16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

Sprøjt nogle kontanter på en kvalitet blender er en klog investering for året rundt brug. Hyggelige supper om vinteren? Intet problem. Turning kikærter i velsmagende hjemmelavet hummus til en picnic? Betragt det som gjort. Proppe vitaminer i en tømmermænd-bandlyse smoothie efter klubberne endelig genåbne? Sorteret på få sekunder.

Hvad er forskellen mellem en blender og en smoothie maker?

Key specsDishwasher-safe vedhæftede filer: YesGuarantee: 1 yearJug kapacitet: 2. litresWeight: 4. kgWattage: 1200wRemovable klinger: YesPresets: Blend, maks blanding og crushPulse handling: YesVariable hastigheder: 3

Hvad hvis dine blender dør til højre, når festen starter? Når det kommer til at købe en kommerciel blender, der er mange ting at overveje fra drift støj til pålidelighed at blande kapacitet.

Hvis youve overvejet at bruge din blender som en nem suppe maker, så den Blendtec 625 vil hjælpe med at forenkle processen, da det faktisk kan opvarme og tilberede de soupas du forbereder det. Den otte-års garanti betyder denne blender er en investering, der vil fortsætte med at betale dig tilbage i årevis. På trods af alle de store upsides til denne blender, dens ikke perfekt. Først youre betale en merpris for at få dette stablet funktioner. Dens også ikke den roligste blender på markedet, så hvis du ønsker en tavs tilføjelse til dit køkken, kan du søge andre steder.

cleanblend kommerciel blender bedste værdi

Uanset om du gøre sunde smoothies, supper, hummus eller en protein shake, det kan ikke nægtes en blender kommer i mega praktisk. Ons endda gå så langt som til at sige dette alsidige køkken gadget er en væsentlig stykke kit, hvis du er i sund madlavning. Moderne modeller er i stand til alt fra slibning krydderier til at hakke nødder â €”samt at blande ingredienser, selvfølgelig.

Men med så mange forskellige muligheder på markedet i dag, hvordan kan du få øje på forskellen mellem en innovativ mixer og en mose-standard blender? Nå, aldrig bange, har vores Womens Health Lab testet topmodellerne at bringe dig en liste over de bedste blendere, som du kan købe lige nu, samt nogle insider tips om de funktioner til at holde øje med.

Grinding kniv: Dette er en af de mere eventyrlystne kokke derude. En slibning kniv eller mølle vedhæftet fil er designet til at skære kaffebønner, nødder, urter og krydderier ned til størrelse ideel til at tilføje, at den endelige blomstre.

Rengøring: har du nogensinde prøvet at tørre ned en EON blender efter susende op klumpet pandekagedej? Vi har, og det er ikke sjovt. Forsøger at nå skæve vinkler, hvor resten er blevet indgivet under bladene kan tage en alder, så wed anbefaler plumping til en blandingsventil, der har aftagelige dele. Og hvis du er på udkig efter ultra lav vedligeholdelse, vælge en model med en selvrensende funktion.

Picking up top score, hver ingrediens vi droppede ind i Ninjas kanden blev blitzed på et øjeblik. Det smarte blad er stablet gennem midten af kanden, der blander ingredienser jævnt fra cremet hummus til knust is og rasp. Og det kan fjernes også, hvilket gør den oprydning proces problemfri.

Hertil kommer, at 700 ml kop vedhæftede fil er ideel til at piske op en hurtig morgen smoothie til hjælp hit din fem-en-dag. Vi fandt det en smule mere støjende end andre på test, men thats den eneste reelle ulempe vi kunne finde.

Key specificationsDishwasher-safe vedhæftede filer: YesGuarantee: 1 yearJug kapacitet: 2. litresWeight: 4. 8kgWattage: 1200wRemovable klinger: YesPresets: Blend, maks blanding og crushPulse handling: YesVariable hastigheder: 3

Hvis du anser dig selv hus-stolt, denne KitchenAid blender er noget for dig. Dens fås i et væld af flotte farver og ser flot ud på skærmen. Den brede vifte af hastigheder og auto modes betød det nemt løses alle ingredienser, mens metallet base og glaskande følte robust. Men dette gør det temmelig tung, så vi ikke ville anbefale at prøve at flytte det efter en arm træning.

