Cinnamon Rolls historie

Kanelruller er kendt i Sverige som Kanelbulle . Dette ord betyder bogstaveligt Cinnamon Bun. Bortset fra Kanelbulle , Kanelrulle og Kanel Bun, de er også kendt som klæbrige ruller og klæbende boller. Navne variationer for kanelruller kan ændre ingredienserne. Sticky Buns eller Rolls kan ikke nødvendigvis indeholde kanel, hvilket vil drastisk ændre smagen.

Begge klæbende boller og kanelruller er fyldt med kanelsukker og bagt i fluffy, gylden perfektion. Men der er et par vigtige forskelle mellem de to søde godbidder. Til ære for National Sticky Bun Day har vi brudt det ned for dig og inkluderet vores yndlings Sticky Bun og kanelrulleopskrifter.

Kanelrulle er en slags sød wienerbrød krydret med kanelpulver. Cinnelon Roll-opskriften er også populær over hele verden med navnene som kanelbungen, kanel snegle og det er i form af en hvirvel, dermed også kaldet kanelvirvel.

Køkkenerne i Nordeuropa og Nordamerika serverer bredt kanelruller i deres måltider. I Sverige er kanelruller uhyre populære og kaldes af navnet Kanelbulle . Selv kanelrulle dag er også fejret i Sverige den 4. oktober hvert år.

Kanelrullen er sød i smag og varierer i størrelse. Størrelsen af ​​kanelrullerne starter fra meget lille, såsom med diameteren på 5 cm og går til 10 cm, der er stor nok. Det største udvalg af kanelbune findes i finsk køkken, hvor det normalt op til 20 cm diameter og vejer omkring 200 gram. I Finland er denne søde bun berømt med navnet Korvapuusti.

Blandt variationerne af kanelruller er Honey Bun den mest populære sort. Selvom Honey Bun tilhører familien af ​​donuts, men det svarer meget til kanelrulle. Denne bun er populær i det sydøstlige USA.

Den nøjagtige oprindelse af kanelrulle er stadig et emnet for debat, men fødevarehistorikere troede, at denne opskrift først blev opfundet i Nordeuropa. Indflydelsen af ​​tyske bagningsteknikker og svenske og danske ingredienser kan tydeligt ses ved fremstilling af kanelrulle.

Blandt møtrikkerne, pekannødder, valnødder og mandler er ganske gunstige. Sort currants og andre glaserede frugter bruges også til at forbedre udseendet såvel som smagen af ​​bollerne.

Kanelrulle er faktisk en bagt skål. Dejen fremstilles med de specificerede ingredienser og rullet ind i tynde ark. Mens du ruller pladen, spredes forskellige ingredienser som møtrikker, sukker, smør og kanel over arkene.

Hvis de sundhedsmæssige fordele, der leveres af kanelen, skal ses, at det er yderst nyttigt at stabilisere blodsukkerniveauet. Det hjælper også med at øge hjernens funktioner og forhindrer hjertesygdomme.

Den mest uimodståelige karamel kanel pecan bunker, og at tilføje til det, at fantastisk tilføjelse og kanelsmag bare har du nået ud for mere hver gang. Selvom det klæbrige, vil du elske det og slikke dine fingre til benet hver gang, da disse boller er perfekte til enhver lejlighed!

Ved du, hvad er forskellen mellem klæbende boller og kanelruller?

I Venezuela er der en meget lignende lokal version af dem heddergolfeado. Hovedforskellen mellem dem er jorden frisk ost på toppen, der giver bolle en meget speciel sød-salt smag.

Når Fader-Son Duo endelig landede på den mest magiske kombination af ekstraordinære ingredienser fra hele verden, vidste de, at de skabte den perfekte opskrift. Så den 4. december 1985 forvandlede de deres hårdt tjente drøm til en lækker virkelighed med åbningen af ​​det første Cinnabon-bageri i Seatac Mall i Seattle, Washington.

fortæret af tusindvis af ivrige og ventende gæster, blev den oprindelige Cinnabon kanelrulle en øjeblikkelig besættelse. Til denne dag fortsætter Cinnabon-oplevelsen med at vokse til lækre nye højder. Ikke alene er der nu steder i hele landet og i over 50 lande over hele verden, men menuen har også udvidet til at tilbyde spændende, nye måder, hvorpå gæsterne nyder den uimodståelige fornøjelse, som kun cinnabon kan levere.

