Sådan laver du Hjemmelavet Beef Jerky ved hjælp af din ovn

Hvis du regelmæssigt nyder at spise oksekød jerky, så er chancerne du har prøvet, eller i det mindste hørt om, nøgne oksekød jerky. Den nøgne ko-selskab gør oksekød, der er 100 naturlige og lavet med græsfodet oksekød. Ikke alene er det utroligt yummy, men det er også en af ​​de sundeste måder at nyde oksekød jerky på. Med det i tankerne besluttede jeg at prøve min hånd på at gøre min egen hjemmelavede nøgne oksekød jerky. I dag er jeg super spændt på at dele den bedste hjemmelavede nøgne oksekødsfejl opskrift for at lave en sund høj protein snack, som jeg kunne finde. Denne opskrift er fantastisk - faktisk, det er så godt, at Ive gjorde det tre gange lige i den sidste uge alene! Hemmeligheden gør oksekødet jerky på samme måde som nøgen ko gør deres â € "forlade de dårlige ting som ekstra sukkerarter og konserveringsmidler og bare bruge græsfodet oksekød og virkelige, helt naturlige krydderier!

Som med de fleste af vores andre oksekød jerkende opskrifter vil det første du vil gøre, når denne nøgne opskrift forbereder din marinade. Dens fulde af gode smagning ingredienser, du vil bruge en teskefuld hvidløgspulver, en teskefuld løgpulver, en teskefuld rød peberflager, to teskefulde friskmalet sort peber, en spiseskefuld honning, en spiseskefuld røget paprika og to spiseskefulde af salt. Bland det hele sammen med ½ kop vand, før du marererer dine udskæringer af oksekød i den. Du vil gerne marinere oksekød i køleskabet i mindst otte timer, det er en god ide at forberede om aftenen og marinere det natten over.

Beef Jerky er altid lækker, men intet kan generelt sammenligne med den dejlige smag af Savory Beef Jerky, der er blevet kærligt skåret, marineret og tørret fra komforten i dit hjem køkken. Dens svært for brand-made og butik-købte fødevarer til at slå ud nogen hjemmelavet madlavning, trods alt! Men mens processen med at gøre din oksekød jerky kan virke relativt ligetil, er der et kritisk skridt, som folk ofte finder sig selv, og har spørgsmål om; Marinering .

Er der en min eller maks tidsbegrænsning på jerky marinade?

Når du forbereder din hjemmelavede oksekød jerky, er marinering Processen uden tvivl den mest afgørende skridt fra at sikre, at din rykkede tørres snarere end kogt i løbet af den sidste fase af processen. Men uanset hvilke typer saucer, urter og krydderier du vælger at udnytte til din special marinade blanding, er spørgsmålet fortsat; Hvor længe skal marinering behandle?

Vil du have en lækker energikilde til at hjælpe dig med at gøre det gennem arbejdsdagen? Tag et kig på den topkvalitets jerky, der tilbydes af to kyllinger Jerky i dag for at se, hvor meget du vil elske deres helt naturlige kød, urter og krydderier.

Spørgsmålet om for kort Marinering

Ikke tillader deres rykkede at marinere for en tilstrækkelig tid vil betyde, at kødet ikke absorberer meget af Marinades-smagen og vil sandsynligvis resultere i en mere mild, mindre tilfredsstillende smag, når tørringen processen er færdig.

Andre marinering tips tricks til at huske

Er du på udkig efter en kvalitet kilde til lækker, helt naturlig jerky til snack på hele dagen til at hjælpe dig holde din energi op? Kig ikke længere end to kyllinger Jerky og deres linje af lækre rykvise produkter.

Den tid det tager at udtørre jerky afhænger af mange faktorer: fugtighed, tykkelsen af snittet, marinade osv det vil Generelt tage mellem 8-10 timer, men hvis du er i tvivl efterlade det i lidt længere tid. Dens altid bedre at fejle på siden af tørhed. Fordi længden af marinaden og kog tid, et godt tip er at forberede oksekød lige før seng, så få det i dehydrator første ting om morgenen.

