Jul buffet ideer

Hvis du lyst til at gøre julen lidt anderledes i år, hvorfor så ikke prøve disse julebuffet ideer? Uanset om du planlægger en buffet i stedet for din julemiddag, juledag godbid eller er vært for en pre-julefest part, dens er en fantastisk måde at tjene mad til en masse sultne mennesker.

Aldrig kastet en julebuffet før? Så fik weve inspiration du har brug for. Vi er skyld rundet op vores foretrukne julebuffet ideer og Canapa © s, der er sikker på at imponere og også opholder billig, hurtig og enkel. Fra hjemmelavede dips til jul desserter, hver buffet har brug for en bredt udvalg og række fødevarer at vælge imellem, så hver gæst kan forlade med et smil på deres ansigt og en fuld mave. Vi er skyld fik endda fest taske ideer fuld af julegodter for dine gæster til at tage med hjem.

Alle elsker en festlig bid! Der er masser af måder at peppe op din buffet godbidder at gøre dem lidt specielle. Jul-formede kuttere er altid praktisk at have, når det kommer til at gøre disse pindemadder, kan du gøre sandwich og skær dem i stjerne figurer, kan du gøre jul kiks, farve dem grønne og skær dem i juletræer lad din fantasi køre vildt!

Vores favoritter: Først på vores liste er bacon indpakket pølser, også kendt som 'pølsehorn'. Disse kødfulde lækkerier er fuld af smag og tager ingen tid overhovedet at gøre. Bare sikre, at du har masser, som de er som regel først at gå.

Vores snoede pølsehorn er kødfulde og lækker og en nem måde at gå, hvis du laver din egen fra bunden. Med kun halvdelen af wienerbrød, de er lysere også så dine gæster vil ikke få for fuld.

Du er nødt til at behage kød elskende på din buffet og hvilken bedre måde at gøre det end at tjene nogle lækre, bud stykker af oksekød? Det er let at tilberede og så saftige, når du får det rigtige. Hunt højt og lavt for at kødfuld røverkøb - supermarkeder ofte gør tilbud på stykker af oksekød, så hold øje. Kom oksekød fra en slagtere kan også være billigere, og slagteren kan anbefale nedskæringer for din valgte opskrift.

Du kan ikke gå galt med en burger, især med denne lækre smeltende ost burgere opskrift. Bare skære dem ned til størrelse eller gøre dem mini, der passer til buffet spredes. Hvordan til at tjene: Serveres din burgere i varmt ristet boller på en stor plade, så alle kan hjælpe sig selv. Placer potter af ketchup, sennep og mayo ved siden af dem og nogle friske salatblade, skiver tomat og rødløg, så dine venner og familie kan samle deres burgere, der passer til deres egen smag.

Da jeg var barn, jeg ville springe ud af sengen og kørt til mit soveværelse dør for at finde en stor stor påske kurv fyldt med gelé bønner, chokolade, klistermærker og små gaver. Til denne dag Im altid mystificeret, hvordan den lille påskeharen var i stand til at løfte den hele vejen op ad en trappe til mit værelse. Jeg gætte nogle mysterier er bedst at overlade uløste. Jeg ville så få klædt i min smock kjole med Mary Janes og en hvid stråhat til hovedet først i kirke og derefter til et felt for at finde endeløse farvede æg fyldt med alle slags godbidder. Efter at jeg var rart og sukkersød op vi ville hovedet ind i en brunch, der lugtede af skinke, gryn, pandekager, æg og mere. Alle mine fætre og jeg ville stå at vente, da vi blev gennet væk, indtil alt var smukt lagt ud på spisebordet. Det var mere end en sulten lille pige kunne tage!

Nu, hvor jeg kommer til at lave brunch til en posse, jeg Iove have hele weekenden til at tage min tid til butik, prep og gøre en masse hjem kogte opskrifter med børnene. Dens den ene gang i ugen, som du kan vende sig fra total sundhed og virkelig gå efter det, så lad disse 12must har brunch opskrifter åbne porten til weekenden sjov!

