Hvordan en træske Forhindrer Din gryde med vand koger over, Ifølge Science

Hvorfor visse opskrifter fastsætte brugen af en træske versus en metalske? Der er to hovedårsager til, at træskeer er begunstiget i nogle opskrifter: den første er mekanisk, og den anden er kemisk i naturen.

En af de interessante handlinger er at sætte en træske over en gryde med kogende vand. Det Código bare et praktisk sted at holde skeen, det faktisk stopper vandet i at koge over potten. Hvor mange gange har du gjort pasta og du gå væk fra komfuret i et minut, blot for at høre, at afslørende lyden af vand sprøjtes elementet nedenunder? Du ikke behøver at bekymre dig om det længere.

Den endeløse madlavning rådgivning i magasiner og hacks findes online kan være overvældende at selv de mest garvede hjem kokke. Skulle du være der dækker dine sidesten avocadoer i citronsaft for at stoppe dem bruning og er det muligt at gøre grillet ost sandwich i en brødrister? Vi aflive de mest populære madlavning hacks, tips og tricks, der faktisk ikke arbejde.

Ikke alene er dette en latterligt idé, dens også en brandfare. Brødristere Arent ment til at blive brugt sidelæns, især hvis theres smeltet ost dryp i hullerne. Der er manyless farlige måder at gøre en grillet ost sandwich â € ”sætte det i en stegepande, investere i en sandwich brødrister eller købe brødrister poser. Vælg en mere fornuftig løsning, så givethis grillet ost sandwich opskrift en go.

En hack er meningen at gøre dit liv lettere og hjælpe dig gøre tingene mere effektivt, men ved hjælp af en tang til at klemme en citron sikkert vil ikke opnå et bedre resultat. Whats bedre og hurtigere bruger en saftpresser eller dine hænder. Hvad der kan være nyttigt er microwaving citrus på høj i omkring 20 sekunder på forhånd det vil blødgøre citron og gøre det lettere at presse.

Husk vores myte eller magiske serie, der startede med sørgelige løg tårer? Nå, så har vi snuble på en anden køkken legende, der berettiget nogle semi-grundig test. Nogensinde havde til at køre til undsætning en over-kogende gryde? Du kan være interesseret i at vide, om en træske kan lette dampende spænding.

Siden theinventionof brand, hule mænd og kvinder har kørt til undsætning af deres hastigt boblende middage. Var ikke alt for sikker på, hvem den første foodie var at sætte en ske over gryde, men det udløste den tro, at en træske placeret over en gryde forhindrer indholdet koger over.

Så for at teste denne myte, vi udstyret os med en gryde, der bare så tilfældigvis en smuk Caribien blå Le Creuset støbejern én. Næste i vores myte-bustingcavalry, en vifte af træskeer. Ja, vi dyppet dem i pink. Dens vores svaghed.

Med potten indstillet på høj varme, det højeste i virkeligheden, vi ventede. Og ventede. Og ventede nogle flere. Efter hvad der føltes som en mørk tidsalder, vores rabarber lyserød timer puslede en melodi. Stadig ingen bobler. Hmm, var denne Le Creuset gryde nyder al den opmærksomhed? Vi havde brug for nogle rasende kogning at sætte skeen på prøve. Ligegyldigt, vi lægge låg på det, og efter et alvorligt tilfælde af stage-forskrækkelse, damp og i sidste ende klukkende lyde churned indenfor. Låg off, ske på og nogle mere ventetid.

Vi har tilføjet endnu pasta i håb om at forværre blandingen ind i en hurtig tilstand på over kog. Tilsyneladende nogle fødevarer indeholder overfladeaktive midler, som er littlecompounds der sænker overfladespændingen af en væske, og i dette tilfælde fungere som opskumningsmidler. De overfladeaktive stoffer i pasta er lipider og proteiner.

Og dog, selv med alle disse bindingsnedbrydende små lipider, ingen ivrige løbet kogende kom tæt nok til at teste den sande magt skeen. Andre har researchede denne myte før og fandt, at en træske først absorberer noget af varmen fra gryden og for det andet bryder overfladespændingen af boblerne, stoppe dem fra at bygge op, men alt vi kan være 100 sikker på er, at en overvåget gryde aldrig koger.

