Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

Selvfølgelig, ren deliciousness alene er ikke en god nok grund til at spise noget med at opgive, og troen på, at det er sandsynligvis tegner sig for en stor del af sundhedsproblem, vi ser i det vestlige samfund i dag. Så hvad en jalapeno popper kærlig, kvalitetsfødevarer idealist pige til at gøre? Svaret var indlysende for mig, da jeg tænkte over det: Jeg havde brug for at gøre, hvad jeg altid gør, når de står over for problemet med at ville spise en bestemt fødevare, som jeg enten ikke kan eller ikke bør spise, som er at skabe min egen version. Min egen version ville ske med bedre kvalitet ingredienser, som jeg kunne føle sig godt om forbrugende, i mit eget køkken, med min egen hånd rører alle trin i skabelsesprocessen. Jeg startede med at indkøb en stor mængde jalapeno peber på et lokalt landmænd marked, fordi, Hurra! Peppers af al form, størrelse, og sort er i sæson omsider.

Spørgsmålet var stadig om, hvad metode jeg ville bruge til at oprette min egen jalapeno poppers. En lille mængde af forskning hurtigt åbenbaret for mig, at der er mange opskrifter derude for at gøre hjemmelavede poppers, involverer en række forskellige metoder til at dissekere, kram, brød, og kog dem. Jeg spekulerede på, hvad der ville være bedst: skal jeg bruge hele peberfrugter, eller skær dem i halve? Skal jeg proppe dem med revet ost, flødeost, eller en kombination af de to? Skal jeg brød dem eller batter dem? Skal jeg steger dem eller bage dem? Hver metode tilbudt sit eget sæt af fordele og dis fordele , så i stedet for rent faktisk at gøre en beslutning, jeg prøvet dem alle. Okay, så måske jeg ikke faktisk prøve hver metode til at gøre jalapeno poppers, men jeg testede en række af dem. Den første faktor til at overveje var, om at bruge en hel peber pr Popper, eller hvis bare at bruge halvdelen ville være bedre. Jeg delte min peber samling i tredjedele og forberedt dem tre forskellige måder.

Den endelige dom? Nå, så meget som Id elsker at fortælle dig, at de poppers jeg lavet fra bunden var naturligvis måde bedre end butikken købte, stærkt forarbejdet, frosset sort, jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg kunne lide dem, jeg gjorde mig selv bedre. Id kærlighed til snobbishly trompet om værdien af hjemmelavet mad, og hvordan det vil altid være bedre end noget frosset fra en boks, men i dette tilfælde, jeg kan ikke gøre det. I det mindste ikke endnu. Im ikke ser på dette som en fiasko: Det var en lærerig oplevelse. Im bestemt til at lave en jalapeno popper der er mindst lige så god som T.. . Fredage, og jeg har planer om at fortsætte med at forsøge. I mellemtiden, selv om, heres opskriften på min favorit popper af alle dem, jeg har lavet mig selv.

Hvordan kan jeg lave mad frosne jalapeno poppers?

2022/04/04 Placer jalapeno tilbage på racket. Varm olie til 350 grader. Dyp jalapeno ind i mælk og brød krummer til en anden gang. Lad de panerede jalapenos fastsat for omkring 5. rom copykat. omRatings 3Calories 133 pr servingCategory Side Dish

2022-08-26 24 jalapeno peber 12 oz. blødgjort flødeost 2 kopper revet cheddar ost 1 / 4-1 / 2 kop smuldret, kogte bacon eller bacon bits 2 kopper mælk 1 kop flourFrom pacountrycrafts. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2022/08/21 Placer frosne jalapeà ± o poppers i luften fryer kurv og spredes jævnt ud i et enkelt lag. Ingen oliespray er nødvendig. Air Fry ved 380A ° F / 193a ° C i 5 minutter. Forsigtigt ryste eller dreje. Fortsæt til Air Fry på 380A ° F / 193a ° C i yderligere 2-4 minutter, eller indtil osten begynder bare at sive ud. Sørg for at lade dem køle lidt af, før du spiser. ROM Airfryerworld. omRatings 5Calories 220 pr servingCategory Appetizer, Side Dish, Snack

2022/01/15 Hvis du planlægger at bruge dine peberfrugter at gøre jalapeà ± o poppers eller fyldte peberfrugter, eller du simpelthen ikke ved, hvordan du kommer til at bruge dem endnu, lad peberfrugterne hele. Hvis du planlægger at bruge dem i tern eller skiver, gå videre og skære dem op nu. Flash fryse hele eller snittede jalapeà ± os på et bagepapir. Derefter overføre dem til en frysepose, når de er frosne. Frys tern. rom thesproductions. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2022/08/31 Madlavning frosne Jalapeno Poppers. Mens dens helt fint, hvis du ønsker at optø frosne jalapeno poppers før tilberedning, dens faktisk ikke nødvendigt. Den eneste grund til, at du måske ønsker at optø frosne poppers forhånd er, hvis du vil have dem til at lave mad hurtigt, når den tid kommer. Dette skyldes selvfølgelig, når de er frosne, de vil tage. Rom TheKitchenJournal. om.

2022-01-20 Disse mini jalapeno popper æg ruller er ** Du kan også lide de bedste spil dag opskrifter ** Jalapeno Poppers er en af ​​vores Ive medfølgende instruktioner om, hvordan instruktioner. Pre-heat ovn til poppers kan fremstilles og frosne, ingen grund til at tynde bare koge fra frosne, der tillader lidt mere bagningstid. Costco Jalapeno Poppers madlavning instruktioner. rom arlrepairs. om.

