Gør chokolade candy hurtig og nem ved hjælp af slik smelter

Hvis der er en gang på året, når du sandsynligvis vil lave candythis, er det! Meringues, Taffy og Brittles er alle gode, men karameller er klassiske. Dog kan bløde karameller være vanskelige. Enten de er for hårde og trækker dine fyldninger ud, eller for blød og vil ikke holde deres form. Hemmeligheden til perfekte karameller spikes sukkerkogningstemperaturen med absolut præcision .

Når du har lavet perfekte karameller, sætter ingenting dem ligesom at dyppe dem i chokolade. Vi har alle thesugar og chokolade temperaturer, du har brug for til at gøre dit bedste batch af ferie slik endnu!

Få fødevarer er som temperaturfølsomme som chokolade og sukker. Candy making kan være en finicky proces, og hastighed og nøjagtighed er kritiske. Et par grader kan gøre eller ødelægge helt bløde karameller eller chokolade, der præcist i temperament. Du skal have et pålideligt instant-read termometer som en klassisk termapen inden for arme når hvert trin af vejen.

Sukkerkogningstrin er repræsenteret af specifikke temperaturområder. s Temperaturen stiger, mængden af ​​vand falder, og sukkeret øges i koncentration. Han højeste temperatur nået under madlavning bestemmer, hvad viskositeten og hårdheden vil være, når den køler.

Chokolade lige ud af indpakningen er skinnende med en behagelig snapits i perfekt temperament. Hvis du smelter chokoladen og arbejder med det uden temperering, vil det tage lang tid at oprette, vil ikke være skinnende og ikke snap; Det kan snarere være fleksibelt, kedeligt og skørt, og det smelter over alle alles fingre.

Weve gjort et helt indlæg afsat til tempereringskokolade, så vi vil ikke tage meget plads her på det. Det er tilstrækkeligt at sige, at gøre en indsats for at temperere chokoladen for disse karameller er et vigtigt og imponerende skridt at tage.

Gør din egen chokolade karamel slik derhjemme er noget, jeg altid har ønsket at gøre! Nu hvor jeg har lært at temperere chokolade i mikrobølgeovnen, hvilket gør støbte chokolade og varme chokoladebomber aldrig blevet lettere! Og så imponerende udseende!

Første gang jeg lavede støbte chokolade var i wienerbrødskolen. Det var også første gang jeg lærte om polycarbonat forme. Disse er hårde akrylforme, der er super skinnende på indersiden. Det er, hvad de professionelle chokoladerier bruger til at få de smukke skinnende støbte chokolade.

Jeg brugte min saltet karamel påfyldning til denne chokolade karamel candy opskrift, men du kunne fylde disse chokolade med så mange forskellige ting. Ganache infunderet med te eller urter, frugt purees eller endda jordnøddesmørfyldning! Mulighederne er virkelig uendelige.

Når du har tempereret din chokolade, kan du nu lave dine chokoladeskaller. Denne proces er ret enkel, men jeg har brudt den ned i nogle enkle trin for at hjælpe med at præcisere alt. Du kan også se videoen nedenfor om, hvordan du gør disse støbte chokolade karamel slik nedenfor.

Fuld offentliggørelse, jeg stegte ikke disse hasselnødder selv, selvom du helt kunne. Typisk når jeg steg nødder, placerer jeg dem på et bageplade og sætter dem ind i ovnen ved 350F, indtil de er duftende. Normalt i ca. 5 minutter. Lad dem køle af, før du bruger dem.

Efter alle dine chokolade er dækket på bagsiden, giv din form en anden lille tryk for at slippe af med luftbobler og få chokoladen til at glatte ud. Skraber bagkanten en gang med din bænkskraber for at komme ud af overskydende chokolade.

Når dine chokolade er indstillet, kan du vende dem ud på en silikonemåtte, eller du kan skubbe på kanten og dreje dem over en efter en. Jeg besluttede at tilføje en smuk guld splatter til mine chokolade karameller.

For at gøre guld splatter, blande 1 tsk guldpulver med et par dråber alkohol, indtil du får en maling konsistens. Brug en ny tandbørste til at splitte toppen af ​​dine chokolade med guldet.

Du vil ikke bare hoppe på headfirst i dette projekt. Sørg for at tage lidt tid til at gøre din forskning om, hvad der kræves for at lave slik. Hvis du kan få en solid forståelse af de grundlæggende ingredienser, der bruges i de fleste slik og proceduren for at følge, bliver du Golden!

Hvem elsker ikke chokolade? Chokolade er en anden almindelig ingrediens, som candy beslutningstagere bruger. Odds er, at du vil støde på, er på denne candy-making rejse, så det er vigtigt at uddanne dig selv på chokoladebrug. Det er nøglen til at forstå, hvordan man hakke og smelte chokolade til slik beslutningsproces. Men fejl med chokolade sker. Du kan også ønsker at lære, hvordan du løser eller redde din chokolade udfordringer. Du bør altid være forberedt!

