Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Montagues Chipotle Macaroni salat og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Chipotle dressing er ranch-baserede og det er dejligt og røget med lidt varme til det. Føl dig fri for at gøre dressing og tjene den som en dukkert til chips eller grøntsager. Men hvorfor ikke gå et skridt længere og bland det i dine yndlings korte pastaformer?

Hvis du spekulerer på, hvad der er adobo sauce? â € "Nå, det er faktisk bare saucen af ​​dåse chipotle peberfrugter. Men hvis du ikke kan finde nogen chipotle peberfrugter i adobo sauce i en butik, kan du erstatte en anden sauce efter eget valg. Også Chili Powder, Jalapeà ± OS eller enhver krydret krydderi vil gøre også!

Hvis du forsøger min veganske mexicanske pasta salat med sød majs og chipotle sauce opskrift, ville jeg være glad, hvis du forlader en kommentar og bedøm det, fordi det altid er nyttigt for mig og andre læsere! Og hvis du tager et billede af din skål og deler det på Instagram, skal du huske at tagge mig Biancazapatka og bruge Hashtag Biancazapatka for at sikre, at jeg ikke vil savne dit indlæg! Hav det sjovt at prøve!

Chipotle Chicken Pasta Salat har et spark af varme til en potluck opskrift, der ikke kan slå! En nem fremstillingsopskrift, jo længere det sidder, desto bedre bliver det!

Sommeren er lavet til potlucks og cookouts. Eller i det mindste for os er det. Min favorit ting om en stor potluck forsøger alle de forskellige opskrifter, som alle bringer. At have lidt af alt er min favorit måde at spise på. Det er derfor, jeg elsker fest appetitvækkere og så meget. Min sommer hæftning er dog pasta salat. Det er så nemt at lave en stor batch til at dele. Smagsmulighederne er også uendelige! I dag handler det om min nuværende besættelse Chipotle Chicken Pasta Salat. Jeg smider pasta skaller med kylling, grøntsager, ost og en krydret, cremet dressing til en ud af denne verdens skål, der er så godt, du vil finde dig selv på køleskabet, der stjæler biter på alle timer.

Kan du lave pasta salat natten før?

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvor meget vægt kan jeg tabe i en måned? Eller hvor mange måltider om dagen skal du spise? Siden 2005 har et fællesskab på over 200 millioner medlemmer brugt MyFitnessPal til at besvare disse spørgsmål og mere. Med træningsdemoer, træningsrutiner og mere end 500 opskrifter, der er tilgængelige på appen, giver MyFitnessPal medlemmer en wellness-køreplan for alt fra de bedste fedtforbrænding træning til sunde fødevarer at spise.

CategoryChipotle, kurser, kostvaner, hoveding ingredienser, pasta, peberfrugter, side retter, vegetarisk scuisingtagican, mexicancooking methootingtagsMeatlessmonday, chipotleinadobo, underholdende juli4th, laborday, makaronisalad, memorialday, mexicansk, fest, pasta, pasta, picnic, potluck, sommer

Heres en sjov historie. 7 år siden indgik jeg en original opskrift Salatkonkurrence Fresh og Easy Markets var hosting. Spørgen var for folk at indsende deres bedste sommer salat ideer, og den vindende salat ville blive pakket og solgt på alle friske og nemme markeder. Jeg besluttede tilfældigt at komme ind i min chipotle macaroni salat. Hvorfor ikke? Jeg var lige begyndt at blogge og var ivrig efter at blive involveret i det store brede web, og alvorligt ikke gav det meget mere tanke end det. Et par uger senere modtog jeg en e-mail, der sagde ud af 5 tusind poster Min Chipotle Macaroni salat blev kronet vinderen! Hvad siger du? Jeg troede, jeg var sur og havde fejlet emailen. Jeg kunne ikke tro det, aldrig om hundrede år, troede jeg, at jeg ville vinde.

ville du ikke acceptere, at hver sommer Gathering har brug for en god pasta salat på menuen chipotle pasta salat med shredded kylling og røget gouda er en nem crowd pleaser, der er sikker på at være stjernen på din næste cookout! Â #pasta #pastasalad #summer #cookout #potluck

Nå, hvis du søgte verden over for en pasta salat, der er lidt tangy, en teeny bit krydret og ultra cremet ... også mere du har lige fundet det! "Jeg kan ikke huske, hvor jeg kom på tværs af denne opskrift , men jeg har gjort det i årevis, og det er stadig min all-time favorit pasta salat.

Mens jeg har tendens til at gøre denne chipotle pasta salat med shredded kylling og røget Gouda oftere om sommeren, er det virkelig en pasta salat du kunne gøre enhver tid på året. Det er perfekt til, når du har brug for noget hurtigt og forfriskende på en varm sommerdag, men også godt som en sideskål. Når du tager det til en potluck eller familie Gathering , være forberedt på at blive hounded for opskriften! Jeg kan også godt lide det faktum, at der kun er nogle få ingredienser.

