Chokolade bayerske Torte opskrift mad. om

Måske er det manglen på at være i køkkenet eller manglende eksponering til lækre desserter til alt for længe, men enten måde, når ferien begynder, jeg tilbringer timevis zappe gennem kogebøger uden trangen til at haste til køkkenet og grab ingredienser til gøre min egen version. Det er kinda trist .. ut Bare rolig, i et par uges tid, det vil være umuligt at få mig ud af køkkenet!

Denne chokolade bayerske kage, lavet en uge efter eksamen, var, tror jeg, et produkt af min mangel på inspiration. Det hele startede med en chokolade bayerske dessert jeg havde været tjener på min restaurant, som jeg havde svært ved at beskrive til kunder, da jeg ikke havde en anelse om, hvad det var. Så hvilken bedre måde at finde ud af, end at gøre det selv

Efter timers opskrift søgning, og stadig ingen inspiration, den bayerske tærte forvandlet til en kage, som tog mig igennem bogstaveligt talt hver kogebog på min hylde for at finde den perfekte chokolade kage opskrift. Med kagen og bayerske opskrift gjort, søgningen fortsatte gennem hver kage flyer jeg nogensinde havde indsamlet til inspiration på en måde at dekorere kagen.

Lige siden jeg så den Joconde IMPRIME om Rias blog, har jeg været hooked til opskriften. Jeg trække det ud af mine bogmærker opskrifter og gå igennem det henkastet i ny og næ. Proceduren virkede så lang, at jeg var altid i tvivl om, hvorvidt at forsøge det eller ej. Men jeg ønskede også at smage den dejlige påfyldning. Åh det så så fantastisk. Nå, endelig har jeg forsøgt det. Nope, ikke den komplette etablering hun har gjort derude, men en mindre mere ydmyg udgave af det samme. Du ser, er stadig en smule intimideret om at prøve den Joconde. Denne opskrift kommer fra Ria.

Næste gang jeg forsøger at Joconde også. Kagen var lækker en chokolade-kaffe lækker dosis ..! Min creme havde sivede ud på siderne af kagen, ligesom en glasur, men jeg satte chokolade ganache på toppen af det, og det smagte dejligt. Dekorere som pr valg.

I modsætning til almindelige kager, præsentere bryllupskager os med den unikke udfordring med at opbygge en kage, der ikke blot smager fænomenal , men bevarer sin strukturelle integritet midt i elementer af tid og temperatur. Siden 1995 har vi fundet disse kombinationer af varianter at appellere til selv de mest kræsne bryllup gæst. Lad os vide, hvis du har andre præferencer eller idéer i vejen for fyldninger eller smagsstoffer. Vi vil være glade for at underholde dem for et ekstra gebyr.

Lavet af mandelmasse og sukker, denne schweiziske godbid rulles meget tyndt og draperet over toppen af bryllup kager. Dens naturlige farve er elfenben, men det kan være farvet til de fleste pastelfarver, og er ofte brugt til at foretage forskellige marcipan blomster og miniature frugt. Marcipan giver en glat finish på ydersiden af kagen, og parrene bedste med vanilje kage og bayerske fløde påfyldning.

Buttercream er en mere traditionel glasur bruges til at afslutte ydersiden af de fleste bryllup kager. Selv om det ikke farve meget jævnt, kan det være færdig meget glat i enten firkantet eller rund. Vi gør vores schweiziske stil buttercream ved hjælp af premium europæisk smør i stedet for afkortning. Dette udmønter sig i en cremet, glat glasur, der parvis godt med enten chokolade eller vanilje kage. Vores buttercream kan også krydret med mørk eller hvid chokolade.

valsede fondant er en sukkermasse, der typisk rulles ud meget tynd og draperet over toppen af bryllup kager til at skabe en glat finish. Valset fondant er alternativet, når marcipan er ikke en mulighed, og hvis kagen skal være ren hvid farve. Selvom vi bruger rullet fondant sparsomt , er det oftest bruges til at skabe farvede former og striber.

For en mere utraditionel look, kan vi glasur ydersiden af kagen med mørk chokolade ganache til at producere en skinnende, chokolade finish. Chokolade Glasur kan bruges til at dække næsten enhver form for kage, men hvis den er parret med chokoladekage og chokoladechokolade ganachefyldning, er resultatet en lækker kage, der er intenst chokolade.

