Blomkål suppe med fennikel og salvie poach mig hurtige veganske opskrifter

Også featured i disse billeder er chive blomster. Chives er en foråret urtmine er allerede op! Og de blomstrer ind i søde små lilla blomsterpuffer. Alle dele af chaunder er spiselige, herunder disse blomster, smagen ligner meget mild hvidløg.

Forvarm ovnen til 400F. På en rimmet pladepande, kaste blomkål og fennikel med olie af valg og sæson med salt og peber. Steg i ovnen i ca. 25 minutter eller indtil lidt ømt og gyldenbrun.

I en tung bundkrukke varme ca. 1 spsk olie over medium varme, og tilsæt derefter ingefær og saute indtil blød. Tilsæt stegt blomkål, fennikel, vand, bay blade, chili pulver og salt + peber. Bring til en lav kog, så lad simre i ca. 20 minutter.

Varm den resterende olie i en kasserolle med løg og selleri og steg over en medium varme i 10 minutter eller indtil den blødgøres. Tilsæt hvidløg og kog i 1 min. Rør gennem det meste af blomkålen, der reserverer nogle til toppen af ​​suppen med senere. Tilføj 750 ml af bestanden til panden og bring til en simmer. Kog i 10 minutter.

Blitz suppen indtil glat ved hjælp af en håndblender eller fødevareprocessor. tir gennem cremen og sæson efter smag. Tilføj ekstra lager, hvis du kan lide din suppe lidt tyndere. Ladle i skåle og top med persille, reserveret blomkål og en ekstra dråbe olivenolie.

Blomkål er kendt for det antioxidant, antivirale og antibiotiske egenskaber såvel som at være en god kilde af svovl og chlor. Det kan også bidrage til at fremme hårvækst og forbedre hudforholdene. Fennikel har en unik kombination af phytonutrients og er stor kilde til vitamin cmaking det antikarcinogent og hjælper også med fordøjelsesbesvær, gas, hypertension og immunitet. Hvidløg isantifungaland antibakterielle og er en allround helbredende urt, der hjælper med problemer fra diabetes, kræft, vira, blodtryk, respiratorisk lidelser og toksin overbelastning. Disse egenskaber er bedst rå, men jeg tilføjer ofte en lille mængde rå hvidløg til denne suppe, inden du serverer. Jeg bruger også gurkemeje i denne suppe for det er ekstremt gode antiinflammatoriske egenskaber.

Forvarm ovnen til 200c. Placer blomkålen og fennikel på en bakke, dråbe med lidt olie, en knivspids salt og peber og spredes over timianbladene. Fjern det ydre papir som beklædning af hvidløgspæren og skær spidsen af ​​hvidløgspæren, Revealing toppen af ​​de enkelte fedter. Gnid lidt olie i disse og pakk derefter hele pæren i en eller anden folie. Placer blomkål, fennikel og hvidløg i ovnen i 40-50 minutter. Hvidløget vil føle sig blødt, når den er klar.

Sød, jordisk og aromatisk med en utrolig glat tekstur, denne suppe gør et elegant første kursus. Du kan rengøre og afkøle det et par dage fremover; Tilsæt cremen og krydderier efter forsigtigt genopvarmning af det.

I den øjeblikkelige pot gik det! Sammen med nogle knogle bouillon, løg, hvidløg og blomkål. Jeg lavede denne suppe dagen efter at have fjernet mine visdomstænder, og pureeing var det eneste svar. Det tog tyggefaktoren ud, men det konverterede også suppen til en lusciously cremet behandler, der var perfekt til Snuggling op på sofaen med.

Vil du få flere opskrifter som dette? Tilmeld dig The Fored Dish Email Newsletterâ Jeg sender dig en gratis udskrivbar af min favorit kornfri bananbrød Opskrift Klik på denne knap: Â

Men hvis jeg skulle vælge kun en suppe, en smag og i en form, kunne det meget vel være denne stegte fennikel og blomkålsuppe. Han fennikel smag er blødt og subtil efter stegning den til gylden godhed og suppen er pureed, indtil det er umuligt glat og silkeagtig. Jeg kaster i et par stykker blomkål til at stege med fennikel for garnering, og jeg elsker popen af ​​farve og slag af smag fra de grønne fennikelfronter sprinklet på toppen for at tjene. Du kan gøre denne ekstra cremet med et stænk af tung fløde, men det er rent valgfri og ikke nødvendigt, hvis du vil springe over de ekstra kalorier.

Jeg elsker blomkål! Det er blevet lidt på trend, som de siger, i nyere tid, med hele den lave carb ting, og mange mennesker erstatter blomkål til at gøre deres pizza baser og selvfølgelig en slags ris. Jeg har prøvet begge, og det er ok, men måske ikke så meget i mit kongelige hjulhus.

