Homemade Pretzel Dog Opskrift Easy Opskrifter, Printables og Sjove spil til børn

Pisk et æg med om en spiseskefuld vandbørste over pretzels, belægning af hele overfladen og siderne. Drys groft salt over dem og bage på 450 for ca. 10 € "15 minutter indtil Nice og Golden!

Øl, kød og ost danner en magt treenighed, som trumper næsten alle andre combos klar til at træde op dit Dawg-spil? Prøv disse pretzel bun wagyu hotdogs med øl ost sauce

I ordningen af ​​all-amerikanske fødevarer rangerer hotdoget prettyhigh. Sikker på, der er ikoniske Køkkener LikeBarbeCue, dybfrit noget / alt, og en lang række andre regionale specifikationer som Burgoo og Gumbo, men theres noget, der er angivet os om Dawg. Uanset om det er en frankout af en tvivlsomt sanitær vogn på gaderne i Manhattan, til en svin-in-a-tæppe, der serveres som en forretter, elsker amerikanerne bare deres wienere.

I retfærdighed var det tyskerne, der var originaler fans af pølsen. Brat, Knock, Weiss og Bock er alle, bogstaveligt talt den Wurst. Denne tradition for pølsefremstilling i Deutschland har også mega-stærke forbindelser til den pølse, vi finder i Texas-stil BBQ, takket være de mange tyske indvandrere, der bosatte sig i det centrale TX. Men jeg digrerer. Har du nogensinde spekuleret på forskellen mellem pølse navne i USFUN-kendsgerningen: Wieners er normalt svinekødsbaserede og lidt intetsigende eller mildere, mens Franks normalt er alle oksekød med store punchy krydderier.

Jeg anser thehot-hunden for at være en fjernt fætter af hamburgeren, idet de begge deler en høj grad af Portability . De er en enkelt håndfødevarer, med bunken, der danner en rodfri buffer mellem dig og din kødfulde snack. De tilfældigvis er en god mulighed, når du griller for en flok mennesker, fordi det er så meget lettere at buste ud 8 hotdogs end koge 8 perfekte ribeyes.

Udover at være let at lave mad, er hotdogs billige, så du kan fodre en skare uden at skulle tage et lille lån ud til at dække kødomkostninger. Når en slagtekrop er opdelt i en forarbejdningsanlæg, er der masser af perfekt spiselige bits af trimskrots, der er for små og grimme at blive solgt alene. For at maksimere både dyrets rentabilitet, og endnu vigtigere at overholde begrebet næse til hale at spise, hvorved trimlen så lidt af dyret som muligt går til affald, skal trimmen være reimagined og Pølser er et af disse biprodukter. UT Gode nyheder vælger Franks betyder ikke, at du skal springe på kvalitet eller luksus. Hvad hvis du tog trimmen fra et premiumdyr? Så ender du med en premium pølse. Sag i punkt, Lone Mountain Wagyu 100% Fullblood Beef pølser, hvilket er det, jeg brugte som bunden for denne opskrift.

En rig pølse kræver nogle lige så rige smag, og jeg troede det var passende at skabe en mash-up af den klassiske amerikanske hotdog med en nik til sine tyske rødder. Og så kom pretzel Bun Wagyu hotdog med ølost til at være. Og ikke bekymre dig, i modsætning til de teeny små NYC hunde, vil du faktisk få din mave fuld med disse.

Så vi besluttede at prøve vores hånd på at lave hjemmelavede pretzel hotdogs. Disse var et stort hit i vores hus, især med børnene. Hvem laver jeg sjov? Vi elskede dem også! Og den bedste del er, de er så nemme at lave! Â

Typisk hurtig stigning gær tager mindre end halvdelen af ​​tiden at stige. Uanset hvad, er dejen gjort, når den er fordoblet i størrelse, så det er en sikker retningslinje at følge. For denne særlige opskrift foretrækker jeg regelmæssig gær. Det giver mig tid til at forberede resten af ​​måltidet og få vandet og bagepulveret til dipping.