Prinzregententorte Bavarian Layered Chokolade Cake

Hubby fødselsdag betød, at forbuddet mod desserter blev løftet. Jeg havde det sjovt at søge om og landede på en stor kage for ham, men det havde selvfølgelig en krav hele tiden - det måtte være chokolade. Bare for at gøre det lidt mere specielt, lavede jeg det med en bayersk cremefyldning. Jeg har lavet forskellige aromatiserede bayerske cremer gennem årene, normalt serveret med frisk frugt. Det var altid en af ​​mine mors favoritter at gøre for virksomhed i stedet for bare almindelig vanille; Hun elskede altid en undskyldning for at købe jordbær om vinteren. Men her er billedet af den færdige kage og to sunde portioner serveret op.

Fyldningen fungerede godt, men valget for isen var ikke så stor. Jeg besluttede at lave syv minutters frosting, som gør en marshmallow / meringue som isning. Hvad jeg ikke overvejede var fugtigheden på søndag. Gennem taget. Mens dette slog op i en dejlig fluffy blanding i dobbeltkedlen, opnåede det aldrig den faste blanke tekstur, jeg elsker i en syv minutters frosting. Du kan se på billedet, som siderne sænkede bare en smule, men det smagte præcis som det skulle. Så en lille lektion lærte der; Fugtighed påvirker æggehvider. Jeg må have savnet den del, hvor den sagde "for de bedste meringue resultater, slå æggehvider på en tør, solskinsdag."

Kagen var en opskrift, jeg aldrig havde brugt før, men det fik en 4. Vurdering på over 100 anmeldelser, så jeg regnede med det må være ret godt. Det er en grundlæggende kage; Det eneste, der er særprægede om denne, er, at den bruger kærnemælk, der uddyber smagen og hjælper med fugtighed . Det kaldes den bedste fugtige kærnemælk chokoladekage. På det websted, ud over tydeligt skriftlige instruktioner med substitutionsforslag, vil du se en video, der tager dig igennem trin for trin retninger for at gøre kagen, hvilket også er meget nyttigt. Jeg brugte mørk bage kakao fra Costco og chokoladebits fra Newfoundland Chokolade Company.

Den bayerske flødefyldning opskrift var fra de to chums blog. De bruger det i en hvid lag kage, som de is med Buttercream frosting i store rosetter. ery imponerende. De sætter deres i Springform Pans for at have perfekte udseende lag af creme, et skridt, jeg selvfølgelig sprang over. Lol i eftersyn, jeg burde have fast med deres smørkrem frosting også.

Jeg må indrømme cremefyldning var meget velsmagende. Jeg tror, ​​jeg har lidt af en sukker rush fra al smag. Syv minutters frosting er også en opskrift fra min mors dag. Hun ville gøre dette og aldrig klage over den lange tid, der tilbragte det, før elektriske beaters var omkring. Og hun syntes også at gøre meget mere af det, end jeg nogensinde har kunnet producere. Jeg tror, ​​at frosting var det, der startede min kærlighed til alle ting marshmallow. Hans syv minuts frosting opskrift er den, jeg brugte denne gang.

Vi fejrer! Dens en virutal overraskelse baby shower til Emily over på Pig Quill, der forventer sin første baby pige i april. CONFETTI BOMBS GALORE! EM har et godt øje til madfotografering og en fantastisk sans for humor. Hvis du ikke har besøgt sin blog før, det er et smukt rum fuld af mouthwatering skal-gøre opskrifter og hendes sjove, ærlige skriftlig stil.

med mad kærlighed | Så. ets hænge ud | Kage over bøf | Vil frolic for mad | Earthy Feast | Fix Feast Flair | Jewhundry | Lady and Pupps | To røde skåle | Skæg og motorhjelm | Dula noter | En lille safran | Bojon Gourmet | Nosh og næring | Elsker mad, elsker at spise | Velsmagende yummies | Jeg er en mad blog | Â 80tyy | Dunk & Crumble.

Tysk chokolade cupcakes med bayerske creme påfyldning opskrift -

2022-09-06 Bavarian Cream Filling: Jeg havde hentet en kasse med Vanilla Pudding Mix, da jeg købte min kageblanding, ved at vide, at jeg på en eller anden måde kunne kombinere det med flødeskum for at gøre en velsmagende kagefyldning. Ved hjælp af denne nemme bayerske creme påfyldning opskrift fra sprinkled med Jules, med en mindre tweak ved mig selv, havde jeg en perfekt påfyldning på ingen tid med meget lidt. Rom LifeInlapehaven. OMSERVINGS 4ESTIMATED LEAD TIME 5 MINSKEGRYSKABELIGE Opskrifter
Nyankomne

Chokolade kondenseret mælk buttercream-isning

Chokolade kondenseret mælk buttercream-isning

Chokolade jordnøddesmør Poke kage er en chokoladekage med en glat påfyldning gennemblødt i hullerne og toppet med en cremet pisket topping

Vegansk chokoladekage opskrift med syltetøj

Vegansk chokoladekage opskrift med syltetøj

Nem og lækre smeltede chokoladekager, med en hindbærfyldning. Klar på kun ca. 30 minutter eller kan laves foran og bagt efter behov.

