Sund morgenmad gør Ahead Egg Muffins

Denne opskrift er for sunde æg Muffins aka Muffin Tin Æg. Dens en simpel og lækker opskrift, der er lavet af pølse, ost, æg og et par krydderier og bagt i en muffin tin. De ting jeg mest er, at de kan sættes sammen virkelig hurtig og så bare smidt i ovnen i 15-20 minutter.

Can morgenmad æg boller være frozenYes, når de har kogt lad dem køle, wrap hver muffin med plastfolie, og opbevares i en lufttæt fryser sikker beholder. Opbevar i op til 3 måneder. Optø i køleskabet og genopvarmning i mikrobølgeovn eller brødrister ovnen.

Hvordan at genopvarme bagt æg muffinsCooked æg boller kan opbevares i køleskabet i omkring en uge. At genopvarme i mikrobølgeovnen wrap muffin i en fugtig køkkenrulle koge i 15 sekunder, eller indtil varm. Eller du kan genopvarme i brødrister ovn.

Let Egg Bites er simpelthen lidt frittatas , hvis du vil. De har veggies, ost og kød, hvis du vil. Uanset hvad du kan lide i dine æg du kan temmelig meget kast i æg bid. Jeg brugte baby grønne, tomater, bacon og cheddar ost. Dette er en af mine favorit combos!

Ideen er ikke at overbelaste dine muffin slots med alt for meget, dont du ønsker disse prøvesmagning ligesom en salat, ha. Hver muffin kop bør have en feel-god mængde af fyld til stadig smager som et æg bid.

Absolut! Kog dem som anvist, så lad dem fuldt afkøle og overføre dem til en flad overflade bakke ligesom et bagepapir eller skærebræt. Anbring dem i fryseren i 1 time og overføre dem til en fryser med børn beholder.

Du kan tilføje i eller fjerne noget, du ønsker, bør opskrift tid forblive den samme. Hvis du vil bruge kartofler skal de være kogt først. Du kan nemt gøre dette vegetar venlige eller mejeri-fri.

Kærlighed nem og lækker morgenmad , også tryChia budding og Havre morgenmad Bowl, Sund vafler med jordbær Topping, spinat, champignon, og feta Quiche, andKale, Broccoli, og Cheddar Quiche.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

bages i ovnen ved 350 grader i 15-20 minutter. De bør røgsky op og sættes på toppen. Så snart du fjerner dem fra ovnen, vil de begynde at deflatere. Fjern dem fra muffin tin med det samme, ellers de sveder, og at bare isnt velsmagende. Lad dem køle af på en afkøling rack helt, før du lægger dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Spinat Egg Muffins er måltidet-prep magi, som du har brug for! Denne low-carb, glutenfri, og keto æg boller kopper opskrift er fyldt med frisk spinat, cherrytomater, og mozzarella ost. Theyre den perfekte grab-and-go morgenmad bid, der er også så nemt at bage i ovnen i god tid!

Pro Tip: Â Hvis du er stadig nervøs for dine æg muffin kopper klistrer til panden, kan du altid bruge en pergament papir muffin kop liner. IKKE bruge en almindelig papir liner som æggene vil holde nådesløst til det.

Muffin tin æg morgenmad på farten

Jeg rangere disse æg muffins deroppe med min Sheet Pan Pandekager og hurtigt og nemt Banana Muffins for smag, lethed, og bærbarhed de alle bliver spist i bilen en masse på vej til skole . Bonus, disse æg boller er sunde og mættende. Theyre perfekt til på farten i løbet af ugen eller tidlige sport i weekenderne. Og så nemt tilpasses , så alle kan få, hvad de ønsker.

