Hvordan man siger puff wienerbrød på fransk

Placethe kølet smør i midten af ​​dejen på en 45 ° vinkel, så det ligner en diamant på en firkant. Fold hjørnerne af dejen over smøret, indtil de møder i midten. Kniv og forsegl dejenes kanter sammen.

På en let melet overflade, rul dejen, indtil det er et rektangel omkring 12 x 18. Trim 1/4 ud af kanterne af dejen hele vejen rundt med en meget skarp kniv eller et pizzahjul. Dette fjerner de foldede kanter, som ville hæmme puffen.

Opbevaringsinformation: For at bruge PTE Feuilletà © E senere, fold det op som et brev, dobbeltpakker det og køle i op til to dage. Fryser i op til seks måneder. Hvis frosset, optøes natten over i køleskabet, inden du bruger.

Pate Feuillete EOR Puff Pastryis En fransk indflydelse i marokkanske køkkener og bagerier. Det er vant til at lave en række søde og salte kager. Puff Pastys karakteristiske flaky lag fremstilles ved at rulle ud og folde dejen flere gange før bagning. En lignende proces bruges til at gøre syrnet Croissant Dej.

Forvarm ovn til 375F med rack i øverste tredjedel af ovnen. Udfold hought puff wienerbrød på en let melet arbejdsflade. Brug en rullestift til at rulle ud 1 ark, hvilket skaber en 10-tommers firkant. Gentag med andet ark.

Det er den magiskePà ¢ te ã choux dejrecept igen, den samme samme bruges til at gøre salte gougères. Men i stedet for Gruyèreost og sort peber, vil du tilføje et lille sukker til dejen og en generøs drys af perle sukker til toppen.

For at fryse, rul puffens wienerbrød i et fladt ark omkring 8 mm tykt. Skær i mindre portioner eller fryser hele på en bakke foret med bagepapir. Når den er frosset, pakk godt i plastfolie og forsegle derefter i en lufttæt beholder eller fryseskasse og fryses i op til 6 måneder. Tø i køleskabet.

Pate Feuillete - Når du vil have puff wienerbrød i dit liv, vil du have det til at være den klassiske franske venlig, buttery og smelte-i-din mund. Importeret fra Frankrig kommer Puff Wienerbrødet to pr. Boks og har smørpuffer, der allerede er rullet og klar til at bage. Det er nemt at bruge og praktisk, bare afrulle og tilføje din yndlingsfyldning for at gøre dejlige tærter og tærter. Ingredienser: ubleget hvedemel, hvedegluten, smør, vand, salt. Oprindelsesland: Frankrig.

Hvad skal man spise i Frankrig? de fleste popularfrench pastries.

Puff wienerbrød er dronningen af ​​dejen. Det er ikke en vanskelig at gøre, ikke når du kan være tålmodig, når du kender nogle tricks og tips, og når du forstår hendes majestæts idiosyncrasies, er PTE Feuilletà © e.

Denne dej kræver tidstid at hvile. Det kræver koldthænder, koldt arbejdsområde. Det kræver en god rullestift og en lille albuefedt. Det vil forbruge dig i en halv dag, du skal være opmærksom på det, men mens det hviler i køleskabet, vil du også hvile og have chancen for at have tendens til andre ting. Og så kan du nyde ære af sine hundredvis af lag, puffen, stigningen, buttery-godheden.

Puff wienerbrød har brug for koldt køkken, kold arbejdsflade, kolde hænder - og det er lettere og hurtigere at gøre puffekage om vinteren snarere end om sommeren, når temperaturerne er høje. For eksempel, når jeg laver puff wienerbrød om vinteren, skal dejen kun blive i køleskabet i 30 minutter mellem hver tur, men i løbet af sommeren har det brug for mindst 1 time. Du skal hvile dejen i køleskabet af to grunde. Den første er for gluten i melet for at slappe af, og det andet for smørret til at slappe af og sætte. Begge gør det lettere at udrulle dejen, og du minimerer også risikoen for at rive lagene og smøret undslipper gennem dem.

De hviletider i opskriften gælder for vintertemperaturer. Juster hviletider, hvis du gør det i løbet af sommeren eller i et varmt miljø. Også bruge din sunde fornuft. Hvis du indser, at din dej ikke er så kold, som det burde være, og smørten begynder at ose ud eller bryde gennem lagene, så returner det til køleskabet.

