En kort historie Saga af Brødbudding

Hvorfor er brød budding så elsket, selv at definere, i New Orleans? Dens ikke at skålen blev opfundet Hera €”at ære sandsynligvis går til smarte middelalder eller endda gamle kokke i Europa og Mellemøsten, som havde en overflod af gammelt brød på deres hænder. Men desserten er den perfekte legemliggørelse af de to Creole dyder sparsommelighed og overbærenhed: daggamle brød, for værdifulde til at spilde, er badet i en blanding af mælk, æg og sukker, måske blandet med nødder og frugt, og bagt ind noget sublimt.

Gamle flodbåd kokke gang døbt brød budding tunge djævle, men luftige engle synes en mere montering moniker for den himmelske udgave serveret på Commanders Palace. Opfundet her ved kokken Paul Prudhomme i 1980 for at markere restauranterne 100 års jubilæum, fadet har lys Leidenheimer brød, der opsuger den helt rigtige mængde af creme, og brød budding base syret med skyer af meringueit var en instant hit. Nu skal vi have en medarbejder, der gør noget andet! erklærer Ti Adelaide Martin, medejer af denne berømte institution . Jeg elsker altid det øjeblik, hvor den gyldne kuppel fad ankommer og tjeneren hælder whisky fløde sauce i midten af den dampende soufflé, turde du at sige stop. Du ikke, selvfølgelig.

Cafe forsoner toothsome brød budding er fugtigt end de fleste, og smage af de bananer og rom af sin navnebror New Orleans dessert, bananer Foster. Nogle siger, at hemmeligheden er Leidenheimer brød de useall af det doneret af bakerybut grundlægger Craig Cuccia kreditter noget mere: Dens kærlighed de mennesker, der bage brød, de mennesker, der gør brød budding, de mennesker, der kommer fra hele til understøtte vores mission. Jeg ved bare, næste gang Im i New Orleans, Im overskrift hjem med en fuld plade pan af stuff. Ja, dens så god.

Spørg enhver ny Orleanian for en bedste brød budding pick og chancerne er de vil henvise dig til den rosin-plettet version på Bon Ton Cafe, den ældste Cajun restaurant i New Orleans. Bon Ton først sætte brød budding på deres menu i 1950swell før de fleste andre fine dining virksomheder fandt det formålstjenligt at tjene denne ydmyge sydlige classicand ve været sating søde tooths med den samme familie opskrift lige siden. Tender franskbrød fra Alois J. Binder Bakery, en anden lokal institution , gør for en tæt alligevel blød konsistens, og en kroning støvregn af whisky sauce tilføjer en voksen spark til dette mest traditionelle af New Orleans brød buddinger.

konditor Amy Lemon ved, at hun ikke kan konkurrere med din grandmas brød budding, så hun gør ikke engang prøve; i stedet hun sætter hendes unikke spin på tradition på denne franske kvarter forpost Emerils imperium. Seasons giver inspirationblueberry brød budding med popcorn is kan dukke op om sommeren, eller honningkager brød budding med tranebær chutney omkring Thanksgivingbut jeg kunne spise sin afdøde falde Pecan Pie Brødbudding året rundt. Kanel, vanille bønne, og en antydning af appelsinskal duft brød budding base, toppet med et lag af bourbon-snøret pecan pie påfyldning. Tilføj en skefuld sød kartoffel is, et drys af ristede pekannødder og krydrede pie crust opløsningskonflikter, og en hvirvel hver af bourbon anglaise og mørk karamel sauce, og youll glemme bedstemor nogensinde er lavet brød budding overhovedet.

Chef Nathanial ZIMET indrømmer dette over-the-top skabelse er en lille, godt, ulækkert , men da han forsøgte at gå på pension den fra menuen på Boucherie, gjorde oprør fans. Og måske det skøre ægteskab i New Orleans brød budding og Krispy Kreme Doughnuts blev skæbnebestemt: Når Krispy Kreme grundlægger Vernon Rudolf oprettet butik i North Carolina tilbage i 1937, hans hemmelighed til succes var en gær-hævet doughnut opskrift HED købt hos en New Orleans franske kok. Nu North Carolina-fødte Chef ZIMET riffs på denne tradition i beignet-gal New Orleans, blanding Krispy Kreme glaseret donuts og pund kage med æg og fløde til en baguette-mindre brød budding. Udvisninger lyd rig nok for dig? Desserterne drysset med en krydret rom-og-brun-sukker karamel sauce lige før servering.