Key specificationsDishwasher-safe vedhæftede filer: YesGuarantee: 5 yearsJug kapacitet: 1. litresWeight: 6. 2kgWattage: 1200wRemovable klinger: NoPresets: knusning af is, iskolde drikkevarer, smoothie og selv-cleanPulse handling: YesVariable hastigheder: 5

Blendere kan rene grøntsager i suppe, knuse nødder i smør, whir dressinger og saucer til silkeagtige emulgeringer, hakke ingredienser i salsaer, og naturligvis, make smoothies. De er virkelig så nyttige, lige så meget af en hæftning for mange mennesker som komfur eller mikrobølgeovn. Men der er også meget at vælge imellem, og i et forsøg på at indsnævre det brede og overvældende felt spurgte jeg en masse fordele og ivrige kokke om dem, de stoler på i deres egne køkkener.

Første ting først: Vitamix hersker højeste i blenderuniverset. Mange af de mennesker, jeg talte med egne forskellige modeller, det er, hænder ned, det mest lauded mærke over hele linjen, hvilket gør de slags stykker, der vil holde dig en faktisk levetid. Når det er sagt, hvis du ikke bruger en blender med masser af regelmæssighed, kan du ikke splurge på noget så dyrt, eller bor i et lille rum, der ikke rummer store apparater, der er masser af andre muligheder med ringende påtegninger for at bakke dem op.

Denne blender er industristandard og bruges på tværs af de fleste professionelle køkkener. Da jeg var leder af produktet på Daily Harvest, brugte jeg det hver dag for forskning og udvikling, siger Jessica Young, tidligere fine spisekok og nuværende grundlægger og administrerende direktør for boble. Månejuice grundlægger Amanda Chantal Bacon beskæftiger også Vitamix i sine butikker, men har også en hjemme. Jeg elsker at bruge det på grund af dets evne til at piske luft i is eller tonik eller endda kokosnødemælk, det giver fluffiest Mouthfeel at ingen anden blender kan replikere, siger hun. Gaby Dalkin, Kogebog Forfatter og Blogger På, hvad Gaby Cooking kan lide, at det har en smoothie-indstilling, så du kan kaste alle dine ingredienser i, tænde den og gå væk. Ernæringsekspert og wellness coach Molly Alliman fortalte os, at hun bruger HERS hver eneste dag, og at det virker for at blande frosne frugter, hjertelige grøntsager som kale, hele nødder og alt andet, der ville forlade klumper i andre blenders.

Blendtec Classic kommer entusiastisk godkendt af Christine Sahadi, ejer af New York Citys Middle Eastern Market and Restaurant, Sahadis. Hun fortalte mig om det for denne historie et stykke tid tilbage og noterede i vores interview at både Blentec og Vitamix gør meget gode kvalitetsenheder. Jeg har bare personligt som Blendenc, siger hun. Hun har ejet hende i mere end et årti og finder, at dets supermøde knive emulgerer saucer, dressinger og Aioli smukt, men vigtigst af alt, gør den perfekte hummus. De pulverer helt eventuelle løse kikærter skiner, så teksturet er helt glat. Hvis du ikke har en rigtig god blender, skal du tilføje en masse isvand eller madlavning til at hjælpe glatte ting ud, forklarer hun. På det tidspunkt, hvor du kommer der, er Hummus blevet for Drippy.

En mere overkommelig Vitamix-model er denne Explorian-serie E310. Hvis du ikke bryr dig om de automatiske indstillinger på 750 eller mindre containerstørrelse på denne, mener Ksenia Avdulova, grundlægger af morgenmadskriminelle, det er en sikker indsats, selv med daglig brug. Jeg foretrækker personligt den manuelle-switch-oplevelse versus Touchscreen , siger hun. Kokken Seamus Mullen, der har brugt Vitamix Blenders i 25 år, er også en fan, der bemærker, at selv de mindre modeller har en stærk motor.

