Den nemme spejlæg opskrift hack du kan tilberede i ovnen

Nogle gange føler vi som en anden fotografi af perfekt stablet fransk toast kan sende os ud over kanten. Kald det brunch træthed. Men så kom Jessica koslow, dagens podcast gæst og skaberen af jam-og-ricotta-kvalt brioche toast og dybstegte brune ris Kabbouleh der fornyet vores tro i eftermiddagen tømmermænd fester. Selvom koslow Los Angeles cafà © Sqirl har ry for at droppe konvention, når det kommer til morgenmad og frokost, kan du stadig tilføje perfekt-kogte æg til stort set alt på menuen, fra ris skåle til hashes til salater.

En nem måde at gøre en hel masse æg på en gang er at bage æg i ovnen. Dette er også super convenientif du er madlavning for en flok mennesker siden 1. parti er 12 æg! Det bliver bedre selv. ou kan også bage røræg og kogt æg i ovnen!

Du kan også lave bagt 'pocheret' æg i ovnen ved blot at tilføje en spiseskefuld vand til hver kop efter tilsætning af hele æg. Bages ved 350FÂ i ca 12-15 minutter afhængigt af hvor godt gået, du ønsker æggeblommer.

Ja, det er lidt mere arbejde, men stadig meget lettere end 3 forskellige gryder og madlavning metoder til at gøre alle tilfredse! En anden menneskemængde glædeligt æg morgenmad er min opskrift på Cloud Æg, som er dybest set pisket æggehvider formes til en rede med en æggeblomme centrum.

Ønsker oplysninger om hæve kyllinger, guineas og andet fjerkræ sendt direkte til din e-mail weeklyClick lige her til at tilslutte sig min Lista og få nye indlæg sendt direkte til dig den dag, de er offentliggjort. plus, vil du også få den gratis download '25 måder at spare penge hæve kyllinger.

smør eller olie til stegning æg?

Hvor meget smør eller olie til brug? Brug 1 tsk smør eller olie per æg hvis du bruger en nonstick stegepande eller godt krydret støbejern stegepande. Brug 2 tsk smør eller olie, hvis du bruger en rustfri stål stegepande.

Familie opskrift blogger Susan Olayinka af den fleksible Fridgeis deler en genial måde at gøre en masse æg til morgenmad, brunch eller dælen, morgenmad til aftensmad, i en kort periode. Da U..-Baserede kok fortalte Mashed om hendes ark pan æg opskrift, "Hvis jeg skulle bruge en stegepande, vil jeg være begrænset til stegning en til to æg ad gangen. Nu, jeg kan gøre ti til 12 æg på én gang, hvilket er forbløffende og vil spare tid."

For alle, der ønsker at piske op et dusin æg i blot øjeblikke, denne opskrift er en værd at gemme. Du behøver kun omkring 15 minutter og fire ingredienser plus et ark pan til at trække ud et sofistikeret udseende måltid at par perfekt med toast, bacon, frugt, eller en hvilken som helst anden brunch side du ønsker.

Sheet pan spejlæg kræver blot fire ingredienser, og vi er villige til at satse du allerede har dem på hånden i dit køleskab og spisekammer. Du skal blot Grib et dusin æg, spray olie til belægning din ark pan så æggene ikke klæber, salt Olayinka anbefaler havsalt til denne opskrift  og frisk krakket sort peber. Det er det! Åh, og hun bemærker også du får brug for en skål med en tud, som vil sikre, at du kan hælde dine æg fra skålen til arket pan nogensinde-så-omhyggeligt.

I mellemtiden kan du også pryde dine færdige æg med persille eller en egnet substitut ligesom selleri blade, kørvel eller koriander â €”afhængigt af din smag ogen hvad du tilfældigvis har omkring. Hvis ikke, vi er temmelig sikre denne enkle og opfylder hovedret vil stadig ligne det undsluppet fra din favorit brunch restaurant.

Det første skridt til bagning af disse ark pan stegt æg er at forvarme ovnen til 475 grader. Du gør dette ti minutter før æggene er klar til at bage. Faktisk vil du gå videre og spray dit ark gryde med olie, med Olayinka bemærke, at du skal være sikker på at belægge alle områder jævnt derefter, sætte gryden i ovnen. Hvorfor? Som Olayinka forklarede Toa Mashed, "Du skal sætte bagepladen i ovnen forhånd , da det vil give æggene til at lave mad hurtigere." Hun delte også, "Æggene er mindre tilbøjelige til at holde sig til bakken, hvis bakken er allerede varmt."

