Pizza dej med kiks blande opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Tag klumpen af ​​dejen fra køleskabet, og læg den på en floured bordplade, let dækket af et håndklæde. Lad det hvile i mindst 30 minutter, eller indtil det er opvarmet og steget lidt. Det skal være meget bøjeligt og elastisk. Prøv også at lave din egen denne tynde skorpe pizza er let og hurtig.

Er plain mel god til pizza dej?

Forberedelsen af ​​sjælskiver Vegan-venlig kiks skorpe er en stor forskel mellem sine tilbud og italienske stil tærter. Skorpen indeholder ikke smør, er ikke spundet eller twirled og indeholder ikke traditionelle elementer af pizza dej, sagde Louis. Og mens der er fem tærter, der har en tomatsauce base, siger Louis, at ingen af ​​dem bruger Oregano eller andre italienske krydderier i smagsprofilen.

Soul skiver bedst sælger er sin Cajun rejer pizza, som er toppet med Cajun rejer, oksekød varme links, tomat, grøn løg, syltede peber og tomatsauce. Standout-elementet her er all-beef hot link i stedet for de svinekødslinks, man kan forvente på en traditionel Soul Food menu.

Men selvom soul skiver fokuserer på kiks skorpe med Soul Food Toppings, som Lewis sætter det, er der også valg på den menu, der præsenteres på egen hånd. Overvej Hoppin John, en hjertelig og vegansk skål af trykkogt sort øje ærter, grønt, hvidløg, løg og Carolina Golds Rice. Betegnelsen Hoppin John refererer til en historie i en af ​​de tidligste amerikanske kogebøger, Carolina Housewife, 1847, hvor en mand, der hedder John, kom A-Hoppin, da skålen blev forberedt. Der er så mange måder at bruge Black Eyed Peas, og jeg synes, at det er en af ​​stjernens ingredienser i vores menu, sagde Louis om skålen, som han siger, er en underudnyttet dag-daglig mad ud over den sydlige tradition for at tjene BEP'er som en Nytår Dagens måltid.

Der er også et spil på laks croquettes, kun denne gang er en havkokkede croquette, en patty af frisk ånde havkat og kartoffel serveret med sjælsauce, for en spike af varme. I vores hus blev det lavet med makrel, sagde Louis i Kentucky, det blev aldrig lavet med laks. Skålen er belagt med al dente hvidløg collard greens og stegte søde kartofler.

Alt dette er en stor afgang for Louis, som var en betjeningspartner i San Francisco Mini-Tea Chain Samovar, før de oprettede den nu- Shuttered Appalachian-stil Restaurant Hillbilly te i sin tidligere hjemby. Jeg har gjort alle disse restauranter, jeg elsker mad, men hvordan forbinder det virkelig til mig? Louis sagde om hans tidligere ventures. På mange måder er Soul Slice et forsøg på at bringe alle disse bugtområde-meets-Louisville-tråde sammen.

Hvad der dyrkes på Soul Slice er et tilbud, der skubber sine kunder ud af deres komfortzone, mens de stadig ærer traditionelle elementer i sjælemad. Soul Slice er ikke-pretentiøs og fejrer sjælens fødevares arv på en meget progressiv og moderne måde, sagde Louis. Dybest set for at give ære og ære for en madlavning, der ikke er fokuseret på så meget og ikke får så meget kredit som det fortjener.

Vent, huh? Pizzaer er skum? Du mener de irriterende, piddly ting, som kokke var goofing rundt med i midten af ​​2000'erne? Yup, som er hotdog bunker, wonderbread, pane di Gendzano, portugisiske ruller, naan, pandekager og stort set alle andre surede smør eller dejbaseret produkt i verden.

Der er Undtagelser til denne regel, f.eks. Med ikke-knead stil dej, hvor dejen simpelthen får lov til at sidde natten over. Gennem en kombination af autolyse, rigeligt vand og virkningen af ​​gærbobleproduktion, kan dejen i det væsentlige kniv sig selv, der danner gluten med næsten ingen udvendig hjælp.

Dette er guldstandarden for pizza-mel, hvormed de fleste andre dømmes, men der er en hel del forvirring om, hvad det er. Du læser i utallige kilder, at italienske TIPO 00-mel, som Caputo, er et blødt hvedemel med et lavt proteinindhold. Dette er helt usandt, og enhver, der fortsætter med at sprede denne rygte, bør straks være chastised med store fordomme.

King Arthur All-Purpose-mel har et lidt højere proteinindhold end de fleste andre mærker, hvilket ur i omkring 10. til 11. All-purpose mel er præcis, hvad det lyder som. Med et moderat proteinindhold, det er gør et anstændigt job på en bred vifte af varer fra pizza og brød til kager og kiks. Det gør dog ikke udmærke sig på nogen af dem.

Som du kan se, er boble udvikling begrænset, hvilket giver dig et netværk af relativt små bobler i stedet for den store, uregelmæssig struktur du får med den 00. Med kager og wienerbrød, har du det modsatte problem; kiks kommer ud lidt hårdere end du gerne vil, og kager med en distinkt chewiness. Hvis der kun er én mel du holder i dit spisekammer, bør dette være den ene, men hvis du har fået den plads, kan du overveje et par specialiseret mel.