Ud over at følge opskriften, opmærksomhed på ordlyden og madlavning teknikker er et absolut must. For eksempel, hvis din opskrift siger bringe vand i kog, det betyder ikke, du bør slå brænderen på høj og vente på det til at koge så hurtigt som muligt i stedet, bør du starte vandet på lav-medium varme, indtil alle komponenter opløse. Når det fuldstændigt smelter, dreje dial op til medium-høj, indtil det koger.

Den bedste del af at gøre dit eget slik er at kunne lave hvad det er du vil! Ikke alene får du at vælge, hvad slik du laver, kan du få kreativ med det, også! Farver, smag, typer af slik. mulighederne er uendelige! Elsker du sur slik? Sørg for at hente nogle sure slik aroma til dine kreationer. Vil du have din candy til at være ekstra chocolatey? Lave noget research på, hvordan man kan tilføje endnu mere chokolade til din opskrift.

Som med de fleste madlavning i store højder, er der ændringer, du bliver nødt til at gøre med slik opskrifter. For hver 500 fod over havets overflade, sænke temperaturen med én grad. Hvis du bor i en højde af 3500 fødder og opskriften kræver madlavning til 234 F, koge det til 227 F.

I virkeligheden, ifølge National Association for Specialiteter Handel, specielle fødevarer tegner sig for 50. milliarder i salg via detailforretninger og 12. milliarder i salg gennem restauranter. Og en masse, der er slik.

den gennemsnitlige amerikanske spiser næsten 24 pounds af slik hvert år og tilbringer 84 årligt at fodre deres vane. Markedet for speciale candy er stor og voksende. Så betyder det, hvad for dig? Måske kan du starte en blomstrende slik forretning for en forholdsvis lille investering.

Konkurrencen er hård, dog, og hvis du kommer til at hoppe ind i denne hastigt voksende industri, du har brug for en plan. Benyt samme sammen som vi ser på syv trin til at vende din hobby til en lukrativ forretning.

Hvis du er interesseret i at starte en slik at gøre forretning, vil du sandsynligvis starte med at sælge til dit lokale marked. Du vil måske blive overrasket over, hvor mange konkurrenter du allerede har. Så før du får alt for tungt investeret, forskning, der sælger speciale slik i dit område, og præcis hvad de er offer. ook online og tale med de lokale specialkemikalier fødevarebutikker at bestemme, hvad de materiel og hvad bevæger sig væk fra deres hylder. Besøg lokale slik butikker og gøre dine egne rekognoscering â € ”det altid kan betale sig at vide, hvad dine konkurrenter er op til!

Efter du har opsummerede konkurrence, så tænk på, hvilken type slik du vil fremstiller og sælge. f markedet er oversvømmet med chokolade, men har ringe eller ingen konkurrence om hårde slik eller karameller, der kunne være din perfekte sted. n den anden side, hvis du har fået en chokolade opskrift thats virkelig unik og kan skabe sig sin egen niche, du kan være i stand til at overtage et stykke af dette marked.

Men historien gør ikke nødvendigvis at være eksotisk. aybe dit barn bidraget til at skabe opskriften, eller du har genopstod en formel, der anvendes af din familie i generationer. Uanset hvad det er, er det vigtigt, at du gør forbrugeren se mere end bare slik â € ”det har at tale til deres hjerte. Efter du har perfektioneret din historie, skabe en mindeværdig navn, der repræsenterer din slik, og din historie så godt.

Som med enhver virksomhed, du er forpligtet til at få en erhvervslicens og en sælgere licens til at gøre det lovligt. Youll sandsynligvis nødt til at blive certificeret fødevaresikkerhed professionelle, der betyder at tage en klasse, der instruerer dig, hvordan du sikkert forberede og opbevare fødevarer. vores anlæg vil også nødt til at passere sundhedskontrol på en regelmæssig basis â € ”ligesom en ville restaurant.

Da du vil være at sælge edibles, vil din lokale sundhedsmyndigheder afdeling har meget at sige om, hvor og hvordan du kan køre din virksomhed. f du planlægger at gøre slik ud af dit køkken, kan du stå over for alvorlige begrænsninger, såsom ikke at kunne lave mad andre fødevarer der eller har kæledyr i dit hjem.

Hvis du bor i en stat, der har sådanne begrænsninger, kan du ønsker at leje en kommerciel køkken. Heldigvis kan du finde steder på nettet med lister i dit område. Nogle candy beslutningstagere leje køkkener i restauranter i løbet af deres normal åbningstid eller på de dage, hvor de er lukket. Andre lease plads og oprette deres egen kommercielle køkken. e sørge for at kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for at finde ud af hvad der kræves.