WOW! Denne opskrift er den bedste. Ligesom en restaurant. Triple Coating og lade hvert frakke sæt er nøglen. Tidskrævende, men helt værd at indsatsen. Mine eneste ændringer er, at jeg bruger ægte bacon, som jeg hugger op, og jeg blancher peberfrugterne i 2 eller 3 minutter, før jeg spiser dem. Jeg vokser jalapenos i min have, så jeg venter, indtil jeg har mange af dem, og jeg øger denne opskrift efter behov. Så flash fryser Popperne før stegning. Kast dem i en fryser taske, og når jeg vil have nogle poppere, kan jeg stege op så mange eller så lidt efter behov. De er lige så awesome fra fryseren, og du kan få alt det hårde arbejde udført på en dag! Tak for denne crowd pleaser!

Jeg har ledt efter en opskrift på Jalapeno Poppers, og denne er en restaurant specialitet i mit køkken! Frisk jalapenos arbejde vidunderligt i denne opskrift, jeg har min lige ud af haven. Pas på dog, absolut bruge handsker! Jeg gjorde ikke første gang, og nu er jeg sikker på. Også jeg fandt ud af, at det er bedst, hvis man laver mad i en stegepande på ovnen for at bruge forkortelse og være sikker på, at det er i det mindste dybt nok til at dække hele Jalapeno og fyldning. Hvis du ikke gør det, bliver du nødt til at vende dem i olien og alle fyldstoffer bobler ud. Min hele familien nød disse små babyer, herunder min mand, som er meget svært at behage! Absolut prøve disse til din næste koge ud, bagklap parti eller bare almindelig snack tid. De er en rigtig godbid!

Gjorde disse til 2022 Super Bowl, og de var et hit. Et lille tip til adskiller den varme fra de milde poppere. Eller dem, der kan lide dem varme, når du deler dem i halvdelen, hold stammen på den halvdel med frøene intakte. Lad dine gæster vide, at de med en stamme er varme, og de uden er milde. På denne måde får alle til at nyde dem!

Denne opskrift fortjener virkelig mere end 5 stjerner! Jeg fulgte opskriften som skrevet, og dybfrit, de er fantastiske! Jeg fandt ud af, at blanchering dem først er ikke nødvendigt, hvis du bruger en frituregryder. Jeg prøvede en umiddelbart efter madlavning, og det havde stadig lidt crunch til det, som var fint. Efter at de sad ca. 3-5 minutter, var peber perfekt kogt. Jeg havde ikke nogen problemer med ostlækage, bortset fra et par fra hele bunken jeg lavede. Det var min skyld for at vende ryggen, mens de stegte. Meget vigtigt at lade disse tørre ca. 15 minutter mellem breading. Jeg fandt det at være afgørende. Jeg vil aldrig lave en anden popper opskrift igen. Disse forsvandt så hurtigt! Tak for denne lækre opskrift:
Nyankomne

Lækker nemme begravelsessandwicher

Lækker nemme begravelsessandwicher

Begravelsestørrelser er lækre skinke og ost skydere Pioneer kvinde begravelse sandwich. Vend denne sandwich til en reuben swap i corned beef eller

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Hvis der er en ostprodukt, der ikke faldt med væggen, er det Spreewald Gherkin. Tyve år efter genforening tegner Brandenburgs behandler sig for halvdelen af ​​hjemmemarkedet.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Indiske fin middag på Opheem, får du et indblik i de indre funktioner i mit sind. Skubber grænserne med indiske varianter.

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Sommeren er teknisk fem uger væk. Men efter pandemien vinter weve havde, er det virkelig for tidligt at nyde alle ting, der vækker glæde og solskin Nej, selvfølgelig ikke. Her er nogle af Amerika bedste spiritus fagfolk ryster op deres foretrukne gin cocktails. Du bør også.

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Jeg kender dens en temmelig grundlæggende cocktail, men det betyder, at gin skiller sig ud. Så hvad ville du foreslå som den bedste gin til at bruge i en Tom Collins problem ...

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Den bedste glutenfri Kaffe Kage er en fugtig glutenfri kage med en kanel hvirvel i midten og toppet med en strudel topping.

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Vi er skyld fungerede vores glutenfri spinat Gnocchi med en lækker beføjes sauce, men dens lige så velsmagende med varm smør eller olivenolie.

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Vegan glutenfri surdejsbrød opskrift lavet med fuldkorn glutenfri mel og en brun ris baseret glutenfri surdej starteren at han skal give kræver æltning eller gær.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Sear og syde alt fra den perfekte bøf til chargrilled peberfrugter med vores pluk af de bedste bageplade pander

8 måder til Amp Op Ground Beef Dinners

8 måder til Amp Op Ground Beef Dinners

Når pasta sauce møder hakket oksekød og smeltet ost, bordene sat for en surefire familie favorit. Få top opskrifter på kødfulde Lasagne, ziti, pasta gryderetter, og velnæret bager.

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Hårdt sodavand er den nyeste ting i Drinks

Hårdt sodavand er den nyeste ting i Drinks

Bedste alkoholiske root beer

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Brændt Hvidløg Herb Kål Life Made Fuld

Brændt Hvidløg Herb Kål Life Made Fuld

Rødkål salat med urter og en tangy rødvin og æble cider eddike dressing er den perfekte vinter sidetallerken. Serveres med ristet kylling eller svinekød.

En pasta til nybegyndere og proffer ens

En pasta til nybegyndere og proffer ens

En pasta til nybegyndere og proffer ens

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.