old-school møder nyt på Mat Naddies, et kvarter spot skridt fra Mississippi-floden. En halv snes år siden kokken / ejeren Stephen Schwarz og daværende chef Clint Whittemore opfundet Paneed hvid chokolade Mandel brød budding, bryllup tradition og nyskabelse. Lokale kokke havde længe serveret kylling eller kalvekød, der var breaded og stegtâ € "Paned, i Louisiana Parlanceâ €", men Mat Naddies Paned Bread Pudding var en første og sandsynligvis forbliver en-of-a-kind. Discs af hvid chokoladebrødpudding, chock-fuld af ristede mandler og parfumeret med vanille og muskatnød, dyppes i mel, ægvask og panko, så pan-stegt indtil skarp og gylden. Brødpudding er klædt med smør-rige rumsauce, bruleed bananer og klumper af hvid chokolade og færdig med en spredning af ristede mandler til crunch. Det er en skål, der er værd at lede til levee for.

Er brødpudding formodes at være gooey?

Mexicansk brødpudding, kendt som Budn de Pan, er populært solgt på bagerier, normalt lavet af de søde brød, der ikke blev solgt dagen før. Nogle bagere forbereder deres brødpudding med ristet kokosnød, kandiserede figner og hakkede pekannødder, ud over den fælles brug af rosiner.

Er brød og smørpudding formodes at være soggy?

Nogle mennesker, selvfølgelig, som brød og smørpudding så meget, kan de ikke vente på et brød til forældet, før de fyrer op på ovnen, men efter at have lavet to masser af Delia Smiths klassiske opskrift, fandt jeg, at frisk brød giver en ubehageligt soggy resultat.

Bread pudding blev bragt til Amerika af de tidlige kolonister. Ved det 18. århundrede begyndte Bread Pudding-opskrifter at fremstå i en række populære kogebøger. Kunst af madlavning gjorde almindeligt og nemt af Hannah Glass inkluderet tre opskrifter. Mary Randolphs Virginia Housewife gav læsere måske den første opskalere brødpudding opskrift, hun kaldte Sippet Pudding:

Skær et brød af brød så tynd som muligt, læg et lag af det på bunden af ​​en dyb skål, strækker sig på nogle skiver marv eller smør, med en håndfuld vinkler eller stenede rosiner; Gør dette, indtil skålen er fuld; Lad vinerne eller rosinerne være på toppen; Slå fire æg, bland dem med en kvart mælk, der er blevet kogt lidt og bliver koldt, en fjerdedel af et pund sukker, og en revet muskathånd hæld den i, og bage i en moderat ovn spiser det med vin sauce.

Lav let brødpudding ved at bløde kuber af forældet brød i mælk og tilsætte en blanding af whisked æg, sukker, vanille, allspice og kanel. Overfør til en smørret bagepande efter tilsætning af bourbon-gennemblødte rosiner og bages i 35-45 minutter ved 350F. Hæld en sauce smør, sukker, æg og bourbon over denne kogte brødpudding og server.

Hvad skal man tjene med brødpudding?

Når vi opretter vores brødpuddinger, fylder vi vores unikke håndlavede skorpe med vanille æg gennemblødt danske wienerbrødstykker, før de toppede med en af ​​vores yummy hjemmelavede fyldninger og buttery streusel. Du kan vælge vores søde, men lidt tart danske kirsebærbrødpudding lavet med de fineste frugter fra vores hjemstat, Wisconsin, eller dække vores kanel Apple Bread Pudding med Caramel Sauce til en ekstra speciel godbid. Uwever, hvis du ikke kan beslutte, har vi ikke noget imod, hvis du bestiller begge!

Køb brødpudding online fra OH Dansk Bageri

Med vores brødpuddinger og kager håndlavet til perfektion, vil du nyde vores søde godbidder fra den første bid. Du kan nemt bestille vores dekadente desserter online og få dem leveret til din dør, så det eneste du har brug for at tænke på, er hvilken lækker sauce eller is, du vil lægge på toppen. Hver ud til vores venlige team med spørgsmål eller gennemse vores yummy sortiment af bagværk for at se, hvad du ellers kan tilføje til din ordre.

