Jerk Chicken Burgers med rødkål slaw Fjerkræ Opskrifter

Vi er fuld gang i grill sæsonen, og jeg nyder min nye uden plads til madlavning og nyde. Vi lever i et sted, hvor vi kan spise udenfor stort set 6 måneder af året, give eller tage. Jeg mener, bortset fra når det regner, kan du sikkert spise udenfor hele året. Jeg er bare ikke så ivrig. Efter flytning omkring 18 måneder siden, fik vi aldrig en uden plads, der føltes rigtigt til madlavning og spise udenfor. Indtil denne uge, da min mand gravede sine kløer i et projekt, der gør det muligt for at tilbringe resten af foråret & sommerdage udenfor. Jeg er ret sikker på jeg brugte grillen hver dag i denne uge. Jeg er ikke klager .

Denne weekend på grillen, vi havde disse meget lækre hamburgere. Dækket med en sprød og syrlig kål 6 gulerod slaw og smeltede gedeost, bare så god. Du bliver nødt til at prøve dem selv.

Ligesom hvad du ser i dag? Dont glemmer du kan følge på Facebookfor daglig inspiration eller over på Instagram, hvor jeg nogle gange daglig madlavning videoer for sjov! Im også på Pinterest, som er et fantastisk sted, som du kan gemme og dele dine yndlingsopskrifter. Samt, hvis du ikke har endnu, Abonner på nyhedsbrevet. Youll blive underrettet, når theres en ny opskrift! Du kan gøre det i toppen af siden.

Lav burgere I en stor skål, blidt kombinere svinekød med grønne chili, koriander, spidskommen og 1 tsk salt. Dannelse svinekød i fire 4-tommer bred og -inch- tykke patties; sæson let med salt. Overfør til en plade.

Dens officielt grille sæson og Im gør mest ud af det ved at grille ud så meget som muligt! En af mine foretrukne ting til grill er oksekød, ligesom bøffer og burgere. Så når de gode folk bag Beefitarian nåede ud beder mig om at skabe en oksekød opskrift er inspireret af en lokal Nashville band eller sang til Burgers & Beats, blev jeg begejstret for at fyre op for grillen og oprette en ny oksekød skål! Den endnu sejere del er, at fra og med juli 20th gennem 30. juli kan du stemme på din favorit oksekød opskrift på Beefitarian. about og for hver stemme, vil Beefitarian donere $ 1. 0, op til $ 10.000, til Nashville Food Project, en lokal organisation der giver nærende måltider til samfund i nød. Lad os få så mange mennesker til at stemme som muligt og fortsætte med at bygge på, at donation!

Okay, tilbage til burger! Min opskrift på Brisket Burgers med Comeback Kål Slaw er inspireret af Nashville-oprettede gruppe, Kings of Leon og deres sang, Comeback Story. Den sangtitel gjorde mig synes det samme for Comeback Saucethe cremet, let krydret sauce, der er meget populært i de sydlige stater. Min opskrift på Comeback sauce er en lettet -up version, og dens blandet ind med en kål slaw thats bruges til top disse velsmagende bryst burgere.

Holding alt sammen er en grillet hele hvede burger bolle. Dens altid dejligt at tilføje i fuldkornsprodukter, når du kan for et ekstra løft af fiber i dag, og disse hjertelig hvede boller kan stå op til alle komponenterne i denne burger. Du kan se en video af mig at skabe denne oksebryst Burgerat hjem på min Instagram side!

Husk, Beefitarian vil give en donation til The Nashville Food Project for hver afstemning om Beefitarian. omfrom juli 20-30th, 2020. Jo flere stemmer, jo bedre da hver stemme vil gøre oksekød, med lækker, nærende mad til rådighed for lokalsamfund i nød her i Nashville! Nyd alle de andre burger opskrifter fra kollega Nashvillians på Beefitarian Burgers & Beats side. Glad burger spise, mine venner!

Så hvordan kan jeg fodre en hel stor menneskemængde og stadig have tid til at nyde festen? Enkel â € ”Jeg får af med lidt hjælp fra Hellmanns! Ve kommer op med et sæt af opskrifter og værktøjer til at få din baghave fest madlavning, uden alle de stress.

