PIRATE BOUNTY CUPCAKE KIT

Jeg tror chokolade og kokos kunne være min nye favorit kombination. Jeg leget med denne opskrift, teste det på et par intetanende villige venner. Resultaterne var mere end jeg kunne have håbet på. En ven elskede dem så meget, at han troede, at de var en 11/10 og cupcake var enestående i sin egen ret, selv uden frosting. Blive advaret om, de er meget rig og dekadent. Disse er for de sande die hard chokolade elskere, der aldrig ville overveje at forlade en skrot af ganache eller cupcake krumme bag på pladen!

Den cupcake selv er en let og fugtig chokoladekage, ikke for tæt, men stadig lækker fuld af chokolade smag, jeg lidt tilpasset en opskrift fra Sallys Bagning Addictionfor kagen, så du ved dens gonna være godt! Og fyldet er en mere flydende version af min Bounty Coconut chokolade, så de virkelig er ligesom bider i en Bounty kage â € ”såååå godt! Den frosting er blot at dø for alt, sød og cremet og fyld af kokos smag! Med den kokosmel i frosting dens ikke den nemmeste at røret ved hjælp af en stjerne spids, men jeg stadig godt lide den samlede effekt! Selvfølgelig kan du bruge en rund spids eller ikke rør det overhovedet, bare slather det på en € ”dens gonna smag forbløffende men du gør!

Før du gør noget med kokos i denne cupcake, du ønsker at toast det første til at maksimere den fantastiske smag, itll gøre hele dit køkken lugt guddommelige også du virkelig behøver ikke luftfriskere, når du bager, vil din opskrift udvikling gør, at job måde bedre, theres altid nogle lækre lugt kommer fra mit køkken! Kagen i sig selv gør ikke har nogen kokosnød i det andet end kokosolie som gør ikke bibringer meget smag, når parret med chokolade, men det syntes passende at bruge det i denne cupcake. Ved hjælp af kokosolie gør også denne cupcake smør fri som helt betyder sin sunde ret? Selvfølgelig frosting er fuld smør men thats ok!

Jeg forsøgte et par fyldninger til denne cupcake og mens de andre var gode, de virkelig werent hvad jeg håbede på. I sidste ende gik jeg til den enkleste løsning, som viste sig at være den bedste, du lige kombineres den ristet kokos med sødet kondenseret mælk, det tager nul indsats og dens absolut guddommelige i cupcake! Du vil ikke absolut være i stand til at stoppe ved blot én cupcake, når du bruger denne påfyldning, og jeg plejer dømme, hvis du snige et par smag af fyldet af sig selv jeg helt sikkert gjorde!

Jeg vil bringe disse lækker chokolade kokos cupcakes til Fiesta fredag i denne uge, og det er en god ting theyre så god, fordi Im gonna be meget sent sammenkædning theyre hvad Im bringe og min undskyldning for at være så sent! En stor tak til vores fantastiske værter og Ill se dig forhåbentlig søndag! ETA: Dens mandag og jeg endelig gjorde det til den part, yay! Jeg håber, at disse cupcakes vil bestikke vores vidunderlige co værter, Â Jhuls og Effie, i tilgivende min sene Jeg kender Jhuls har allerede taget dem, jeg altid afsat til hende, men måske et par mere vil hjælpe! EN

Jeg er væk i denne weekend for mine venner høne part, skulle op Lake District. Det bør være en masse sjov, udmattende, men sjov. Det har været dejligt vejr hele ugen, men i typisk britisk mode dets formodede regn hele weekenden. Mindst søerne vil være rart og fuld

for online ordrer har et minimum af 12 stk. men hvis du ønsker at ordre med en anden smag eller specialiseret ordre bedes WhatApps os på 971 50 985 4911, eller ringe til os på 97172354499 for hurtigere transaktioner.

En af de mest populære indlæg på min blog er en af de allerførste dem Snickers Cake. Lige siden at gøre det, har jeg ønsket at prøve en anden chokolade-bar-ind-kage eksperiment, men har aldrig fået rundt til det. Jeg har netop tilbragt weekenden med min mor, der har elsket Bounty barer, lige siden jeg kan huske, så jeg besluttede at tage denne eksotiske bar som min inspiration til lækker lille kokos cupcakes med en mælkechokolade topping.