Men den blotte omtale af en cremet suppe lavet af blomkål, og du havde mig på hej. Eller blomkål? På nogen måde er dette en lækker simpel og trøstende opskrift, der udnytter din damp- og konvektionsvarmeekombination perfekt i din Combistam. Dampen vil blødgøre og tenderisere veggies, så de blander perfekt, mens rammen af ​​konvektionsvarmen vil give dem lidt Caramelisering , hvilket resulterer i en mere intens smag end blot almindelig gammel dampet eller kogt cauli.

Du kan også bruge en traditionel blender til at blande sig i batcher, men lad det køle af, før du gør det - så vende tilbage til gryden for at genopvarme. F du kan lide det tykkere Du kunne altid justere mængden af ​​lager, der passer til eller tyndere, bare tilføj lidt mere lager.

Denne let stegte blomkål og fennikel suppe skriger foråret med sine friske ingredienser og kan gå fra prep til at tjene om en time. Par det vil en frisk yummy salat til en lys middag ide!

Alvorligt, det bliver latterligt, og alle klager, selv folk, der normalt ikke klager. Det er nødt til at blive bedre til højre? Og hvis det ikke gør det, har jeg i det mindste en forretningsrejse til Phoenix om to uger, og jeg ville ikke engang tænke på, om det var i 90'erne. Jeg vil bare få lidt varme tilbage på denne krop. Vores tur til Cabo i januar, virker som eons siden.

Lad os komme tilbage til denne suppe. Jeg var virkelig fascineret med combo af blomkål og fennikel. Da det stegte i ovnen, var aromaen i køkkenet vidunderligt. Jeg havde aldrig købt en fennikelpære før, og jeg tror jeg skulle have kendt bedre at gå til mål for en. Heldigvis havde vores større købmand i området en. Det tilføjer helt sikkert en god smag, der smager som anis eller lakrids. Suppen kan nydes af sig selv, men du vil måske parre det med enten en stegt sukkerroeralat, der også er rigtig frisk eller en italiensk antipasto salat til noget lidt hjertende.

Vi handler om at dele vores kærlighed til god mad, så på bloggen finder du nemme opskrifter til at nyde med din familie og venner. Vi håber at inspirere dig til at være vært for en samling for at skabe specielle minder. De fleste opskrifter er trin for trin, så du kan føle dig sikker på køkkenet. Tag et kig rundt for at finde alt fra morgenmad til middag og alt imellem!

En tyk og cremet suppe, uden nogen creme. Blomkål gør en stor hjertelig base for supper, og du kan få som fantasifuld som du kan lide, når det kommer til at tilføje smag. Jeg kan godt lide at bruge opvarmning krydderier som kumin, fennikel og jordkoriander, men det er også godt med et dashof curry pulver. For ekstra dybde, stege blomkålfloretterne i ovnen i stedet for at koge dem, og derefter tilføje til bestanden og blandes.

ingredienser: 2 spiseskefulde olivenolie2 løg, terninger «¨pinch af saltâ € ¨ 4 fed hvidløg, knustâ € ¨ 1 stort hoved blomkål, trimmet og skåret i floretterâ € ¨4 kopper vegetabilsk lager ¨1 teskefuld jordkorianderâ € ¨1 teskefuld fennikel frø «¨1 teskefuld kumin frø« ¨1 teskefuld tørrede chili flakesâ € ¨1 kop kokosnød mælkâ € ¨ salt og friskmalet sort peber ekstra olivenolie til dryffle

Metode: Varm olivenolien i en stor, tungbaseret kasserolle over en medium varme. Tilsæt løg og salt og kog i 45 minutter til blød, omrør lejlighedsvis. Tilføj hvidløg og â € ¨ cook i yderligere 2 minutter. Reducer varmen til medium og tilsæt blomkål, lager, koriander, fennikel og kumerfrø og chili flager. Dæk og lad dem simre, indtil blomkålen er blødt, ca. 15 minutter. Rør i kokosmælken, derefter blitz med en pind blender indtil glat. Sæson med salt og peber. Serveres drizzled med olivenolie og drysset med ekstra spidskommer, med brød til dypning.

Placer blomkål, fennikel og hvidløg i stegepande. Kast med olivenolie, salt og peber og stege ved 400 i ca. 25 minutter indtil duftende og let brunet. Skræl hvidløg og derefter overfør presset hvidløg og veggies til suppe potten og saute i et par minutter. Tilsæt vand eller bouillon og kartofler.

Hvad er den bedste måde at lave blomkålsuppe på?

Kog fennikel, løg og hvidløg i drippings i gryde, omrør lejlighedsvis, indtil løg og fennikel er meget bløde, 810 minutter. Tilsæt vin og kog indtil for det meste fordampet, ca. 5 minutter. Tilsæt stegt blomkål, bouillon, creme og bay blade; Sæson med salt og peber.