Kalorier: 153kcal Kulhydrater: 1g Protein: 10g Fat: 11g Mættet Fat: 4g Kolesterol: 193 mg Natrium: 424 mg Kalium: 125mg Vitamin A: 415IU Vitamin C: 8. mg Calcium: 105 mg Jern: 1 mg

WOW! Disse er lækkert! Jeg brugte Jimmy Deans Pølse Skillet pakke, som har peberfrugter, kartofler, løg og pølse i det-fundet i fryseskabet. Kog skillet indhold først, før du tilføjer det til æggene og kun bruge lidt mere end halvdelen af pakken. Jeg regnede også der ville være nok krydderier i, at jeg ikke ville have at tilføje hvidløg pulver, sort peber og salt, men jeg tog fejl. Hvis du bruger Skillet pakken, skal du tilføje hvidløg pulver og peber, men ingen salt. Anyways, disse er fantastisk, hvis du følger opskriften præcis også! Hvem ville have troet at bage æg i cupcake liners. Denne opskrift er en keeper!:

Jeg var så glad for at komme på tværs af denne opskrift. Jeg læser til Bar, og jeg kan bare ikke tage tid hver morgen til at gøre morgenmad. Fastfrysningen stor, og du kan pop dem i mikrobølgeovnen, i deres frossen tilstand, og varme dem på 50% i 1 1/2 - 2 minutter. Boom. Jeg lavede disse med de ingredienser, jeg havde på hånden, og jeg tror ikke, jeg vil gøre det forskelligt næste gang. Jeg var ude af cheddarost så jeg brugte peber jack i stedet, og jeg brugte hakket hvidløg i stedet hvidløgspulver. Jeg hakkede også op Færdigretter Jimmy Dean link pølse - stor tidsbesparelse. Jeg kastede også i en afstøvning af rød peber flager, og et stænk af fløde for at sikre, at de ville være luftigt. De var. De var ikke helt færdig på 25 minutter, så jeg bagte dem for en ekstra 5 minutter. Alle elsker dem. Og morgener er meget lettere.

Jeg lavede denne opskrift i dag for første gang. Jeg mener generelt, det er en god opskrift, men som andre har nævnes , en smule intetsigende for min smag. Jeg vil helt sikkert bruge varmt pølse næste gang. Jeg brugte også cupcake liners - som jeg ikke nogensinde vil gøre igen! Det er virkelig svært at få papiret af. Resultatet var et æg muffin, der blev reduceret til scrambled æg bidder i min hånd. Næste gang, Pam. Spørgsmål: Kan disse fryses? Hvis ja, hvordan kan du genopvarmning dem?

Jeg tilføje alt, men køkkenvasken til disse. En af de bedste tidspunkter var med en 0. 9 pakke af broccoli slaw - tilsat 1/2 pakken sammen med kød, ost, løg og peberfrugt. Jeg ville have tilføjet svampe men havde ikke nogen. YUMMMMMM!

Det var fantastisk. Jeg ønskede at dele erfaring med at bruge en silikone muffin bakke. Det bøjede i halve og jeg brændte mig selv, og spildt en af de muffinforme i den nye ovn. Bemærk at selv: sætte noget mere robust under silikone muffin bakke. : 0

Disse er fantastiske til den travle skole og arbejde uge. Jeg har lavet disse velsmagende boller til min familie i de sidste par måneder, og det har været en stor tidsbesparelse under den hektiske morgen rush. Da jeg er en vegetar, jeg erstatte pølsen til veggie burger opløsningskonflikter i boller, jeg gør for mig selv. God fornøjelse!

Jeg har ventet en lav Carb, hurtig morgenmad på farten. Denne opskrift er netop det! Jeg er en mor til 3 som spiser på flugt lol! Jeg brugte krydret pølse, rød peber, grøn peber, løg ost. Im kommer til at fryse dem, så jeg kan spise th om morgenen før arbejde!
Nyankomne

Hvorfor skal du faktisk spise fisk på Thanksgiving

Hvorfor skal du faktisk spise fisk på Thanksgiving

Chef James Clark af den nye Postal Fish Company i Pittsboro har en opskrift til at lave en hel fisk til Thanksgiving, i stedet for kalkun.

Easy Baked Fish Tacos

Easy Baked Fish Tacos

Avgolemono med kylling

Grillet fisk tacos med mango og tomat salsa

Grillet fisk tacos med mango og tomat salsa

Disse sprøde fisk tacos bagt ikke stegt fyldt med frisk og frugtagtig salsa og tangy avocado salsa er sikker på at blive en instant favorit.

