Hvordan til at tilberede en lammekølle

Som vi hovedet ind i sommeren og ser frem til balsamisk varme dage jeg virkelig ikke ønsker at tilbringe meget timecooking eller tænde for ovnen i en allerede varm køkken. Sidste søndag var det en kvælende dag, og jeg havde en virus. Det sidste, jeg ønskede at gøre, var at lave mad eller vaske op masser af fedtede, brændte pander, men jeg havde en halv lammekølle, der havde brug for madlavning.

Har du brug for brun lammet før langsom tilberedning?

De gav to hovedårsager til dette. Firstup: multitasking. En stegen er normalt kernen i en social begivenhed, selvom det er bare søndag frokost for familien. Tanken om at underholde gæster på samme tid som afbalancering batteriet af bakker og pander krævede en € ”som en kulinarisk version af Cat i Hat â €”er forståeligt skræmmende. Dette fører os til den anden bekymring: timing. Når den multi-tasking går galt, er det let at Kog kødet og ender betjener boot læder. Eller du kan fejle i den anden retning , undercook dyret, og dræbe offyour gæster med madforgiftning.

Serverer 6 1. kg ben af lamb3 hvidløgsfed, crushed3 kviste rosmarinblade, fint chopped1 tbsp oliven oilJuice en lemon1kg potatoes2 onions1 spsk oliven oil250ml kylling stockSalt og sort peber

Prøv at indsætte dåse ansjoser i lammekød, sammen med smør og rosmarin. Brug asmall kniv til at stikke lidt huller i kødet, derefter glide en ansjos i hvert hul. Dryp med balsamico før stegning for at give huden en karamelliserede tang.

Du kan gøre dette i god tid. Du får aslightly bedre konsistens, hvis du pund det i en morter, eller hak den fint med en kniv og derefter røre i væskerne, men det er stadig lækkert lavet i en blender. Lad ikke purister mobber dig. Du kan udelade de ansjoser, hvis du skal, men de giver en rig dybde. Du kan også bruge erstatte disse grønne urter til hvad der ellers tager du har lyst til. Basiland estragon er begge dejlige.

Hvor længe skal du tilberede en lammekølle til?

Reglen jeg har tendens til at gå af, er på størrelse med fælles behov per person er 400 g 200 g per person, så til 4 personer youd ønsker en halv ben vejer omkring 1. kg, mens der for 8 youd ønsker en hel ben vejer omkring 2 kg.

Hvis du ikke tilberede stege lam meget ofte så knoglen kører grundig midten kan synes en smule dauntingwhen youre udskæring. Men det virkelig Código et problem. Ive fundet denne korte video fra Great British Chefs, som viser dig lige hvad du skal gøre.

Hvad temp skal lammekølle være kogt på?

Leg en hel lammekølle vejer mellem 2. 5-2. 5 kg og vil indgå otte personer, men kan også opdeles i to mindre stege: kno ende og mørbrad ende. Hele ben kan også skæres i skiver på tværs, på eller uden ben, i ben bøffer til at grille.

Hvor længe tror du tilberede lam stege pr kg?

Har du ombryde stegen i folie? Du ønsker at dække lam ben under det meste af madlavning for at bevare bud saftigt kød. . Hvis du ikke har en, der passer, telt kødet med folie. Kun forlade afdækket i de sidste 40 minutter af tilberedningstiden kød.

Hvor lang tid tager en halv lammekølle tage at lave mad?

Sæson lam med salt og friskkværnet sort peber og sæt dem i ovnen. Til mellemstore tilberede lammet i 25 minutter pr 500g 25 minutter. For godt gjort koge i 30 minutter pr 500g 30 minutter. Fjern fra ovnen og hvile i 20 minutter før udskæring.

Hvilken temperatur skal en stegt lam være i celsius?

