Bedste Hospitaler i nærheden af mig Bedste Hospitaler Vurderinger

Omkring en uge før workshoppen, tjekke din e-mail i 10-12 opskrifter, som du kan vælge imellem. Du vælger 3-5 opskrifter til at forberede på workshoppen, at omfatte enhver hakning og madlavning påkrævet før frysning. Vær sikker på at bringe alle ingredienser er nævnt for disse opskrifter. Du kommer til at holde de andre opskrifter og kan forberede dem derhjemme. han er en fantastisk måde at modtage flere prøvede og sande, nærende, let at forberede måltider for at sikre dig og din familie spiser godt, især i en tid, hvor det kan være en udfordring.

Da arrangementet er hostet af fra starten, Postpartum Doula, den samtaler fokus omkring livet efter baby ankommer samt ernæring til mor, baby og familie under graviditeten og fødslen år. Kom forberedt med spørgsmål og endda din egen tips. Vi sætter også afsat tid til at øve nogle nyfødte basics gerne diapering, swaddling, bøvsen, badning, baby iført og mere. o emner er slukket grænser. es, våde og beskidte bleer er ofte et emne af samtale! Denne workshop er en fantastisk måde at komplimentere enhver barsel uddannelse, amning eller nyfødte pleje klasser youve tidligere taget som vi yderligere kan diskutere disse emner, og kan tjene til at styrke det, du allerede har lærte.

Slut med andre forventningsfulde mamas i dette rum og hjælp dyrke din egen landsby. Social støtte under graviditet og videre er afgørende for den generelle sundhed og velvære, især i postpartum periode.

Hvad skal jeg tage med mig, når jeg er optaget til hosptal?

Hvis jeg ikke har en støttende udvidede familie i løbet af denne tid, Im ikke helt sikker på, jeg ville have overlevet. Heldigvis, de tog sig af mig i de tidlige dage, hvilket bringer mig måltider og giver tiltrængt råd om, hvordan du får moderskabet koncert lettere.

En af de mest værdifulde råd jeg fik var tanken om at gøre postpartum fryser måltider. Det er noget jeg vil, jeg ville have kendt, mens du stadig gravid, men noget jeg stadig var i stand til at trække ud med hjælp, selv efter at barnet var født.

Uanset om du er en enlig mor eller har en større familie til foder, fryser måltider er meget alsidig og kan tilpasses til hvad friske og i sæsonen. I dag, godt udforske det grundlæggende i fryser måltider samt nogle af de bedste fryser måltider for nye mødre.

Når du forbereder fryser måltider på forhånd, dont du nødt til at bruge meget i vejen for prep tid udover selve tilberedningen. Normalt alt dette finder sted i ovnen. Så theres intet for dig at gøre, bortset sæt en timer og være klar

Foods at fryse godt vs fødevarer, der dont

Ikke alle fødevarer er skabt lige, når det kommer til at fryse-evne. Heres en liste over de mest almindelige fødevarer, der fryse godt, såvel som dem, der dont. For en mere omfattende liste, så tjek Lauren Grentmans 83 Fødevarer til Frys eller Foods ikke at fryse.

Hvis du er i et kapløb, optøning i køleskabet sandsynligvis ikke være din go-to-metoden. Det tager længere tid end de andre 3 metoder vi vil være diskuterer , typisk tager 24-48 timer, men det er også den sikreste metode. Ved optøning i køleskabet, din mad aldrig falder til under 40 grader. Ifølge WebMD, når din mad falder til under 40 grader, du indtaster i farezonen, hvor bakterier kan begynde at vokse. Du absolut ikke ønsker det!

Fortsæt med forsigtighed her. Sit bedste for at tø op din crock-pot måltid i forvejen, men hvis du glemmer, bør det være fint at dumpe ingredienser i og gå. Kontroller opskriften til at se hvad der rådgivet, og altid koge i yderligere nogle timer for at sikre alt er grundigt udført.

Ive aldrig rigtig været nogen, der nyder at spise store måltider. Jeg foretrækker mindre måltider snacks hele dagen. hich er fint. xcept finde tid til at spise hele dagen lang kan være hård, når du har en skrigende nyfødt og en høj-energi lille barn løbe rundt.

Efter lidt af en læringskurve, Irealized, havde jeg brug for at træde op på mit spil lidt. Jeg havde brug for at gøre mere af en indsats for at få mit køleskab, fryser og pantry velassorteret med sunde, kalorieindholds snacks, som jeg kan spise hurtigt hele dagen, og jeg havde brug for til prioritere Siddende og spise Måltider .. Ven, når jeg har travlt eller føles, at jeg har en million andre ting at gøre.

