Stegte Yuca sticks med Fiery sauce Addictive Super Bowl Munchies

Beklager, børn, Im øjeblikket flyvende og stadig Havent fortalt dig præcis, hvor det er Im ledes. Så trommehvirvel behage. m off til Cuba. n tilfælde du kan ikke fortælle, Im ud over ophidset. Venner har beskrevet det til mig som en 50'er fossil â € ”en kultur frosset i tid med forbløffende biler, stor gæstfrihed, og den bedste rom nogensinde, men med virkelig forfærdeligt crappy internet. eller den lejlighed, siger jeg vi makesome af vores foretrukne cubanske fødevarer som disse Yucca Fries med Mojo Mayonnaise. Og mens vi er ved det en fabelagtig Mojito. Lyder godt?

Cook Yucca: Peel yuca, delt i halve tværs, og skåret i 1 / 2- til 3/4-inch tykke stave. Umiddelbart sted i en gryde og låg med bouillon og vand derefter tilføje hvidløg og en stor knivspids salt. Bring i kog ved høj varme, reducere til en simre, og kog dem møre og yuca er begyndt at flosse, omkring 10 til 15 minutter. Hæld vandet godt og dup tør.

Gør Mojo Mayonnaise: Mens Yucca er madlavning, kombinere mayonnaise, koriander, limesaft, jalapeà ± o, og honning i en mini foodprocessor og processen indtil glat. Smag til med salt, hvis det er nødvendigt. Sæt til side.

Fry Yucca; Når Yucca er drænet, varme olie i en tung bund gryde, ovn- eller stor wok over medium-høj varme. Når olien har nået til 350A ° F, justere varme for at opretholde temperaturen. Tilføj en fjerdedel af Yucca og kog, omrøring og spejlvende hvert minut, indtil den er gylden og sprød, omkring 3 til 5 minutter i alt.

Jeg først opdaget yuca frites og yuca generelt på en af mine foretrukne restauranter her i NYC. De tjener alle de største hits fra cubanske køkken, gør en gennemsnitlig mojito, og nogle gange har en levende salsa band, også. I en nøddeskal, dette sted er bare den freakin størst. Jeg faldt i kærlighed med deres yuca frita ved første bid og har gjort det derhjemme siden. Læs videre for min teknik!

Har du nogensinde tænkt på at lave en yuca frites opskrift, men tænkte det kunne være en smule tricky? Ønsker du at du kunne dykke ned i en skål med palæo-venlig crispy fries, der smager bedre end almindelige kartoffel pommes frites? Ill lade dig ind på en lille hemmelighed. Jeg som disse måde bedre end almindelige kartofler fries â € ”de har sådan en stor tekstur og dybde af smag!

Disse palæo pommes frites er perfekt til at spise som en hurtig snack bare med salt og peber, og de gør en vidunderlig side parabol. De er en stor crowd pleaser ved familiesammenkomster eller sommerfester også. Hvad er ikke at elske?

Nogle mennesker bekymre sig, at yuca er giftige at spise og undgå det. Men lad os være reel for en anden, når barken og lilla skræl er blevet fjernet, og yuca er blevet kogt, det er helt sikkert, og virkelig lækker. Dens ikke virkelig nogen anderledes end kylling thats farlig rå men helt fint kogt, er det? Jeg ville være bange for at spise kylling efter kogning, så bliver bange for madlavning yuca er absolut latterlig. Bare et spørgsmål om korrekt forberedelse!

Kan du bage yuca frites i stedet steger dem?

Stegte Yuca Strips er den latinamerikanske franske yngel. Yuca er populær i Latinamerika, Afrika og Caribien. Disse stegte godbidder gøre det perfekte appetitvækker til din cocktailparty eller en side parabol. Så lækker, vil du glemme alt om kartofler til et minut.

Det er den tredjestørste kilde til kulhydrater efter majs. Ifølge arkæologer, yuca gjort sin første optræden i Amerika længe før ankomsten af Columbus. Det menes at have været et dagligt syn i præ-colombianske folk, da det ofte er fundet repræsenteret i indfødte kunst.

Den yuca plante er tørke tolerant, en frelsende nåde i tider med dårlig høst. Yuca også vokser godt i dårlig jord. I betragtning af denne værdifulde botaniske attribut , er det ikke overraskende, at yuca indtager et helligt sted i latinamerikanske folklore.

Yuca er ikke kun nydes i Latinamerika og Caribien, men også i Afrika og Sydøstasien med Thailand at være en af de øverste eksportører . Selv om det er rig på kulhydrater, mangler det protein.

Her er en favorit opskrift fra min barndom. Stegt Yuca strimler eller kassava fries med en hvidløg aioli. Disse er meget lig kartoffel pommes frites, men har en mere cremet og sødere smag. Du vil elske disse!

Yuca Frita er stegt yucca. Den korrekte udtalen er Yoo-ka, ikke yuck-en. Yucca er også kendt som maniok eller kassava og er meget, meget let at lave. Yucca har været et dagligt syn i den sydamerikanske kost i tusinder af år. Rent faktisk. Det er spist over hele verden! Som kartofler er det en stivelse og meget påfyldning, men det er meget mere smagfuldt. Traditionelt blev Yucca spist kogt, men i løbet af de århundreder tog folk til at stege det også.

Når du har fjernet din kogte Yucca fra vandet, skal du sætte det i en sil og lad det dræne og køle ned nok til at røre ved. I centrum finder du en ledningslignende stamme. Fjern det. Bemærk, hvordan din yucca, som plejede at være hvid, har nu en lys gullig farve?

okt Step Aside kartoffelfries her Kom Yuca Fries!