4 timer siden Disse hurtige og nemme low-carb lammekoteletter gøre en stor keto-venlig middag thats klar på 15 minutter. Gå til opskrift Dump og Go Øjeblikkelig Pot lam skulder Denne Øjeblikkelig pot lam gryderet opskrift er en keto-venlig version af den gammeldags favorit. Kærlighed serverer traditionel stege lam skulder men dont have 7 timer til at forberede det?

1. I en lille skål, kombinere hvidløg, rosmarin, og peber. Tilføj olivenolie og citronsaft. Bland indtil alle ingredienser er kombineret. . Au Jus er aFrench udtryk betyder med saft. Udtrykket bruges til at beskrive den servering af kød, oftest oksehøjreb stege, men denne teknik fungerer fint med lammekølle, omgivet i eller serveres med en beholder med de naturlige safter, der blev fremstillet som dyppelse medens kødet var at blive kogt. Det er ikke tyk som en typisk sovs eller sauce.

Blushing pink kød termometer eller holde-your pust-cross-your-fingers for det øjeblik, når du skærer, håber på saftigt lam snarere end grå og tørt. Hvis det er hvad du har efter, brug denne klassiske hele stege lam ben opskrift eller mit græske butterflied ben af ​​lam til en hurtigere udbenet version â € "og ja, du har virkelig brug for et kødtermometer.

Men store hunks gyldne brune ristede hunks af meathat du finder her! Og Ive delte ganske mange stege lambeskytter gennem årene, så heres en hurtig køre ned på hver enkelt, hvis denne langsomme stegte version ikke er, hvad du har på:

Jeg lovede det var nemt, og jeg mente det. Dens tilgivende Fordi hvis kødet ikke er tilstrækkeligt nok, kan du bare holde det tilbage i ovnen, indtil det er, og du kan lave mad til endnu en time ud over det nødvendige, og det vil stadig være saftigt.

Skub derefter en sliver af hvidløg efterfulgt af en lille kvist rosmarin, ind i hvert snit og sæson kødet generøst med salt og friskmalet sort peber. Derefter skære løget i halvdelen og læg den i bunden af ​​stegt tin, og overfør derefter lammet til tinet for at sidde oven på løghalvdelene. Dæk tinens løst med folie, og kog derefter i ovnen på en høj hylde i 1 time. Herefter tag folien af ​​og lad det koge i yderligere 30 minutter. Fjern lammet fra ovnen, dække løst med folie igen og lad hvile i ca. 20 minutter.

I en lille kasserolle smelter smørret og kog løgene over en meget blid varme i ca. 5 minutter, det er vigtigt ikke at lade dem farve, så hold øje med dem. Mens det er sker , blåmere de rosmarinære blade med en pestle og mørtel for at frigøre deres olie, så hugge dem meget, meget fint og føje dem til løg.
Nyankomne

Basic Sourdough Bread 1, 2, 3 Metode Opskrift mad. om.

Basic Sourdough Bread 1, 2, 3 Metode Opskrift mad. om.

Dette er en nem grundlæggende surdough tin loaf opskrift, der er perfekt til en nybegynder at lære at gøre surdej brød.

15 bønnesuppe med skinke opskrift

15 bønnesuppe med skinke opskrift

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Tims Homemde 15 bønnesuppe med skinke Hock og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Cookies, Marie Biscuit

Cookies, Marie Biscuit

Chewy havregrynkager pakket med valnødder og chokoladechips er nemme at lave, og din familie vil elske kombinationen af ​​smag.

Varm luft frituregryder Delonghi International

Varm luft frituregryder Delonghi International

Hurtig nem portugisisk kyllingevinger, kogt den sundeste måde med vores Express Ovn Air Fry. Se hvordan her.

Fødselsdagskage skrifttype nummer 1

Fødselsdagskage skrifttype nummer 1

Billede af fødselsdagskage Font nummer 1 Stock Foto, Billeder og, fotopfotografering. Billede 46401295.

15 minutters instant pot mexican ris

15 minutters instant pot mexican ris

Instant Pot Easy Mexican Rice Gør dig klar til at gøre den bedste mexicanske ris, du nogensinde har lavet i 12 minutter bedre end restaurant ris, enkel og velsmagende. T.