Jeg deler disse med Saucy lørdage hostet af smagsbenderen, tage to tapas, La Petit Chef og Mid-Life Croissant, Fiesta Friday Hosted af Frugal Hausfrau og Aharam, foodie fridiy, foodie venner fredag ​​og fredag ​​funktioner

At lave hjemmelavede pretzels kan lyde lidt skræmmende , men de er faktisk super enkle og hurtige! Jeg bruger præ-made pizza dej, som jeg finder i min lokale købmandshistorie bagværk kølet sektion. Sørg for at forlade din dej om en time, før du starter. Du skal lade dejen komme til stuetemperatur og lade den stige lidt. Dette vil gøre det meget lettere at arbejde med.

Det pre-koge trin med bagepulver kan også lyde lidt mærkeligt, men ikke springe over dette trin! Dette giver dem deres sej, yummy, pretzel tekstur. Nedenfor er det, de vil se ud efter kogning. På dette billede er disse blevet kogt og børstet med ægvask, og toppet med havsalt. Jeg brugte en blanding af regelmæssigt groft havsalt, og et specialsalt min mand fik mig til jul. Saltet på højre side er Falksalt krystalflager med en røgsmag, og det gav pretzels en unik smag og crunch. Amazon bærer saltet, og du kan købe det her.

Betjening: 0G Kalorier: 384kcal Carbohydrates: 4G Protein: 19G Fedt: 31G mættet fedt: 15g flerumættet fedt: 0G monoumættet fedt: 0G transfedt: 0G Kolesterol: 105mg natrium: 1693mg Kalium: 159mg Fiber: 0g Sukker: 1g Vitamin A: 500IU vitamin C: 0mg Calcium: 318mg Iron: 1mg

Fyld en 8 quart pot med vand og kog over medium høj varme. I en lille skål beat æg og 2 spsk vand med en gaffel. Sæt til side. Vask en sektion af bordplade til udrulning af dejen. Må ikke mel det, eller det bliver sværere at rulle ud dejen.

Tilsæt mel og salt til mixer. Knead i ca. 3 minutter, indtil dejen kommer sammen i en bold. Tilføj mere mel en spiseskefulde ad gangen efter behov, hvis brød er for klæbrig til at komme sammen. Dejen skal være klæbrig, når du trækker den ud af mixeren, ikke klæbrig.

Placer ende af dejstrengen på enden af ​​hotdoget, der klemmer enden sammen, og pakk derefter rundt om hunden, indtil hele dejen er viklet rundt om hunden. Klemme enderne, så de forbliver sammen.

Tilhættet forsigtigt bagepulver til kogende vand. BRUG FORSIGTIG: Det vil boble op. Placer hotdogs i kogende vand omkring 3 ad gangen. Fjern med en slidset ske efter 30 sekunder. Placer på pergamentpapir for at afkøle og gentag, indtil alle hotdogs er blevet kogt.

Kokken Bemærk: Du kan blande dejen med hånden, hvis du ikke har en standblander. Tilføj øl, gær og honning til en stor skål. Når gærblomsterne rører i saltet og melet. Bland med en ske. Drej dejen ud på floured bordplade og ælt i 3-5 minutter, indtil dejen ikke længere er klæbrig. Fortsæt med resterende instruktioner.

Så her er vi den sidste lange weekend i sommeren. Det har været en bizarre sommer, for det mindste, men jeg formåede stadig at nippe et par cocktails udendørs, grill til mine hjerterindhold og svøm i en stor vandkrop. Sikker på, jeg så ikke så mange venner som jeg ville godt lide, og jeg fik ikke at besøge min familie i Nova Scotia. Men selv med de ulemper købt til os af Covid, har denne sommer været temmelig ok. Men jeg vil tilstå, at jeg er begejstret for at køre uden undertrykkende Fugtighed og krus af mulled vin. Der er meget at elske om sommeren og der er meget at elske om efterår. Så i stedet for at sørge for sommeren, der var, vil jeg give det en ordentlig send-off med en plade som sprudlende som det var. Sig hej til disse alt bagel pretzel hunde.