Butterdej gør ikke kræver en masse hands-on tid, men på grund af de hvileperioder, skal du være til rådighed til at gå ind og ud af køkkenet med jævne mellemrum. Så arrangere at gøre butterdej, når du ved, du har det tidspunkt.

For DTREMPEâ € ¢ I en stativblander i skålen på din stativblander, tilsæt mel, smør, salt, citronsaft og vand og ved hjælp af dejen vedhæftet fil, bland på medium-lav hastighed for et par af minutter, indtil du har en grov dej. Ikke over-knead dejen. Du ser ikke på at udvikle gluten i melet, gjorde ikke brøddej.

Ved hånden bland mel og salt i en stor skål og tilsæt smørret. Bland enten med dine hænder, en wienerbryder eller en gaffel, indtil blandingen ligner groft måltid og tilsæt vand og citronsaft. Bland med dine hænder, indtil du har en grov dej. Tøm det på en floured overflade og ælt i et par minutter, indtil du har en bøjelig og glat dej. Ikke over-arbejde dejen. Fortsæt som angivet ovenfor.

For beurrage tager det kolde smør og læg det mellem to store stykker af plastfolie. Brug en rullestift, slå smørret i en 15-16 cm firkant, størrelsen af ​​DTREMPE. Placer beurrage i køleskabet i 1 time.

: DTREMPE og The Beurrage skal være rigtig kold, før du går videre for at kombinere dem og gøre PÃ ¢ ton. De skal også være af næsten lige hårdhed, ellers vil det være svært at inkorporere beurrage i DTREMPE.

Tag derefter Beurrage ud af køleskabet, pakk den ud og læg den i midten af ​​DTREMPE, på toppen af ​​højden, og tryk det forsigtigt. Nu foldes hvert udrullet stykke ud på toppen af ​​beurrage, sørg for, at det dækker det helt og også klemmer DTREMPE omkring det, så beurrage er indkapslet korrekt i den. Hvad du har nu er pà ¢ ton.

Hvad er nødvendigt for at gøre puff wienerbrød fransk toast?

Det hurtige svar: Nej. Du vil ikke åbne din ovndør, mens du bakker dit puffekage. Hvis du har en ovn med en glasdør, er det den bedste måde at holde øje med din puffekage. Hvis du ikke gør det, anbefales det ikke at åbne ovndøren i løbet af bagningstidens første 3 / 4'er, fordi det er, når wienerbrødet er i færd med at puffe op, og hvis du åbner ovndøren, vil du ødelægge bagværk. Den bedste ting at gøre er bare at tillade wienerbrød at lave mad til den tid, der kræves på opskriften.

Denne puffekage fransk toast kan serveres alene med nogle pulveriseret sukker, sirup og bær. Heres flere morgenmad ideer til at gøre denne del af en komplet dekadent morgenmad. Har du nogensinde haft morgenmad til middag? Dette ville være så godt med disse andre opskrifter:

Med oprindelse i Frankrig kaldes Puff Pastry Dough ofte som Pte Feuilletà © E eller bladet wienerbrød, fordi det har mange blade eller lag. Puff wienerbrød er den fineste af dej. Det er skarpt, buttery, flaky og især lys.

Dufour Puff Pastry Dough er lavet med omhu og kærlighed ved først at omslutte en smørblok i dejen, som derefter foldes og rulles ud adskillige gange for at skabe hundredvis af skiftende tynde lag af wiener smør.

At have en Easy Puff Pastry Dough Recipe under dit bælte kan virkelig hjælpe, hvis du er interesseret i at lave en masse fransk madlavning. Det lader til, at puff wienerbrød, som hedder Pte Feuillettö ©, bare fortsætter med at poppe op. Du vil finde den bruges til at lave utallige appetitvækkere og desserter, og det kan også gøre udseende i et måltid. Det kan være skorpen af ​​en salig tart eller quiche, stablet i en cylinder for at gøre VOL AU-ventilationerne, eller endda bare brugt af sig selv som en lille dekoration , kendt som en fleuron.
Nyankomne

New Yorks bedste kanin retter

New Yorks bedste kanin retter

Vi har udarbejdet denne praktiske franske AZ madnavn liste med mange ingredienser, du sandsynligvis vil se på menuen, mens du er på ferie i Frankrig.