15 Smukt Taco Toppings fra klassikerne til de mest usædvanlige

15 Smukt Taco Toppings fra klassikerne til de mest usædvanlige

Nødt til at fodre en skare med noget sjovt, lækkert og billigt at gå tacos er den perfekte fest mad, og du kan bruge alle dine foretrukne toppings

Ubesværet Roast kylling opskrift Abel Cole

Ubesværet Roast kylling opskrift Abel Cole

Hemmeligheden bag denne lækre stege kylling opskrift med citron Den bedste kvalitet fugl, og en extracrisp, gylden hud Læs mere på Chatelaine. om.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Easy Marshmallow og mayonnaise salat opskrift trin for trin marshmallow og mayonnaise salat opskrift, tips til at gøre marshmallow og mayonnaise salat derhjemme, marshmallow og mayonnaise salat ingredienser, marshmallow og mayonnaise salat opskrift video mere til tider mad

Nyankomne

Layered Garden Salat Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Opskrifter svinekød med sort kirsebær marinade opskrift Benjamin Twiggs

Opskrifter svinekød med sort kirsebær marinade opskrift Benjamin Twiggs

Grillet Cilantro Lime Pork Tenderloin er fyldt med smag, og den mest lækre tangy marinade mindre end 30 minutter og en håndfuld ingredienser.

Stjerne 724TA UltraMax 24 i elektrisk bageplade

Stjerne 724TA UltraMax 24 i elektrisk bageplade

Vulcan Hart HEG24E elektrisk bageplade. 24 tommer. Lave priser, hurtig levering og kvalitetsprodukter til at få dit køkken arbejde

Kyllingebryst Udbenet 250 Gms kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Kyllingebryst Udbenet 250 Gms kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Atnaa Agro Food Products Tilbyder 250 gram Chicken Curry Cut, Emballage Packet på Rs 160kilogram i Delhi, Delhi. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 17375412862

Fødevarer QA Kødkrympning

Fødevarer QA Kødkrympning

Der er 412 kalorier i 250 gram kyllingebrystkød ristet, kogt. Få fulde ernæringsfakta og andre almindelige serveringsstørrelser af kyllingebrystkød ristet, kogte inklusive 1 oz og 1 enhed.

25 Awesome Air Fryer Opskrifter

25 Awesome Air Fryer Opskrifter

Brug disse 25 Air Fryer Opskrifter og Gluten Free Air Fryer Opskrifter til at komme i gang med at bruge din luftfrit. Jeg er sikker på, at du vil finde masser at komme i gang med, og når du begynder at bruge luftfriten, vil du ikke kunne stoppe

Fra Super Kødfulde til Vegansk, Prøv Vores 25 Bedste Chili Opskrifter

Fra Super Kødfulde til Vegansk, Prøv Vores 25 Bedste Chili Opskrifter

Disse chili opskrifter er sunde måder at holde varm og tilfredse gennem de koldere årstider. Uanset om du ønsker en tyk, veggie og beanfocused chili eller en cremet hvid chili med masser af smag, har vi en trøstende skål suppe for dig.

Le Creuset Casserolecocotte 26cm, 5,3 l Blå

Le Creuset Casserolecocotte 26cm, 5,3 l Blå

Le Creuset Signature Buffet Gryderol 26 cm 2,2 L Perfekt til en bred vifte af retter fra Quick Creamy Risottos til Tender

Er Eating Bananer Make You Fat Livestrong. om.

Er Eating Bananer Make You Fat Livestrong. om.

Bananer er allerede et populært frugt takket være deres søde smag og praktisk indbygget emballage. Men de har også masser af sundhedsmæssige frynsegoder at tilbyde. Her er hvad du behøver at vide.

fed hvidløg hakket spansk oversættelse Linguee

fed hvidløg hakket spansk oversættelse Linguee

Hvor meget er 2 fed hakket hvidløg opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.