Brew City Beer Battered Skinon Maxi Fries til restauranter McCain Foodservice

Hvad skaber en skarp skorpe på stegt mad? Når mad er kastet i varm olie, begynder vandet i maden at koge og percolere mod overfladen. For at en skarp, tør skorpe til at udvikle sig, skal der være en barriere mellem den varme olie og det migrerende vand. Denne barriere er typisk noget stivelsesholdigt. Som stivelsesfries i den varme olie tørrer den ind i en behagelig skarp skal og beskytter fugtigheden nedenunder. Maden inde i damps mens belægningen brune og chips.

Burger King for nylig rullet ud sin nye, forbedrede steg, der skal forblive varmere længere og smag bedre end guldstandarden, McDonalds pommes frites. Der er meget på spil, i betragtning af 100 milliarder U.. Fastfood marked.

Den eneste hang-up er, at de ikke er rigtig pommes frites. Nylige smagsekspedition til Burger King afslørede, at de nye, forbedrede fries er lidt tykkere, en tad kortere og en lysere gyldenbrun end McDonald's. De er annonceret som mindre salt, men det var svært at bestemme, for da jeg besøgte, talte den fyr, jeg talte med der krydret den varme - formodentlig præ-saltet fries - med oodles af natrium, fordi de ikke er salt nok.

Hvis jeg skal vælge, foretrækker jeg sandsynligvis McDonalds marginalt mere naturlig stege, men jeg spiser på fastfood burgerforbindelser, så sjældent vil det ikke påvirke hvilken kæde jeg vælger. Det bestemmes af, hvilken filmbaseret legetøj jeg tror, ​​at min 4-årige ville nyde at lege med, mens han diner.

Med de nuværende shelter-in-place ordrer, levering, gerning, takeout curbside pick-up ordrer stiger hurtigt. Ifølge forskningsselskabet er NPD, hoved- og sideretter / appetitvækkere blandt de mest populære fødevarekategorier, der bestilles off-premise, med pommes frites stadig på toppen af ​​amerikanerne favorit side retter og komfort mad.

Når det er sagt, ikke alle fre står godt op til de særlige krav til off-premise spisning. Konventionelle fries blev designet til at blive spist inden for et par minutter efter madlavning, når deres skarphed og temperatur er på deres højdepunkt. Efter off-premise rejse, kan de ankomme kolde og soggya stor skuffelse.

Tip 2: Brug et tykkere snit. Jo tykkere skåret, jo længere fries vil holde deres varme. Til levering er en tykkere yngel som Simplot Sidewindersâ "¢ fries en god mulighed. Andre som - Simplot Secondedcrispâ® Krunchie® Wedges Kombiner tykkelse plus en smør for maksimal skarphed og holding ydeevne.

Tip 3: Brug emballage, der beskytter dine fries, men lader Steam Escape. Vælg emballage med lige nok luftstrøm til at flytte fugt væk fra fries, mens du stadig er Heating Varme. Bemærk: Enhver type helt lukket emballage vil resultere i visnet fries.

Styrofoam: Det er en stor isolator, men miljømæssigt kontroversiel og tilbøjelig til at gøre mad soggy. For at ventilere, drej spidsen af ​​en kniv i toppen og siderne af pakken, så damp kan undslippe.

Tip 4: Brug tamperresistente leveringsposer eller forseglingsleverancer med klistermærker. Imidlertid er fødevaresikkerheden i marts 2020 efter datasikkerhed nu øverst på dine kunders kriterier, når du vælger en restaurant. Tamper-resistente leveringsposer og pinde sikrer kunder, at deres ordre er sikker og uberørt af en tredjepart.

Er mad fra levering, takeout og drive-thru sikkert under denne sundhedskrise? Eksperter siger, at risikoen for, at kontraherende Covid-19 gennem enhver form for måltid er ekstremt lav. Til dato er der intet bevis for, at viruset overføres af mad eller mademballage.

Beskrivelse: Det er en velkendt kendsgerning i de fleste højere akademiske kredse, der krølle-cut fries, mens de måske appellerer til børn med deres offbeat, Lunefuld Form er en konsekvent skuffelse. Deres skarpe-til-fluff-forhold er intet mindre end absurd, og crinkiness synes kun at tilføje fornærmelse til skade i lyset af en sådan manglende styk.

Beskrivelse: Og her har vi det, der henvises til i de fleste videnskabelige sammenhænge som standard fastfood stege. Skinny, skarp, bedste når serveret mundskallett varmt, de er, hvad mange af os billede, når vi tænker på pommes frites. Det er rigtigt, at hvis de spist ud af deres meget smalle holdbarhed, kan de tage en meget pap -Y tekstur, men jeg vil give disse fries fordel for tvivlen og antage, at de er på Peak af deres ungdom, og er derfor lækre.

Beskrivelse: Hvad er disse oversize, grødede monstrositeter? Bare sug det op og spis en bagt kartoffel som en rigtig god voksen voksen. Afslut messing rundt, uret tikker, og du spilder dyrebare yngele timer med denne nonsens.

Beskrivelse: Sød kartoffel Fries Den mest oprejste debat, da vi skulle erklære vores uafhængighed fra England og tabe den søde, søde te tilslutning? er ikke min favorit ting. Jeg indrømmer, at de har deres sundhedsopsides, deres egen særskilte smag og kan komme ind som sprød og fluffy en tekstur som enhver anden stege. Sandheden er, jeg tror bare, at søde kartofler er super brutto, og vil derfor ikke røre disse små mongrels. Men hvis du nyder dem, kan jeg forstå. De fortjener ikke at blive afskrevet som en anden, mere Egregious , inkarnationer af den franske steg.

