Hjemmelavet kærnemælk kiks opskrift chisel gaffel

Vores støbejern kærnemælk kiks vil minde dig om middag på bedstemor bordet. Især hvis bedstemor boede i syd. På bare 20 minutter, med brugen af ​​din trofaste støbejerns stegepande, kan du piske kiks næsten lige så god som hun gjorde! Det er den perfekte side til ethvert måltid!

Gjorde denne opskrift og elskede det? Forlad en stjerneklassifikation nedenfor!

Varmt kiks er sådan en vidunderlig godbid. Selv ordet kiks lyder buttery, hyggeligt og hjemmelavet. Weve hørte kiks kaldte croissanten i syd fordi de har en vidunderlig, flaky tekstur, og de kan være bedragerisk kompliceret. Men når du kender et par enkle tricks, er de faktisk hurtig, ret nemt at lave og så lækker og givende .

For denne opskrift lader vi kiks bage for en smule, så de kan starte den stigende proces ubesværet og derefter belægge dem med honning-timian smør og et lille flagersalt. Resultatet er en sød, herby kiks med crunchy, gylden skorpe og en dejligt øm, fluffy og flaky interiør. Dens den slags en kiks, du kan tjene til ethvert måltid: det glæder din familie og venner, om det serveres med pocherede æg, pølse og sovs eller sød creme smør og en lille gryde af honning.

Betjening: 1biscuit Kalorier: 209kcal Carbohydrater: 26G Protein: 4G Fedt: 10G Mættet fedt: 6G Kolesterol: 26mg Natrium: 595 mg Kalium: 74mg Fiber: 1G Sukker: 2G Vitamin A: 315IU Calcium: 130mg Iron: 2mg

Til øm kiks, tilsættes kærnemælk og rør, indtil blandingen er fugtet og dej trækker væk fra siden af ​​skålen. For hårdere sopping kiks, slå dejen med en træske, indtil dejen er elastisk.

Anyway, jeg blev inspireret og pisket op denne lille batch kiks opskrift. Jeg var faktisk virkelig heldig, fordi jeg havde præcis en kop mel venstre! Jeg brugte fødevareprocessoren til at piske disse op, det var min første gang at bruge en fødevareprocessor til at lave kiks, og de endte lys og luftige og kiks, men ikke lagdelt. Hvis du leder efter en lagdelt kiks, er det ikke det. Layered kiks har brug for større, fladereplader af smør og ved hjælp af en fødevareprocessor giver dig mere mindre, mere jævnt Distribueret Lommer af smør.

Buttermilk kiks er lige så forhindret i syd som vores accenter. De er et must højst søndags middage og virkelig på ethvert andet måltid i løbet af ugen. Hvis du er en regelmæssig seer af mine ugentlige menuplaner, vil du se kærnemælk kiks Oneevery Single One.

Hvilke ingredienser har jeg brug for at gøre Mamas Buttermilk kiks?

Brug dine fingre, arbejde forkortelsen i med melet i en stor skål, indtil melet virker smuldrende, om størrelsen af ​​små ærter. Rør i kærnemælk med en træske. Start med 3/4 kop og tilføj lidt mere, hvis det er nødvendigt.

Nu er her, når pizza cutter kommer ind! Pat dejen ned i et pænt rektangel â € "Ingen grund til at gøre noget æltning virkelig. Syng en pizza cutter, skære kiks i 8 eller 10 firkanter. Placer kiks i en smurt støbejerns stegepande, eller hvis du ikke har en, vil en rund kagepande eller gryderet skål gøre, med siderne af kiks, der bare rører ved. Men ærligt, ingenting slår skøre kiks, når de koges i en støbejerns stegepande. Mmmm.

Nu er her, når pizza cutter kommer ind! Pat dejen ned i et pænt rektangel ingen grund til at gøre noget æltning virkelig. Brug en pizza cutter, skære kiks i 8 eller 10 firkanter. Placer kiks i en smurt støbejernspande, eller hvis du ikke har en, vil en rund kagepande eller gryderet skål gøre, med siderne af kiks, der bare rører ved.