Pasta. Denne opskrift kræver Penne Pasta, men du kan virkelig bruge pasta, der er på hånden i dit skab til denne opskrift. Jeg kan faktisk lide at bruge mini penne pasta i denne salat, men har svært ved at finde den pasta lokalt, af en eller anden grund. Jeg koger altid mine pastaer i min instant pot, da det kun tager 5 minutter og der er ingen dræning af pasta påkrævet. Uge Time Saver!

bouillon. Denne ingrediens er ikke angivet i opskriften, da du ikke behøver at bruge bouillon til at lave din pasta, men jeg anbefaler det. Jeg bruger bouillon til at lave mad så mange ting for at øge smagen lidt mere â € "korn, pastaer, kartofler, bønner .. ou navngive det. Jeg bruger typisk kylling bouillon, men vegetabilsk bouillon fungerer også godt.

kogt, ristet kylling. Jeg tror, ​​at denne opskrift er især yummy, når du har en fugtig, røget rotisserie kylling til at trække kødet fra. Jeg bruger normalt brystkød, men det er ikke sat i sten. Hvis jeg ikke har en rotisserie kylling handy, laver jeg et par kyllingebryst i min instant pot og derefter bruge det kød til denne salat. Når du har klædt denne salat, vil ingen virkelig være i stand til at fortælle hvilken del af kyllingen du har brug for "hvidt eller mørkt kød, og den ene er delish i denne salat.

røget gouda ost. Hvis du ikke allerede allerede en røget gouda fan, vil du snart være! Den røget gouda giver sig godt til både chipotle dressing og kyllingen. Du må ikke bebrejde mig, når du er afhængige og vil holde røget gouda til rådighed på alle tidspunkter fra nu af det, gør det sikkert. Ts vidunderligt med et glas rødvin.

drue tomater. Du er velkommen til at erstatte kirsebær tomater. Eller hvis alt, hvad du har fået til rådighed, er et par roma tomater, er du velkommen til at terning dem op i stedet for de mindre tomater - de vil fungere fint. Mit første valg er drue tomater, fordi jeg kan lide deres størrelse, men igen, jeg siger altid, hvad du har!

Frisk basilikum. Jeg håber du vokser dine egne urter og bruger dem i al din madlavning sådan en spilveksler! Denne salat er god uden det friske basilikum, men hvis du vil have det til at være over-the-top- fænomenal tilsættes det skåret basilikum. Hvert skåret du gør i det basilikum, vil bringe ud af den intense basilikum smag, og det gør bare denne salat ... leasing ikke springe over det. Og nej, tørret basilikum virker bare ikke som en substitution .

Hvad er værktøjerne, du skal bruge til at gøre denne chipotle pasta salat med shredded kylling og røget Gouda? Næsten meget dine grundlæggende køkkenværktøjer â € "skærebræt, kokke kniv, blande skål, blande skeer eller spoonulas, en instant pot eller stor pot til at lave pasta i, måle kopper og skeer â €" thats det!

Easy Opskrift tips til at lave super lækker chipotle pasta salat

Kalorier: 256kcal Carbohydrater: 14G Protein: 16G Fedt: 15G Mættet fedt: 6G Kolesterol: 59mg Natrium: 379 mg Kalium: 204 mg Fiber: 1G Sukker: 2G Vitamin A: 470I Vitamin C: 8mg Calcium: 163mg Iron: 1mg

Vi elsker at høre fra vores læsere og tilhængere , så lad os en kommentar, hvis du vil. Og hvis du ikke hører tilbage fra os kort tid, ved vi, at vi måske ikke har set din kommentar. Du er velkommen til at nå ud til os via e-mail:

Bare et strejf af krydderi og Smokiness Fra Jalapeo og Chipotle, kast i nogle køle crunchy Agurker , Tunfisk, og du har en stor tunfisk makaroni salat! For en smule sødme kan nålen bruges i stedet for agurkerne .

Dette Southwest Pasta Salat er fyldt med Yummy Southwest Smagstoffer. En lille majs, rødløg, tomater, sorte bønner, paprika og cilantro alle lastet med en yummy chipotle ranch dressing. Disse smagsoplevelser gør mig bare tænkt på sommertid!

En af de store ting om dette Southwest Pasta Salat er, at du kan Tilpas Det vil du dog have. Du kan tilføje dit valg af grøntsager, som du har til rådighed, eller kun dem, du elsker. Spring kyllingen, hvis du vil gøre det vegetar. Skær opskriften i halvdelen, hvis du ikke har brug for så meget. Tilføj i nogle ost, hvis du vil. Brug uanset mellemstore eller korte nudler, du har til rådighed. Du navngiver det.