Kanin med Prunes Lapin Aux Pruneaux

Kanin med Prunes Lapin Aux Pruneaux

Fødevarer, du kan gøre ved hjælp af kanin som ingrediens, herunder opskrifter til retter, der indeholder kanin

Franske Rabarber Jam Recipe Video Food News

Franske Rabarber Jam Recipe Video Food News

Rabarber Jam Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Onepan fransk ristet kylling rae lambert

Onepan fransk ristet kylling rae lambert

Denne vidunderlige franske stege kylling bakke bage er en lækker måde at servere kylling til gæster. Med vintervenlige produkter som fennikel og citron er denne kylling boostet med godhed af hvidløg, brandy, honning, sennep og bay blade. Prep er let, og du overlader det simpelthen at stege

French Roquefort Dressing opskrift

French Roquefort Dressing opskrift

En 5star opskrift på blå ost fransk Dressing lavet med salat olie, hvidvinseddike, sukker, salt, paprika, sort peber, hvidløg, løg, blå

BON APPTIT 5 Sød og salte crepe opskrifter lige fra Frankrig

BON APPTIT 5 Sød og salte crepe opskrifter lige fra Frankrig

Start med at piske søde eller salte crepes på komforten i dit eget hjem med disse opskrifter. Du kan også top det hele med toppings, der passer til din smag.

Fransk jordbær tærte opskrift Tarte Aux Fraises Leonce Chenal

Fransk jordbær tærte opskrift Tarte Aux Fraises Leonce Chenal

Denne spektakulære tart, Tarte Aux Fraser, kan også laves med andre friske frugter, prøv hindbær, gages, ferskner eller abrikoser, og det ser fantastisk hver gang. Disse desserter var hvad jeg al ...

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Nyankomne

Festlig franske Toast Rolls Baby Led Fravænning Opskrifter af Natalie Peall

Lær mere

Ofte set

De bedste og værste Stoner Korn

De bedste og værste Stoner Korn

Korn mælk, kanel hvirvel og kanel Toast Crunch korn disse ispinde er din morgenmad drøm

Feta Ost franske Toast med krydret Honning Sirup Food Wishes

Feta Ost franske Toast med krydret Honning Sirup Food Wishes

Den bedste fetaost Toast Opskrifter på Yummly Bacon æg og ost Toast, purløg og løg Flødeost Toast, chili ost Toast Chilli Cheese Toast On Tawa

Eggo Cinnamon frosne franske toast sticks 32 tæller 12. oz

Eggo Cinnamon frosne franske toast sticks 32 tæller 12. oz

Shop Eggo Cinnamon frosne franske toast sticks 32 tæller 12. oz fra Safeway. Gennemse vores brede udvalg af pandekager fransk toast til levering eller kørsel op Gå til afhentning i butikken

Keto Cinnamon Vafler med Pancake Mix

Keto Cinnamon Vafler med Pancake Mix

Shop det bedste udvalg af pandekager, french toast vafler fra Sur La Table og tilfredsstille alle dine pandekager, fransk Toast Vafler behov.

Ævle jern fransk toast opskrift mad. om

Ævle jern fransk toast opskrift mad. om

Lær hvordan man laver franske toast vafler derhjemme med denne lækre opskrift.

Cinnamon Toast Crunch Cereal Cinnamon Toast Crunch

Cinnamon Toast Crunch Cereal Cinnamon Toast Crunch

En episk kombination af kanel og sukker sprængt på hver firkant. Bare hæld en skål, stænk på nogle mælk og nyde. Og glem ikke at drikke Cinnamilk

Fransk Toast med Banana og Hickory Maple Syrup

Fransk Toast med Banana og Hickory Maple Syrup

Denne bananbrød fransk toast er lavet med bananbrød, der er blevet gennemblødt i æg og mælk, seared i smør og toppet med creme fløde og ahornsirup.

Pie Maker kondenseret mælk french toast opskrift

Pie Maker kondenseret mælk french toast opskrift

Dette dulce de leche franske Toast Bag er forbløffende på enhver morgen og vil være et hit med din familie. Ingen sirup nødvendig med al den sødme bagt ret i.

Ovn bagt fransk toast med æbler og kanel sirup canadisk godhed

Ovn bagt fransk toast med æbler og kanel sirup canadisk godhed

Denne franske toast er utrolig let at lave og viser sig perfekt hver eneste gang. Ive det med nogle rene ahornsirup til en simpel morgenmad eller brunch

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.