Den store ting om den candy virksomhed er, at du kan starte ud meget små, og udvid derefter som din virksomhed vokser. hans vil tillade dig at holde omkostningerne på et minimum i starten. stimates for startomkostninger spænder fra $ 2.000 til $ 50.000 â € ”, som er et enormt udvalg. Dine startomkostninger bestemmes af, om du starter små i dit eget køkken eller starte ud i en stor måde med en fabrik og levering lastbiler.

Ligegyldigt hvordan du starter dog youll behov for mindst buycandy fremstilling af udstyr. Candy termometre, forskellige størrelser og udformninger af forme, faglige redskaber, bageplader, gryder og pander, og røreskåle er alle nyttige værktøjer til enhver candy maker. n Desuden youll nødt til at investere i slikpapir, specialitet kasser til at holde dem, voks papirer, tasker, slikkepind pinde, plastflasker, og hvad du ellers har brug for at skabe dine specielle designs.

Youll ønsker at beslutte, hvordan at pakke din behandling for at gøre det skiller sig ud. For ideer og prisfastsættelse retningslinjer, purchasetheGold bog, en købere vejledning til candy detailhandlere og fremstiller rs. Det giver en komplet liste over tilgængelige produkter og de virksomheder, der producerer dem.

Hvis youve prøvet og ikke kan få et lån til din virksomhed idé, at bruge din opsparing og finde ud af at starte små. Du kan også bruge den egenkapital i dit hjem med et hjem egenkapital kreditlinje fra figur. about eller endda et personligt lån. Venner og familie kan også være en stor kilde til små business kapital andstart-up omkostninger. En anden idé er at investere i en ny værktøj hver måned. ør længe, vil du har, hvad du har brug for at gøre din candy virksomhed en realitet.

Der er så meget konkurrence i denne branche, så tænke grundigt over, hvordan du er kommer til at få ordet ud om dit produkt. her er flere måder at gøre dette, og de kræver alle en anden tilgang og fokus. ets tage et kort kig på hver enkelt.

Sites som Candy Industrien kan være en god ressource for at holde trit med markedsudviklingen og den seneste industri nyheder. ou kan abonnere på deres gratis magasin, enten digitalt eller i traditionelle trykte format.

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor Oberst Sanders bevogtet sin hemmelige opskrift, så tightlyMany mennesker er overrasket over at erfare, at du ikke kan lovligt ophavsret en opskrift. Det betyder, youll nødt til at bevogte din opskrift så nogen gør ikke stjæle, hvad det er, der gør din candy særligt. Men hvis din candy har et unikt udseende, er det muligt at varemærke der. Youll nødt til at tale med en varemærke advokat til at starte processen.

Hvem vidste, at noget så sjovt også kunne være en måde at støtte dig selv og foder din familyIf youve siddet på en familie opskrift, der altid har folk tigger om mere, hvorfor ikke trække det ud og gøre det rentable ?

Hvis du ringer selv en konditor , så har du til at arbejde med chokolade; og til arbejdet med chokolade, skal du have enten en dobbelt kedel eller en hærdning maskine, siger Todd Baker, ejer og general manager for Bakers Slik i Greenwood, Nebraska. OK, så måske du ikke er på Bakers niveau eller klar til at kalde dig selv en konditor bare yetbut en dobbelt kedel vil komme i meget praktisk, når det kommer til at smelte chokolade langsomt og forsigtigt. En god nybegynder mulighed er denne $ 35 sæt fra Amazon, siger Baker.

Du ønsker måske at tilbringe nogle flere dollars for at få en kvalitet termometer i stedet for bare plukke op en i supermarkedet, siger Baker. Når man arbejder med chokolade, slik, heres hvad til at søge: Ideelt set, en analog termometer, der spænder fra 60 grader til 120 grader Fahrenheit, med 1-grad tilvækst markører. En grad er en big deal, når der arbejdes med chokolade, forklarer han. Digitale termometre er generelt billigere og nemmere at finde, men kan være mindre pålidelige. Hvis du er planlægning at gøre andre typer slik, der kræver højere varme, såsom skør eller karamel, får et termometer, der går op til 400 eller 450 grader, som denne 35 digitale model fra Williams-Sonoma.

Hver slik maker ejer severalwe bruger dem til absolut alt, siger Baker. Forskellige størrelser har forskellige programmer , men generelt har til formål at bruge en skål, der kan rumme tre til fire gange den totale mængde af ingredienser. En god all-purpose størrelse til at starte med er en 20-Quart skål, som denne $ 24 en fra Amazon, siger Baker.

