Hvad Er Dulce de Leche Alt du behøver at vide om Sweet Confection

Til kage: Forvarm ovn til 350 grader. Coat bunden og siderne af et glas 13x9" bagning fad med smør og pergament papir. I en stor skål, piskeris sammen mel, bagepulver, Supreme Saigon Kanel, og Mayan Sea Salt. I en anden stor skål, slå æggehviderne med en elektrisk mixer i 7 til 8 min. r, indtil faste toppe form. Gradvist fik i sukker. Pisk æggeblommer en ad gangen. beat i Pure Madagascar Vanilla Extract. Alternate tilsætning melblandingen og mælk, der begynder og slutter med mel blandingen. Transfer dej til forberedt bradepande. Bages i 22 min. Reducer varmen til 300 grader og bages 20 min., eller indtil kagen er gylden brun og midterste fjedre tilbage, når der trykkes. Lad afkøle i gryden i 15 min. Overførsel til wire rack til slut køling. For topping: I en mellemstor skål piskes tyk fløde, flormelis, Pure Madagascar Vanilla Extract, og Mayan Sea Salt med en elektrisk mixer indtil faste toppe form Spread flødeskum blandingen over kage Top med jordbær og mandler

.. Den særlige ret, jeg fulgte, var Tres Leches Kage, eller tre Milkcake, hvor jeg gik til bagerier, til forskellige spanske restauranter, og endda kagen min Mimi gør. I går havde jeg en plan om at tage til Marthas Bakery i Bayside og prøv deres Tres Leches Cake, som jeg gjorde, men de didnthave nogen Tres Leches Cake. Heldigvis var der et sted mindre end en blok væk calledSabor Guarani. Løb der, jeg bestilte en Tres Leches kage til at gå og håbe på det bedste.

Men rødderne af denne ret fra forskning Ive gjort synes, at stamme fra Mexico på trods af kagen jeg købte var fra en paraguayanske Restaurant, som de labeledthemselvesunder som latin Fusion.

For at få en ordentlig Tres Leches kage, skal du have det våde, og om sommeren især det skal være koldt for en kold lækker kage folk kan nyde i de varme klimaer. Ingredienserne i denne opskrift er forholdsvis enkel og består af hovedsageligt æggehvider, sukker, æggeblommer, mel og vanille. Men ingredienserne er forskellige fra opskrift til opskrift. For at få den rigtige kage selv, skal du sørge for du blande dejen korrekt, fordi Tres Leches kage er traditionelt fluffy og spongey- og kagen fromSabor Guarani var absolut fluffy og spongey efter min mening, som det kan ses fra billederne vist ovenfor .

Kage, i almindelighed, gør ikke virke som en big deal folk ser det mest som en måde at fejre fødselsdage samt diverse helligdage og lejligheder. Men det var Tres Leches Cake, en fødevare, der var i stand til at hjælpe bringe mig tættere på ikke kun min familie, men også til mine familier rødder i Cuba. Et land jeg kan aldrig vide, og et land, at mine pårørende aldrig kan se igen i deres levetid. Fødevarer har evnen til at bringe folk sammen, og det er i stand til at gøre dette i endnu højere grad, når der issuch fantastiske historie og kultur bag fødevarer; hvor der er med næsten alle mexicanske fad Ive lært om hidtil dette semester. Mit forhold til mexicansk mad kan være cubansk baseret, dog at han skal give middelværdi Im ikke så interesseret i at lære om mad af Mexico, især i forhold til, hvordan det er ens eller hvordan det adskiller sig fra cubanske mad.

På trods af den koloniale og voldelig historie Thanksgiving, Latinoer værdsætter komfort mad lækkerier, der er afgørende på denne dag og mulighed for at bringe hele familien sammen. Staple retter omfatter kalkun, kartoffelmos, udstopning eller dressing, gryde, og tranebær sauceall generelt meget amerikansk i deres forberedelse. De følgende opskrifter kommer fra Latina kokke og er alle deres egen unikke tage på Thanksgiving varianter byder smagsoplevelser fra Central- og Sydamerika samt Caribien. Så mens dette år fejrer vil se meget anderledes, kan familie og fødevarer stadig være en del af dagen med videochat udveksle erfaringer med forsøger for at gøre disse 10 opskrifter til en latinamerikansk-inspirerede Thanksgiving.

