Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Det er et spørgsmål, vi får hver gang vi er ude, der sælger earlywood-produkter og det er let at se, hvor forvirringen kommer fra. Der er gammeldags behandlinger og moderne olieblandinger, som alle hævder at være den bedste måde at bevare træ, der bruges i køkkenet. Så lad os tage et kig på dine muligheder for at behandle træ og rydde op forvirringen.

Fødevarebaserede olier som oliven, majs, grøntsag og canolaolier vil aldrig tørre og chip ud i din mad som hærdning olier, men de kan misfarve dine redskaber, tykkere og gå rancid, hvilket giver dine skeer og skærebrædder en rådne lugt. Har du nogensinde set et gammelt skærebræt, som nogen sælger på et garage salg, der er gul og klæbrig på overfladen? Det er sådan, fordi de sandsynligvis behandlede bestyrelsen i årevis med en af ​​disse fødevarebaserede olier. Disse olier er især besværlige, når de bruges på bordplade, der ikke får en grundig vask meget ofte.

En undtagelse fra de typiske fødevarebaserede olier, er valnødolie. Det er almindeligt anbefalede, fordi det ikke går rancid. Det tørrer, i modsætning til de andre olier i dit køkken. Det kan dog stadig få en klæbrig følelse. Hvis du er en troende i valnødolie, skal du sørge for at anvende den kun for at kunne bruge og vaske ofte. Det skal hjælpe med at holde det fra at udvikle en tyk, klæbrig belægning.

Hvad skal man overveje, når man vælger den bedste skærebrætolie

Spray skærebrætolie giver fordelen ved at kunne bedre styre mængden af ​​olie, du gælder på ethvert Timewhich, hjælper med at undgå ovennævnte messes. Ulempen er, at det sandsynligvis vil tage længere tid at anvende den rigtige mængde olie til træet sammenlignet med flydende olie, hvilket betyder en relativt hurtig opgave tager mere tid at opnå.

Denne skærebrætolie fra Clarks trænger dybt ind i træet af træ køkkenværktøjsfrom slagterblokke til salatskåle og redskaberpreventing tørring, splitting og revner. Med citron- og orange-duftende olier infunderet med mineralolie med naturlig fødevarekvalitet, tilbyder Clarks-produktet en friskluftningsbelastning på almindeligt træskærebræt vedligeholdelse. Udover en behagelig duft indeholder disse citrusolier også -timikrobielle egenskaber for at bekæmpe Bakteriel Vækst.

Det er vigtigt for en træbøjlerblok eller skærebræt, der skal vaskes regelmæssigt for at forhindre bakteriel Vækst og forurening. Men alt, så sæbe og vand kan tørre træ ud inden for en kort timeløs, bruges en skærebrætolie til at forsegle og beskytte træet. Hvis træet tørrer ud, skal du nå til et konditioneringsprodukt som denne. Ud over en ren, fødevarekvalitets mineralolie forbedret med E-vitamin, indeholder Howard Products Conditioner også brasiliansk carnauba voks og ægte bivoks. Mens mineralolien trænger ind i træet, hjælper den vandbestandige bivoks og carnauba voks med at genoprette træet og bekæmpe tørhed.

Jeg anvender en naturlig fødevaresikker olie. Mærket hedder, Watco Butcher Block Oil. Denne mad-sikre tungolie bruges oftest på træredskaber, træskåle og træskærebrædder. Denne olie er meget holdbar og vil hjælpe med at ophæve vand og saucer væk fra træfladen, mens træet giver træet en holdbar overflade. Tungolie bruges ofte på træoverflader, der kommer i kontakt med mad.

Jeg anbefaler ikke at bruge vegetabilsk olie på dine træflader eller skeer. Vegetabilsk olie helbreder ikke og kan gorancid over tid. Husk altid at bruge ikke-toksiske fødevaresikker olier på enhver ubehandlet træoverflade eller redskab. Mineralolie Isa Greatalternates for dem med Nutallergier. De tre mest almindelige polymeriserende olier, der vil hærde til dannelse af et fast materiale uden kemiske tørringsmidler, er: Tungolie, linolie og valnødolie. Kun valnødolie vil hærde uden mørkning, gulning eller clouding. Træ bør ligne træ, ikke plastik!

Nej, træet jeg bruger til at gøre mine redskaber er solid indenlandske hårdttræ ikke lamineret træ. Jeg bruger kun Titebond III lim til at holde indlæg accenter i håndtagene. Denne lim er klassificeret til direkte fødevarekontakt, men limen er inde i indlægslommen og vil sandsynligvis ikke komme i kontakt med nogen mad. Tibebond III bruges ofte af træarbejdere i limen af ​​skærebrættet.

Jeg kilde mit træ gennem en lokal leverandør, der får træet fra forskellige savværker i hele USA. Alt træ er kilder i USA og kommer direkte fra økologisk forvaltet skovland.

