Eggnog is er hvad eggnog burde have været i første omgang

Cremet, boozy og lækkert festlig weve fik den bedste gløgg is opskrift perfekt til enhver ismaskiner!

Leder du efter andre lækre australske Æg kreationer til julen? Hvorfor ikke prøve denne jul Marengs Tiramisu kage opskrift. Eller, drink dit smagsløg med disse 10 jule-inspirerede Cocktail Opskrifter til 2022 Festive Holiday Season.

Når ferien rulle rundt, vi har kun én drik på vores sind: eggnog. Selvfølgelig kan drikken være lidt polariserende , men når du får en smag af de rige, deliciousness der er eggnog, det er temmelig svært ikke at elske det. Og da ferien er absolut tid til at hengive, hvorfor så ikke tage tingene op et hak og gøre en eggnog milkshake?

Takket være denne lækre opskrift fra udvikleren Kate Shungu, alle dine gløgg drømme kan gå i opfyldelse. Ikke alene hende tage på en eggnog milkshake i virksomhedernes den klassiske drik, men det er også i virksomhedernes s nogle ekstra ferie varianter som kanel og muskatnød, hvilket giver en drømmende dessert oplevelse .

Jeg elsker hvor nemt disse gløgg milkshakes er at gøre, Shungu siger om denne opskrift. Med blot en lille indsats, får du en stor 'wow' faktor. De ville være en sjov snack eller dessert at lave på en ferie eftermiddag med familie eller venner. Nogle gange, de bedste opskrifter er de enkleste dem en €”og det bliver ikke meget nemmere end at oppiske en milkshake! Hvis du har ventet på det at være sæsonmæssigt passende at drikke eggnog, vent ikke længere, og dykke ned i denne dekadente opskrift.

Før du kan blande op en eggnog milkshake, du vil være sikker på, at du har de rigtige ingredienser på hånden. Heldigvis er de fleste milkshakes er temmelig let at lave og kræver minimal ingredienser, og denne variation er ingen undtagelse.

For at gøre dette lækker eggnog milkshake, skal du samle vanilleis, Gløgg, friskrevet muskatnød, og en knivspids kanel. Nu Shungu noter, som du kan bruge muskatnød fra en krukke, men hun synes det er virkelig umagen værd for at gå til en ny mulighed. Da opskriften er så enkel, kan du virkelig smage det, siger hun, henvise til frisk revet muskatnød.

Derudover kan du eventuelt top din milkshake med flødeskum, en kanelstang, og muskatnød som endnu en gang, Shungu anbefaler at gå med den friske ting. Med blot en håndfuld af ingredienser, kan du få fat i din blender, og gør dig klar til at gøre denne festlige treat!

Som enhver milkshake, der er en nøgle værktøj, som du bliver nødt til at gøre det magiske ske, og det er en fuldgod blender. Grib din blender af valg, og placere det på din counter. Derefter tilsættes i vanilleis, eggnog, muskatnød og kanel. Blend alle disse ingredienser sammen, og sørg for, at alt i virksomhedernes s jævnt og at der ikke er resterende bidder af is. Denne milkshake smager som en super cremet glas eggnog, Shungu beskriver, og i betragtning af alle de ingredienser, du lige kastede i en blender, vi tror hendes beskrivelse absolut kontrol ud!

Selvom denne milkshake er lækker nok i sig selv, er der altid plads til variation i en opskrift. For eksempel Shungu noter, som du kunne nemt sætte en boozy twist på denne milkshake. For at gøre boozy gløgg milkshakes, tilsættes 2 til 3 spsk rom eller cognac til blenderen sammen med æggesnapsen og is, forklarer hun.

Uanset om du beslutter dig for at tilføje en twist til din milkshake eller holde det enkelt, det sidste skridt er det samme: Hæld din milkshake ud fra en blender, top med flødeskum, muskatnød, og en kanelstang, og god fornøjelse! Shungu især elsker muskatnød på toppen af flødeskum, da det gør en virkelig smuk topping til flødeskum, når det er frisk revet.

Nu kan du spekulerer om parring muligheder, men når du har et par slurke af denne dekadente godbid, vil du indse, hvorfor Shungu rådgiver til at nyde det som det er. Disse milkshakes er ganske rig, så jeg kan godt lide at tjene dem på egen hånd, forklarer hun. Med blot et par enkle ingredienser og blot et par minutter af din tid, håber vi du nyder denne vidunderligt festlig eggnog milkshake hele sæsonen!

Så huske, hvordan jeg nævnte i sidste uge, at jeg var syg? Nå, Im stadig syg. UH. Efter denne dumme virus fik mig til at savne ikke en, men to julefester i weekenden besluttede jeg, at det var på tide at gå til lægen og få det over og gjort med. Men til forsvaret for mit immunsystem fik jeg næsten bedre, men så gjorde jeg noget skumt â € "og løb 18 miles fredag ​​morgen, så jeg tror, ​​at min krop besluttede, at det stadig ville være syg?