Hvad sker der, når du koger en træske?

Wooden skeer er en af de mest almindeligt brugte køkken utencils men vidste du, de skjuler en beskidt hemmelighed? I historien, Matt foreslog iblødsætning dine træskeer i en kop kogende vand i omkring 20 minutter til at hjælpe release olier og væsker, der er blevet absorberet ind i træet.

Kan jeg bruge træskeer til madlavning?

Forskning tyder imidlertid på, at træsked er sikre på at bruge i dit køkken. Ja, træ er porøst, og det kan trække i væsker og olier fra fødevarer youre madlavning. Den bedste måde at fjerne bakterier fra overfladen af en spoonwooden eller otherwiseis at vaske det efter tilberedning med sæbe og varmt vand.

Hvordan holder du kartofler fra koger over?

Den simple trick kræver blot en træske. Alt du skal gøre er at placere en træske hen over midten af din pande og voila: nej mere over kogt potter af pasta, eller dramatisk boblende kartofler.

Kan du suge pasta i stedet for kogning?

Ja, skal pasta vand koge før det tørre pasta kan tilsættes som følge af, at pasta hurtigt nedbrydes i lunkent vand og bliver grødet som stivelsen opløses. Hvorfor har min Pasta Vand Look Soapy? Stivelsen i pasta begynder at nedbryde, når det opvarmes, hvilket resulterer i et lag af sæbeagtig hvidt skum.

Hvordan holder du pasta koger over i mikrobølgeovnen?

Når de er opvarmet i et fugtigt environmentlike din pot waterthe stivelse vil absorbere mere og mere vand indtil det endelig brister. Den indespærrede damp forårsager skummende bobler til at udvide og poppe op, hvilket resulterer i kogende-hot pasta vand over din brændeovn, hvis du ikke er forsigtig.

Hvordan holder du havregryn fra Exploding i mikrobølgeovnen?

At rense dine skeer, først rense skeer med varmt sæbevand. Derefter lægges skeerne på en flad overflade, såsom et rent bageplade og hæld 3 procent hydrogenperoxid over dem. Vent femten minutter, skyl spidserne ud og hæng dem til at tørre.

Er sætte en træske løbet kogende vand arbejde?

En tør træske destabiliserer boblerne, når de kommer i kontakt med sin vandafvisende overflade. Dette gør det kogende vand tilbagetog. . Træske, er betydeligt køligere end 100C, virker således til at bryde boblerne og gøre skummet retreat.

Er vand kogende løbet ondt komfur?

Hvorfor sker det? Svaret er todelt. For det første træ fungerer som en slags vandafvisende på de allerede ustabile bobler. Som et resultat, det får dem til at destabilisere og vokser. For det andet vil skeen være en køligere temperatur end vand og bobler, så når boblerne mødes skeen, dampen kondenserer tilbage i vand. Med andre ord bliver busted boblerne.

Ligesom hvordan mayonnaise er den eneste der kræves på en tomat sandwich, nogle gange den enkleste svar er den rigtige. Bare sørg for at holde din gamle skole træske ved siden af komfur og du vil være i stand til at hoppe i aktion, når din pasta, æg, kartofler eller smør bønner begynder at koge over. I har brug for en ny træske? Denne $ 7 Amazon bestseller mere end gør jobbet. Per dit nye køkken trick, vil du være sikker på at bruge det til mere end blot at blande.

Har du nogensinde finde dig selv bare stirre på en gryde med olie, du ønsker at stege med, ikke helt sikker på, når dens klar til at starte madlavning? Det kan være en frustrerende gættelegen, især hvis du ikke har et termometer handy. Heldigvis theres et andet værktøj findes i de fleste køkkener, som du kan bruge til at kontrollere varmen i stedet â €”en træske.

Nej, din skeen plejer magisk show temperatur cifre, når du holder det i olie. Det vil imidlertid reagere forskelligt afhængig af niveauet af varme i gryden. Den enkle trick er at kontrollere, om bobler danner omkring træ thats når youll kender dens klar til at starte stegning.