Jeg køber mit træ fra flere velrenommerede forhandlere og træ Grossister . Disse forhandlere er FSC certificeret og er aktive med bevarelse og skovbrugsforvaltning. Selvom jeg ikke har et FSC-certifikat, er jeg selvsikker i kilden til min træforsyning. Jeg køber træ, der er økologisk bæredygtig i USA og importerer ikke eller bruger tropiske skove. FSC er en uafhængig Certificering Proces til at certificere placeringen af ​​Harvest for at sikre, at salget af importeret og eksporteret tømmer har været ansvarligt Sourced.

Et stykke tid tilbage, nogle af mine trævarer begyndte at knække og se lidt slidt og en ret hjælpsom kvinde påpegede de, de havde brug for ordentlig pleje. Så hun dukkede ud og købte mineralolie. Hvad i helvede er mineralolie? Så jeg Undersøgt Det tænker på, at hun var ved at sætte noget giftigt på de ting, jeg lagde min mad på.

Nå, det viser sig, at mineralolie er et Pertroleum-produkt. Nøjagtigt som de ting, der bruges i biler. Kun helt anderledes. : Mens det anses for at være noget sikkert at indtage, anbefales det også til brug som laxitativ. Og ærligt, jeg kan bare ikke lide ideen om at spise Petroleum produkter.

Mens jeg finder mange mennesker, der bruger alle mulige spiselige olier og siger, arbejder for mig, skal jeg undre mig over, om disse ting bliver rancid, og de synes ikke at bemærke - eller måske forstyrrer det ikke dem. Jeg spekulerer på, om de bliver forkølelser nemt - og hvis de skulle skifte deres trævarer og ikke behandle det, hvis de ikke ville blive forkølelser så ofte. Bare en tanke.

Polsk rene træ skærebrædder med disse top-notch skærebræt olier

For mindre end 20 er du helt indstillet til at holde træskæreborde i fremragende stand med denne store kande af madkvalitet mineralolie, som også er NSF-godkendt. En korrekturlæser kommenterede denne gallon af højt bedømt mineralolie er en levetidsforsyning til oliebeskyttelsesbrætter. Andre shoppere rave om uovertruffen Værdi af denne pick, og de elsker at bruge det til at holde deres rustfrit stål og andre overflader, herunder køkkengulve, skinnende som nyt.

I denne formel kombineres USP-grade mineralolie med bivoks til ekstra konditionering og træbeskyttelse, E-vitamin og carnauba voks til yderligere modstand mod vand og holdbarhed. Fik stædige knivmærker på dit bord? Denne højt ratede cremet balsam hjælper med at minimere dem og skaber en bedre forsegling på tavlen for at bevare fugt og forhindre nye knivmærker.
Nyankomne

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilpas dit køkken med opbevaring, der er så funktionelt, da det er æstetisk tiltalende, vi tilbyder køkkenhylder og vægorganisatorer til at opfylde dine behov.

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Madlavningskanal serverer denne Oyster Shooter Recipe plus mange andre opskrifter på CookingChanNTTV. om.

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Der er ikke noget bedre end en stor sandwich. Her på Bestcovery ønsker vi at hjælpe dig med at få perfekte panini hver gang med de bedste panini tryk på 2022.

Den bedste panini i Firenze

Den bedste panini i Firenze

Oplev vores bedste panini og grillet sandwich opskrifter, som vores grillede sommer squash tartiner, grilletvegetable panini, grillet ost med bacon, æble og spirer og meget mere.

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Ved hjælp af Yelp indsnævrede Weve ned en liste over de restauranter, der serverer den bedste pasta skål i hver stat. Forbered dig på din mund til vand.

De 45 bedste pasta opskrifter

De 45 bedste pasta opskrifter

Pasta kan bruges i en række retter, parret med alle mulige proteiner og serveres i så mange saucer. Her er kun 50 måder at lave pasta på.

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

Pasta. En ingrediens eller et fad Uanset hvad, vi elsker det, og dens basis for mange af vores nemme midtugen måltider, med et par mere udfordrende ideer, hvis du har lyst

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Lav en fersken skomager måneskin med friske ferskner infunderes med kanel. Lad det sidde og nyd al den smag og nyde over is.

Nyankomne

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Lær mere

Ofte set

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Vi kan ikke sige, at det vil afslutte debatten for evigt, men den nyeste kamp over, hvem der gør den bedste Philly Cheesesteak, har en ny Victor.

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Shop online til picnic kurv sæt på Ubuy Indien, en førende eCommerce butik med stor samling af picnickurv sæt til lave priser. Gode tilbud, cashbacks, rabat tilbud hurtig levering option med millioner af produkter til at udforske.

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Sækken skål er en kvintessensen hawaiiansk fad af marineret, stegt tun tjente over varm ris. Det har uendelige variationer. Ingredienser 1 12 ...

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.