I århundreder har Yuca været en væsentlig del af det native liv i Latinamerika og TheCaribbeanâ € "Det er refereret til i flere historiske konti, dating så langt tilbage som Christopher Columbus 1492 Voyageâ €" og i dag forbliver en kernedel af den regionale kost. Det vokser også i andre tropiske områder over hele kloden, og det er en vigtig hæftning i kosten af ​​mennesker i Indien, Asien og Afrika, hvor det er blevet en begunstiget afgrøde for sin tørke tolerance.

Yuca kommer i to varietiesweet og bittert, hvis søde er den, der typisk findes i butikker. Dens ernæringsmæssige fordele omfatter lavt kolesterol, mættet fedt og natrium, og i sin rå tilstand er det en god kilde til magnesium, kalium, C-vitamin og fiber. Det er også naturligt glutenfri.

Yuca har fået en følgende for nylig for de unikke kvaliteter, den bringer til køkken, og har været featured flere gange i berømte Chefanthony Bourdains hit visto reservationer. Det er ikke overraskende, at dets alsidighed er en del af, hvad der gør det så populært.
Nyankomne

Linguine og courgette på bordet i minutter

Linguine og courgette på bordet i minutter

Menuen en hurtig og afslappet pasta bar, der serverer håndvalset frisk æg pasta til de smukke mennesker i Newcastle og Gateshead.

Kom i gang med startere

Kom i gang med startere

Lær at lave den søde surdej starteren kendt som Herman. Det er let at lave og kan bruges til at tilføje mere smag i kager, brød osv

True Friends Tea Håndklæde

True Friends Tea Håndklæde

Fra klassisk og stadig til citron, fersken og mango, har vi en iced te til dig. Hvorfor ikke lysere din dag med en lækker kølig Lipton iced te

Southern Sweet Tea Video

Southern Sweet Tea Video

Lær at gøre boble te hjemme med vores endelige Boba-guide Find ud af det gyldne forhold til den perfekte mælke te hjemopskrift

Frikadelle Sydafrika Opskrifter Frikadelle Sydafrika Opskrift

Frikadelle Sydafrika Opskrifter Frikadelle Sydafrika Opskrift

Gratis online bestilling fra restauranter i nærheden af ​​dig med mere end 30.000 restauranter i 500 byer, fødevarer levering eller takeout er blot et klik væk. Fordi med Grubhub Klik, klik, Fødevarer

Beck Frikadelle Delikat og Burger Seas X1KG

Beck Frikadelle Delikat og Burger Seas X1KG

Tyske Frikadellen Burger Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Produktdetails hlshorst feinkost damit es schmeckt wie selbstgemacht

Produktdetails hlshorst feinkost damit es schmeckt wie selbstgemacht

Find ud af, hvor mange kalorier der er i Aldi Frikadellen, gode eller dårlige punkter og andre ernæringsfakta om det. Tag et kig på Aldi Frikadellen-relaterede produkter og andre millioner af fødevarer.

De 15 bedste steder til kødboller i København

De 15 bedste steder til kødboller i København

Restaurant Barr beliggende i den gamle Noma restauranten sandsynligvis har en af de mest gastrofamous adresser i København og her er derfor, du skulle prøve det.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vi anbefaler, på en winwin s very simpel, because it is sndag gastronomiske hndlavede, DVS. morgenmad, frokost og Middag in a nonstoptilstand. Afst udgang Elskede og tilbringe Dagen

Nyankomne

Tomat frikkadelle kødboller opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Frikadeller med jorden Tyrkiet

Frikadeller med jorden Tyrkiet

Opskrifter til FrikaDeller i søgemaskinen mindst 12 perfekte opskrifter til Frikadeller. Find en dokumenteret opskrift fra velsmagende forespørgsel

Frikadeller Eller Biksemad

Frikadeller Eller Biksemad

Disse panfried frikadeller er enkle at sætte sammen og lave en rigtig hjertelig, påfyldning og lækkert måltid

Fatimas Cabbage Frikkadel.

Fatimas Cabbage Frikkadel.

Køb dine yndlings kødskæringer, fagligt forberedt, fra din nærmeste uldworths slagterisk

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Frøer ben provencal opskrift spiser dine bøger

Frøer ben provencal opskrift spiser dine bøger

Frog Legs Provencale på Le Val de Loire Restaurant Le Val de Lorie er åh så meget Frenchie og Goodie Goodie for mig, da jeg tilfældigvis er en, der lækker i fransk køkken. LE VAL DE LORIE er beliggende i et strip mall, et velkomment syn blandt

Sådan spiser du Frog Legs Cuisses de Grenouilles

Sådan spiser du Frog Legs Cuisses de Grenouilles

Elske dem eller afsky dem, Cuisses de Grenouille har et særligt sted i Frances Culinary Heritage

Maplenut Cookies med Maple Icing

Maplenut Cookies med Maple Icing

Barer og foto af Sugarpie Sarah Phillips Jeg elsker denne enkle bar opskrift mine venner kalder det

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Udforsk Ramdomkeyword for tusindvis af unikke, kreative opskrifter.

Sådan Kog frosset tun Steak

Sådan Kog frosset tun Steak

Ahi tun bøf er bedst, når kogt friske, men frosne er også et fantastisk valg og forholdsvis let at finde mærker et måltid, der ser lige så vidunderlig, som det smager.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.