I en skål, pisk eller rør sammen de tørre ingredienser, smashing eventuelle klumper. Skær i smørret med en konditorblender eller gaffel, indtil blandingen ligner grove krummer. Tilsæt kærnemælk og tos forsigtigt væsken og tørre ingredienser med gaffelen, indtil alt er blandet og en blød, klæbrig, blobebish dej form.

Pre-heat ovn til 425F. Fjern kiksene fra fryseren og læg på et kiksplader eller støbejernspande. Ingen grund til at tø. Put direkte ind varm ovn i 15 til 22 minutter afhængig af størrelse, du gjorde dem.

Glad Black History Month! Jeg er opstemt til at være en del af BHM Virtual Potluck bragt til dig af over 40 dygtige Black Food Bloggere. Sammen er vi deler opskrifter, der direkte forbindelse til vores rige historie. # BHMVP2022 Fødevarer er selve sjælen i African American History. Og min bidrag var traditionelle sydlige kærnemælk støbejern kiks, som er en hellige hæfteklammer, der serveres ved hvert måltid! Denne måned deler Ill Share fra deltagende bloggere og vil endda prøve et par opskrifter og tage dig sammen under processen! Hvordan fejrer du Black History Month i år? Stor tak til Meikoandthedish for Organiserende Denne fantastiske og historiske virtuelle potluck! Klik på linket i min bio til denne opskrift og en liste over et par af mine foretrukne foodie bidragsydere . ¤ï¸

Forvarm ovnen til 450 og smør en 12-tommers støbt stegepande. I en stor skål, pisker 2 kopperne mel med bagepulver, salt og bagepulver. Tilsæt det kubede smør og ved hjælp af fingrene klem smørret i melet, indtil blandingen ligner meget grove krummer, med nogle af smørene størrelsen af ​​små ærter. Rør forsigtigt i kærnemælk lige indtil en blød dej form.

Bages op disse bløde, fluffy, buttery, gylden kærnemælk biscuitsin en støbejerns stegepande. Intet kan sammenlignes med en fluffy scratch-made sydlige kærnemælk kiks. Han hemmelighed til deres sprøde bund er fra at bruge et støbejern.

Var lige midt i gammeldags favoritter uge. For mig er madlavning med støbejern gammeldags, så jeg troede, det ville sende om, hvordan man sæson og pleje af støbejerns køkkengrej. Såvel som opskriften på de dejlige kiks afbildet ovenfor.

Hvorfor spørger du? Nå, jeg har bemærket hver gang jeg sender en støbejernsopskrift spørgsmål, følg om pleje og rengøring. Jeg troede, at dette ville være den perfekte mulighed for at sende en opskrift på vejret Buttermilk kiks og nogle støbejernstips kastet også.

Voksende op Jeg husker min mor madlavning med støbejerns skillets og jeg aldrig forstået hendes kærlighed til dem. Nå, jeg er kommet for at finde ud af, at det er helt sikkert en sydlig Thang! Og alt, hvad jeg kan sige, er jeg â € â mine støbejernstanker!
Nyankomne

Støbejern kylling keto opskrifter

Støbejern kylling keto opskrifter

Få og del bedste opskrifter om støbejern kylling keto opskrifter med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Skillel Kylling Bacon n Mac gryderet

Skillel Kylling Bacon n Mac gryderet

Macaroni er kastet i en cremet vegansk ost sauce og pan stegt sammen med Seitan bacon til et lækkert og indulgenttasting måltid.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

3 ost bagt mac og ost med skarp cheddar, gruyere og brie ost, toppet med bøjle brødkrummer og bagt.

Vores 15 bedste morgenmad opskrifter, der smager bedre i en Castiron stegepande

Vores 15 bedste morgenmad opskrifter, der smager bedre i en Castiron stegepande

Fra ægy frittatas til sprøde hashbrowns, disse er de morgenmadsretter, der bare smager bedre ud af tungt støbejerns stegepande.

Kartoffel Hash Browns i en Cast Iron Skillet

Kartoffel Hash Browns i en Cast Iron Skillet

Du kan have en heartybreakfast orbrunch på bordet i cirka 20 minutter med denne nemme morgenmad stegepande opskrift. Hvis du ikke kan lide bacon, erstatning ...