Når du foretager trøfler, chokolade eller karameller, en nedsænkning stavblender er afgørende for at få det silkeblød tekstur. Det er nemt at bruge, og ved hjælp af en almindelig blender kan ofte give mulighed for for meget luft at komme ind i ganache blanding, som kan tiltrække bakterier, forklarer Hofer. Hun anbefaler denne super overkommelig version til 15 om Amazona €”, som vil være værd at investeringen, når du også kan bruge det til supper, saucer, æg og mere.
Nyankomne

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Disse mørke chokolade trøfler er rige, fudgy, ultralsmooth og smelte i munden som ingen trøffel har før. En lækker bid af chokolade

Rolo Caramel Cookie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Rolo Caramel Cookie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Få og del bedste opskrifter om chokolade karamel rolo cookies med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Salted caramelchocolate tart.

Salted caramelchocolate tart.

Et antydning af guld tilføjer et dekadent touch til desserter.

Chokolade Cheesecake Dip

Chokolade Cheesecake Dip

Denne Hot Chocolate Cheesecake Dip opskrift kræver kun 6 ingredienser og 10 minutter af prep Fuld af flødeost, yoghurt, marshmallow creme, varm kakao mix, køligt pisk, og marshmallow bits tjene med cookies, saltkringler, frugt og flere

Chokolade kirsebær cupcakes.

Chokolade kirsebær cupcakes.

Kirsebær- og mandelsmagene var bare ment at være sammen, ret især i cupcake form. Deres fristende, nutty og frugtagtig parring gør for

Chokolade kirsebær kage i en krukke

Chokolade kirsebær kage i en krukke

Denne chokolade kirsebær firecracker kage tager det vidunder, der er chokolade kirsebær garcia is og forvandler det til det ultimative party centerpiece.

Mini chokoladekager med kirsebær på bunden

Mini chokoladekager med kirsebær på bunden

Nyd disse rige små chokolade kirsebærkager, mens de stadig er varme fra ovnen. De er bare den rigtige størrelse til at dele ... eller ikke dele, du bestemmer dig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Nem chokolade kirsebær brownies opskrift let chokolade kirsebær brownies vi skål det op vi op ad det op dessert dessert brownie mix, kirsebær tærte

Chokolade Pære upside-down kage Min Weekly

Chokolade Pære upside-down kage Min Weekly

Vidste du, dens nationale Chokolade Uge perioden fra oktober 1420 Dette kræver en fest med gennemgang af chokolade som denne lækker upside-down kage

Nyankomne

Chewy chokolade cookie opskrift

Lær mere

Ofte set

Aldrig haft chili med chokolade røgfyldte chipotle chiles og jordet usødet chokolade tilføje uventet dybde og rigdom til denne hjertelige chili.

Aldrig haft chili med chokolade røgfyldte chipotle chiles og jordet usødet chokolade tilføje uventet dybde og rigdom til denne hjertelige chili.

Aldrig haft chili med chokolade røgfyldte chipotle chiles og jordet usødet chokolade tilføje uventet dybde og rigdom til denne hjertelige chili.

Vores yndlings hårede cyklister opskrifter

Vores yndlings hårede cyklister opskrifter

En printbar episode guide til håret cyklister rute 66 et praktisk overblik over alle shows-episoderne

Bage chokolade chip banan brød med giada de laurentiis mad netværk video bageri

Bage chokolade chip banan brød med giada de laurentiis mad netværk video bageri

Banan Bread Recipe Food Network er en lækker, EasyTomake morgenmad eller snack. Dette Banan Bread Recipe Food Network omfatter valnødder og rosiner, som gør dette bananbrød opskrift madnetværket ekstra fugtigt.

Chokolade Peanut Butter Candy Corn Cookies Opskrift

Chokolade Peanut Butter Candy Corn Cookies Opskrift

Hvid chokolade Candy Corn Cookiesare blød, sej og lastet med hvid chokolade og candy majestykker. Impress din familie med disse.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Ah, Valentinsdag. Denne ostekugle er garanteret at smage bedre end noget fra et apotek.

Brownbutter chokolade chip cookies opskrift

Brownbutter chokolade chip cookies opskrift

Disse tynde, chewy chokolade chip cookies får ekstra dybde fra brun smør, og endnu mere chokoladepåvirkning takket være to sorter chokoladechips og en hakket bar. Et sidste drys af flaky salt forbedrer deres smag endnu mere.

Annas Chocolate Chip Cookies

Annas Chocolate Chip Cookies

Disse cookies er stor ... du får en dobbelt dosis af chokolade Mine børn elsker dem.

Chokolade chip honning cookies

Chokolade chip honning cookies

Den bedste chokolade chip cookies uden brunt sukker eller honning opskrifter på yummly jordbær chokolade chip cookies, chokolade chip cookies, chokoladechocolate chip cookies

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.