Kalorier: 324kcal Kulhydrater: 70 g Protein: 15 g Fedt: 1g Mættet fedt: 1g flerumættet fedt: 1g enkeltumættet fedt: 1g Natrium: 9005mg Kalium: 1606mg Fiber: 4g Sukker: 40g Vitamin A: 157IU C-vitamin: 19 mg Calcium: 250 mg Jern: 12mg

Log ind på din brava til accessthis funktion!

Hvis du har svært ved at skære tynde stykker omkring tomme tyk, der har den delvist frosset vil gøre det lettere at skære kød. Derudover er en god skarp kokkens kniv anbefales over en savtakket kniv.

Da alle, der søger opskrifter på internettet, har sandsynligvis en ovn, omfattede jeg instruktionerne for at gøre den rykkede til at bruge ovnen. Du kan dog lave jerky i en grill eller ryger, så længe du kan opretholde en konsistent temperatur på 175F-180f i kokens varighed.

Med en meget skarp kniv, trim enhver fedt eller Connective Væv fra kødet. lus oksekød i tomme tykke skiver mod kornet. n en skål, pisker sammen Worcestershire sauce, sojasauce, paprika, honning, sort peber, rød peberflager, hvidløgspulver og løg pulver. dd det skåret oksekød til skålen og drej til at belægge oksekød helt med marinade. Dæk skålen med plastfolie og marinerer i køleskabet i mindst 3 timer, fortrinsvis natten over. Alternativt kan du placere skiveskåret oksekød og marinade i en stor fryseskasse. Genopvarm ovnen til 175 ° F. Linje et bageplade med aluminiumsfolie og læg en ledningsstativ over folien. ransfer oksekød skiver til papirhåndklæder til tørre. Kassere marinade. Arranger oksekødskiver i et enkelt lag på det forberedte trådstativ på bagpladen. Ake oksekød i den forvarmede ovn indtil tør og læderagtig, 3 til 4 timer.

Placer oksekødskiverne i en stor genlukkelig taske. Overfør Jalapeo-blanding til genlukkelig taske og top med øl. Massage posen, så alle skiverne bliver belagt med marinade. Forsegle og køle i flere timer eller natten over.

Du behøver ikke noget fancy udstyr til at lære at lave hjemmelavet oksekød jerky. Alt du behøver er nogle bagningspander og en ovn. Den bedste del af at lave hjemmelavet oksekød jerky er, at du kommer til at lege med smagene. At finde den perfekte smag betyder, at du ikke behøver at købe en dyr taske bare for at finde ud af det smager forfærdeligt! Nogensinde haft det der sker?

Hader du omkostningerne ved butikskøbt oksekød jerky?

Hvis du elsker at spise oksekød jerky, lærer at gøre din egen hjemmelavede oksekød jerky bare fornuftigt og er virkelig nem at gøre. UT Den bedste del er du at kontrollere ingredienserne, ingen nitrater eller konserveringsmidler, og spar også penge.

Udover Vegetarere og Veganer, relativt få mennesker elsker ikke en velsmagende snack af oksekød jerky. Ikke alene er det en fremragende snack, det er en fantastisk måde at bevare kød og også få dine væsentlige proteiner. Problemet, som vi står over for i dag, er, at den rykkede, der sælges i supermarkederne, er generelt dyrt og pakket fuld af usunde Tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hvordan undgår du dette?

Svaret er simpelt: Gør det selv! At gøre jerky hjemme er meget billigere og eliminerer nogen unødvendige konserveringsmidler fra billedet. Hvis du er en gør det selv type person med lidt ekstra tid, er mine hjemmelavede oksekød jerky marinade opskrifter sikre dig at behage!
Nyankomne

Hjemmelavet Jerky Howto.

