Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Bevis dejkuglerne indtil synligt større og puffy. Varmeovn til 350. Bage conchas i 18-20 minutter, hold øje med toppen og prøv at fange det, før det brune. Boller skal registrere 190f med et probe termometer, når de stodes i midten.

Forkortelsen har et højere smeltepunkt end smør, så det hjælper toppen til at blive sat og ikke smelte helt. Hvis du absolut skal erstatte alt smør, skal du tilføje lidt mere mel og pulveriseret sukker. Jeg har ikke prøvet denne vej, men det, jeg ville gøre.

VIGTIGT! Sørg for at afkøle toppen. Det har tendens til at blive temmelig blødt, når den er ved stuetemperatur, og vil være meget nemmere at presse uden at den klæber, hvis det er koldt. Det vil også være mindre tilbøjelige til at smelte, når det bager, hvis dets køler.

Det hele startede, da min honning mand kiggede igennem en af ​​mine bagningsbøger, som jeg lå rundt. Titlen, Bages! af Nick Malgieri. Han kiggede på en af ​​opskrifterne, smilede og bad mig om at gøre det til ham. Jeg har haft conchas på det mexicanske bageri før og elskede dem. Jeg vidste ikke, hvor meget mere jeg ville elske disse søde ruller hjemmelavet.

2. ​​Pisk gæren i det varme vand i en medium skål. Vent 2 minutter, så pisk igen for at sikre, at alt gæren har opløst. Pisk i den afkølede mælk. Brug en gummi spatel til at røre melet i væsken. Dæk skålen med et håndklæde og lad svampen fermentere indtil mere end fordoblet, ca. 30 minutter.

3. Når svampen er steget, skal du bruge en gummi spatel til at opdele æggene og æggeblommer i skålen af ​​en elektrisk mixer udstyret med dejkrogen. Rør i sukkeret. Skrabe i den stumte svamp i skålen og bland den i æggene. Tilsæt mel og salt til skålen og rør i. Bland på mellemhastighed, indtil dejen kommer væk fra siderne af skålen, 3 til 4 minutter.

Men så bliver det endnu bedre. Toppen af ​​brioche er indkapslet i en skarp, crunchy topping, der minder om en sukker cookie. Kontrasten i teksturer mellem disse to lag er en fornøjelse, der har brug for glasur, når du kan klare dine morgenboller med en sød, buttery cookie-lignende topping i stedet?

Der er så mange ting, du kan gøre med Conchas, verden er din østers! Mexicanske morgenboller er store, ligesom de er, men er velkommen til at tilpasse dem med forskellige smag og fyldninger:

Støv din arbejdsflade og hænder med mel, og drej dejen ud. Du skal ælte dejen med hånden i 4 til 5 minutter, men bliver nødt til at støde den med mel 1 spiseske på et tidspunkt med intervaller for at forhindre, at den stikker til arbejdsfladen eller dine hænder. Ikke overdrive det med melet. Brug lige nok til at forhindre klæbende. Du vil sandsynligvis bruge en anden til 1 kop mel under æltningsprocessen.

Det betyder, at mens jeg har spist ting som Tamales og Pan Dulce, så længe jeg kan huske, tøver jeg med at bruge ordet autentisk, når jeg beskriver mine familys opskrifter. Alle kan mere præcist beskrives som mexicansk-amerikansk hybridsa opskrift halvt husket og to gange fjernet fra sin oprindelse. Denne PAN DULCE-opskrift er ikke anderledes. Faktisk er denne opskrift helt min egen, baseret på forskning og års smagstest.

Også disse gør for fantastiske sandwich ruller den næste dagjust skive en halvt, spredte nogle krydrede bønner og ost på toppen og sæt det under slagtekyllingen i et par minutter for at bygge en salt, krydret, sød Sensation . Uanset hvornår du spiser dem, jeg håber du nyder disse perfekt uægte små skaller.

