tæt på vore hjerter som sydstatsfolkene.

Hvis du følger mig overalt i sociale medier verden, du ved, at Im øjeblikket besat med alle ting krydret. Jeg fik denne episke pizza på min fødselsdag det havde bacon, skinke, bbq sauce, ananas, og belastninger og belastninger af jalapeà ± OS. Siden da, Ive blevet alt om jalapeà ± os, habanero sauce, chile peber chokoladebarer, hvis dens krydret, jeg ønsker det.

PoBoys var i min top 5 liste over ting at gøre på vores roadtrip tilbage til Alabama, men det var sådan en forhastet tur og på vej hjem, stoppe med alle 3 børn med mig bare virkede som alt for meget arbejde. o Jeg fik aldrig en og Ive virkelig kræver en stor reje poboy lige siden.

Hæld 2 inches olie i en stor, dyb stegepande. Varm olien, indtil den når 370F på en slik termometer. Kog rejer et par ad gangen, dreje en gang, indtil belægningen er brunet og sprød, 3 til 4 minutter. Fjern til køkkenrulle-foret plade med en hulske. Hold varmen i ovnen. Bring olie tilbage til 370F, før du tilføjer et nyt parti af rejer.

Og hvad sker der, når du toppen sagde fries med de klassiske rejer poboy toppings Well, du ender med en herlige måltid thats hvad. Lad mig blot præcisere, at nej, denne opskrift er på ingen måde sundt, men det er sundere end at snuppe en vegetabilsk olie lastet poboy sandwich fra din lokale diner i byen. Ja, meget sundere. Så skulle med det. Følg med mig?

To sekunder senere var det på mit indhold kalender og jeg var i brainstorming tilstanden fuld. Jeg må sige, at disse viste sig MÅDE bedre end jeg troede de ville. Jeg mener, jeg vidste, at de ville være godt, men jeg vidste theyd være denne gode. Lad os bare tale om alle toppings for en anden K?

Kan vi også snakke om shredded salat i et sekund? Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg elsker det så meget som jeg gør. Jeg tror, ​​det kan gå tilbage til mine kyllingesandwich spise dage, hvor jeg altid ville bestille dem med ekstra salat og ekstra pickles, og nu elsker jeg bare det shredded salat? Hvem ved, men jeg bliver alvorligt begejstret, når vi har shredded salat i huset.

Rejerbatteren kunne ikke være enklere og er en, jeg bruger hele tiden. Det er ligesom en klassisk tempura og får super sprød og crunchy ligesom fries. Dybest set er denne skål en stor crunch fest, hvad mere kan du have ud af livet

Gør fries: Forvarm ovn til 450 F og linje et bageplade eller to med pergamentpapir. Skær kartoflerne i halvdelen i længderetningen og derefter i halvdelen igen skåret i matchsticks. Toss med olivenolie og et generøst drys af salt. Placer fries på de fremstillede bageplader i et enkelt lag. Steg i 35 minutter flipping halvvejs igennem.

Copyright Wicked Spatel. Vi vil gerne have, at du deler et link til denne opskrift, men vær venlig at kopiere / indsætte opskriftens instruktioner til sociale medier eller websteder. Du kan dele et billede med et link tilbage i stedet.

Trang en asiatisk fusionstype sandwich? Denne rejer Po Boy var påvirket af to kulturer i en sandwich. Du får en smag af koreansk fra Gochujang blandet ind med rejer, fyldt med rødt salatblade, til en ristet filippinsk hvidløg buttered pande de sal bun, det er split top åben!
Nyankomne

Top 10 Sommer Mocktails for at holde dig kølig og hydreret

Top 10 Sommer Mocktails for at holde dig kølig og hydreret

Creamy Coconut Mojito Mocktail er fuld af frisk mynte og sur lime. Det er så lækkert, du vil ikke selv vide sin sprit fri

Torani kokosnød smagssirup, drikkeblanding, håndlavet sodavanding, 25. oz Walmart. om