På den modsatte ende af spektret er ninja meget stor for ikke at nævne den billigste muligheder for fuld størrelse på denne liste. Med 1.000 watt magt, er det særligt godt til juice- og smoothie-making, med en ekstra stor 72 ounce plastikkande og knive, der let knuser is og flydende frosne frugter og grøntsager. New York Vicedirektør Alexis Swerdloff har en og elsker det. Denne ting er stærk, siger hun. Dens super-nem at bruge og rense.

Molly Alliman, ernæringsekspert og wellness coach Ksenia Avdulova, grundlægger af morgenmad kriminelle Amanda Chantal Bacon, grundlægger af månens juice Louis Cheslaw, Strategist Associate Editor Gaby Dalkin, Kogebog Forfatter og Blogger På HVAD GABY COOKING DAVID FRENKIEL, SOM GABY COCKING DAVID FRENKIEL, CO-FOUNDER af Grønne køkkenhistorier Seamus Mullen, Kokken Sophia Roe, Opskrift Developer Christine Sahadi, ejer af Sahadis Caitlin Sullivan, medstifter af Honey Hi Alexis Swerdloff, New York Vicedirektør Jessica Young, grundlægger og CEO af Bubble

Nutribullet blenders - hvad er forskellen?

Der er fem modeller at vælge imellem, lige fra den oprindelige nutribullet 600, som vi har fundet for så lidt som 40, op til den top-of-the-range nutribullet balance, som koster mere som 150.

Den Nutribullet 600 er den mindste og mest støjsvage af Nutribullet familie. Hvis du ikke ønsker at bruge for meget, men ønsker bekvemmeligheden af ​​en personlig blender, kan denne populære lille model være bare billetten. Men betyder det mindre kraftig motor betyder, at det ikke kan håndtere hårde eller fiberholdige ingredienser? Eller er det den originale og den bedste?

Den Nutribullet 900 er et skridt op i form af magt og kapacitet fra sin lillebror, den 600. Men det er også et skridt op med hensyn til pris. T's hævdede at skabe mindre luftning og derfor give sine blandinger en renere konsistens. F du vil have lidt mere plads til at lege med, og er trøstet af ideen om mere strøm bag knivene, denne blender kunne være fristende.

Meget kraftigere end dets søskende, Nutribullet RX kunne være et godt valg, hvis du vil komme om bord med den nylige 'suppe' trend. Det har et indbygget varmeelement, der lader dig lave varm suppe fra bunden om syv minutter.

Det er en vægtig blender - ikke langt væk fra 4 kg - og er også høj på 47 cm, når den største blandingskop er på plads. At flytte det rundt er besværligt , så du vil nok gerne gøre plads til det på dit køkkenbord. Han ekstra tilbehør betyder, at du også har brug for noget ekstra skab.

Nutribullet 1000-serien lanceret mod slutningen af ​​2022 sammen med 1200-serien blender. Det er den første nutribullet at tilbyde en isoleret blandingskop som en del af aftalen. Double-Wall rustfrit stål kop er designet til at holde dine drikkevarer cool on-the-go. 1000-serien har en større motor end den oprindelige nutribullet 600, men du kan finde de større kopper en bit overdimensioneret til at transportere.

Balancen kan se næsten identisk med tidligere nutribullet blenders, men dens smarte funktioner sætter det adskilt fra pakken. Syng en indbygget vægtskala og Bluetooth-forbindelse, det vil tage alt udarbejdelse af at spore ernæringsmæssige oplysninger om dine smoothies, som vil blive sendt direkte til Nutribullet-appen.

Hvilken nutribullet er rigtigt for dig afhænger af, hvor meget du vil bruge, og om du bare vil lave hurtige enkeltdelen smoothies eller et bredere udvalg af drikkevarer, snacks og supper. Nutribullet blenders er pricier end en masse rivaler, så du vil være sikker på, at dine penge også er brugt, også.