Tyrkiet i abrikos, tequila california chile sauce

Chef Marcela Valladolid opnåede berømmelse på fødevarer netværk med hendes serie mexicanske Made Easy og medvært Køkkenet. Shes nu fokuseret på hendes cookbooksshe nylig udgivet Fiestas: Tidbits, Margaritas & og i denne uge, hun var vært en Thanksgiving Zoom madlavning klasse. Hendes kalkun med abrikos, tequila og chile sauce kræver kun to yderligere ingredienser, smør og lav natrium kylling bouillon, der gør en smagfuld, men lavspændingsskål i modsætning til det sædvanlige forberedelse en traditionel Tyrkiet tager.

Cuban-American Food Writer Ana Sofa Peláez har en mad blog, sulten Sofia, og i 2022 udgav hun det cubanske bord, som var nomineret for en James Beard Award. n Opskriftsposten, hun forklarer, at Elena Ruz Sandwich er opkaldt efter en Havana socialite, der bad om den usædvanlige kombination på en lokal cafe. Den unikke kombination omfatter stegt kalkun, cremeost, jordbær bevarer sammen med skinke, lechon asado og ost. Denne opskrift er perfekt til Post-Thanksgiving Tyrkiet rester og selvom det kræver jordbærbevægelser, er du velkommen til at erstatte nogle tranebær rester også. Tely Martnez er et hjem koge født i Tampico, Tamaulipas i Mexico, der lancerede Blog Mexico i mit køkken, der delte opskrifter lavet med tilgængelige ingredienser, og i år udgav hun sin kogebog det mexicanske hjemmekøkken. I opskriften Post for The Boneless Turkey Roast skrev hun, denne store smukke fugl var ofte det vigtigste måltid i festligheder forberedt til ære for Aztec keers. Hun forklarer, at Pavo, er afledt af Náhuatl ordet HueXolotl, og at skålen fascinerede spanierne, der introducerede det til Europa. Hun går gennem trinene for at debone Tyrkiet og omfatter hendes fyldningsopskrift, der har fire forskellige slags kød og vin.

Traditionelle måder at bruge Dulce de Leche på omfatter Alfajores, Delikate argentinske sandwichkager; Piononos, en Puerto Rican rullet svampekage fyldt med gelé eller Dulce de Leche og Postre Chaj, en lagdelt Meringue kage fra Uruguay. Dulce de Leche er almindeligt spist på toast til morgenmad i nogle latinske lande. Du kan endda se det som den krigende herlighed på mælkeblødte tres leches kage, som nogle latinske bagerier refererer til som cuatro leches i stedet.

Jeg ser Tres Leches og andre lækre kubanske desserter lige ved siden af ​​den cubanske kaffestation på vores Publix hver uge. Aleyda er altid klar med hende smitsom Cubanske smil. Hej! Kom estas? Quieres un cafecito? Aleyda spørger mig, vil du gerne have en cubansk kaffe? Jeg vil altid have en cubansk kaffe!

Hvilke ingredienser er i en tres leches kage?

Det er en af ​​de latinske amerikanske mest elskede ørkener en svampekage lavet med kondenseret mælk, fordampet mælk og fuldmælk. Jeg arbejdede for nylig på min restaurant, da jeg kiggede op for at finde den komiker Rigish Ranganathan bestille en burrito. Jeg er en stor fan, så jeg udtrykt Dette ved at give ham min yndlings ørken hele tiden. Et par måneder senere kaldte BBC mig at fortælle mig, at Romish var en veganer, men havde fundet mig så venlig, at han ikke kunne bringe sig til at afvise min kage. Han havde bedt dem om at ringe mig for at komme på hans program ville jeg lyve. Så jeg gik på -programmet og havde en blast, tænkning, det er helt ned til de gode vibes produceret af Tres Leches.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Det Store British Baking Show leverer en hjerteskærende semifinal elimination i Patisserie Week

Herbed creme ost agurk runder

Herbed creme ost agurk runder

Denne hurtige agurk sandwich er lavet med rugbrød, herbed cremeost og friske agurker med masser af salt. Det er sundt og simpelt

Laks med curried yoghurt agurk salat

Laks med curried yoghurt agurk salat

Har brug for en vegetarisk hovedretter kikærterpinach curry med cucumberyogurt sauce kunne være en spektakulær opskrift at prøve. En portion af denne skål indeholder omkring 22 g protein, 15g

Vegan Tzatziki Opskrift med cashewnødder creme fraiche sauce

Vegan Tzatziki Opskrift med cashewnødder creme fraiche sauce

Selv om dette er minder om den foregående russiske opskrift, er dette en ungarsk i inspiration. Agurk sauce fungerer lige godt på kalvekød og endnu bedre på laks. Pocheret rejer er en dejlig ...

