Skridt til at gøre ultimativ ud over meatloaf

Vegan Meatloaf kan ikke tænke mig som et lækkert hovedretter, men jeg er her for at fortælle dig, at det er .. ts minder om mine møders traditionelle meatloaf, der bruger Quaker-rullet havre, løg, ketchup og ud over kødbue oksekød, løg Kogt til en dejlig perfektion og derefter toppet med grill sauce for den sidste smule madlavning. Dens smukke lækre.

Jeg plejede at elske min moms meatloaf, som var baseret på en quaker rullet havre opskrift fra 1960'erne. Det var et stort hit i mit hus, og nu hvor der er så mange gode kødsubstitutter, besluttede jeg at give meatloaf en anden hvirvel, men at bruge ud over kødplads oksekød erstatning i stedet for faktisk jordbiff. Hvis du er interesseret i sundhedsaspekterne eller ernæringsmæssige oplysninger, skal du tjekke ud over kød. Jeg valgte at lave mini Meatloaves fordi de er lettere at tjene end skæring, og de er darned søde. Du kan bruge en mini meatloaf pande eller hånd formular de Meatloaves på en glasbagning skål eller madlavningsark med en fælge.

Du kan også lave en traditionel stor meatloaf ved hjælp af en loaf pande eller fri dannet på en bageplade. Denne opskrift er gør otte mini Meatloaves . Du kan skære opskriften i halvdelen til fire portioner, hvis du foretrækker det. Eller du kan lave en stor meatloaf. Form meatloaf blanding med dine hænder i 10ã-6-tommers brød på glasbagning skål eller madlavningsark med en kant. Bages 50 til 55 minutter eller indtil Meatloaf er fast og har en god skorpe. Tilføj grill sauce i de sidste 10 eller 15 minutter. Lad stå 5 minutter for at sikre nemt skæring.

MINI Meatloaves Kan laves forud for tiden, hvilket er en god tidsbesparende, hvis du er vært for en begivenhed. Uncooked broaves kan dækkes i plastfolie og opbevares i køleskabet i et par dage, indtil du er klar til at lave mad. Bare bringe til stuetemperatur før madlavning for at sikre selv madlavning. Kogte Meatloaves kan fryses i ca. tre måneder og mikrobølgeovn, når de er optøet.

Ud over kød MeatLoaf Bowl er et vegetarisk plantebaseret protein meatloaf. Det er fugtigt, smagfuldt, med en tekstur næsten identisk til en ægte meatloaf. Smagen ligner en kødbaseret meatloaf, med overtoner af grøntsager.

Jeg er så begejstret for at dele dette ud over Burger Meatloaf opskrift med dig. Dette er efter min mening den bedste vegetariske meatloaf nogensinde. God nok til at spise koldt i en sandwich den næste dag. Uden kartofler og sovs â € "selvfølgelig!

Jeg voksede op vegetarisk, jeg begyndte ikke at spise kød, indtil jeg var voksen. Jeg har forsøgt så mange forskellige kødsubstitutter gennem årene. Ingen, Replicate Oksekød, såvel som denne, gør. Denne velsmagende kødstatning kan koges og krydret som kød. Teksturen ligner kød, jeg bruger det i en hvilken som helst opskrift som erstatning for jordbiff. Det oserer endda rødt blod som oksekød! Jeg indser, at det måske ikke er et salgspunkt for nogle vegetarer . Men hvis du laver mad til en kød elsker, giv dette et forsøg. Bland den ud over kød, med ægte hamburger. Se om din kød-elsker kan registrere den ud over oksekød i Meatloaf. Jeg vedder på, at han / hun ikke vil. Lad mig vide, okay.

Bland de tørre ingredienser i jorden ud over oksekød i en blandeskål. Tilsæt de våde ingredienser og bland godt. Sprøjt meatloaf forme med nonstick koge spray og fyld hver form, indtil meatloaf-blandingen er selv med toppen. Hvis du ikke har Dessert Bowl Maker Pan. Sæt meatloaf i en lille loaf pande og bage som et brød i stedet. Du bliver nødt til at øge bagningstiden. Centret skal være mindst 190 grader på et øjeblikkeligt læser termometer eller kødtermometer.