Så meget som jeg savnede dem alle, jeg savnede dem ikke så meget som jeg gjorde conchas, en ret simpel sød brioche bun med en streusel topping kaldteCostra eller skorpe. Husk, at ordet Costra kan også henvise til en scab, det er langt mindre appetitvækkende. Jeg kunne finde et perfekt sukker toppet concha i næsten ethvert kvarter i Phoenix. Jeg kan ikke finde en her inden for en 2 timers kørsel.

Den concha er en fransk brioche bolle, med æg, smør og mælk. Mange af de bagte varer og desserter i Mexico havea større grad af fransk end spansk indflydelse, et skift som begyndte i 1820'erne, efter omstyrtelsen af spanske styre i Mexico, hvor en ny mexicansk identitet begyndte at udvikle sig.

Hvis du bruger et stempel til scorethe costra, så gør det mod en flad overflade, før du placerer på Bolle, og undgå scoring mere end halvvejs at undgå at bryde. Det er Foretrukket for at score for dybt, snarere end ikke dybt nok, som det vil ikke adskille, når den bakker.

Desværre holder conchas ikke godt for længe. Bagerier, der producerer dem, bage dem hele dagen, da de gør hårdt hurtigt. At holde dem i en papirpose eller indpakket i pergament eller vokspapir vil hjælpe lidt. Opvarmning dem forsigtigt i en mikrobølgeovn eller ovn hjælper også såvel som en dejlig dunk i kaffe eller varm chokolade. CMO SE DICE, SOPEADITO.

Når starteren er klar, tilsæt mel, gær og sukker til skålen. Ved hjælp af en dejkrog blandes ved langsom hastighed under inkorporering af æg og mælk i dejen. Tillad at hvile i 5 minutter. Tilsæt salt og fortsæt med at blande med mellemhastighed, mens de inkorporerer smørstykker i dejen. Bland, indtil dejen er glat og blød, men stadig har nogen plads til det.

Når dejen er klar, opdeles i 14 selv stykker på ca. 71 gram hver. Arbejder på en let melet overflade, forme hver del glat. Placer på pergament eller silikone matte bagebakker, der tillader så meget plads som muligt mellem hver del. Flatter portionerne for at forhindre, at concherne bliver for rund, mens de stiger og bager. Over med et rent køkkenhåndklæde og lad opstå på et varmt sted, mens du former costras.

Opdele toppen i 14 selv stykker på ca. 25 gram hver. Skær en kvartstørrelse plastpose åben. Placer en del inde i den skære åbne taske, og brug en tortilla tryk, undersize af en saut pande eller hænder, tryk på hver disk jævnt til lidt tyndere end 1/8. Score med et concha-stempel, eller med spidsen af ​​en skarp parring kniv i ønsket mønster.

brioche har altid været et dårligt ord på mit hus. Jeg elsker en brioche fransk toast så meget som den næste dame, men gør det hjemme i hjemmet arbejde end kærlighed. Så da en kollega bad mig om at prøve Conchas-opskriften i Tartine ved hjælp af deres brioche som en base, blev jeg modvilligt enig. Hvad et eventyr dette løst ud for at være!

Første ting først - slutresultatet var lækre. Rejsen til dette slutresultat var to dage med blanding og hvile og køling og stigende. Jeg er temmelig sikker på, at jeg lavede Conchas for Big, og jeg kan ved et uheld have anvendt ægvasken på det forkerte tidspunkt, men jeg sluttede med 13 conchas og et brød, der absolut vil blive brugt til fransk toast i weekenden!

I en lille skål skal du drys gæren over vandet og rør med en ske. Placer det målte mel i skålen af ​​en stående mixer. Tilsæt gær og vandmix til melet. Brug en gummi spatel til at blande ingredienserne. Dæk med plastfolie og lad ferment ved stuetemperatur i 2 timer. Du ved, at polsken er klar, når den fordobles i størrelse, og der er bobler på overfladen.