Kan du tro på, at disse var de første hotdogs, jeg havde hele sommeren længe? Et år uden bål eller en ballpark vil gøre det til en person. Men stol på mig, når jeg siger, at disse Praksel pretzel hunde var værd at vente. Forestil denne â € ”En varm hund indkapslet i en kringle bolle støves med alt bagel krydderi. Og denne krydderieblanding omfatter fennikelfrø. Jeg freaking elsker fennikelfrø. Og den bedste del? Du får det perfekte bolle til hund forholdet i hver bid.
Nyankomne

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Beet Relish Opskrift med peberrod

Beet Relish Opskrift med peberrod

Ristede gyldne roer med peberrod er en elegant side parabol til efteråret eller vinteren Serveres med hakkede valnødder, arugula, og skællet havsalt

Engelsk Slovakisk Online Ordbog

Engelsk Slovakisk Online Ordbog

ristet rødbede og gulerod borscht er en meget enkel, let og meget populære slovakiske Soup Sund enkel middag morgenmad Hurtig Kylling Oksekød Svinekød Nem Lamb Pasta Spaghetti Lasagne Simple Sund Steak Rice Vegan Sauce Dessert Vegetarisk Slovakisk opskrift LateChef

Kold sukkerroer salat med rødløg og purløg

Kold sukkerroer salat med rødløg og purløg

Når roerne ristes, denne jordnær, tangy salat kommer sammen hurtigt.

et dusin mini cupcakes

et dusin mini cupcakes

Gulerod kage cupcakes toppet med brun sukker creme ost frosting. Denne nemme opskrift er elsket af mange

New Orleans Beignets Imperial Sugar

New Orleans Beignets Imperial Sugar

Surdej Beignets er puder af stegt dej, der har en svag surdej tang. Pillowy og blød, med en svag tygge.

Mere end bananer fremme, brød budding, eller praliner, den beignet er en dessert, der repræsenterer New Orleans smag. Find ud af hvorfor.

Mere end bananer fremme, brød budding, eller praliner, den beignet er en dessert, der repræsenterer New Orleans smag. Find ud af hvorfor.

Mere end bananer fremme, brød budding, eller praliner, den beignet er en dessert, der repræsenterer New Orleans smag. Find ud af hvorfor.

Courgette og Avocado Beignets med feta Cream, koriander chili pesto og salat

Courgette og Avocado Beignets med feta Cream, koriander chili pesto og salat

Bagte Beignets Den klassiske franske donut berømt i New Orleans lavet en lille sundere ved at bage dem i stedet for dyb stegning.

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

Nyankomne

Stor opskrift på irsk gryderet. Mange versioner af denne klassiker, men det er mine mødre, der stadig har den bredere familie, der flocker til en varm skål, især om vinteren. Stod testet af tid i 40 år. Denne opskrift ville fodre en hær så trimme ned til dine egne behov. mycookbook.

Lær mere

Ofte set

Belgiske æltrede muslinger Recalibrere Turntable Kitchen

Belgiske æltrede muslinger Recalibrere Turntable Kitchen

Belgiske æltrede muslinger opskrift med 290 kalorier. Omfatter muslinger, lager, sjaletter, hakket cilantro.

Belgisk Smør Waffle Cookies 8. oz 250g

Belgisk Smør Waffle Cookies 8. oz 250g

Find og dele hverdagens belgiske Butter Waffle Cookies. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Kanel og rosin er en klassisk kombination, og for god grund er de lækre sammen. Her ruller vi dem ind i en puffpastry spiral med sukker og flødeost, og derefter koge det i en ævle jern indtil skarp og flaky udenfor, varmt og buttery indeni.

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Trappeze Pub Belgian Fries Done E. S Way See 341, Italien, Italien, Aktiebilleder og God tilbud til Athen, Georgien, På TripAdvisor

Classic belgiske vafler

Classic belgiske vafler

Toasty vafler er en velkommen morgen behandle. Frys eventuelle rester til genopvarmning til en hurtig ugedag morgenmad.

Vafler med jordbær

Vafler med jordbær

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere for belgisk vaffel med jordbær pisket fløde Morgenmad Specials Belgian Waffle, Jordbær. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Flødeost og champignon fyldte mini klokke peberfrugter

Flødeost og champignon fyldte mini klokke peberfrugter

Disse fyldte mini peberfrugter er en nem forretter opskrift med masser af smag og kun 1 vægtture smartpoints.

Stegt rød peber spredt sandwich opskrift

Stegt rød peber spredt sandwich opskrift

Er Bell Peppers den største ting siden skiver brød ifølge tiktokers, disse crunchy veggies rent faktisk smager bedre end alles favorit carb, og flere og flere mennesker på internettet bliver ombord ved at bytte ud brød til klokke

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.