Berlins Bedste Træk Klubber Parallel

Berlin station: daniel forrådt på et træk bar i eksklusivt klip ur

Serien dygtigt skildrer de måder, hvorpå venskaber, anliggender, og spycraft er umulige at rede inde enhver efterretningstjeneste, og en scene fra Frost personlige liv tillader Jenkins for at levere en af de bedste monologer youll se i år, skrev varietys Maureen Ryan i en bedømmelse af showet.

Berlin Stiller er blot en af de mange fantastiske emner fremhævede i Canadas et Træk, en doku-serie fra CBC Arts at montrer trække kunstnere fra hele den sande nord stærk og hård. Du kan se alle 21 episodeshere. € <.

Hele min barndom blev spildt skjule, hvem jeg er og holde den excentriske person, jeg var dybt nede, siger Berlin Stiller, fantastiske centrum vores Vancouver episode af Canadas et Drag. Træk reddede mig fra mig selv og min egen selvhad. Jeg har opdaget, hvem jeg er som person gennem udforskning og langsomt lade den person, jeg holdt skjult dybt med i mig.

Hun har taget de prøvelser og hovedparten af alle de ofre, familie tabte og genvundet, afhængighed lidt og overvinde, siger Stiller. Jeg har udforsket mig selv og oplevede tingene igennem Berlin, blot for at finde min sande selv. Jeg står stolt af at være homoseksuel, at være ædru, at være i kontakt med min indre styrke og til sidst føler selvværd jeg har kæmpet for, og vil fortsætte med at kæmpe for. Jeg skylder alt til Berlin.

Så jeg fik et job på McDonalds, siger hun. Og i løbet af min pause, jeg ville have 45 minutter, så jeg vil altid ændre i et sæt tøj og gå op til baren og gå danse en lille smule. Den slags blev min lille shtick. Alle vidste om mig at arbejde på McDonalds, så de ville komme og besøge mig efter klubberne lukket. Min excentriske stil lidt ligesom begyndte at boble frem.

For det første år af mig at gøre modstand, det var ligesom koncerter og bookinger og alt gik min vej. Men laver træk og udførelse, drikkevarer er gratis for det meste for dronninger og hver gang, at væske mod, jeg har brug for. Og jeg er altid drikker, og det har altid drikke for at få spildt. Det er lige begyndt at komme. busive.

Serie Producenter: Mercedes Grundy og Peter Knegt Episode direktør og redaktør: JosephineAnderson Episode Direktør for fotografering: FarzineMacRae Production Assistant: RamaLuksiarto Packaging Redaktør: Chanel Klein Titler Designer: Hope Littleâ €

Chantals House of ShameWarschauer Brcke, Revaler Straße 99, 10245 Berlin Chantals House of Shame har opnået kultstatus takket være sine kunstfærdige drag forestillinger Anda noget går holdning. Når du har ændret steder et par gange siden det første gang i 1999, dens nu placeret på Suicide Cirkus Klub i Berlins Friedrichshain distriktet. Denne elskede Berlin trække natten finder sted hver torsdag og tiltrækker et vidunderligt forskelligartet publikum hore der alle for at have en stor tid. Og med syre-fer satiriker og træk artiste Chantal vært for showet, dens altid vildt underholdende.

Vaudeville VarietyWintergarten variet, Berlin, Potsdamer Straße 96, 10785 Berlin Produceret af den fabelagtige Sheila Wolf, post-køn Ãœberfrau Berlin Cabaret, bringer Vaudeville Variety sammen træk, burlesk, boylesque og kabaret ydeevne for en nat af ren og skær dekadence over på Berlin Wintergarten teater. Hvis du leder efter en nat af sjov, frolics og fantasi, vil du få det på Vaudeville Variety Revue.