Sæt blandeskålen med poolen på den stående blander og fastgør dejkrogen. I en lille skål skal du drys gæren over den kolde mælk og bland med en ske. Hæld den kolde mælk-gær combo, æg og æggeblommer i den poolske skål. Bland på den laveste hastighed i et minut. Drej blanderen af ​​og alle mel, sukker og salt. Bland på lav, indtil dejen danner - cirka 2 minutter. Forøg hastigheden til medium - lav og bland i 6 minutter. Tilføj kontinuerligt smørret, et stykke ad gangen. Når alt smør er blevet tilsat, blandes i yderligere 4 minutter. Stop mixeren og skraber siderne af skålen. Forøg mixerhastigheden til medium i 8 minutter. Når alt smøret har forsvundet , øg blanderhastigheden til medium - høj i et minut.

Let mel en arbejdsflade, drys dejen med mel og brug håndfladen af ​​dine hænder til at rulle dejstykkerne i små bolde. Placer dejkuglerne 3 inches fra hinanden på pergamentpapirforede bageplader. Dæk let med plastfolie og sæt panderne i et udkast til ledig plads for at lade bagværk stige i ca. en time.

I mellemtiden skal du træffe topping. Kombiner alle toppings ingredienserne i en stand up mixer skål ved hjælp af padle vedhæftet fil. Bland på medium - lav, indtil alle ingredienserne er godt inkorporeret. Wrap i plastfolie indtil klar til brug.

Når jeg havde samlet alle mine conchas, var der 5 resterende brioche dejkugler. Lad dem risefor en anden time og en halv i en standard brødpande og bagt brødet ved 350 grader i omtrent en time. Lækker!

I de sidste par år bliver Weve set Conchas allestedsnærværende . Mens de altid har holdt et særligt sted i hjertet af mexikanere, mexicanske-amerikanere, og andre, bliver de i det seneste blevet bunden af ​​mange en nyhedsfødevarer, såsom Concha Burgersand Concha Ice Cream Sandwiches. Med Pan Dulce med en af ​​de største fan klubber på tværs af latinernet, behøver de bestemt ikke en introduktion. I et nyt indlæg gav Mad & Wine os en opskrift på Conchas fra Elena Reygadas â € ", som er fantastisk til dem, der ønsker at forsøge at gøre behandlen for sig selv", men selskabet lavede en fejlpep, da det kaldte brød brioche -lignende ruller i en nu slettet tweet, og folk havde ikke det.

Pan Dulce dateres tilbage til kolonistiden fra det 18. århundrede. Fransk, spansk, og italienske bagere etablerede sig i Mexico, derefter kaldte New Spain. De bragte hvede, og de bragte deres opskrifter til brød som brioche og Baguettes .

Disse flade stegte diske af hvedebaseret dej er dækket af kanelsukker eller pulveriseret sukker og undertiden drizzled i honning eller lavet med anis. De anses for at stammer fra I Spanien. De fleste latinamerikanske lande har en vis variation af Buuelos ifølge region. Buuelos er populære omkring jul og nytårsdag, som menes at bringe held og lykke. Mexico er kendt for flade og søde buelos. Cubas Buuelos er looped og lavet med cassava dej, mens den colombianske version er helt anderledes: dens sfærisk , runde og salte, lavet med cassava mel og fyldt med ost.
Nyankomne

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

Nyankomne

NoCreme creme af broccoli suppe

Lær mere

Ofte set

Alle de skabeloner, du kan downloade

Alle de skabeloner, du kan downloade

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Disse broccoli cheddar quinoa bites gør en sund snack, forretter eller side, som hele familien vil elske super sjov, let kidfriendly

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse broccoli blomkål bider er kidfriendly og nem at gøre med blot et par ingredienser. Perfekt til snacktid og frokostbokse

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Niveau op din natmad spil med denne krydrede og sprøde, veggie indlæst Broccoli Tots opskrift. Så lækker, kan du ikke engang behøver ketchup

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Lækker suppe til at bruge leftover broccoli eller blomkål. Jeg har brugt både alene og sammen. Det er nemt og 0 point, hvis du følger Vægt Watchers plan

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Broccoli blomkål suppe langsomt komfur opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.