Cinnabon er nu en af ​​verdens mest anerkendte og efterspurgte mærker. Du finder det, hvor du handler, rejser, spiser og spiller. Faktisk kan du endda finde den på købmandshylder for at nyde vores bageri inspirerede kanelruller lige i dit eget hjem. Og de bedste nyheder er Cinnabon, er lige begyndt.

Under baldakinen af ​​de tropiske skove i Indonesien producerer Cassia Tree den søde, lækre smag, der udelukkende er kendt som Cinnabon Makara kanel. Det skaber en en-of-a-kind oplevelse, du kan lugte og smag.

Det er ofte blevet efterliget, men aldrig replikeret . Den glatte, ooey-gooey topping af Cinnabon® Cream ost frosting tilføjer en anden dybde af smag. Males over vores ruller, det er et sidste lag til perfektion.

Det startede med vores Mochalatta Chill, en kaffe drink indpakket i tæpper af chokolade smag. Derfra udvidede vi til at omfatte de rige, søde arabica bønne kaffe og iced kaffe til perfekt at supplere vores cinnabon smag.

Vores mission er at sprede varme ikke kun i vores bagerier, men også i vores fællesskab. Ligesom vi belønner vores gæster med friskbagt smag, har Cinnabon® samarbejdet med flere velgørende organisationer, der belønner fortjener mænd og kvinder for deres uselvisk indsats. Vores filosofi er at tjene dem, der tjener andre. CINNABON® støtter stolt på baggrundsværdien af ​​mærket, idet CINNABON® støtter stolthed taknemmelighed og DAISY Foundationâ "¢, blandt andet filantropiske organisationer .

På Christmas Eve Gena og Theron bragte os en særlig godbid til julemorgen. Vi alle elskede dem, og jeg måtte have opskriften. Før vi kommer til opskriften, selvom Gena har en historie at dele om, hvordan hun modtog opskriften.

Den virkelige historie bag disse kanelruller går meget længere tilbage i familiehistorien! Min bedstemor Grubaugh voksede op i Jackson Hole, da det virkelig var bare almindeligt Jackson Hole. Ikke en udvej by, men en ranching, tjener du bor på landet, byen. Min bedstefar Grubaugh voksede op i Montana med meget samelifestilen, de begge engang endte i Sun Valley Idaho Arbejde Attaraterestaurants. Restauranterne skal have haft en aftale om en slags til sharecipesand varer, fordi en dag var min bedstefar fungerede ogmy bedstemor gik i at bære en stor bakke af kanelruller. Nå, min bedstefar tog et kig og for ham var det kærlighed AtfirSTight! Vi kan godt lide at bebrejde det på kanelrullerne, men vi ved også, at mybeautifulgrandma tog vejret lige så meget, hvis ikke mere, som kanelruller!

Min bedstemor var altid en bager, og hun bestod traditionen med brød og tærte, hvilket gjorde til sine børn, som de passerede det til os, hendes børnebørn! Nu, især i ferien, alle hendes greatgrandchildrenshare i traditionen og hjælpe ælte brød, form ruller og bage tærter. Min mor får en træning, der hjælper alle sine børnebørn hjælpe hende med feriebagningen!

Ved du, at svenskerne elsker deres kanelruller så meget, at de rent faktisk fejrer en dag, der helt er dedikeret til denne vidunderlige kanelbehandling? Hvert år den 4. oktober fejrer svenskerne kanelrulle dag for at forkæle sig selv. Dagen blev først fejret i 1999, og siden da elsker alle det til dato. Det var meningen at være en dag til fejre Svenske Bagningstraditioner med særlig fokus på kanelboller. Kanelruller er nu meget populære over hele verden.