Jeg køber en stor taske trailmix fra Costco, der har jordnødder, mandler, cashewnødder, rosiner og MMS, men det er lige så nemt at lave din egen med alle dine yndlings ting i det! Tænk nødder, frø, popcorn, tørret frugt, chokolade chips, korn, bit-størrelse kiks osv. Eller prøv denne popcorn snack mix eller stegt kikærter snack mix.

Disse er så nemme at lave og perfekt til strømpe din fryser. Lav en dobbelt batch og fryser dem, så du kan trække ud en eller to ud for at spise hurtigt. Prøv disse citron energi bolde, mine go-to energy bolde eller theseno bage pebermynte chokolade bites. For at gøre livet endnu nemmere, skal du blot trykke blandingen i en pande, fryse og skær derefter i søjler i stedet for at rulle ind i bolde.

Jeg gør disse ikke-bage proteinbjælker hele tiden. Hvis du ikke ønsker at tilføje proteinpulver, så prøv disse no-bake peanut smør granola barer, disse no-bake blueberry mandel barsor disse søde kartoffel protein cookies.

Jeg ser tilbage på et par ting, som jeg gjorde for at forberede sig på baby og kan ikke hjælpe, men grine. Alvorligt var jeg så nave at tro, jeg ville bruge nogle af de ting, jeg troede, jeg bare måtte have. En af de ting, jeg helt sikkert ikke beklager at tage tid til at gøre, er at lave fryser måltider. Alvorligt, bedste træk, du kan gøre som en mor til at være.

Det var så praktisk at bare pope skålen ind i ovnen eller crock potten hver nat til middag. Jeg tror virkelig, at Jay var imponeret over mig, at jeg på en eller anden måde var klar til at sætte rigtig gode måltider på bordet selv med kaoset i den nye baby. Et par andre tidsbesparende tips til nye mødre: Køb crock pot liners og papirplader og redskaber! Gør rydde op en brise!

Crock potter er blevet temmelig fancy gennem årene! Du kan nu købe dem til, hvor de har en indbygget timer og vil skifte til den varme indstilling, når tiden er nået. Dette hjælper meget, hvis du er væk fra huset, eller hvis du bare har dine hænder fulde med baby! Jeg foretrækker denne, fordi den også har en vedhæftet temperatursonde for at sikre, at enhver kylling har nået den rigtige temp, før du serverer! Nifty huh?

Så jeg elsker fyldte kartofler med marshmallows og brunt sukker, men det er ikke vejen at gå, hvis jeg forsøger at forblive sund postpartum . Denne enchilada fyldt søde kartoffel er langt bedre og lige så velsmagende.

Intet slår kombinationen af ​​kanel blandet med æbler. Det er bare dejligt. Men pakk i havre og du vil føle sig godt hele resten af ​​eftermiddagen. Plus, dette tager kun 5 minutter. Fantastiske!

Du vil også oplade på disse lactation barer og proteinpulver! Den lactation Barer er en perfekt hospitals taske snack, og de vil nære dig med de rigtige næringsstoffer lige efter fødslen! De har også mælk-styrke urter i dem, som kan hjælpe dig mælk kommer ind med det samme efter fødslen!

Dette program vil hjælpe dig se dine mavemuskler igen efter baby. Hvis du er kæmper for endelig at miste mor pooch, og din RECTUS DIASTASE er healing, mål denne program den løse hud og mave fedt efter graviditet. Deltag i venteliste til at få 50 off når programmet lanceres!
Nyankomne

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Leder du efter let make forude Fryser Meal Opskrifter Vi er skyld alle været der lige så travlt, så træt eller så sulten, at vi ikke kan se lige.

Hvordan gør du pære smør fra bunden

Hvordan gør du pære smør fra bunden

En opskrift på Winter Pære Smør lavet med pærer, sukker, cognac. Opskrift Kørselsvejledning Peel, kvartal og kerne pærerne hakke i 12inch stykker. Sæt alle ingr

Asian Pear Fryser Jam Opskrifter

Asian Pear Fryser Jam Opskrifter

Prøv denne nocook fryser marmelade opskrift, der vil smage fantastisk på toast, scones eller kiks. Du vil ikke tro, hvor nemt det er at gøre, og gemme denne let marmelade opskrift.

Sådan Freeze Bananer

Sådan Freeze Bananer

Prøv denne opskrift på avocado sorbet, en fantastisk måde at bevare avocadoer, hvis du har ekstra efter at gøre din Super Bowl guacamole.

Freezing frisk brød kan hjælpe med at bevare det, indtil du er klar til at bruge den. Af denne grund køber mange mennesker i bulk og fryser brødbrød, enten for at udnytte en hel del i butikken eller for at sikre, at frisk brød altid er til stede ....