The House of PresentsMonster Ronson s Ichiban Karaoke, Warschauer Str. 34, 10243 Berlin Hosted af Pansy, en af de scener mest banebrydende dronninger, The House of Presents finder sted hver tirsdag aften på Monster Ronsons en legendarisk karaoke bar og spillested i Berlins bydel Friedrichshain. Theres en liste over talenter fra hele verden, så aftener underholdning er varieret og levende. Dens en virkelig inklusiv begivenhed med smittende gode vibes.

Travestie im KiezTheatre im Keller, Weserstrae 211, Hermannplatz, 12047 Berlin Bringe træk og et strejf af kabaret til denne lille teater i Neukölln, Travestie im Kiez er en vidunderligt vittige show thats været begejstret publikum i over 30 år. En støbt af seks overtage denne lille scenekunst teater for en aften med sang, dans og komedie. Selvom det er udført på tyske, vil ikke-tyske talere nyde showet alligevel for sine kostumer, fysisk komedie og vaudevillian charme.

Efter succesen med RuPaul's Drag Race i USA er Tyskland klar til at få sin egen Drag Queen Competition Show. Men fans er unimpressed med valget af vært Heidi Klum, med tusindvis af at ringe til hendes fjernelse.

Showet tager efter den populære amerikanske serie RuPaul's Drag Race, som blev lanceret af sanger og træk Superstar Rupaul Charles. I løbet af de sidste 10 år har showet hjulpet at øge trækkulturen i mainstream i USA og opnås fans rundt om i verden.

Klum og GNTM-skaberne udvikler en bred vifte af koncepter til fotoskuddet. En uge blev den øverste model kandidater 'udseende inspireret af tegneserie ikoner Mickey og Minnie Mouse, med Minnies underskrift Polka Dots eller Mickey's lyse røde bukser. Klum inviterede de oprindelige tegn til at slutte sig til dem: En longtime drøm om min kommer endelig til sandt. Mickey og Minnie Mouse er vores gæster i denne uge!

Historisk set var Schneberg-kvarteret go-to hangout for Berlins LGBTQ locals og turister. I nærheden er hvor sexologen fra det 20. århundrede åbnede Magnus Hirschelds Institut for Seksuel Research fra 1919 til 1933 - et tidligt institut, der foreslog for seksuelle minoriteter før den eventuelle stigning i nazismen.

Mange af Berlins De fleste ikoniske monumenter og turistattraktioner er historiske, såsom Brandenburger-gate, rester af Berlinmuren og det genopbyggede Berlin City Palace. Men der er også flere monumenter til LGBTQ-rettighedsbevægelsen og forfulgte personer.

Andre LGBTQ-mindesmærker i Berlin omfatter et AIDS-mindesmærke i Schneberg-kvarteret og en mindesmærkeplade på Nollendorf U-Bahn-stationen, der mindede forfølgelsen af ​​homoseksuelle i Nazi Germany. Den regnbuefarvede tag på U-Bahn-stationen afspejler også LGBTQ inklusiviteten af ​​de nærliggende gader, hvor du finder mange LGBTQ-ejede virksomheder.

Mens Berlins Schneberg kvarter er det historiske gayborhood, er mange Berlins bedste barer faktisk længere øst i Kreuzberg og Neuklln kvarterer . At sige, at omkring Nollendorfplatz er nogle gode LGBTQ-ejede cafeer, restauranter og barer.

Romeo und Romeo er en sød gay caf med søde morgenmad muligheder og et populært hangout til lokalbefolkningen. Pick up nogle af de mange LGBT-begivenhed Flyers eller Berlins Free LGBT magazine Siegessäske for at finde ud af om ugentlige queer-arrangementer.

I Kreuzberg serverer FACCIOLA bar og restaurant fine italienske vine og fødevarer, herunder en populær torsdag aften Aperitivo-begivenhed med gratis snacks i baren. I nærheden fungerer SDBock som en homoseksuel café og restaurant i løbet af dagen, og værter fester, arrangementer og queer-tv-show om natten.