Hjemmelavet Jerky Howto.

Nyt medlem her. Fik en masterbuilt ryger til jul. Har brugt det til laks med gode resultater. Jeg har forsøgt at gøre oksekød jerky i det, ive ...

148 af over 1.000 resultater for Beef Jerky Sorter efter fremhævet pris Lav til høj pris højt til lav AVG. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

148 af over 1.000 resultater for Beef Jerky Sorter efter fremhævet pris Lav til høj pris højt til lav AVG. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

Find oksekød jerky Stock Images i HD og millioner af andre royaltyfree stock photos, illustrationer og vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Gyukatsu Japanese Beef Cutlet

Gyukatsu Japanese Beef Cutlet

Tilfreds din trang til dagens trendy sandwich ved at gøre din helt egen Wagyu Katsu Sando med en tangy, sød og krydret hjemmelavet sauce.

P.. Changs Rolls ud Nye salat ombrydes efter nationale konkurrencemyndigheder

P.. Changs Rolls ud Nye salat ombrydes efter nationale konkurrencemyndigheder

P.. Changs lancerer nyt menupunkt Efter National Competition

Oksekød kødbold og soba noodle suppe opskrift

Oksekød kødbold og soba noodle suppe opskrift

Familie opskrifter og mere ...

Southern Beef Neck Bones Opskrift

Southern Beef Neck Bones Opskrift

Nakkeben med hjemmelavet sovs opskrift Prøv denne nakkeben med hjemmelavet sovs opskrift, eller bidrage med din egen.

Oksekød halsbenet suppe koreansk

Oksekød halsbenet suppe koreansk

oksekød halsbenet suppe koreansk

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Bøf, Ost Mushroom Pot Pies opskrift Oksekød Lam New Zealand

Bøf, Ost Mushroom Pot Pies opskrift Oksekød Lam New Zealand

Tjek denne oksekød gryderet pot pie til nogle falder tid komfort mad Flaky butterdej, rødvin og oksekød bouillon. Perfekt til de sprøde efterårs nætter

Beef pot pie tærter lavet af leftover pot stege

Beef pot pie tærter lavet af leftover pot stege

Slags som oksekødstone krydset med en potpie. Let at lave, og det var SOOOOO godt kan laves i 4 individuelle ramekiner eller i en stor gryderet for nemheds skyld.

Beef Ramen Recipe.

Beef Ramen Recipe.

Mongolske oksekød ramen nudler en copycat opskrift af de populære PF Changs mongolsk oksekød men gjort bedre med grønne paprika og ramen nudler.

Apple Butter BBQ ribben Charbroil

Apple Butter BBQ ribben Charbroil

Greers købe dagligvarer med vores måltid planlægning løsninger, spare hundredvis af dollars med udskrift kuponer og finde alle opskrifter og mad ideer.

Miami korte ribben med sød og krydret marinade

Miami korte ribben med sød og krydret marinade

Øl gør en usandsynlig men lækker glasur til disse beefy ribben.

Apple Cider Marineret svinekam

Apple Cider Marineret svinekam

Apple Cider Marineret svinekam

Øl og Brown Sugar Marinerede Roast

Øl og Brown Sugar Marinerede Roast

Gør dig klar til at have denne bourbon brun farin chuck stege smelte i munden Ja, dens blevet de varianter, der er off diagrammerne

Oksekød og bacon roll ups disse er slægten næsten carb fri.

Oksekød og bacon roll ups disse er slægten næsten carb fri.

Grillet flank bøf fyldt med bacon og ost. Dette er en opskrift med oksekød og er perfekt til middag, frokost.

Tysk oksekød rouladen opskrift langsom komfur

Tysk oksekød rouladen opskrift langsom komfur

Du kan tilføje alle slags urter og krydderier for at skabe en rig n beef stege crock pot opskrift. Beef Rouladen er en lækker klassisk tysk opskrift ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.