Når din ark pan har varmet op i ti minutter, vil du så, så omhyggeligt hæld æggene på bakken. Før du koge 'em up, top disse æg med havsalt og at frisk krakket sort peber. Nu kommer den tricky skridt du bliver nødt til at, igen, omhyggeligt overføre arket panden fuld af jiggly, stegt æg til ovnen. Tag dig god tid! Â

Hold ovnen sæt til 475 grader, bage æggene i bare fem minutter. Olayinka instruerer hjem kokke til at undgå under- eller over-madlavning måltidet ved at bemærke, når æggene er færdige, skal æggehviderne være helt hvid med nogen klar rester på dem. Hun tilføjer, The æggeblommer bør være gul-y-orange og meget skinnende.

Okay, så dine ark pan stegt æg er kogt i præcis fem minutter. Nu fortalte Olayinka Mashed, du skal sørge for, at du tager æggene fra bagepladen, eller de vil stadig fortsætte med at koge. Og det er ikke ønskelig , som æggene kunne få alt for gummiagtig og derfor ikke super appetitvækkende. Så gå videre og skær æggene og tjene dem op! Â

Som for servering forslag, Olayinka har sine præferencer, at bemærke, Disse æg tjener bedst med nogle toast eller nogle surdej brød. Hun bemærker, at bacon, pølse, tomater og svampe parre godt med hendes skålen så godt. Men disse ark pan æg er virkelig en blank tavle til hjem kokke at bygge på. Skær op frisk frugt og tjene sammen bagels eller boller, hvis du ønsker. Hvad med Morgenmad kartofler som en side? Eller måske en simpel salat er mere op din alley.

En teknik, der er et sted mellem stegning og krybskytteri i varmt smør. Denne teknik gør spektakulære stegt æg og viser at enkelhed og renhed ofte give de bedste retter af alle.

Ifølge bogen, Perfektionisten liv og død i Haute Cuisine, af Rudolph Chelminski, Fernana Points favorit ordsprog var: Â Du beurre! Donnez-moi du beurre! Toujours du beurre! Et punkt insisterede: en smør! Giv mig smør! Altid smør!

I det første kapitel, Luxe, Calme et Volupt, Chelminski detaljer, hvordan Loiseaus mentor, ville den berygtede Chef Fernand punkt teste besøger kokke med en udfordring at vise ham, hvordan de stegt en simpel æg, erklærer, at de letteste retter var ofte det sværeste at forberede. Når, uundgåeligt , kokken fornærmet ægget med den sydende varme overflade af en stegepande, ville punkt græde, Stop, ulykkelig mand â € ”du vil lave en hunde seng af det! Og så ville han gå videre til at demonstrere den eneste civiliseret måde at behandle et æg. Meget langsomt, meget forsigtigt, og svømning i smør selvfølgelig.

Sted en klump frisk smør i en gryde eller æg skål og lad det smelte det er, lige nok til, at det spredes, og aldrig, selvfølgelig, at knitre eller sidde; åbne et meget frisk æg på en lille plade eller underkop og skub den forsigtigt i gryden; koge det på varme så lav, at den hvide knap vender cremet, og blommen bliver varmt, men forbliver flydende; i en separat gryde, smelte en anden klump frisk smør; fjerne ægget på en let opvarmet serveringsfad; salt det og peber det, så meget forsigtigt hælde denne friske, varme smør over det. Fernand punkt

Baked eller Shirred Æg I Frankrig denne grundlæggende metoder til bagte æg kaldes oeufs da cocotte. Folk elsker denne skål. Bagt æg er både beroligende og sofistikeret. Æggene komme ud at se smukke i deres individuelle ramekins og er nemme at betjene.

At æg skal være stress-fri lækker. Hos os kan du lave perfekte æg, hver gang! Vælg din favorit friskbagt brød til at tjene ved siden af. Når du foretager spejlæg, sørg for at bruge en nonstick stegepande eller wok og en gummi spatel â € ”på den måde æggene plejer stick.

