Citron Brændt spatchcock Kylling

Har du lyst til at lære at lave mad spatchcock kyllinger? Hvis ja, så holde læsning! Spatchcocking er en teknik, der anvendes til at fremstille hele kyllinger uden at skulle skære rygraden. Dette gør kyllingen nemmere at lave mad og tjene.

Hvad er forskellen mellem spatchcock og regelmæssig kylling?

Spatchcocks omtales ofte som hele kyllinger, men theyre faktisk bare halvdelen kyllinger. De er som regel fremstillet ved anvendelse af en særlig metode, der skærer dem i halve og kokke halvdele hver for sig.

Hvordan kan jeg vide, hvornår min kylling er fuldt kogt?

Der er flere måder at fortælle, hvis din kylling er fuldt kogte. En af de letteste metoder er at kontrollere temperaturen i kylling. For at gøre dette, skal du blot indsætte et termometer i den tykkeste del af låret. Når kyllingen når en indre temperatur på 165F, er den klar!

Kan jeg fryse spatchcocked kylling?

En simplespatchcock kylling opskrift, krydret med frisk timian og citronskal, sammen med helpfultips om, hvordan man kan stege en kylling. Denne nemme hæfte parabol gør en fantastisk tilføjelse til din ugentlige måltid prep!

Var holde smag for denne spatchcock kylling opskrift meget enkel: kosher salt, friskkværnet sort peber, reven citronskal og frisk timian. Klassiske smag, der går med næsten alt. nce du får hænge af denne metode, kan du bruge denne opskrift som et springbræt for dine egne kreationer.

spatchcock kylling betyder blot at fjerne rygsøjlen eller rygrad af en hel kylling. Dette giver dig mulighed for at trykke ned på brystbenet og flade kylling til madlavning. Det er undertiden benævnt butterflied kylling. ll gå over, hvorfor denne metode giver et skarpere hud og mere jævnt kogt kylling nedenfor.

Hvad gør man med rygraden i kyllingen?

Brug god kvalitet køkkenet eller fjerkræ saks og holde halsen i den ene hånd, klippe langs den ene side af kylling rygsøjlen, der adskiller den fra ribbenene. ut tæt på rygsøjlen, så du ikke fjerne overskydende kød. Fortsæt med at skære omkring ¾ langs rygsøjlen på den ene side, gentag på den anden side af rygsøjlen. Grip rygsøjlen for gearing og fortsætter skære på begge sider for at fjerne det helt. Hvis du har problemer, dreje fuglen, så halen vender dig og skåret fra den modsatte side.

Reserve rygsøjlen forhomemade lager eller en hurtig pande jus. Vend kyllingen, så brysterne vender opad, og kyllingelår vende udad på begge sider. Ved hjælp af din hule hånd, skal du trykke på langs brystbenet med nogle kraft flade kyllingen helt. Du kan høre en lille revne. Benene og bryster bør lægge helt fladt. Pat kyllingen tør med køkkenrulle på begge sider.

Lad kyllingen hvile i mindst 15 minutter før udskæring skive væk benene. Then fjerne hele bryster fra brystbenet. Store til måltid prep eller skive mod kornet og server straks.

Indtast spatchcocking. Jeg har hvad jeg kalder en kulinarisk bucketlist af opskrifter og tilberedningsmetoder, jeg har læst om, set på en madlavning show, eller spist på en restaurant, som jeg gerne vil lære at lave mad og perfekt. Spatchcocking er en af disse madlavning metoder. Kort sagt, spatchcocking er butterflying en kylling eller kalkun, så det kokke hurtigere og mere jævnt. Så da købmanden havde fritgående hele økologiske kyllinger til salg, jeg vidste, jeg ville have til at prøve det. Det er virkelig ikke så svært!

Det er dog slags brutto. Virkelig, noget, der indebærer at skære igennem knogler og kød, fjerne indmad, er brutto. Jeg tror, jeg er også brugt til mit kød færdigpakket i en sikker lille beholder. Sikker på jeg vil trække hovederne af rejer og jeg elsker østers, men få mine hænder inde i en hel rå kylling? Det bedre være det værd. Og denne opskrift var bestemt.

I tilfælde havent du hørt om spatchcocking dens grundlæggende opdeling kyllingen ved at fjerne rygraden og udfladning det ud, så det steger meget hurtigere. Og mens det kan lyde kompliceret weve fik en trinvis foto tutorial om hvordan man gør det!