Nu tilbage til denne lækre is! Jeg har nævnt det før, men min mand lance elsker sin eggnog. Mig? Eh Jeg kan godt lide det, men jeg kan kun håndtere som en eller to små kopper gennem hele sæsonen, tror jeg det er den tykke tekstur, som jeg bare ikke kan springe bagved. Men Lance kan drikke et glas hver dag, hvis vi har det i køleskabet.

Så som en ekstra speciel godbid besluttede jeg at gøre hjem nogle æggeblomme is. Indtil ligesom i sidste uge var det stadig i 70'erne her i Phoenix, så is om vinteren er lidt nødvendig, selvom jeg tror, ​​at ID spiser det om vinteren, selvom det sner!

Denne eggnogis er perfekt cremet og en lille boozy også. Da det churing det lugtede bare ligesom egnnog jeg var så begejstret for at få en skefuld af det. Det har alle mine foretrukne smagskomponenter i Eggnog, men uden at skulle drikke en kop det, win-win!

4. Pisk æggeblommerne i en medium skål. Når det er ensartet, tilsæt en spiseskefuld af den dampende mejeriblanding, mens der stadig er whisking. Gentag, indtil du har tilføjet 3 - 4 spiseskefulde af mejeriblandingen til æggeblommer. DD æggeblomblandingen til resten af ​​mejeriblandingen, omrøring kontinuerligt med en spatel eller træske, og sørg for at blande bunden også. Custard vil blive færdig med at lave mad, når blandingen er tyk nok til at glasere bagsiden af ​​skeen. Kør din finger over ryggen af ​​skeen. Hvis vaniljerne forbliver adskilt, sker den madlavning.

En Executive Recruiter . Ja. Det er sandt. Jeg ville ikke have denne opskrift på æg NOG Ice Cream med Hot Buttered Rum Sauce Havde jeg ikke opfyldt denne særlige Recruiter . Jeg havde forladt min sidste position og besluttede at tage en pause fra World World. Da jeg besluttede at se, om jeg ønskede at hoppe tilbage i spillet, blev jeg tilsluttet med Recruiter S, jeg havde arbejdet med tidligere og begyndte netværk med nye. Nå, nogle gange møder du bare en person, du gel med. person, der i enhver anden omstændighed ville være en ven. Jeg var heldig nok til at finde akout af disse store mennesker under dette særlige ben af ​​min søgning. Jeg kalder dem, gode mennesker, folk med Integrity og venlighed, som du gerne vil have Knowoutside af den situation, hvor du mødte dem. Folk, du vil lide, har live i dit kvarter, hvis du kunne oprette dit perfekte kvarter.

Jeg elsker gitter frisk muskatnød på toppen og få det antydning af krydderi med hver sløv. Ja. Jeg er en dør hårdt æg nog fan og bruger den i mange forskellige opskrifter. Faktisk valgte Ihad TOEDIT THERECIPES, at jeg valgte at sende denne måned, fordi jeg endte med fire på det første udkast, hvilket sandsynligvis er for mange på en gang. Ikke for mig. UT, hvis nogle af jer arent store fans, ild pace mig selv på at dele disse opskrifter.

Oh yeah. hat position? Jeg fik det ikke. Â Vær perfekt til jobbet var bare ikke godt nok dengang. Åh, der var masser af røde flags langs vejen, der advarede mig, at det måske ikke var den fantastiske mulighed, jeg ønskede at være. Min Recruiter Selv kommenterede en gang, at jeg måske forsøgte at drikke denne mulighed smuk. Jeg tror, ​​hun havde ret, og jeg var senere taknemmelig for resultatet. Det er okay, fordi jeg mødte et nyt godt menneske og fik denne opskrift på æg nogis i stedet.

Jeg kan ikke lide at lægge en dampende varm skål væske ind i mit køleskab, så jeg placerer skålen i en større skål fyldt med is og vand og rør blandingen hver så ofte for at bringe den til en køligere temperatur før placere det i køleskabet.

Rum vil også give det en traditionel æg nog smag, hvis du er vant til din eggnog spiked. Vi bruger det ikke i isen på grund af børnene, men hvis du kan lide dine desserter lidt boozy og elsker smagen af ​​rom, helt sikkert tilføj det.