Hvorvidt du er en Kitchen Pro eller en Amateur Home Chef, der har en kvalitetsblender, kan gøre din måltidsprep rutine måde lettere. Og de allerbedste blændere kan lave en masse purees og blandes, fra grønne smoothies til grønne pestos, med lethed og minimal oprydning, hvis du køber den rigtige, kan den vare i årevis. Men hvordan ved du, hvilket køkken gadget er rigtigt for dig? Â

Hvis du køber en blender, skal du vurdere, hvor ofte du bruger det, hvor meget plads du skal gemme det, og hvilken slags projekter du vil bruge den til. Blenders kan være et godt måltid forbe dig afgørende, men du kan kun bruge det lejlighedsvis og i så fald vil ikke shell ud for en stor blender. Generelt skal du overveje, hvilket prispunkt du skal også. Top-of-the-line blenders som Vitamix blenders er investerings gadgets, som du har i årevis, men der er stadig omkostningseffektive, kvalitetsmixere, som du kan købe til under 100.

Dette er det bedste alternativ til en vitamix jeg nogensinde har brugt, siger Rachel Haggstrom, Executive Chef på Justin Vineyards Winery. Denne kompakte blender pakker store resultater, fungerer godt i små køkkener og kommer endda med en svarende til Opskriftsbog.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

RAINBOW COOKIE CAKE INGREDIENTS 5 æg, adskilt 1 8 ounce kan mandelmasse 1 14 kopper sukker 2 12 pinde smør, blødgjort til værelse tempera ...

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Vores mangeårige favorit kokke kniv er skarp, stand, og behagelig at holde. Men er det stadig den bedste

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Har brug for en opskrift på en velsmagende snack Prøv denne Red Velvet Trifle Opskrift til en lækker bagt behandler i dag. Stork elsker at bage.

Rødvin Demi Glaze opskrift

Rødvin Demi Glaze opskrift

Mushroom Rødvin Demi Glace opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Prime Rib med Cabernet Jus

Prime Rib med Cabernet Jus

Ingen oksehøjreb eller oksekød stege er komplet uden Chef Johns perfekte simpel au jus.

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

Løft din næste homecooked middag hjælp rød- eller hvidvin med pastaretter.

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Find Restaurant Deals Gem Big med os. Tjek anmeldelser Reserve et bord.

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

Nyankomne

Opskrift Easy Lactofermented Root Beer

Lær mere

Ofte set

Root Beer mærker den bedste liste over root øl mærker at følge i 2022 detaljeret

Root Beer mærker den bedste liste over root øl mærker at følge i 2022 detaljeret

Vi fandt otte håndværk root øl, du har brug for at sætte i dit køleskab.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fra braiseret bryst til noodle Kugel, opskrifter på Rosh Hashanah og Yom Kippur.

Bedste Rotisserie kylling krydderier opskrift

Bedste Rotisserie kylling krydderier opskrift

Foretag perfekt ristet kylling og kartofler med vores rotisserie kylling gnide. Nyd en smagfuld blanding af hvidløg, citron, timian, chili og mere. Bestil i dag

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Nem salatdressing opskrifter til Make Du Glade for at spise din Greens

Nem salatdressing opskrifter til Make Du Glade for at spise din Greens

Lær at lave den bedste hjemmelavede salat dressing opskrifter til at fikse op dine salater og greens. Super lækker og let at tilberede, youll finde en samling af veganer, lav carb og sunde salat dressing opskrifter til at tage din sunde spisevaner spil til det næste niveau.

Salt eddike kartoffel chips

Salt eddike kartoffel chips

En fejring af den bedste chip smag i verden.

Guide til saltning kød, typer salt mv

Guide til saltning kød, typer salt mv

Gennem årene har vi fundet, at saltning forbedrer konsistens og smag af næsten alle typer kød.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.