For et mere dekorativt og unikt hotelophold er Arte Luise Arthotel en fantastisk mulighed. Ejendommen startede som et kunstprojekt, og i dag har hvert værelse sin egen unikke stil, herunder unikke møbler og skulpturer i hele ejendommen. For kunstelskere, der besøger Berlin, er der ingen steder mere speciel.

Også i Berlin, og i nærheden til meget af Berlins natteliv, tilbyder Michleberger Hotel en særlig oplevelse for LGBTQ turister. Smukt designet med en blanding af moderne og klassisk æstetik Højdepunktet på hotellet er dens stueetage, som omfatter arestaurant, der serverer moderne, økologiske retter fra nærliggende landmænd, samt en bar og café servering dets egne håndværk øl. Værelserne på Michelberger er generelt små, men med masser at se og gøre omkring Berlin, det er en god mulighed for byforskere.

I modsætning til Abby eller Nico, hvis ambitioner synes at være indkapslet af formlen udtrykt af trækdronning Cheddar Gorgeous, bliver den person, du tror, ​​du sandsynligvis ikke kan være Shaun, konfrontere sine egne fordomme.

Tony Robinson ISNT I VIRKSOMHEDEN AF Klagen Da han laver en lignende tur i Themsen: Storbritannierne Great River med Tony Robinson omkring Wapping og Canary Wharf, ned ad floden på en politi lancering på Taget af O2. Dens rimelig at sige, at Hoskins's London Walk, ser dog ud som Mars sammenlignet med landskabet, der er opstået af Robinson.

I barer, klubber, konventioner, og især på tværs af sociale medier, vises unge kvinders trækfans i hidtil usete numre. Mange er mindreårige, for unge til at deltage i Club Eventsso, de venter tålmodigt på fortove for at se deres yndlings dronninger eller se bits af shows på Snapchat. De er bestemt. Ignorerer barrierer af alder, køn og seksuel orientering, de gør nok støj til at henlede opmærksomheden fra rupauls drag race royalty som både Michelle Visage og lokale dronninger. Men hvad tegner sig for dette fænomen?

Jeg bemærkede først Drags Young Women fans for et år siden, da andre Manhattan Queen Kari Kerning bemærkede, at hendes Instagram tilhængere var for det meste tweens fra Bibelbæltet. Jeg tog kommentaren som en joke indtil senere den nat, da jeg gennemgik mine egne tilhængere og så, hvad hun mente. Næsten hver profil i mit sociale medier landskab bortset fra homoseksuelle mænd tilhørte en ung pige fra en lille by. Først var det andet, mere populære queens feeds. Jeg bemærkede piger Kommentering På deres stillinger tilbagekaldt Kerning senere. Så i sidste ende bemærkede jeg det også på mit foder. Jeg havde også været opmærksom på de unge piger, der kommenterede mine billeder, men jeg ville aldrig have gættet, hvor mange der var. Jeg spekulerede på, hvad så mange piger muligvis kunne se i træk queensespecially, da træk ofte fordømmes som offensiv for kvinder.

Men er disse unge kvinder virkelig tilsluttet til at trække i den måde, hvorpå homoseksuelle mænd gør? For mange dronninger i samfundet er det nemt at afvise unge trækfans. Jeg hører ofte "og gør" vittigheder om, hvordan unge fans ved intet om træk ud over Drag Race; at deres ardor hovedsagelig er en angst-y fase; Og at deres opmærksomhed er mest fokuseret på makeup og kjoler i stedet for at trække dybere beskeder om kulturel modstand, køn fucker, eller hvad de ellers kan være.