Få mere smag og crunch med megacrunch frites med vores tykkeste, unseasoned batter. Med hud-på appel, disse crave-worthy, XLF fries altid tilfredsstille og forblive skarp længere "perfekt til takeout og levering. Denne 1/4 "shoestring koger op ekstra sprød og hurtigt.

Hvis du nogensinde sad på en pub til en plade af rigtig god fisk og chips, hvor fisken forbliver øm og saftig, men skorpen er supercrisdds er det Koget brugte øl som hovedvæsken, når du gør batteren. Øl gør en så god base for smør, fordi det samtidig tilføjer tre ingredienserfarve dioxide, skummende agenter og alkoholik, hvoraf det bringer forskellige aspekter af fysik og kemi for at gøre skorpen lys og skarpe.

Skum gør også gode termiske isolatorer. Når du dunk et stykke øl-voldsramte fisk i en dyb friture, går det meste af varmen i smeden i stedet for ind i den delikate mad, det omslutter. Den boblende dej kan varme Op til godt over 130 grader FahrenheitThe Point, hvor der er såkaldt Maillard Reaktioner Lav gyldne brune farver og yummy stegt smag, hvor fisken forsigtigt simmerer inde. *

Hver fucking udfører i mit kvarter nu batter deres pommes frites. De smager som papir eller røv. Hvem fanden besluttede at regelmæssige fries var ikke noget godt? En flok fede røv hus hustruer? Wtf?

Af en eller anden grund synes det at ske for mig oftest hos Brew Pubs, men jeg glemmer stadig at spørge, om fries er faktisk bare kartoffel, salt, olie. Jeg forlod frites og klagede ikke, men ville jeg have været ude af køen for at påpege, at jeg bestilte fries og fik noget andet? Er en voldsramt steg stadig en fransk stege eller er det en anden vare?
Nyankomne

Stegt aubergine og courgette

Stegt aubergine og courgette

Batter stegt ægplanter

Marthas Favorit Onion Rings opskrift

Marthas Favorit Onion Rings opskrift

BeerBattered svampe med hvidløg Aioli

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Triple Chocolate Bavarian Cream Cake

Triple Chocolate Bavarian Cream Cake

Dessertkager til enhver lejlighed Vælg fra et udvalg af vores mest populære smagsstoffer, og vi nævner, at vi har nationale forsendelsesmuligheder her

Boston Kreme vs bayerske Kreme vs Bismark Hvad er forskellen

Boston Kreme vs bayerske Kreme vs Bismark Hvad er forskellen

I feltet ovenfor bedes oplyse, hvor mange dusin donuts du bestiller. For eksempel, hvis du bestiller tre dusin donuts af en bestemt flavorfilling angives mængde som 3.

Bavarian Cream Eclair Fyldning Opskrifter

Bavarian Cream Eclair Fyldning Opskrifter

Hovedforskellen mellem en creme puff og en eclair er formen. Cream puffs er generelt runde og har de indre portioner ...

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Easy Bavarian Cream Puff Opskrift

Easy Bavarian Cream Puff Opskrift

Bavarian Cream Puff kranse med kirsebær licens Highquality Food billeder til dine projekter rettigheder forvaltes og royaltyfrie 11982856

Hvordan man laver crme ptissire wienerbry creme

Hvordan man laver crme ptissire wienerbry creme

Få fuld bayerske creme opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og ernæringsanmeldelse. Vurder denne bayerske flødeopskrift med 13 kopsukker, 1 spskmel, 1 spsk majsstivelse, 14 tsk salt, 1 12 kopper mælk, 1 æg, slået, 1 tsk vanille, 12 kop tunge fløde, pisket

Nyankomne

42 nemme og velsmagende bayerske fløde opskrifter med hjem kokke

Lær mere

Ofte set

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatin custard.

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatin custard.

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatine custard.

Bavarian Cream Authentic German Opskrift Alle Smag Tysk

Bavarian Cream Authentic German Opskrift Alle Smag Tysk

Ønsker at lave bayerske creme Denne elegante dessert er cremet som en vanille, pisket til en let tekstur og toppet med bær

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Costco CFO Richard Galanti er håbet, at det lokale og verdensomspændende marked har justeret, og evermore forbrugere vil finde værdi på medlemmer Warehouse Club-kæden.

SchinkenKse Brezelstangen BaconCheese Pretzel Sticks

SchinkenKse Brezelstangen BaconCheese Pretzel Sticks

Dens overraskende nemt at piske op et parti af dejligt snoet bayerske saltkringler og en cremet ost sauce til dypning.

Bavarian Soft Pretzels

Bavarian Soft Pretzels

Vores tre ounce handrolled bayerske kringle er den mindre version af vores oprindelige fem ounce kringle. Lavet på samme måde, de gør det i det sydlige Tyskland.

Bayerske pølser salat opskrift Kitchen Stories

Bayerske pølser salat opskrift Kitchen Stories

Hak purløg. Skær kødet i fine strimler og rødløg i fine ringe. Skær pickles i tynde skiver.

Meget god Opskrifter fra The Flying Weisswurst

Meget god Opskrifter fra The Flying Weisswurst

En hjemmedyrket dokumentar om beerloving byen Bamberg, Tyskland er at have sin nordamerikanske premiere i det vestlige New York i næste uge ledsaget af passende drikkevarer. Filmen udforsker

Chili con carne opskrift

Chili con carne opskrift

Chili con carne langsomt komfur opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Vegansk Glutenfree Christmas Gingerbread Cake

Vegansk Glutenfree Christmas Gingerbread Cake

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.