Denne opskrift er ikke god. Dens måde for intetsigende, fordi der ikke er nok sukker. Min hele familien kunne kun spise en bitet. Så jeg startede og lavede alrecipes o-cook eggnog is i stedet, og det var perfekt.
Nyankomne

Denne veganske franske løg suppe er så fuld af rige Umami smag, du vil ikke tro på sin veganske det bedre end den version, jeg forsøgte i Paris, Frankrig

Denne veganske franske løg suppe er så fuld af rige Umami smag, du vil ikke tro på sin veganske det bedre end den version, jeg forsøgte i Paris, Frankrig

Denne veganske franske løg suppe er så fuld af rige Umami smag, du vil ikke tro på sin veganske det bedre end den version, jeg forsøgte i Paris, Frankrig

Hurtige Boston Bagt Bønner

Hurtige Boston Bagt Bønner

Her på Stone Bake HQ elsker vi klassiske opskrifter med et twist. Vores Boston Bagt Bønner er ingen undtagelse. Ikke alene er det lækkert, men det er nemt at lave. Perfekt til en stor morgenmad med hele familien.

Top 10 Bedste Knishes i Boston, MA februar 2022 Yelp

Top 10 Bedste Knishes i Boston, MA februar 2022 Yelp

Oksekød og kartoffelskumer er velsmagende bid mellemstørrelser af dejfyldt og bagt til perfektion perfekt til at tjene på dit bryllup eller en særlig begivenhed. Foto...

Hvad er Boston Roll Sushi med opskrifter nemme hjemmelavede sushi

Hvad er Boston Roll Sushi med opskrifter nemme hjemmelavede sushi

Find Boston Roll Stock-billeder i HD og Millioner af andre RoyaltyFree Stock Photos, Illustrationer og Vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb WISHBONE Chunky blå ost Dressing, 12 8 fl oz Flasker online til en overkommelig pris. Få Special tilbyder hurtige leveringsmuligheder med hvert køb på Ubuy den førende internationale shoppingplatform i Tyrkiet. B00JHGSANM

Easy Crock Pot Roast Kent Rollins

Easy Crock Pot Roast Kent Rollins

Dette er den slags stege du koger på en dag, når du har mange ærinder at køre. Du sætter det på, koge med en meget lav temperatur, kør dine ærinder, når du returnerer middag

2022 Lav FODMAP Brød Guide surdej, glutenfri Mere Spoonful Blog

2022 Lav FODMAP Brød Guide surdej, glutenfri Mere Spoonful Blog

Boudin Bageri i 2803 Main Street Space A, Irvine, Californien 92614 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledninger og mere

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

Dette er et maleri af det berømte Boudin Bageri i San Francisco, CA. De er berømte for at gøre fantastiske brød, især surdej og deres brød er en af ​​mine favoritter. På en nylig tur til Bay Area tog jeg nogle billeder af Downtown Store. Jeg følte, at det var så interessant med bagerne hårdt på

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Introduktion til en 3-pakke gave. Den samme verdensberømte suppe serveret i vores surdej brødskåle i vores restaurant på Fishermans Wharf i San Francisco. Bare varme og tjene til et fremragende måltid.

Nyankomne

Boudin Original Sf Surdej Costco 2 Pack Brød kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Lær mere

Ofte set

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Home Bistro Boudin.

Home Bistro Boudin.

Rig og buttery, osteagtig surdej crackers inspireret af den berømte San Francisco Bakery.

Få San Francisco Sourdough Opskrift Images Easy Opskrifter

Få San Francisco Sourdough Opskrift Images Easy Opskrifter

Hvis du er stadig på udkig for at hoppe på surdej toget, her er et par steder at komme i gang

Bougatsa Custard Parcels.

Bougatsa Custard Parcels.

Sådan bager og forbereder opskriften på græsk stil custard wienerbrød med filo, også kendt som Bougatsa.

Chokolade Coconut Brownies Opskrift Bounty Brownie Barer Opskrift

Chokolade Coconut Brownies Opskrift Bounty Brownie Barer Opskrift

Rige chokolade brownies med masser af chokolade bounty stykker gennemtænkte brownies.

PIRATE BOUNTY CUPCAKE KIT

PIRATE BOUNTY CUPCAKE KIT

Kokos og mørk chokolade chip svamp, saltet kokos Malibu frosting og en mælkechokolade gitter. Inspireret af SORTEDfoods seneste Bounty opskrift.

Nem Coconut Ice opskrift Carnation

Nem Coconut Ice opskrift Carnation

Yum Raw Bounty Coconut Slice Den ofte underratedchocolate, kokos og kondenseret mælk sød behandle. Ganske ofte efterladt indtil sidste i en kasse med favoritter, men deres sødme og følelse af overbærenhed ikke skal undervurderes. Hvis du elsker kokos varianter af en dusør derefter min Raw Bounty

Bourbon Cherry Soda.

Bourbon Cherry Soda.

En sassy tilføjelse til enhver sommer forfriskning.

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Granatæble og Bourbon er naturlige cocktailpartnere i denne bracing sweettart cocktail, der bare skriger efterår. Den festlige drikke gør den perfekte følgesvend til den osteagtig græskedyp.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.