Ingen brunch er færdig uden inklusion af denne sødebagte behandler kaldet kanelruller. Som navnet antyder, er det en sød rulle fyldt med en kanel-sukkerfyldning. Kanelruller er en fælles morgenmad opskrift, men kan indtages nogen tid på dagen. Den rige aroma alene er nok til at friste enhver levende sjæl i en fuld kraftobservation. Disse er meget populære over hele verden, især Nordamerika og Nordeuropa. Kanelrullerne, der er så populære i dag, menes at have stammer fra Sverige. Svenskerne kalder dem Kanelbulle og de fejrer endda en dag for at fremme den rige historie om kanelruller. En kanelrulle handler om fire ting, panden sauce, dejen, påfyldningen og toppen. De tilbyder en masse mix og match muligheder for kanelrullebageren.

Er klæbrige boller og kanel ruller det samme?

Uden for hans professionelle liv elsker Sagar at forbinde med folk fra forskellige kulturer og oprindelse. Du kan sige, at han er nysgerrig efter natur. Han mener, at alle er en læringserfaring, og det bringer en vis spænding, slags en nysgerrighed for at fortsætte. Det kan føle sig dumt i starten, men det løsner dig efter et stykke tid og gør det lettere for dig at starte samtaler med totale fremmede, det er det, han sagde. "

Forestil dig at fylde dit køkken med duften af ​​krydderier og karamel bagning i ovnen. Der er videoer og blogs for at hjælpe dig med teknik og opskrift valg er uendelige, så virkelig, hvad venter du på?

Sticky Buns er ofte en hæfteklammer på naboskabsbagerier og brunch pletter. Gør det en søndag ritual for at tjekke alle de forskellige muligheder i din by, indtil du finder den klæbende bun af dine drømme. høne shhh, fortæl ikke nogen, så du kan holde dem alle for dig selv.

Sticky Buns kan laves i en række forskellige former og størrelser. Opret en kæmpe klæbrig rulle, der kan skives som en kage, rul dejen i bolde og bunke dem i en kagepande for abebrød eller stak hver skive sammen i en brødpande for at skabe en pull apart loaf. Og klæbrige boller arent kun til morgenmad. Server din skabelse til dessert på din næste middagsselskab. Dens garanteret at være et hit!

Duften af ​​en klæbrig bun alene får dig til at føle dig varm og hyggelig på et øjeblik. Uanset om de bakker i din ovn eller lugten, fanger dig på dit lokale indkøbscenter, så snart den velkendte duft rammer dig, visioner af pejse og pyjamas dans i dit hoved. Derefter, som du langsomt slukker Labyrinth af Doughy Goodness, sender sukker og krydderier dig til et sted for lykke og komfort få andre fødevarer kan fange.

Sticky Buns er ret nemme at lave. Og der er næsten ingen regler om, hvad du kan fylde eller top dem med. Varm krydderier som kanel, fedter eller endda kardemomme er alle fremragende valg, men du kan føle dig fri til at eksperimentere med andre fyldninger som æble eller chokolade. Du kan også oprette din egen klæbrige sauce ved hjælp af ahornsirup eller honning i stedet for almindeligt sukker. Uanset hvad du vælger - har det sjovt og nyd Stickiness !

Det er svært at forestille sig, at nogen ikke er helt fortryllet med en gooey, klæbrig, fluffy rullet bun. De fleste mennesker har vidunderlige barndomsminder om at poppe åbne en pakke af butikskøbt dej, duften af ​​bagning og sjov af omhyggeligt at topping hver bun med klæbrig frosting. Halvdelen af ​​glæden ved at besøge den rejsende fair jager ned ad den klæbende bunkabine og forsigtigt spise din vej til det yummy center. Virkelig, hvis du nogensinde møder nogen, der ikke kan lide klæbrige boller, være lidt forsigtige.Nyankomne

Caramel Pecan Cinnamon Rolls Opskrift

Caramel Pecan Cinnamon Rolls Opskrift

Blød, Pillowy Cinnamon Roll Dough er fyldt med brun sukker æblecider, rullet op bagt og doused i en æblecider karamel.