Donut kage med mokka flødeskum

Donut kage med mokka flødeskum

Chokolade og kaffe skaber en syndig rige kage roll sprængning med smag.

Simpelthen Smukke hjemmelavede kager

Simpelthen Smukke hjemmelavede kager

Tysk chokoladekage eller vanilje med ananas påfyldning Alle skiver er til salg for 2. 0 Ring 2102770308 at placere din curbside pickup cakeartsa

Den absolut bedste chokoladekage ive nogensinde havde. Med nogle unikke ingredienser håber jeg virkelig, at denne opskrift bliver en hurtig favorit.

Den absolut bedste chokoladekage ive nogensinde havde. Med nogle unikke ingredienser håber jeg virkelig, at denne opskrift bliver en hurtig favorit.

Den absolut bedste chokoladekage ive nogensinde havde. Med nogle unikke ingredienser håber jeg virkelig, at denne opskrift bliver en hurtig favorit.

Lisas White Chocolate Strawberry Mousse Cake Opskrift mad. om

Lisas White Chocolate Strawberry Mousse Cake Opskrift mad. om

Valli Little tager inspiration fra hendes mødre kærlighed til bagning for at bringe dig denne klassiske kage til at fejre mors dag.

Matcha Kage med hvid chokolade og pistacienødder Maverick Bagning

Matcha Kage med hvid chokolade og pistacienødder Maverick Bagning

Rich, fudgy chokoladekage toppet med en ekstra tykt lag af karamelliseret hvid chokolade buttercream.

Chokolade slik majs cupcakes 9GAG har de bedste sjove billeder, gif, videoer, spil, anime, manga, film, tv, cosplay, sport, mad, memer, sød, mislykkes, wtf billeder på internettet

Chokolade slik majs cupcakes 9GAG har de bedste sjove billeder, gif, videoer, spil, anime, manga, film, tv, cosplay, sport, mad, memer, sød, mislykkes, wtf billeder på internettet

Chokolade slik majs cupcakes 9GAG har de bedste sjove billeder, gif, videoer, spil, anime, manga, film, tv, cosplay, sport, mad, memer, sød, mislykkes, wtf billeder på internettet

Gør chokolade candy hurtig og nem ved hjælp af slik smelter

Gør chokolade candy hurtig og nem ved hjælp af slik smelter

Fra let bark til grundlæggende sprød via hårde slik, frugt jellies, toffee, nougat og mere, disse omhyggeligt udvalgte candy opskrifter vil lære dig den sjove kunst at lave slik derhjemme.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Rolo Caramel Cookie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Rolo Caramel Cookie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Få og del bedste opskrifter om chokolade karamel rolo cookies med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Salted caramelchocolate tart.

Salted caramelchocolate tart.

Et antydning af guld tilføjer et dekadent touch til desserter.

Chokolade Cheesecake Dip

Chokolade Cheesecake Dip

Denne Hot Chocolate Cheesecake Dip opskrift kræver kun 6 ingredienser og 10 minutter af prep Fuld af flødeost, yoghurt, marshmallow creme, varm kakao mix, køligt pisk, og marshmallow bits tjene med cookies, saltkringler, frugt og flere

Chokolade kirsebær cupcakes.

Chokolade kirsebær cupcakes.

Kirsebær- og mandelsmagene var bare ment at være sammen, ret især i cupcake form. Deres fristende, nutty og frugtagtig parring gør for

Chokolade kirsebær kage i en krukke

Chokolade kirsebær kage i en krukke

Denne chokolade kirsebær firecracker kage tager det vidunder, der er chokolade kirsebær garcia is og forvandler det til det ultimative party centerpiece.

Mini chokoladekager med kirsebær på bunden

Mini chokoladekager med kirsebær på bunden

Nyd disse rige små chokolade kirsebærkager, mens de stadig er varme fra ovnen. De er bare den rigtige størrelse til at dele ... eller ikke dele, du bestemmer dig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Nem chokolade kirsebær brownies opskrift let chokolade kirsebær brownies vi skål det op vi op ad det op dessert dessert brownie mix, kirsebær tærte

Chokolade Pære upside-down kage Min Weekly

Chokolade Pære upside-down kage Min Weekly

Vidste du, dens nationale Chokolade Uge perioden fra oktober 1420 Dette kræver en fest med gennemgang af chokolade som denne lækker upside-down kage

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.