Vokser op, mine forældre ville altid gøre hele ristede kyllinger på regelmæssige. De var forbløffende at sige det mildt. Og lader ikke engang begynde på sprød kylling hud Id nedrive at ved mig selv ikke noget problem. Hele huset ville lugt fantastisk, og hvis der var rester, ville min mor smide dem ind i en af mine foretrukne gryderetter til den næste nat.

spatchcock er bare en fancy måde at kalde en kylling eller en kalkun thats blevet butterflied. Rygraden er fjernet, så du kan åbne den op og stege hele ting så dens ekstra sprød. stege mine med tonsvis OFA citroner, salt, peber, hvidløg og hvad urter jeg har på hånden, plus nogle kartofler til at fange nogen af de dyppelse og nyde alt det smag.

Forvarm ovnen til 400. Brug af fjerkræ saks, skåret langs hver side af kylling rygrad og fjerne det. Vend kyllingebryst opad, og tryk på brystbenet til at flade kyllingen. Gnid kyllingen hele med olivenolie, oregano, timian, citronskal, saft og rosmarin. Generøst sæson med salt og peber.

Roast i 45-50 minutter, indtil huden er gylden brunet og en instant-read termometer indsat i en indre låret registre 165. Overfør kylling til et skærebræt og lad hvile i 10 minutter før servering

Du kan bruge en hvilken som helst krydderier til dette: Men jeg varmt anbefale at bruge selleri salt i regelmæssig salt når madlavning kylling. Selleri salt giver det, at krydret stegt kylling smag, som er sidestykke til almindelig salt.

Først dække en stor bageplade med aluminiumsfolie og en pergamentpapir linje. Derefter Layan ovn-safe afkøling rackon top. Jeg anbefaler at bruge en heavy-duty, rustfrit stål, gitter-stil afkøling rack, som denne, i stedet for den, jeg brugte. Det vil hjælpe til at holde kyllingen op ud af gryden. bede den rack med en smule af madlavning spray.

Når alt er klar til at gå, linje dit arbejde overflade med voks papir, en ikke-porøs skærebræt, og papirhåndklæder. Sørg for at du har ekstra papirservietter klar til at gå til senere. Læg hele din kylling på toppen af dækket arbejdsområde med brystet nedad.

Efter åbne kylling og let score Brystskjoldets tryk derefter forsigtigt ned på begge sider af brystbenet. At gøre dette vil knække brystbenet, hjælpe kyllingen lå fladt, når du vender den.

Så, adskille huden fra brystet og lårmuskel ved at stikke fingeren under huden. Fortsæt ved at skyde klap af frosne smør og citron skiver i mellem kød og skind.

Efter, sæson kyllingen med din krydderier af valg. Jeg bruger selleri salt, tørrede urter, og røget paprika. Når din kylling er tilstrækkeligt krydret, støvregn en minimal mængde af olivenolie på kyllingen.

Dette termometer giver dig mulighed for at overvåge temperaturen uden at tage kyllingen ud af ovnen. Du skal blot placere sonden inde i hofteleddet, hvor låret møder kroppen, uden at røre knoglerne.

At spatchcock en kylling, brug rygraden skal åbnes op, hvilket gør det muligt at åbnes helt ud og fladtrykt. At gøre dette reducerer tilberedningstiden betydeligt og gør det muligt for hele fuglen til at blive kogt på forskellige, hurtigere måder, ligesom grill .

Denne spatchcock stegt kylling er alt hvad du elsker ved saftig, stegt kylling uden indsatsen! Dette er en nem en gryde middag, som hele familien vil elske, og det kokke op i omkring en time!

Vidste du, at spatchcock er både et navneord og et udsagnsord? Oprindeligt ordet blev brugt til at identificere små, unge høns på gården. I Australien, vi stadig sælge dem under dette navn, men hvis du er fra en anden del af verden, kan du kender det som forår kylling eller poussin. Dont Lad navnet narre dig selv, alt hvad man kan gøre med kylling, kan du gøre med en spatchcock.
Nyankomne

Opskrift Sacalaits støbejern brændt backstrap

Opskrift Sacalaits støbejern brændt backstrap

Find og dele hverdagens Vildt mørbrad opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Glaseret Acorn Squash opskrift

Glaseret Acorn Squash opskrift

Acorn squash kan ophøje dine supper, salater og sider med søde og nøddeagtig smag. Heres alt, hvad du behøver at vide om, hvordan man kokken agern squash.

Siden blev ikke fundet FinQuest

Siden blev ikke fundet FinQuest

Crispy udenfor og super bud på indersiden. Denne enkle Fried Red Snapper præcis, hvad youve været på udkig efter.