Som du kan se, skumstrukturen brød, mel producerer er betydeligt mere robust og uregelmæssig end alle formål mel. På samme måde er det også stretchier og chewier. For napolitanske pizza, betyder det, at du kommer til at ende op med en højere cornicione, og bedre beskyttelse mod sagging ud med sovs og vandig ost. Vil det producere en traditionel napolitansk pizza med en super-sprød, luftig og delikat skorpe? Nej. Men pizza det gør producere er fantastisk til sine egne resultater.

Hvad du skal huske på, er, at der er en enorm mængde af variation i dej opskrifter på pizza - nogle er ikke ælte deje hvor du blander ingredienserne sammen og efterlade dem uden æltning, nogle bede om æg, der skal indgå i dejen, en vis stigning i en time, en vis stigning i 5 dage, hydratiseringen af dejene varierer vildt.

Working med et stykke dej ad gangen, samle den op og lade tyngdekraften forsigtigt strække den til en oval. For en mere cirkulær form, flytte hænderne rundt langs kanten af dejen, da det strækninger . Når du har fået dejen i sin generelle form, læg den på et stykke pergament til slut forme. For tynd skorpe pizza, lave en 12 rundt eller ovalt. For tyk skorpe, lave en 9 rundt. EN

Når du er klar til at tjene, fjerne skorper fra køleskabet eller fryseren. Mens de opvarmes til stuetemperatur, opvarmes ovnen til 450F; frosne skorper bør tages ud af fryseren og optøet tidligere på dagen; lade dem i sækken, men lad posen åben som de tø. Top skorper med dine foretrukne toppings og placere dem på en pergament-foret eller smurt bageplade, så på en øvre stativ af ovnen. Bage pizzaer for 8 til 10 minutter, eller indtil skorpen er gylden brun og fyldningen boblende.

Her er nogle af vores foretrukne toppings: Tynde skiver tomat, frisk mozzarella og basilikum; Hvidløg olie, Sauta © ed vilde svampe, gedeost og parmesan ost; Hakkede løg, champignon, pepperoni, cheddar, og marinara; Hvidløg olie, barberet rosenkål, pancetta, skalotteløg og parmesan ost; Pesto, rødløg, ristede rød peber, sød italiensk pølse og mozzarella ost; Hvidløg olie, ricotta ost, fetaost, spinat, og Kalamata oliven.

2020/02/24 Du kan lave en dyb tallerken kiks mix pizza skorpe, men youll ønsker at tilføje nogle ekstra ingredienser til at give kagen en vis struktur. Spil med at tilføje. rom Mamalovesfood. omRatings 17Calories 150 pr servingCategory Hovedret

Dette bedste pizza dej opskrift kommer ud perfekt hver eneste gang .. ofte og sej i midten og sprød på ydersiden. Jeg elsker at gøre ekstra og fryse den, så dens altid er klar, når min familie craves pizza. Hjemmelavet pizza crust er vidunderlig, og du kan top det fra nogen måde du kan lide det rød sauce, hvid sauce, ingen sauce, ekstra mozzarella ost, pølse, pepperoni, frisk basilikum, havsalt, alle veggies you name it!
Nyankomne

Hvad er specielt om svenske kødboller

Hvad er specielt om svenske kødboller

Easy Weeknight Comfort Food, denne Ground Beef Stroganoff har intenst rige og salte smag, som mange ground beef stroganoff opskrifter savner.

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Hvordan man laver en bloody mary, omfatter kitchentested Bloody Mary opskrifter og cocktail historie.

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

Disse dejlige og lækre forår Bundt kage opskrifter er perfekte valg for dine forår fester

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

Vores foretrukne allpurpose italienske Pasta Dough opskrift. Dette Hjemmelavet semulje pasta er den perfekte opskrift på restaurantquality pasta derhjemme.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis du elsker Fettuccine Alfredo, så vil du elske denne nemme hjemmelavede version, det er bedre end Olive Gardens og perfekt til enhver ny kok

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

Nyankomne

The Daily Meal

Lær mere

Ofte set

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Klassisk italiensk brød dypning olie

Klassisk italiensk brød dypning olie

Olivenolie er blandet med flere tørrede urter og citronsaft til at lave en enkel og velsmagende dip til brød.

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Underholdende snart, men ikke har meget tid til at spare på tidskrævende appetitvækkere Disse krydrede stegte ostekugler er så let perfekt til nogen part

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Tender og saftig ristet svinekød tenderloin er parret med en cremet sennep sauce for en let middag, der er fuld af smag. Kun 10 minutter af Prep

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer på Grill med en asiatisk dypning Sauce The Lit Kitchen

Spinat og feta tarte soleil

Spinat og feta tarte soleil

Kronks Spinach Puffs er salte snacks fra kejserne Ny Groove. Hold øje med dem, så du behøver ikke at råbe, mine spinatpuffer

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Salat ruller er en populær forret på vietnamesiske restauranter gør en handy sund frokost. Der fyldes op en batch med sød varme dypning sauce, i aften.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb fra et stort udvalg af købmand, mad, snacks, drikkevarer, vinkogning fra Asien Kina, Korea, Japan, Thailand More bestille online i dag Oriental Mart

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.