Forvarm ovnen til 180C og line en 12 hullers cupcake tin med papir tilfælde. Blødgøre smørret i en skål, tilsæt resten af ingredienserne og blandes sammen indtil kombineres. Hæld blandingen ind i cupcake tilfælde så de er hver omkring to tredjedele op. Sted i ovnen og bages i 20 25 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og godt steget. Overførsel til en rist og lad den køle helt.

Ive virkelig nyder at gøre den klassiske candy bar varianter i opskrifter. Jeg har for nylig lavet Ferrero Rocher inspireret Cupcakes Anderrys Chokolade Orange inspirerede Cupcakes. Hver af dem er 100% veganer.

Bounty barer var en af ​​mine foretrukne chokoatstænger, der voksede op som barn. Jeg elskede den glatte mælkefulde chokolade med det søde kokosnødcenter. Hese Cupcakes er meget Nostalgisk til mig, med deres lækre tropiske Coconutty smag, blandet med silkeagtig glat chokolade. Cupcakes smag ligesom en bounty men helt vegansk, fri for enhver mejeri og dyr grusomhed!

Jeg har en tilståelse at gøre. Jeg er den værste gavegiver. Det er ikke noget, jeg nyder at gøre, fordi mængden af ​​pres, jeg har højst sandsynligt sat på mig selv for at finde den perfekte gave. Også jeg er stram, når det kommer til penge, og hvis jeg vil bruge mine penge på en gave, skal det være godt. Højre?

Efter en tekst af navn dine top fem foretrukne kager svarede hun med chokolade, kokosnød, jordnøddesmør, gulerodskage og rød fløjl. Det var en no-brainer at kombinere de to første valg med disse lækre cupcakes fra en kolibri bageri kogebog - hjem søde hjem. Bogen er 4 år gammel nu, ikke så gammel som min ven sam selvom! Undskyld Sam!

Sidste note - Hvis du kan lide at bage, og du ikke ejer en kolibri Bageri Book, foreslår jeg, at du får en straks. Ikke senere mener jeg rigtigt dette minut gå online, du er allerede online, så det er nemt rigtigt? Og bestil dig selv en kopi af  Hummingbird bageri kogebog, kage dage, hjem søde hjem eller livet er sødt. Min personlige favorit er kage dage, men tag et kig som hver enkelt opskrift jeg nogensinde har prøvet af nogen af ​​disse bøger har vist sig for mig!

GBBO Bages langs kokosnød Macaroons

Jeg lavede disse cupcakes specifikt til en velgørenhedsbagesalg, sammen med nogle vanille cupcakes og kirsebær bakewell muffins, som jeg lavede for et par uger siden. For at gøre dem lavede jeg en chokoladebatter ved hjælp af grønne og sorte kakaopulver. Når sagerne blev fyldt til omkring to tredjedele, var fuld og derefter omkring en tredjedel af en Smallbounty-bar var forsigtigt sammen i hvert tilfælde, som du kan se ovenfor. Blandingen dækkede bounty og kagerne blev derefter sat ind for at bage.

For at afslutte kagesimaden Abuttercream-isning, som også indeholdt kokosnødemælk. Der er en teknik til at anvende isen til kagesen til en palettekniv for at give det en professionel hvirvel, men jeg må sige, jeg har absolut ikke mestret teknikken. Imidlertid var isen dejlig og cremet, og det betyder ikke rigtig, hvis du ikke behersker hvirvelen, da det sidste tryk var at drysse hver kage med udtørret kokosnød, så du kan ikke rigtig se det alligevel. Endelig blev en anden tredjedel af en mini bounty bar tilsat på toppen.

Ikke alle er en fan afbounty barsbut for alle, der ligner dem, anyonewho er en fan af chokolade og kokosnød, så disse cupcakes er en rigtig godbid med bounty bagt inde og den smukke cremet glasur på toppen. De blev godt modtaget på vores kage salg og sammen med de andre dejlige damer, der bagt vi lykkedes at hæve 357 pund for en lokal kvinders hjælpehjælp.

Sulten for mere? Prøv en af ​​disse!

Placer en lille prik af den reserverede glasur i midten af ​​det frugtflavored slik. Brug den isning til at lime den candy-coated chokolade på plads til eleven. Brug Bounty til at tørre tælleren og gøre rodet forsvinde .