Dette websted skaber indtægter fra tilknyttede links og annoncer uden omkostninger for dig at finansiere fortsatte forskningsoplysninger på dette websted er Copyright © 2022 Du er velkommen til at citere korrekt, men kopiering af hele sider til dit websted er indholdstyveri og vil være DCMA'd.

Hvad giver mere afslapning end en pudding, der er den perfekte godbid til dine smagsløg? Hvis ellers har du flere andre retter racing i dit sind, vil du stadig begynde at elske pudding, selv den ydmyge en i kategorien, når du kender den lethed i forberedelsen og sundhedsfordelene. Selv om der er forskellige Contenders til pudding, bringer vi til dig brødpudding, som er en unik charme.

Bread pudding Underreret Skål

Den franske toast er en meget berømt skål, det er let at lave, og du har sandsynligvis prøvet det før. Selv om dette er et internationalt måltid og det spist på mange steder i verden, er der nogle få variationer, og en af ​​dem kun laves i Spanien, det er det. TORRIJAS! Også kaldet spansk brød budding for de europæiske folk og spansk fransk toast for amerikanerne.

Den spanske brødpudding er oprindeligt fra Spanien. Dens en af ​​de mest populære traditionelle spanske desserter over hele landet. Det er også en berømt dessert i Sydamerika, da spanierne opdagede Amerika.

I Spanien er Torrijas kogt på mange forskellige måder, og endda har forskellige navne til det afhængigt af regionerne. For eksempel kan du finde Torrijas Castellanas, Las Torradas Gallegas eller Tostadas Vascas, de er meget ens og har bare få ændringer.
Nyankomne

Cremet brød og smør budding

Cremet brød og smør budding

En varm smattet dessert denne Chocolate Chip brød budding med Vanilla fløde Sauce er let at lave og perfekt til ferien

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Fransk toast i 3 trin

Fransk toast i 3 trin

Fried brød med kanel sukker Rabanadas

Stegte blomkål steaks

Stegte blomkål steaks

Fans af Greggs Populære bøf bage kan lære at gøre den lækre opskrift fra komforten i deres eget hjem.

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Crisp Belgian Waffle opskrift med 4 hemmeligheder til at gøre disse de bedste vafler nogensinde Simple vaffel opskrift, som alle elsker.

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

Kornbread Snack Jet er scenens navn på Demoria Elise Williams, en træk performer og en af ​​deltagerne i den fjortende sæson af RuPauls Drag Race. Bageriet er åbent, og Kornbread serveres denne L.. Queen er et performance powerhouse med en lækkert sassy personlighed ...

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Dine foretrukne Philly Cheesesteak ingredienser er indlæst i denne yummy fyldte franske brød opskrift

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Lækker orange creamsicle cocktail du vil gerne lave i dag. Super Yummy Orange CreamSicle Drink, der er crowd pleasing. Lær at lave creme drikke

Nyankomne

24 Epic Charcuterie Board Idéer Louise Grace Blogs

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Cheesy Bagt Chilaquiles er en nem morgenmad gryderet med røræg, ost, salsa og tortilla chips. En velsmagende sjov twist på en populær mexicansk fad

Morgenmad crpes med æg og cheddar

Morgenmad crpes med æg og cheddar

Søde morgenmad crepes er fyldt med citron flødeskum og frugt. Denne flavorful søde crepe opskrift er perfekt til morgenmad eller brunch.

Scramble æggedede crepes.

Scramble æggedede crepes.

Få skinke og osteagtig æg crepes med sennep sauce opskrift fra mad netværk

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Den mest almindelige morgenmad drikke i USA er kaffe, men dette var ikke altid tilfældet. Før 1900'erne drak de fleste ...

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Disse let ikke-alkoholiske Thanksgiving drikkevarer og slag er sæsonbetonet, festlig og så lækker. Lav enhver mocktail smag som en traditionel Thanksgiving drink med disse varianter.

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Gå ud over kaffe og EUT med klassiske brunchcocktails, familiefriendly juice og sunde smoothies til Jumpstart hver morgen.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Sund og påfyldning bacon, æg og ost muffins, der giver en nem morgenmad eller brunch. Pakket med nærende protein og sunde fedtstoffer

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Ikke tilgængelig Køb Hormel Natural Choice Bacon Club Flatbread Wrap, 2. oz. på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.