Janet Jackson ønsker sin søn Eissa en glad femte fødselsdag

Janet Jackson ønsker sin søn Eissa en glad femte fødselsdag

Fødevarer ønsker Faridabad, sektor 29 Se anmeldelser, menu, kontakt, beliggenhed og meget mere til mad wishes restaurant.

Bagning med min bedstemor

Bagning med min bedstemor

Køb eBook Min bedstemor lide at lave mad, Dual Sprog Bog 11 af Kim Mitzo Thompson online fra Australiens førende online eBook butik. Hent eBooks fra Booktopia i dag.

Minder fra Modica cavatelli med ricotta og ærter

Minder fra Modica cavatelli med ricotta og ærter

Få Håndlavet italiensk Ricotta Cavatelli Opskrift fra Food Network

Air Fryer Seared Tuna Steaks Opskrift fra Heb Food News

Air Fryer Seared Tuna Steaks Opskrift fra Heb Food News

Air Fryer Seared Tuna Steaks Opskrift fra Heb Food News

Cooks Country OneBatch Fried Chicken Ep 1309

Cooks Country OneBatch Fried Chicken Ep 1309

Dette udbud og brightlyflavoredchicken parabol er braiseret i krydrede sovs.

Find og dele hverdagen Cooks Country Salmon Opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Cooks Country Salmon Opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Cooks Country Salmon Opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Nyankomne

Vi er skyld oprettet en liste over alt, hvad du har brug for at fylde dit hjem bar fra væsker til indretning ideer til den perfekte AtHome cocktails.

Lær mere

Ofte set

Tilføj nogle sjove colorand en hel masse fantastiske flavorto den særlige begivenhed med vores COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage opskrift. COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage er en festlig dessert, der er let at lave og sørge for at vise dig pleje.

Tilføj nogle sjove colorand en hel masse fantastiske flavorto den særlige begivenhed med vores COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage opskrift. COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage er en festlig dessert, der er let at lave og sørge for at vise dig pleje.

Tilføj nogle sjove colorand en hel masse fantastiske flavorto den særlige begivenhed med vores COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage opskrift. COOL WHIP Fødselsdag engel mad kage er en festlig dessert, der er let at lave og sørge for at vise dig pleje.

Cool Whip Peanut Butter Cookies

Cool Whip Peanut Butter Cookies

Lækker 3 ingrediens Red Velvet Cake Mix Cookies Du vil ikke tro, hvor nemt disse cookies er at lave og hvor store de smager.

Strawberry Cheesecake Fnug

Strawberry Cheesecake Fnug

Dette Cheesecake Frugtsalat er den perfekte kombination af cremet, fluffy, lys, og friske Friske bær vendt i en budding blanding flødeost

Chokolade chip cookie lagdelt glæde

Chokolade chip cookie lagdelt glæde

Få chokolade chip cookie iskasse kage opskrift fra mad netværk

Chocolate chip cookie Dough Dip Hvad Megans Making

Chocolate chip cookie Dough Dip Hvad Megans Making

Min familie har forkortet navnet på denne dessert ned til The Kick Ass Dessert, fordi det er så nemt og smager lækkert Plus, theres en hel del af det, så der er altid madrester

Cornbread Sausage Fyld Pioneer Woman opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cornbread Sausage Fyld Pioneer Woman opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Brug storebought cornbread at gøre denne ultra flavorful udstopning ekstra let.

Not Your Mammas Cornbread opskrift WonderMill Company

Not Your Mammas Cornbread opskrift WonderMill Company

Cornbread Tres Leches kage, en opskrift fra Food Wine Magazine.

Landmænd Smores Brownie Crisps Bars Rich, fudgy hjemmelavede brownies toppede med Farmers Pantry Cornbread Chips, skumfiduser og chokolade chips

Landmænd Smores Brownie Crisps Bars Rich, fudgy hjemmelavede brownies toppede med Farmers Pantry Cornbread Chips, skumfiduser og chokolade chips

Landmænd Smores Brownie Crisps Bars Rich, fudgy hjemmelavede brownies toppede med Farmers Pantry Cornbread Chips, skumfiduser og chokolade chips

Søde cornbread Cupcakes med honning Buttercream

Søde cornbread Cupcakes med honning Buttercream

Denne citron cornmeal kage opskrift prale både en citron glasur og en blåbær sauceclearly, tror vi, at citron og blåbær er en af de bedste dessert kombinationer, man kender.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.