Caramel Cookie Crunch Ice Cream

Caramel Cookie Crunch Ice Cream

Monkeybrød med karamel

Sundere dato cashew karamel chokolade skive

Sundere dato cashew karamel chokolade skive

Et dekadent twist på en kiwi klassiker. Prøv vores karamel skive opskrift toppet med vores rige kakao cremet mælkeblok.

Artiskok hjerter marineret dåse artiskokker progresso

Artiskok hjerter marineret dåse artiskokker progresso

Find og del hverdagen ernæring i artiskok hjerter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Panera fransk løg suppe Carbs opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Panera fransk løg suppe Carbs opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen ernæring af fransk løg suppe. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

PECAN PIE NUTRITION, GLYCEMIC INDECT, KALORIER, NET CARBS MERE

PECAN PIE NUTRITION, GLYCEMIC INDECT, KALORIER, NET CARBS MERE

Komplet ernæringsinformation for Mini Pecan Pie Blizzard fra Dairy Queen inklusive kalorier, vægtture point, ingredienser og allergener.

Er søde kartofler, maniok eller yams gode erstatninger for kartofler

Er søde kartofler, maniok eller yams gode erstatninger for kartofler

Yuca frites er den crispycreamy stegt snack, der bare kunne være bedre end den gamle kartoffel.

Ceviche Caribe Caribbean Ceviche Billede af venner Cartagena TripAdvisor

Ceviche Caribe Caribbean Ceviche Billede af venner Cartagena TripAdvisor

Red Snapper Ceviche Opskrift. Yum Jeg turnerede for nylig med nogle nye besøgende til Puerto Rico og fandt, at de ikke var bekendt med Ceviche

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne karibiske skål er enkel, men eksotisk. Dette vil være et månedligt menupunkt, jeg garanterer det. Og det er så nemt at gennem sammen. god fornøjelse

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Corn Pie Barbados bedste opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Corn Pie Barbados bedste opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og del hverdagen Trinidad Corn Pie Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vanillebønneis med espresso

Vanillebønneis med espresso

Caribisk Ice Cream Opskrift Prøv denne karibiske isopskrift, eller bidrage med din egen.

Bedste opskrift på jamaicansk stew svinekød

Bedste opskrift på jamaicansk stew svinekød

Dette er en stepbystep guide om, hvordan man laver jamaicanske svinegryde. Dens bedst serveret med traditionel ris og ærter og en sidesalat.

Trini Chicken Foot Souse Opskrift

Trini Chicken Foot Souse Opskrift

SOUSE Opskrift Trinidad med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Caribbean Black Rum Cake Opskrift Jul Special

Caribbean Black Rum Cake Opskrift Jul Special

Den bedste Rum Cake Rum Extract Receives On Yummly Apple Raisin Rum Cake, Caribbean Spiced Rum Cake, Banan Rum Cake med ristet Meringue

Broiled Caribbean Tilapia McCormick

Broiled Caribbean Tilapia McCormick

Få krydret West Indies Fish Opskrift fra Food Network

Chokolade og saltet karamel Trayebake Gee Cartwright Cookery Stockbridge, Hampshire

Chokolade og saltet karamel Trayebake Gee Cartwright Cookery Stockbridge, Hampshire

Den nemmeste Everalted Caramel Brownies Opskrift. Gooey chokolade brownies, smothered i karamel sauce og et drys af havsalt. Hvad er ikke at elske

Butterscotch Banoffee Tart.

Butterscotch Banoffee Tart.

Supercook fundet 338 fordampet mælk og tærte skorpe opskrifter. Supercook viser tydeligt ingredienserne hver opskrift, så du hurtigt kan finde den perfekte opskrift

Find og del hver dag Carnation Milk Lemon Pie Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Carnation Milk Lemon Pie Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Carnation Milk Lemon Pie Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.