1. Saml alle dine dagligvarer før tid på Walmart. Youll behov hakket oksekød, boller, masser af grøntsager, og selvfølgelig, dine Hellmanns produkter Hellmanns Fast Mayonnaise i 30-ounce krukke og den 20-ounce squeeze flaske, og nye Hellmanns Fast Ketchup til top din burgere. Walmart har alt dette, sammen med alt andet du har brug for et parti drikkevarer, papirvarer, endda dekorationer. Og their Online Grocery Pickup service gør det super nemt at grab alt, hvad vi har brug for. Bare send dem din indkøbsliste og sætte en tid, og de vil have alt alle sække op og klar til at gå, når du ankommer. One-stop, ingen ventetid og de vil endda indlæse den i bilen for dig.

2. Kog den bedste burger. Og ved den bedste burger, I meanHellmanns bedste burgere, lavet med Hellmanns Rigtig Mayonnaise. Bland bare en klat i oksekød før former det til bøffer, og dine burgere vil komme ud ekstra saftig og smagfuld, uden en masse ekstra fedt. Så smøre nogle mere på bolle, før du tilføjer den burger, og top det med salat, tomat, løg, og Hellmanns Rigtig Ketchup. Både ketchup og mayo komme i 20-ounce plastflasker til at gøre betjener let.

3. Serveres op din foretrukne side parabol. Selvfølgelig, alle ved, hvad min favorit side parabol er: coleslaw! Og Hellmanns har aClassic Coleslawrecipe thats kun om perfekt: strimlet kål, gulerødder, og peberfrugt, rørt op med en cremet forbinding lavet af Hellmanns Fast Mayonnaise med blot et strejf af sukker, salt, og citronsaft. Du har brug for en hel kop mayonnaise for denne skålen, så dont rode rundt med squeeze bottleâ € ”bare øse det lige ud af det store 30-ounce krukke. Dens masser lettere.

5. Tag nogle store baggrundsmusik. Tro det eller ej, Hellmanns kan hjælpe dig med dette også, fordi disse folk tror ofeverything. heyve nedsat en Pandora-station calledBackyard Funthat holder festen rokkende med en serie af lette, sjove melodier lige ret til en afslappet cookout. Hvis du ikke har en af dem, fancy små trådløse højttalere til at spille det på, bare bruge denne enkle trick: sætte din telefon i en skål, eller en stor kop, med højttaleren pegende nedad. Koppen fungerer som en sparringspartner, effektivt dreje din spilleliste op til 11.

Gør kål slaw Skyl og tyndt skive af kål, radise, gulerod og koriander. Mince hvidløg og ingefær. Tilføj alle ovenstående til en stor skål. Dryp med sød chilisauce, reservere omkring 1 spsk. Â Krydr med salt og peber til smag og kaste til grundigt til pels. Sæt til side.

Kog Burgers Heat 1 spsk. olivenolie i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj burgere og grill, uforstyrret , indtil de mørkere, om 3-4 minutter. Flip og gentag på den anden side. Burgerne skal koges igennem, mørke på begge sider, og fornemmelsen firma.

Forbered øvrige ingredienser Skyl og tyndt skive agurk. I en lille skål, kombinere mayonnaise og resterende sød chilisauce. Om ønsket skylles pander, der anvendes til burgere til toast bollerne over medium varme.

Bring det hele sammen Placer en bolle på hver plade og sprede den nederste bolle med nogle af chili mayo. Top med en burger bøf, agurkeskiver og kål slaw. Serveres med den resterende slaw på siden!

Victoria Moores opskrift på burgere og slaw er super-enkel og klar på under 30 minutter. Der er fokus på kvaliteten af oksekød, ved hjælp af en 20 fedt hakkekød at skabe en meltingly blød burger så godt du kan holde resten simpel

Okay, stoppe alt. Fed påstand om der skal foretages: Tyrkiet burgere ikke længere suge! Du kan være rullende dine øjne, men når har youever troede et Tyrkiet burger var ned højre lækker? Enkelt gang? To gange? Aldrig? Det ændrer i dag. Ligesom nu. Fordi disse fugtige Tyrkiet burgere med æble kål slaw er vildt skiftere.

Hvad i disse kalkun feta burgere?

Hvis du er ikke føler æblet kål slaw eller blot ønsker at skifte tingene op, er du velkommen til top disse kalkun feta burgere med dine foretrukne grøntsager. Ikke sikker på hvad at prøve? Et par af mine yndlings kalkun burger toppings er:
Nyankomne

Oksekød og kål stew

Oksekød og kål stew

Denne nemme fyldte kål gryderet er klassisk komfort mad. Du kan gøre dette one potte måltid i instant potten, komfuret top eller crock pot. Vegan, gf nem opskrift.