Mens der er forekomster når de sprøde, Lacy kanter tage en skål til det næste niveau Disse kanter er min favorit del af et spejlæg, og Ive altid elsket hvordan de kombinerer med en løbende blommesækken at skabe en sådan tilfredsstillende kombination af teksturer, Food redaktør Joe Yonan skrev engang andre gange de er en hindring for at tilfredsstille Silken næring . Når topping en skål med polenta eller gryn, dont jeg ønsker at skabe et stort rod ved at skulle hacke væk på de sprøde kanter med min ske eller trække en kniv til at sav gennem hærdet hvid, Id meget hellere ikke støde nogen modstand som jeg bruger min spoon at samle æg og uanset fødevarer er nedenunder at indvarsle den fra skål til munden.

Jeg har forpligtet mig til 21 dage Primal spise fordi der for første gang nogensinde Jeg følger mr Spinat Tiger i en spise plan. Han har haft så gode resultater, og han isnt være ekstrem med det. Han spiser brød en gang om ugen eller pizza en gang om ugen, men han har tabt 15 pounds, og han delte hans historie her.
Nyankomne

Cajun Fried Frog Leg opskrift

Cajun Fried Frog Leg opskrift

Frankrig er ikke det eneste sted på kloden, hvor kødet af en spiselig frø har vundet kærlighed de lokale. da det gamle

Petersburg Restaurant opfylder Foodies Hankering for Fried Chicken Gizzards

Petersburg Restaurant opfylder Foodies Hankering for Fried Chicken Gizzards

Fried Chicken Gizzards er en sydlig delikatesse, som du skal prøve, hvis du aldrig har haft det før. Denne dybe Fryer-opskrift gør det så nemt at lave.

Panfried Butter Snapper

Panfried Butter Snapper

Smør, havsalt, snapper, og en varm stegepande er alt hvad du behøver for denne lækre, let panfried Smør Snapper, der tager kun 10 minutter at lave mad

Fried Halloumi bider med spicy honning

Fried Halloumi bider med spicy honning

Hurtige og nemme middagsopskrifter til at lave mad hjemme. Udforsk vores online cookbook af opskrift ideer, med en bred vifte af lækre måltider at vælge imellem.

Krydret haloumi med honning

Krydret haloumi med honning

Stegt Halloumi med honning og sort sesam er så nemt at jeg føler lidt fræk selv kategorisere dette som en Halloumi opskrift Fried Halloumi er den berømte cypriotiske ost er fantastisk at lave mad med sin stærke nok til at holde op til nogle varme uden at smelte væk, og tror jeg smager endnu bedre med en lill ...

Heres opskrift på kødmarkedsstil Ham Loaf

Heres opskrift på kødmarkedsstil Ham Loaf

Leftover skinke er perfekt til denne Hovedretter. Bare slip det op i din fødevareprocessor, og du vil have et helt nyt måltid, det smager så trøstende efter de vanvittige helligdage.

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Hvordan laver stegt hominy

Hvordan laver stegt hominy

Stegte grønne tomater på Hominy Grill Cute sted til morgenmad eller frokost. Kiks var god, men lidt tør. Kaffen er god, og huset gjort pølse var god. Vafler set meget god tilbud i dag var asparges

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Kokken JJS er en unik, personlig og handson kulinarisk oplevelse med fokus på Kamado stil madlavning, corporate team bygning, private arrangementer og grilling klasser. Indys Large Party Restaurant. Indianapolis, Indiana 317. 02. 828

Nyankomne

Honning grill stegte kyllingevinger

Lær mere

Ofte set

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Få og dele bedste opskrifter om Jalapeno Poppers Ernæring Fakta med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Opskrift på hummer tacos fra Chef Brian Massie af Fix på BellagioLas Vegas, NV den StarChefs. om

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Den Culinary herpetolog

Den Culinary herpetolog

Hæld en væske ind i krydret mel til at skabe dejen. Tilføje væske svarende til mængden af mel til en lidt tykkere dej. Mens du kan bruge vand, tilsætning af mælk eller øl skaber en rigere smag. Øl tilføjer også kuldioxid og skumdannende midler, som hjælp skabe en let og sprød skorpe.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Sumac sauted champignon og løg chef tariq

Sumac sauted champignon og løg chef tariq

Denne sauteed champignon og løg er den nemmeste sideskål, som du nogensinde vil få. Denne opskrift kræver kun en særlig blanding af urter og noget smør

Nem Crispy, og Crunchy stegte svampe

Nem Crispy, og Crunchy stegte svampe

Stegte Air Fryer Paneret Svampe har en sprød og knasende ydre med blød og saftig på indersiden. Perfekt krydret til en velsmagende bid

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.