Selvfølgelig, det også vigtigt at være ekstra forsigtig, når stegning du ikke ønsker, at rygende varm væske sprøjt tilbage på din hud. Og du måske ønsker at overveje at give din træske en god blød i kogende varmt vand til at ernære sig al den olie det absorberer efter brug for at kontrollere temperaturen et par gange. Disse redskaber kan virkelig godt lide at hænge fast dvælende gunk.
Nyankomne

Sødet kondenseret mælk Kog opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sødet kondenseret mælk Kog opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lav hjemmelavet dulce de leche i to enkle måder Drej en almindelig dåse sødet kondenseret mælk i en rig og lusciously søde behandle

PDF Virkninger af Salt i kogende vand Gratis download PDF

PDF Virkninger af Salt i kogende vand Gratis download PDF

Hvordan får man salt ud af saltvand I århundreder har dette spørgsmål forbløffet sejlere strandet på havet og studerende strandet på videnskab messer ens. Svaret er simpelt fordampning. Når du forårsager saltvand til at fordampe ...

Autentiske cubanske boliche opskrift Ernæring Beregning

Autentiske cubanske boliche opskrift Ernæring Beregning

Cubanske ChorizoStuffed Oksekød Roast Boliche, hovedretter, oksekød og andet kød

Trykkomfur Honey sesam kylling opskrift

Trykkomfur Honey sesam kylling opskrift

Dette er mit første forsøg på at lave en pot stege i min nye instant pot. Jeg valgte at lave mad med denne opskrift, da det var så simpelt, jeg må sige, dens fald fra hinanden lækne og så nemt at gøre server med mos kartofler og grøntsager efter eget valg. Ingredienser 34 lb. Chuck

Boliche Opskrift Spansk Ernæring Beregning

Boliche Opskrift Spansk Ernæring Beregning

Denne carne mechada opskrift tager noget forberedelse, men det er værd at gøre. Server det i weekenderne og nyd en puerto ricanstyle familie fest

Voksen Bologna Sandwiches

Voksen Bologna Sandwiches

Madlavning Klasser i Bologna Tjek 19 anmeldelser og fotos af Viators Bologna traditionelle hjem madlavning klasse med frokost eller middag

Vidunderlig Bologna Sandwich

Vidunderlig Bologna Sandwich

Historien om en sandwich hæftning mange mennesker elsker at hader

Nyankomne

ATLAS WHEATFREE pølse krydderier Bologna

Lær mere

Ofte set

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Bolthouse Farms 100 Gulerod grøntsagssaft, 11 ounce Walmart. om.

Bolthouse Farms 100 Gulerod grøntsagssaft, 11 ounce Walmart. om.

Bolthouse Farms afslutter Emballage til Wunderoots Gulerod Products, Øjne Retail Expansion

Bombay kartofler leftover

Bombay kartofler leftover

Sådan bruges Garam Masala Souce med en Bombay Style PotatoesJamie Olivers Opskrift i mindre end 20 minutter Madlavning Jamie Oliver Roast Kylling med kartofler og tomater

Bombay Toast Recipe.

Bombay Toast Recipe.

Ingredienser til 5 7 sandwicher

Lav carb udbenet svinekoteletter opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Lav carb udbenet svinekoteletter opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Stor opskrift på bombekoteletter. De kommer ud smagfuldt og saftigt det er en stor opskrift begejstret

Bonanza monterey kylling opskrift

Bonanza monterey kylling opskrift

Den officielle menu på Ponderosa Steakhouse og Bonanza Steakhouse. Lokale tilbud kan variere. Kontakt venligst din lokale Ponderosa Bonanza Steakhouse for mere detaljeret.

Broccolini og balsamico vinaigrette

Broccolini og balsamico vinaigrette

Klædt til at dræbe. Disse salatdressing opskrifter er super let at lave og måde mere lækker end storebought.

Bon Apptit Test Køkken på YouTube Hvordan kanalen foretager videoer i karantæne

Bon Apptit Test Køkken på YouTube Hvordan kanalen foretager videoer i karantæne

Megan Whelan forsøger at lave mad igennem det bedste af Culinary Magazine Bon Appetit

Mest populære Sund Opskrifter af 2020

Mest populære Sund Opskrifter af 2020

Stedet for sunde opskrifter, mad tendenser, videoer, sundhed nyheder og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.