Hvordan laver man cremet stegt blomkål suppe med sprød bacon?

Whats i mit Roast Blomkål, fennikel og kartoffel suppe. Som navnet på skålen antyder min stege blomkål, fennikel og kartoffel suppe indeholder de grøntsager såvel som porrer, kyllingelager og nogle fløde. Stegning af blomkål og fennikel sammen med nogle porre virkelig intensiverer smagene af disse grøntsager.

Brændt blomkål fennikel suppe med pistaciener vil lave mad til venner salt, hvidløg, olivenolie, lavt natrium vegetabilsk lager, fennikel, cayenne og 6 mere creme af celeriac og fennikel suppe den fulde hjælp

Trin 3: Fortykkes suppe. Næste, drys i mel og kog i yderligere 2 minutter for at slippe af med rå mel lugt, så tilsæt kylling bouillon og alle krydderier. Reserve om kop ristet blomkål til garnering og tilsæt resten til suppen. Simmer blomkålsuppe i mindst 5 minutter eller længere, hvis det er nødvendigt at tykke.
Nyankomne

Stegt blomkål ost opskrift

Stegt blomkål ost opskrift

Denne blomkål Wellington opskrift er blevet udviklet med en traditionel, luksuriøs oksekød Wellington i tankerne. Dens vegetariske stegeformer.

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Chipotle Taco Bell Memorial Day Timer 2021 Er de åbne

Chipotle Taco Bell Memorial Day Timer 2021 Er de åbne

Min AP sagde den første uge i juni Vi vil ikke kunne bestille mere Jeg håber jeg aldrig nødt til at lugte den lugt nogensinde igen

Blomkål Rice Opskrifter

Blomkål Rice Opskrifter

Dette Mushroom Blomkål Ris Skillet er en lækker LowCarb og veganvegetarian hovedret til middag. Og, det gøres på kun 20 minutter.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lær at gøre blomkålrisen med denne idiotikre opskrift indeholder to teknikker ved hjælp af enten en boksritter eller fødevareprocessor.

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Shop Nudie Snacks Blomkål Crisps Katsu Curry på Holland Barrett.

Chettinad Bønner Blomkål Poriyal opskrift Syd indisk Stir Fry

Chettinad Bønner Blomkål Poriyal opskrift Syd indisk Stir Fry

Gobi sabzi eller blomkål røre FRJ opskrift en hurtig og nem blomkål sabzi opskrift, der er perfekt til at gå med rotis eller ris.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Causa rellena causa peruana

Causa rellena causa peruana

Find Causa Peruana Stock Images i HD og millioner af andre royaltyfree stock fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Nyankomne

Cavatelli Broccoli og pølse opskrifter

Lær mere

Ofte set

Cavatelli med broccoli voldtægt

Cavatelli med broccoli voldtægt

Cavatelli og broccoli vil overraske dig med, hvor komplekse smagene er. Gør det i dag for at nyde en udbrud af sød godhed i munden

Cavatelli med aubergine, pølse og peberfrugter

Cavatelli med aubergine, pølse og peberfrugter

Efter at have gået i alt for meget dybde på Cime Di Rapa i en anden opskrift, se Orecchiette, foreslår jeg, at du ser der, hvis du har brug for råd om forberedelsen. Denne opskrift er bedst lavet med længere 2 eller ...

Caye på engelsk med kontekstuelle eksempler

Caye på engelsk med kontekstuelle eksempler

Spanien Caye Quintana profil med nyheder, karriere statistikker og historie Soccerway

Kalorier i Pineapple Selleri Juice er Pineapple selleri juice sund

Kalorier i Pineapple Selleri Juice er Pineapple selleri juice sund

Fyldt med masser af godt for dig ingredienser, er denne Kale Smoothie med ananas og banan fyldt med jern, kalium, fibre og så meget mere. Og dens sådan en lækker grøn smoothie opskrift, vil selv børnene elsker det

Kartoffel selleri rod suppe fuld mavebård

Kartoffel selleri rod suppe fuld mavebård

Knobby pæren kaldet celeriac eller selleri rod har en selleriagtig smag, men en der er mere robust og cremet på samme tid. Tilføj Leftover Tyrkiet for at gøre dette til en entre.

5 te ingredienser, der skader dit helbred

5 te ingredienser, der skader dit helbred

Farlig te advarsel om udsættelse af sundhedsrisici for konventionelle og organiske sorter

Havsalt eller Himalaya Pink Salt Grinder Stonemill

Havsalt eller Himalaya Pink Salt Grinder Stonemill

Vi udækkede Forskellene mellem Celtic Sea Salt vs Himalaya Salt for at bekræfte sundeste Mulighed for mennesker med diabetes og højt blodtryk.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.