Hvordan man laver hash browns på den rigtige måde

Hvordan man laver hash browns på den rigtige måde

Opskriften til madlavning Hash Browns er relativt enkel. Der er dog et par vigtige skridt, så de krydser sig korrekt uden at holde fast i panden.

Denne onepan middag er perfekt til MeatandPotato fans i din familie.

Denne onepan middag er perfekt til MeatandPotato fans i din familie.

Denne onepan middag er perfekt til MeatandPotato fans i din familie.

Cheesy Skillet Partatoes.

Cheesy Skillet Partatoes.

Denne lækre ridsefremstillede støbejerns stegtegistret scalloped kartofler au gratin opskrift har piskekrem, parmesan ost og en sprød top.

10 Bedste Cast Iron Skillet Vegetarisk Opskrifter Yummly

10 Bedste Cast Iron Skillet Vegetarisk Opskrifter Yummly

Denne nemme opskrift på Shakshuka kommer sammen i mindre end 30 minutter takket være Maya Kaimals Spicy Vindaloo sauce til en indisk twist på traditionelle shakshuka

Nyankomne

19 Casual Restauranter Åbent On Thanksgiving Day

Lær mere

Ofte set

Citrus Crema Catalana Opskrift

Citrus Crema Catalana Opskrift

Spansk Crema Catalana Silky, Creamy Custard toppet med en shattering skorpe af karameliseret sukker, bede bare om en ske

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Bestil din nemme og bekvemme fødselsdagskage kit nu. Om du har en killing eller dyr elsker. Denne DIY killing kage kit vil blive purfect næste fødselsdag.

Gratis fødselsdag behandler petsmart gratis sjove guider

Gratis fødselsdag behandler petsmart gratis sjove guider

Pet Supplies Plus er din lokale dyrebutik, der bærer en bred vifte af naturlige og nonnatural dyrefoder til ethvert kæledyr. Fra hunde, katte, fugle, fisk og endda reptiler har vi noget, du leder efter, fundet i vores bekvemme butikker.

Vi tilbyder nogle ideer til at hjælpe dig med at fejre dine Kittys Special Day tips og råd fra eksperterne på forhånd premium killing og kattefoder.

Vi tilbyder nogle ideer til at hjælpe dig med at fejre dine Kittys Special Day tips og råd fra eksperterne på forhånd premium killing og kattefoder.

Vi tilbyder nogle ideer til at hjælpe dig med at fejre dine Kittys Special Day tips og råd fra eksperterne på forhånd premium killing og kattefoder.

Gaver til katteelskere, der er purfectly dejlige

Gaver til katteelskere, der er purfectly dejlige

Disse praktiske, tankevækkende gaver er den perfekte måde at vise katteelskere, som du plejer.

Tjek vores CAT Fødselsdag Treats valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores Pet Storage Shops.

Tjek vores CAT Fødselsdag Treats valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores Pet Storage Shops.

Tjek vores CAT Fødselsdag Treats valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores Pet Storage Shops.

Bestil Girl Designer Cakes Online Gratis Delivery Winni

Bestil Girl Designer Cakes Online Gratis Delivery Winni

Hello Kitty er et tegn skabt af japansk firma Sanrio. Det er en hvid killing med menneskelige træk, der bruger en bue eller blomst på hendes venstre øre og har nej

11 CAT Fødselsdagsfest Idéer, der ærligt vil slå nogen menneskelig fest der er

11 CAT Fødselsdagsfest Idéer, der ærligt vil slå nogen menneskelig fest der er

Leder du efter bedste ideer til din Babys 1. Fødselsdag Cake Momjjunction har en enorm liste over fremragende 1. fødselsdagskage ideer, du kan vælge imellem.

Hjemmelavet tunekat behandler din kat vil blive skør for

Hjemmelavet tunekat behandler din kat vil blive skør for

Petco tilbyder en række kæledyrsforsyninger og selskabsdyr. Køb online nu for dine PET-produkter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.