Du starter med at bringe en stor gryde vand til at koge. Tilføj i dine nudler og kog i henhold til pakke retninger, indtil kogte al dente. Mens pastaen er madlavning, få alle dine andre ingredienser klar, dræne og skyl dine sorte bønner. Afløb din majs. Dice op din paprika og rødløg. Og skære dine tomater op. Hak op din cilantro. Dice din grillede kylling.
Nyankomne

Denne citron basilikum pasta salat ser ud ... rastløs chipotle

Denne citron basilikum pasta salat ser ud ... rastløs chipotle

Den bedste Ditalini pasta salat opskrifter på yummly ditalini pasta salat med lidenskab frugt vinaigrette, sydvestlige pasta salat, coleslaw pasta salat

Køb Tabasco Smoky Chipotle Pepper Sauce 60ml på Tesco. e.

Køb Tabasco Smoky Chipotle Pepper Sauce 60ml på Tesco. e.

Køb Tabasco Smoky Chipotle Pepper Sauce 60ml på Tesco. e.

Ingrediens Profil Chipotle Chiles en Adobo artikel FineCooking

Ingrediens Profil Chipotle Chiles en Adobo artikel FineCooking

Chipotle Morita Chiles er modne røde jalapeo peberfrugter, der er blevet røget og tørret. Unik mediumhot, røget smag med antydninger af frugtagtig sødme Heat niveau spænder fra 10.000 til 35.000 SHUs Kan bruges hele, hakket, skåret, forvandlet til flager eller formalet til pulver glutenfri Alle naturlige

Coastal Cookin med Alissa Pea Chipotle Cheddar Pork Enchiladas

Coastal Cookin med Alissa Pea Chipotle Cheddar Pork Enchiladas

Vores hjemmelavet salsa verde og Monterey Jack ost toppe en røget svinekød enchilada, der er sikker på at behage dine smagsløg

Den nye liste identificerer de ord, der viste sig mest udfordrende for newsreaders og folk på tv til at udtale i år.

Den nye liste identificerer de ord, der viste sig mest udfordrende for newsreaders og folk på tv til at udtale i år.

Den nye liste identificerer de ord, der viste sig mest udfordrende for newsreaders og folk på tv til at udtale i år.

Chipotle ranch pasta salat produkt markedsplads

Chipotle ranch pasta salat produkt markedsplads

Leder du efter en nem pasta salat opskrift, kan hele familien nyde ikke se længere og lære at gøre denne nemme chipotle ranch pasta salat.

Easy Chipotle Opskrifter.

Easy Chipotle Opskrifter.

Find chipotle ideer, opskrifter madlavningsteknikker til alle niveauer fra Bon Apptit, hvor mad og kultur mødes.

Flemings Steakhouse Chipotle Cheddar makaroni og ost opskrift

Flemings Steakhouse Chipotle Cheddar makaroni og ost opskrift

Flemings Steakhouse Chipotle Cheddar makaroni og ost opskrift

Nyankomne

En copycat chipotle kylling burrito skål, der er overkommelige og lækre

Lær mere

Ofte set

Denne seared laks er toppet med chipotle salsa, hvilket gør det til en flavorpakket middag, der er glutenfri og lastet med sunde fedtstoffer.

Denne seared laks er toppet med chipotle salsa, hvilket gør det til en flavorpakket middag, der er glutenfri og lastet med sunde fedtstoffer.

Denne seared laks er toppet med chipotle salsa, hvilket gør det til en flavorpakket middag, der er glutenfri og lastet med sunde fedtstoffer.

Chipotle BBQ Laks Burger ALDI USA

Chipotle BBQ Laks Burger ALDI USA

Smoky, krydret chipotle tilføjer den helt rigtige mængde af kick til disse hjertelige laks burgere, og koriander kalk sauce er så køling og flavorful det tilføjer den

Spicy Chipotle rejer med Jalapeno Green Rice Silvanas Køkken

Spicy Chipotle rejer med Jalapeno Green Rice Silvanas Køkken

Få OrangeChipotle Rejer Opskrift fra Cooking Channel

Chipotle Rejer og Rice Bowl

Chipotle Rejer og Rice Bowl

Et mexicansk spin på en klassisk, proteinpakket burrito skål.

Grillet Chipotle rejer Tacos

Grillet Chipotle rejer Tacos

Cremet mayo og fyrig hakkede chipotle peber gøre en bøde sauce til grillet rejer serveret på skiver jicama chips.

Rejer i Chipotle Sauce

Rejer i Chipotle Sauce

Denne honning chipotle rejer med koriander kalk ris er en nem middag idé, der er en fristende kombination af sød og krydret.

Mexicanske salat med Chipotle rejer måltid prep en krydret Perspektiv

Mexicanske salat med Chipotle rejer måltid prep en krydret Perspektiv

Denne ret er perfekt sommer billetpris ... uick at lave mad, masser af smag og et måltid i dens self. Fra Cooking Light juli 2010.

Rejer i adobo sauce opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Rejer i adobo sauce opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Rejer i adobo sauce opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Half Baked Harvest Super Simple

Half Baked Harvest Super Simple

Var alt om taco opskrifter. Theres intet som de perfekte fyldninger puttet ind i en lækker tortilla. Plus, der er så mange sorter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.