Agurk dip opskrift surt creme bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Agurk dip opskrift surt creme bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Denne agurk og cilantro dip er cremet, køling og lav carb en nem opskrift keto, lkf og glutenfri opskrift til sommeren.

Agurk mayonnaise recipe.

Agurk mayonnaise recipe.

Den bedste agurk dip med creme cream opskrifter på yummly hvidløg agurk dip, creme ost agurk dip, agurk dip med feta

Low Carb Tzatziki sauce opskrift

Low Carb Tzatziki sauce opskrift

Dette Cremet agurkesalat er lavet med friske agurker, creme fraiche, mayonnaise og frisk dild. Så let og cremet Perfekt sommer salat

Avocadocucumber Dip.

Avocadocucumber Dip.

Græsk tzatziki sauce yoghurt agurk dip

Nyankomne

Grøn agurk Mint Gazpacho

Lær mere

Ofte set

AGURK avocado salat

AGURK avocado salat

Denne salat er en meget nem, enkel traditionel ret, der kombinerer Icebergsalat med agurker, kogte æg, friske urter og en let lys dressing. Iceberg le

Bedste thailandske agurkesalat opskrift Sød Sour agurkesalat

Bedste thailandske agurkesalat opskrift Sød Sour agurkesalat

Dette er en frisk og lækker agurk salat vendt med citron, spidskommen, koriander, og jordnødder, der er meget let forberedt på blot et par minutter.

Pineapple Agurk Gazpacho

Pineapple Agurk Gazpacho

Inspireret af agurk vand serveret i kurbade, denne agua fresca er mildt sød med en antydning af chile varme. Frosne ananas terninger kan erstatte isterninger til

Frisk agurk og grøn løg blandes i en blanding af flødeost, mælk og mayonnaise for en lækker sommerfugl sandwich spredning.

Frisk agurk og grøn løg blandes i en blanding af flødeost, mælk og mayonnaise for en lækker sommerfugl sandwich spredning.

Frisk agurk og grøn løg blandes i en blanding af flødeost, mælk og mayonnaise for en lækker sommerfugl sandwich spredning.

Hjemmelavet tomatillo gazpacho

Hjemmelavet tomatillo gazpacho

Hvis du er en suppe elsker, men det er bare for varmt uden for at nyde en varm skål suppe, holde en kold, ernæringsmæssig skål med hjemmelavet tomatillo gazpacho på hånden.

Agurk yoghurt salat.

Agurk yoghurt salat.

En afbalanceret, forfriskende og crunchy salat opskrift, der er fuld af smagene af Grækenland. Tjene som en mezze eller antipasti

Cuisinart air fryer ovn cookbook 250 sunde og velsmagende luftfrit opskrifter til begyndere dokumen. Ub.

Cuisinart air fryer ovn cookbook 250 sunde og velsmagende luftfrit opskrifter til begyndere dokumen. Ub.

Vend dit køkken til det ultimative morgenmadsstop med Doitall Egg Central. Denne multitasking maskine indbefatter også aftagelige bakker, der kan bruges til at pochere æg og lave omeletter.

Cuisinart toa60 luftfrit brødrister ovn frosne pizza arkiver hollandsk ovne køkkengrej

Cuisinart toa60 luftfrit brødrister ovn frosne pizza arkiver hollandsk ovne køkkengrej

Denne metode er sådan en GameChanger, at når du ved, hvordan man genopvarmer pizza i luftfriten, vil du aldrig vil genopvarme pizza nogen anden måde

Sådan Kog spaghetti Squash Pass de Planter

Sådan Kog spaghetti Squash Pass de Planter

Lær den bedste måde Sådan Kog spaghetti Squash i Ovn, Air Fryer, Instant Pot mikroovn. Tips om hvordan man kan skære spaghettisquash længe tynde nudler.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.