Kål i tomatsauce

Kål i tomatsauce

Dette er den bedste kål suppe jeg nogensinde har smagt. Jeg fandt denne opskrift i en gammel kogebog. Jeg ændrede nogle af ingredienserne, da jeg elsker en tyk suppe, chili sauce tilføjer en masse smag til suppen.

27 nemme og velsmagende kål Tyrkiet Opskrifter af Home Cooks

27 nemme og velsmagende kål Tyrkiet Opskrifter af Home Cooks

Brun ris salat med resterende kalkun, rødkål og pecans opskrift, prøv denne brune ris salat med resterende kalkun, rødkål og pecans opskrift, eller bidrage med din egen.

Cactus frugt cocktails opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Cactus frugt cocktails opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Frisk Victor gør det nemt at oprette en unik cocktail uden komplikationerne. Cactus pære granatæble cocktail mixer gør gode mimosas, der er en

Vores threestory oase har en fordybende twostory spise og drikke erfaring designet til transport gæster til en fjern tropisk paradis badet i evig tusmørke.

Vores threestory oase har en fordybende twostory spise og drikke erfaring designet til transport gæster til en fjern tropisk paradis badet i evig tusmørke.

Vores threestory oase har en fordybende twostory spise og drikke erfaring designet til transport gæster til en fjern tropisk paradis badet i evig tusmørke.

Cafe Rio Sweet Pork Salad Copycat Opskrift

Cafe Rio Sweet Pork Salad Copycat Opskrift

Cafe Rio Medium Sauce Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Alewels Reserve Kickin Cajun Beef Jerky

Alewels Reserve Kickin Cajun Beef Jerky

Allnatural beef jerky blackened cajun

Trader Joes Cajun stil blackened kylling fettuccine alfredo varme og tjene

Trader Joes Cajun stil blackened kylling fettuccine alfredo varme og tjene

Din familie vil nyde de super cremet og rige, klassiske smag i denne Cajun Chicken Alfredo opskrift. Plus, denne onepot middag gør oprydning en brise.

Nyankomne

Cajun blackened Turkey Steaks, Manitoba Tyrkiet, Winnipeg, MB

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Grillet Cajun kog med hvidløg, smør, grønne løg og persille.

Leder du efter en krydret brine opskrift, snuble vi på denne lækre brinerub kombination fra Bobby Flay. Vi bruger det til kylling og Tyrkiet, og det er blevet vores yndlingsbrine til enhver lejlighed.

Leder du efter en krydret brine opskrift, snuble vi på denne lækre brinerub kombination fra Bobby Flay. Vi bruger det til kylling og Tyrkiet, og det er blevet vores yndlingsbrine til enhver lejlighed.

Leder du efter en krydret brine opskrift, snuble vi på denne lækre brinerub kombination fra Bobby Flay. Vi bruger det til kylling og Tyrkiet, og det er blevet vores yndlingsbrine til enhver lejlighed.

Kylling chorizo ​​jambalaya opskrift bbc god mad

Kylling chorizo ​​jambalaya opskrift bbc god mad

Saftige ømme stykker kylling kastet i en cajun krydderi og seared. Alt, der klædt i en cremet tomat cajun pasta sauce. Alle ingredienser fra ALDI.

Southern Bagt kylling med citron Aioli Opskrifter Farmers Union

Southern Bagt kylling med citron Aioli Opskrifter Farmers Union

Cajun kylling kebab. Hvis du følger ham over på Instagram som hans Alterego, The Belfast Food Blogger, vil du vide, at han er en mand, der elsker sit grub. Endnu bedre ...

Cajun kylling over ris gigantisk mad

Cajun kylling over ris gigantisk mad

Baseret på en klassisk Cajun-opskrift, leverer Zatarains Cajun Kyllingsmagret Rice Mix stor Cajun-smag uden for meget krydderi. Du vil lægge mærke til hints af Cajuns krydderier med naturlig kyllingsmag og salte grøntsager som løg, paprika og hvidløg.

Cajun pølse og kål opskrift

Cajun pølse og kål opskrift

Stor opskrift på stegt kål med røget pølse. Jeg elsker denne opskrift. Jeg har fået mange mennesker, der giver mig deres spin på dette, og de lyder alle yummy. Tak alle for input. Vil helt sikkert prøve dem alle

Crispy Cajun laks nuggets

Crispy Cajun laks nuggets

Denne cajun parmesan laks fra delish. OM er så simpelt, men så flavorful.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.