Blandt de unge kvinder i interviewet , men ingen passer disse stereotyper. Morgan, en 20-årig Chicago Resident, Discovered Træk i alderen 12, da hendes mor tog hende til Kit Kat Lounge, et lokalt træksted. Katie arvet En kærlighed til træk fra hendes homoseksuelle UNCLESONE på hendes mødre side af familien, en på hendes fædre. På en måde har træk altid været i min natur, hun fortalte mig. Og selvom Mia, Alder 16, Oplev Træk gennem Træk Race Star Willam Belli, hendes historie er langt fra typisk. Mia bor i Estland, hvor hendes entusiasme for træk ofte får hende til at føle sig isoleret. Jeg fortæller normalt ikke folk her, at jeg er i træk, fortalte Mia mig via Facebook-telefon, fordi vi ikke har en træk scene her, hvilket er ret tragisk. De fleste mennesker her forstår ikke træk dronninger. Mia er blandt de fans, der skal fange et fly for at forfølge hendes PassionuCloring træk scener, når hun lander i U.. eller New Yorka Testamente til hendes engagement.
Nyankomne

Gluten fri Kammuslinger i hvidløg Skalotteløg Smør Sauce The Heritage Kog

Gluten fri Kammuslinger i hvidløg Skalotteløg Smør Sauce The Heritage Kog

Lær at lave Fried Kammuslinger. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

PartyRabe-ost kugler og ost logs

PartyRabe-ost kugler og ost logs

En ostebold er den perfekte festforretter, og denne opskrift er til at lave en klassisk ostekugle med blot et par enkle ingredienser.

Tørret oksekød Cheese Ball

Tørret oksekød Cheese Ball

En traditionel og enkel Cheese Ball opskrift bruger tørret oksekød, Green Onion, og Ranch Seasoning. Perfekt til enhver part eller kampdagen

Bacon ranch ost bold

Bacon ranch ost bold

Oksekød og fløde ost ball opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Skåret Oksekød på Toast

Skåret Oksekød på Toast

En Southeastern Mills Mærke

Cremet Black Bean Soup

Cremet Black Bean Soup

Denne cremet sort bønnesuppe opskrift er let at lave, sunde og lækre. Her starter vi med dåse sorte bønner derefter tilføje grøntsager og krydderier for at få en suppe thats perfekt til frokost eller en let middag.

Chile De Arbol stedfortrædere 9 Alternative Ingredients

Chile De Arbol stedfortrædere 9 Alternative Ingredients

Chipotle Pepper i Adobo Sauce stedfortrædere. Stedfortræder for chipotle peber. Chipotle peber i adobo sauce Tesco.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

Tørrede chipotle morita chilies

Tørrede chipotle morita chilies

Sol hele tørrede chipotle chillies med stamme

Nyankomne

Chipotle Pepper Ground

Lær mere

Ofte set

Spireing Fresh Corn Kernels Fall Science For Kids

Spireing Fresh Corn Kernels Fall Science For Kids

Dehydratfrosne majs for at få en hovedstart på dit dehydrerede spisekammer. Det er så nemt at gøre, og let at bruge i alle dine familys måltider

Cranberry Orange Muffins.

Cranberry Orange Muffins.

Denne nemme orange tranebær muffins opskrift er fyldt med duftende smag gør det årligt ved hjælp af tørrede tranebær. Perfekt til brunch eller efterskole.

Cranberryraisin græskar brød opskrift mad. om

Cranberryraisin græskar brød opskrift mad. om

Tranebær tilføjer et lækkert twist til denne traditionelle græskarbrød opskrift, perfekt til morgenmad i efteråret og vintermånederne

grapefrugt og citron peel te

grapefrugt og citron peel te

Tørret citronskræl er meget nyttig til madlavning, lave kakelegner og endda lave en kop citron te. Meget praktisk, bare sæt et stykke til en kop kogende vand. Tilføj sukker eller honning, hvis du kan lide ...

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Tyrkisk Manti Kayseri Natural Classic Tørret Online Turkish Shopping Center

Tyrkisk Manti Kayseri Natural Classic Tørret Online Turkish Shopping Center

En af de mest mindeværdige retter af tyrkisk køkken er manti kendt også som tyrkisk ravioli, små dumplings fyldt med hakket kød hvidløg yoghurt sauce

Plum Pie Opskrift Påfyldning bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Plum Pie Opskrift Påfyldning bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Lær at lave mad stor Raisin blomme tærte. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitets Raisin blomme pie opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.