Hvid fisk veracruz opskrift ernæring beregning

Hvid fisk veracruz opskrift ernæring beregning

Denne opskrift er høflighed af Zarela Martinez, kok og ejer på New York City Zarela Restaurant.

Bagt wholewheat Tortilla Chips opskrift

Bagt wholewheat Tortilla Chips opskrift

Oplev vores Bagt Tortilla Chips og andre top Forretter Snacks opskrifter på PamperedChef. om. Udforsk nye opskrifter og køkkenprodukter, og få inspiration i dag

Er Flødeost Frosting Behov for at være nedkølet

Er Flødeost Frosting Behov for at være nedkølet

Mange hjemmelavet frosting opskrifter kræver sidesten frosting at blive nedkølet. I dette indlæg vil vi vise dig en ikke nedkølet frosting opskrift.

Gåsesteg bryst opskrift

Gåsesteg bryst opskrift

Brined Roast Goose med Orange Glaze opskrift

Hvordan man laver der internetbreaking bagt feta opskrift kun bedre

Hvordan man laver der internetbreaking bagt feta opskrift kun bedre

Denne enkle Bagt feta Pasta opskrift har en blok af fetaost med cherrytomater, ristet til perfektion og vendt med pasta.

Glutenfree grillet ost gryderet Silvanas Køkken

Glutenfree grillet ost gryderet Silvanas Køkken

Bare et fancy navn til brødpudding lavet med ost, men så dekadent og perfekt til frokost eller når som helst ... Ike en grillet ost sandwich i en gryderet ... OOD med tomatsuppe

Nyankomne

DAIRYFREE GRITS Casserole Mad Fairy

Lær mere

Ofte set

Crispy Bagt fisk Tacos

Crispy Bagt fisk Tacos

Disse Halibut Tacos med ananas Salsa er helt sikkert værd at bruge tid Kombinationen af krydret og sød er bare perfekt.

Hellefisk med dild fløde Sauce Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Hellefisk med dild fløde Sauce Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Jeg kom op med denne opskrift til copycat ovnen ristede hellefisk tilbydes på Anthonys Homeport i Seattle. Du kan også gøre dette ved hjælp laks i stedet.

Frisk Bagt Halibut W Creamy Spinat Snow Crab Aioli Vidunderligt billede af Harborside, Winter Haven TripAdvisor

Frisk Bagt Halibut W Creamy Spinat Snow Crab Aioli Vidunderligt billede af Harborside, Winter Haven TripAdvisor

Denne hellefisk med kalk hvidløgssauce består af hellefisk med en sauce hvidløg, mayonnaise, limesaft og zest. Sauce holdt fisken flot og fugtig.

Dijon Crusted hellefisk

Dijon Crusted hellefisk

Jeg vedtog denne opskrift, jeg elsker, jeg gør det ofte og endda bruge det, når jeg planke, det faktisk går godt med nogen fisk jeg prøve det på, Original Intro hurtigt og nemt måltid.

Sheet Pan Halloumi.

Sheet Pan Halloumi.

Grillede grøntsager og Halloumi med Orzo gør det perfekte sommermåltid til en weeknight eller til en baggårdshændelse med venner.

Bagt Halloumi fries med kreolsk marinara dip

Bagt Halloumi fries med kreolsk marinara dip

Disse sprøde og glutenfree ovn bagt halloumi fries gør den perfekte lowcarb fest snack, især når det kombineres med vores sukkerfri hjemmelavet marinara sauce

Bagte Honning Hvidløg Kyllingevinger Opskrifter

Bagte Honning Hvidløg Kyllingevinger Opskrifter

Crispy søde og tangy kyllingevinger bages til fingerlicking delicousness med en simpel honning sennep glasur og sauce til dypning. Så stor for kampdagen

Hvornår skal du bruge Haben og Sein Perfect Tense GCSE German Revision BBC Bitesize

Hvornår skal du bruge Haben og Sein Perfect Tense GCSE German Revision BBC Bitesize

Har en spansk højttaler nogensinde fortalt dig, at du er fra pærens år, hvis ja, hvor uhøfligt af dem har en af ​​dine spanskspændende venner tilstod at være

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.