Torani kokosnød smagssirup, drikkeblanding, håndlavet sodavanding, 25. oz Walmart. om

Monins Coconut Syrup har den meget intense og langvarige smag af revet kokosnød, der bærer dig væk til troperne. IX med Butterscotch Sirup for at forstærke den runde smag af kokossirup. Erfect for cocktails, desserter, frugtpunches, ho

De 9 Bedste Coconut Cocktails man laver og drikke hele året Den Manual

De 9 Bedste Coconut Cocktails man laver og drikke hele året Den Manual

Intet siger sommer helt ligesom kokosnødder og rom, og denne Coconut Mojito Cocktail er indbegrebet af sommer Dens så forfriskende, vil du forestille dig selv at drikke direkte fra en frisk kokosnød midt i Caribien

Den bedste hvide thailandske kylling chili god sorgskok

Den bedste hvide thailandske kylling chili god sorgskok

Denne tripleppepper chili er fyldt med smag og påfyldning takket være chunky rotisserie kylling, hvide bønner og cremet kokosnød mælkandchicken bouillon base poblano peber, jalapeos og grøn chilis kombinerer for mild men lækker varme.

Mexicanske Ceviche opskrift Med Clamato foodrecipestory

Mexicanske Ceviche opskrift Med Clamato foodrecipestory

En triedandtrue liste over alle de måder, Mexico har opdaget, hvordan man kan helbrede la cruda

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Hvis du ønsker et måltid, der vil tantalize smagsløgene og er let at lave, så prøv denne opskrift til mantecato Torsk. Det er ikke kun en stor skål, men har nutrientrich ingredienser til et sundt måltid. Denne ret er perfekt til en intim familie middag eller en brunch med venner. Vi håber, du og din

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torskefilet med Caper Butter

Maple Date Walnut Kaffekage

Maple Date Walnut Kaffekage

Nyd Doles Recipe til mandel dato kaffekage. Udforsk denne opskrift og mange flere på den nye Dole Sunshine-websted, hvor friske kreationer aldrig er langt væk

Nyankomne

Chokolade Kaffe Bundt Cake

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Et stykke klassisk kaffe og valnødlagskage dækket med et lag af cremet kaffe buttercream frosting er den perfekte teattime behandler.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Glatte kaffe smør fløde dækker lag af hvid og chokoladekage med kaffe smør fløde og en antydning af abrikos spændet mellem. Bemærk Alle smør flødekager kan bestilles uden hindbær eller abrikos spredning

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Antallet af kalorier i kaffe kan overraske dig. Find ud af, hvor mange du måske drikker efter at have tilføjet mælk, fløde eller sukker.

8 af de bedste kolde kaffecocktails til 2021

8 af de bedste kolde kaffecocktails til 2021

Kaffe og sprut er liv. Men hvad hvis vi ikke kan vælge godt, det er tid til at tilfredsstille vores alkohol- og koffeintrøer med disse kaffecocktailopskrifter.

Underbrystet Rub Noir

Underbrystet Rub Noir

Køb online eller i butik. Vores Melbourne Kaffe Kød Rub vil ændre den måde, du griller evigt. En Southernstyle rub, der pakker en rig, dyb og tilfredsstillende punch.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En lækker twolayered kaffe kage dækket med en sød kaffe creme frosting og drysset med smeltet chokolade Denne kaffe kage er fugtigt, rig, og så

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

Disse kaffe og dessert cocktails er perfekt til at afslutte et måltid eller give et tiltrængt løft. Svirret med spænding i løbet af disse opskrifter.

Millionærer Kaffe opskrift

Millionærer Kaffe opskrift

Vind ned en vanvittig uge med denne uge Torsdag nat Cocktail The Harvest Moon cocktail

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Hvis du er tænker på at nyde din koffein boost med en lille kick, kan du forsøge at finde ud af hvilken alkohol går bedst med kaffe. Her er 8 ideer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.