Vores Kager bages fra bunden med de fineste ingredienser et hjem køkken ville bruge. Vi sætter en ære i, at alle vores ingredienser lokalt fremskaffede â € ”Pure Dagbog & den fineste Kakao. Vi bruger ikke nogen tilsætningsstoffer som mundfornemmelse & tekstur forstærkere , margarine, bagere piskefløde, forblandinger osv

Youwon't finde mange myslibarer sundere end disse nøddeagtig chokolade chip græskar korn søjler . Pakket med havre, græskar, kokos og sunde chiafrø, dette er en snackyou vil ikke føle sig skyldige over at spise!

Denne cupcake er bundet til at tage dine smagsløg på en tropisk dagdrøm. Fugtig chokoladekage toppet med vores unikke Bounty stil aromatiseret fløde og toppet med en luns chokolade med en fugtig og absolut dejlige kokos fyldning.
Nyankomne

Bourbon Cherry Soda.

Bourbon Cherry Soda.

En sassy tilføjelse til enhver sommer forfriskning.

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Granatæble og Bourbon er naturlige cocktailpartnere i denne bracing sweettart cocktail, der bare skriger efterår. Den festlige drikke gør den perfekte følgesvend til den osteagtig græskedyp.

Instant pot brune sukkerbagte bønner opskrift opskrifter. ET.

Instant pot brune sukkerbagte bønner opskrift opskrifter. ET.

Maple Bourbon bagt bønner opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Tesco Bourbon Cremer Kiks 296 g

Tesco Bourbon Cremer Kiks 296 g

Bourbon kiks er en aflang biscuit sandwich skabt af to kiks af chokolade smag med en fyldning bestående af chokolade smør fløde.

Mousserende bourbon pære cocktail opskrift

Mousserende bourbon pære cocktail opskrift

Denne nemme frosty cheerwine drink opskrift er sikker på at tilfredsstille på din næste baggård BBQ. Blend Cheerwine Ice Cubes med Bourbon. god fornøjelse

Bourbon Caramel Peach Ice Cream Buuck Farms Bageri

Bourbon Caramel Peach Ice Cream Buuck Farms Bageri

Darling ned syd gør en simpel ahorn Bourbon Caramel opskrift, der har en dejlig skarphed af Bourbon med silkeinden af ​​rige karamel.

13 klassiske bourbon cocktails, du har brug for at prøve, ifølge en mixologist

13 klassiske bourbon cocktails, du har brug for at prøve, ifølge en mixologist

Vil du prøve en cocktail, der kombinerer en stor whisky at saldi sød, krydderi, og en håndfuld smag Vores cocktails er sgu let at lave og lækker.

Taj Coromandels æg nog is lige lavet denne juletid en hel masse mere munter

Taj Coromandels æg nog is lige lavet denne juletid en hel masse mere munter

Denne jul, konditor Ravi Varma af La Patisserie, Taj Coromandel i Chennai besluttet at give thisconventional varm drik vi kender og elsker, en sjov twist.

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Den lidende bastardcocktail bruger både Bourbon og Gin. Født i Kairo, blev det oprindeligt kæmpet for tropper, der kæmper i Nordafrika.

Nyankomne

Big Batch Bourbon Ginger Ale Punch Opskrift

Lær mere

Ofte set

Bourbon Highball Cocktail.

Bourbon Highball Cocktail.

Gør dette Bourbon Buck for at klæde dine sommerhighballs med muddled hindbær, en klemme af citrus og en top af ingefær ale eller ingefær øl.

Chokolade chip brownies med bourbon og pecans

Chokolade chip brownies med bourbon og pecans

Alt, hvad du elsker om Pecan Pie, er gift med rige Fudgy Brownies

Pecan pie opskrift video fra de bedste berømthed kokke og kokke

Pecan pie opskrift video fra de bedste berømthed kokke og kokke

Den ultimative tærte opskrift, som dine gæster vil være taknemmelig for.

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Brødpudding med Bourbon Caramel Sauce

Brødpudding med Bourbon Caramel Sauce

Et fald twist på en sydlig klassiker, græskarbrødpudding er fuld af rig, efterår krydderi og dækket af en cremet bourbon sauce.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Denne gooey bourbon karamel sauce er swirled gennem en chokolade brød pudding opskrift, men det ville også være fantastisk drizzled på vanilleis eller ostekage.

CO2 flødeskive canister opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

CO2 flødeskive canister opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

CO2 flødeskive canister opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Stabiliseret rumcognacbourbon flødeskum på bakpace. om.

Stabiliseret rumcognacbourbon flødeskum på bakpace. om.

Ferskenkage med bourbon pisket creme frosting

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.