Freezing frisk brød kan hjælpe med at bevare det, indtil du er klar til at bruge den. Af denne grund køber mange mennesker i bulk og fryser brødbrød, enten for at udnytte en hel del i butikken eller for at sikre, at frisk brød altid er til stede ....

Freezing frisk brød kan hjælpe med at bevare det, indtil du er klar til at bruge den. Af denne grund køber mange mennesker i bulk og fryser brødbrød, enten for at udnytte en hel del i butikken eller for at sikre, at frisk brød altid er til stede ....

5 Beviste måder at gemme fryser frisk bagt eller butik købt brød

5 Beviste måder at gemme fryser frisk bagt eller butik købt brød

Freezing brød 101 Sådan fryser du og optøer hjemmelavede og opbevarede brød. Plus, hvad kan du gøre med resterende brød Læs mere her.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Frysetørret Fried Rice Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Baskerlandet 5 specialer at glide ind kufferten

Baskerlandet 5 specialer at glide ind kufferten

Baskisk kage opskrift med køkken Frankrig traditionel kage fra baskiske region med citron.

Farasbi Chi BhajiBeans kogte med jordnødder Opskrift af Subhalaxmi Samantaray

Farasbi Chi BhajiBeans kogte med jordnødder Opskrift af Subhalaxmi Samantaray

Fransk Bønner Ki Sabzi let at lave Hovedret opskrift Ruchis Kitchen

Nyankomne

Blackberry og Apple Bakewell Tart

Lær mere

Ofte set

Sort Bottom Banana Cream Pie med Vanilla Wafer skorpe

Sort Bottom Banana Cream Pie med Vanilla Wafer skorpe

Denne sorte bundpumpeskind har et chokolade ganache lag toppet med en simpel græskar påfyldning og bages i en pecan pie skorpe

Hvordan man laver en lille franskbrød

Hvordan man laver en lille franskbrød

Få Hvidløg brød opskrift fra Food Network

Fransk morgenmad Radish Plant Guide

Fransk morgenmad Radish Plant Guide

Få komplette detaljer om fransk morgenmad radise og se andre relaterede produkter Baldor tilbud, der giver en kvalitet, du kan stole på.

123 Fransk morgenmad og brunch opskrifter nyder hver dag med fransk morgenmad og brunch Cookbook Paperback Walmart. om

123 Fransk morgenmad og brunch opskrifter nyder hver dag med fransk morgenmad og brunch Cookbook Paperback Walmart. om

Morgenmad i Frankrig er ikke en udførlig affære, men der er stadig mange lækre fødevarer at vælge imellem.

Smør er det ultimative Breton produkt, og der er meget få retter, der dont involvere smør. Det forbedrer aroma og smag af mad uden at ændre deres karakter og det tilføjer glathed til retter, hvilket gør dem mere glædeligt til ganen.

Smør er det ultimative Breton produkt, og der er meget få retter, der dont involvere smør. Det forbedrer aroma og smag af mad uden at ændre deres karakter og det tilføjer glathed til retter, hvilket gør dem mere glædeligt til ganen.

Smør er det ultimative Breton produkt, og der er meget få retter, der dont involvere smør. Det forbedrer aroma og smag af mad uden at ændre deres karakter og det tilføjer glathed til retter, hvilket gør dem mere glædeligt til ganen.

Tilføj et nyt twist til dine yndlingsfamilieopskrifter med gourmet europæisk stil smør. Køb online eller i en butik i nærheden af ​​dig.

Tilføj et nyt twist til dine yndlingsfamilieopskrifter med gourmet europæisk stil smør. Køb online eller i en butik i nærheden af ​​dig.

Tilføj et nyt twist til dine yndlingsfamilieopskrifter med gourmet europæisk stil smør. Køb online eller i en butik i nærheden af ​​dig.

Kærnemælk Vanilla kage opskrift fra bunden

Kærnemælk Vanilla kage opskrift fra bunden

Dette er en meget alsidig opskrift og jeg bruger ofte. Great for fødselsdage, og også en god opskrift for dem med møtrik ogeller æg allergi.

gulerod salat fransk oversættelse Linguee

gulerod salat fransk oversættelse Linguee

Mange oversatte eksempel sætninger der indeholder gulerod salat FrenchEnglish ordbog og søgemaskine for franske oversættelser.

Estragon KYLLING CREPES En bid fra hver bog

Estragon KYLLING CREPES En bid fra hver bog

Rotisserie kylling er den perfekte hurtig og nem Ud over disse krydrede franske pandekager fyldt med spinat, skalotteløg, og Brie.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.