Vinteren er over os, og vi fejrer sæsonen med forskellige festivaler back-to-back. Julen er lige rundt om hjørnet, og vores forberedelser er på en all-time high. Det er tid til at synge julesange og forkæle i alle ting Yummy og dekadent. Mens nogle af os har travlt med at dekorere juletræer med klokker, kugler og slik, nogle gør arrangementer for julefrokoster derhjemme. Og så er der nogle, der er på udkig efter restauranter og cafeer at hengive sig til lækre festlige måltider. Hvis du også har travlt med at surfe på internettet på udkig efter spisesteder med julespecialmenu, så fret ikke; Vi har fået dig dækket her! Vi har udarbejdet en liste over spisesteder fra hele Delhi NCR, der tilbyder lækre julespecial retter. Meget interessant, er det ikke? Så, uden yderligere Ado, lad os komme i gang med listiklen. Tag et kig.

Her er steder på tværs af Delhi, der tilbyder julespecialmenu:

Hvad er jul uden nogle syndige Aflægninger ?! Imperial New Delhi bringer dig en Gastronomisk Julefejring den 24. december og 25 på 1911 restaurant. På juleaften får du buffet, der omfatter Shepherd's Pie, stegt Tyrkiet, Cajun salat, kolde nedskæringer og meget mere. Den 25. december buffet vil yderligere omfatte en række røget fisk, kold havmadbar, antipasti , mezze og carving stationer og meget mere.

Med jul lige rundt om hjørnet er knold ikke fremmed for festivalen af ​​lys, gaver, sne og varme og er gearet op for at tilbyde forskellige 100 veganske muligheder for dem, der er villige til at gå helt grønt. Med Plum Cakes, Special Christmas Donuts og Hele Wheat Christmas Beards and Loafs, Bekeed tilbyder sine lånere med et smukt udvalg af desserter til at slæde dem til deres dørtrin.

Kokkene på CAF Delhi Heights har kurateret en speciel julemenu, der starter fra 21. december og vil vare indtil 31. december. Den specielle julemenu har tilbud som bouillon med kylling dumplings, ris vermicelli , duck suppe, asiatisk forårssalat, bløde tacos, ristet and og meget mere.

Dette sted er kendt for at tilbyde lækker vietnamesisk oplevelse til Delhi. At tage oplevelsen et skridt højere, Viet: Nom tilbyder den mest overdådige julekrunch med levende musik og fantastisk DCOR. Fra Raw Mango Salat til stegt Tyrkiet, får du det hele.

Denne jul, Dhansoo Caf tilbyder alt, hvad en foodie kunne ønske sig. De har kurateret en speciel menu, der omfatter Puran Poli, Kuzhi Paniyaram, ler ovn stegt kylling, Naga-stil svinekød med bambus ris, gulerodost kage og mange flere læbe-smacking retter og desserter. Festivalen starter fra 21 december og vil vare indtil udgangen af ​​året - 31. december 2022. Tilbuddet er tilgængelige på både Ambience Mall, Gurgaon og Pacific Mall, Tagore Garden.

Fra den 15. til den 25. december tilbyder Tres en speciel julefest med en række yummy retter, herunder Sage Apple-Walnut fyldt sous-vide kogte stegt Tyrkiet, urtbrændte kartofler, honning glaserede gulerødder, charred Kale et al.

Leder du efter god mad, musik og god stemning? Whisky amour er et sted at se op til. Whisky Amour tilbyder en speciel plade, der indeholder en håndværksmæssig Pizza, en kyllingfløj eller veg cigar roll og to krus øl. Dette tilbud er tilgængeligt fra 23. december til 26. december 2022.

Julen virker ufuldstændig uden indulging i slik. Derfor bringer L'Opera et udvalg af produkter, der omfatter yule log, chokolade, panettone, julpudding, kiks, blomme kage og meget mere. L'OPRAs festlige Delikatesser vil være tilgængelig i alle sine forretninger og online i hele måneden.

Delhi's Artful Baker Også bringer en kureret julemenu, der tilbyder blomme kage, krydret gulerodskage, chokoladebourbon yule log og meget mere. Desuden tilbyder det også et dejligt sortiment af håndværksmæssige Brød som PannetOne, fig og løg brioche, stjålet brød og meget mere. Hvad venter du på? Få fat i disse Delikatesser og Relish!
Nyankomne

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Vegetarisk julemenu Vegetariske julopskrifter

Vegetarisk julemenu Vegetariske julopskrifter

Uanset om du har brug for en festlig spredning til en skare eller en intim julemiddag af to, vil disse veganske restauranter gøre madlavningen til dig.

Julen Charcuterie Board

Julen Charcuterie Board

Hvordan at gøre den perfekte julegave charcuteri bord plus tips til at vælge ost, kiks, og en indkøbsliste til alle de elementer, jeg brugte.

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

I denne uges Foodie fredag, stopper 23ABCs Kallyn Hobmann af Locale Farm til tabel spisested til at lære at gøre julen krans charcuteri bestyrelser.

Juletræ Charcuterie Board

Juletræ Charcuterie Board

Imponer gæster denne ferie sæson med disse sød jule charcuteri bestyrelser at funktionen honningkager mænd, pebermynte, og mere.

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Skab den ultimative julegave cookie dessert bord til en ferie fest eller filmaften, plus ideer til at gøre en jule slik bord.

Ost board house.

Ost board house.

De er som salte gingerbread huse.

Træ juletræ charcutererie bord

Træ juletræ charcutererie bord

Dette er en showpropper for sikker og tager en lille planlægning, men resultaterne er det værd, at der ikke er nogen opskrift på denne forretter, brug hvad du nogensinde vil. Studere billedet for at få en ide om, hvordan man placerer de behandler instruktioner om at lave et juletræ charcuterie bruge et Styrofoam juletræ

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

En sød ferie snack mix færdig med et drys flormelis og inspireret af en vinter sne dag. Chex korn, skumfiduser og pretzel drejninger er belagt med hvid chokolade og drysser og kastede med holidaycoloured chokolade slik.

Nyankomne

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

Lær mere

Ofte set

30 Jul kiks opskrifter

30 Jul kiks opskrifter

Blød, Gooey og lækker Kinder Bueno Cookies, fyldt med Kinder chokolade stykker, og toppet med Kinder Bueno Pieces

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

Leder du efter nemme jule middagsopskrifter til din ferie menu fra HAM til Tyrkiet til sider, vil disse lækre retter give dig endnu mere at fejre.

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Denne pecan dump kage er en nem dessertopskrift med gul kageblanding med hakket pekannødspecans karamel sirup og en pecan frosting alt på en sukker cookie skorpe. Det er perfekt til din ferie dessert bord

Spirited Eggnog Brød

Spirited Eggnog Brød

Stor opskrift på ferie fransk toast. Dette kaldes Holiday French Toast, fordi det bruger Eggnog i smeten og det italienske softktone kaldet Panettone. Ligesom Eggnog er Panettone let tilgængelig omkring juletiden. Dens runde, bløde og ret store end et typisk brødbrød ....

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Rum glaseret Eggnog Bread Pudding. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 18 medlemmer.

Christmas skærebræt

Christmas skærebræt

Disse efterår og ferie Charcuterie Board ideer er perfekte til store eller små sammenkomster i år.

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Tilfreds din søde tand med denne julefudge opskrift. Fyldt med pekannødder og toppet med sprinkler, vil denne toffeelike fudge være en instant favorit.

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Leder du efter en nem jul morgenmad opskrift, fik søde og salte muligheder, med alt fra solrige side op æg til bagt donuts.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Alle går amok over denne fantastiske slik belagt jul Crunch Mix gjort festlig med drysser, MMS og mini honningkager mand cookies. Dens sikker på at være en enorm ferie hit

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.