Under bagning dråber den ud over kød meatloaf fedt på bunden af ​​over. Jeg sætter et gammelt cookieark under Meatloaf Pan for at fange drypene og holde ovnen ren. Efter at meatloaf er bagt, lad det afkøle i mindst 5 minutter, før det fjernes fra formen. Tag en smørkniv og kør den rundt om kanten af ​​hver form for at løsne meatloaf. Fjernelse af Meatloaf Bowl for hurtigt vil medføre, at Meatloaf skålen falder fra hinanden. Hvis du bagt meatloaf som et brød, skal du slå det ud på en serveringsklump, skive og tjene med Mos kartofler og sovs på siden.

Brug enten rød, hvid eller Yukon Gold Kartofler, ikke russet kartofler. Skræl og kog kartoflerne i saltet vand, indtil de er gaffel ømme. Sæt de kogte kartofler gennem en kartoffel ricer. Den ricer bliver slippe af med bidder og giver en silkeagtig glat tekstur til Mos-kartoflerne. Pisk kartofler med halvt af og smør indtil cremet.

Lav sovsen med vegetabilsk madlavning lager. Køb eller bruge hjemmelavet lager. Lav en opbagning med mel og smør eller marjarine. Tilføj bestanden, umami pulver, sovs master og McKays oksekød stil veganer sovs krydderier. Sauce mastergives sovsen en mørk brun oksekød sauce farve.

For at samle: Heap farsbrød skål med kartoffelmos og top med den Vegetarisk hjemmelavet sovs. Pynt med nogle persille. Meatloaf skål er lækker serveret med en side ofgreen bønner med salvie brunet smør eller en have salat.

Pop på over til mine sociale medier sites hvor youll finde eksklusive Doctor Jos billeder af hvad de nye i mine haver. Også, hvad nye opskrifter Im skabe i mit køkken. Jeg elsker dine kommentarer. Så lad mig vide hvad du synes i Efterlad et svar sektion i slutningen af denne blog. Indtal dit fornavn i slutningen af din kommentar, så jeg kan svare dig ved navn.

Mine mødre farsbrød blev en af mine foretrukne middage i hendes repertoire. Hun tjente det med salat ristede potaotes. Jeg har altid kæmpet for en ende stykke, fordi thats hvor crispiest del var. Jeg er sikker på, hvis hun fandt en god kød erstatning, ville hun har heldigvis gjort denne meatless farsbrød version til min veganske bror, mens vi voksede op.

Min mor brugte Worcestershire sauce i hendes farsbrød. Dens fik ansjoser i det, der gør ikke gøre det vegetar eller veganer venlige. Jeg brugte sojasovs i dette, men hvis du har en veganer Worcestershire sauce, gå til det!

I en stor skål, bland kød, løg, hvidløg, soya, ketchup, sennep, timian, og rasp med et stort træske, indtil blandingen er godt sammenblandet. Sæson med salt peber og sted kød på den forberedte bageplade. Form til et brød. Baste de 3 spsk ketchup over toppen af farsbrød. Drys med et par klemmer tørret timian.

Beyond kød opskrifter meatloaf bare nem opskrift

Glasuren hjælper lock-in fugt, og tilføjer en nice kontrast af smag for dette. Vegetarisk farsbrød gør en til en all-amerikansk komfort mad til vegetarer . De fleste vegetariske farsbrød opskrifter bruger linser, ris, nødder, eller en kombination af alle tre for en base, men denne ene er lavet af store-købte mock kød, hvilket gør det ekstra-kødfulde til kød-elskere og for alle med en linser aversion eller møtrik allergi. Denne veganer farsbrød er lavet af røde linser, Mos søde kartofler, rød quinoa, løg og spinat. Og farsbrød er krydret med nelliker, persille, timian, salt, peber, spidskommen, paprika, og chili pulver!

Få fordelene slutte sig til kollektiv nu!

Dette var min første gang ved hjælp Beyond oksekød, men jeg synes allerede det er klart overlegen i forhold til den LightLife Gimme magert oksekød produkt, som jeg brugte i min Mini Kød Loaves opskrift i Fool en Carnivore: Meaty hovedretter. . . Minus kød.

Selvom meatloafs smagsprofil var fast, havregryn jeg anvendes som et bindemiddel gav det en mindre end kødfulde look end jeg havde håbet på. Så, så snart jeg kan få mine hænder på en anden pund Beyond Oksekød, Im vil prøve denne opskrift igen, ved hjælp af brød eller krakker krummer ligesom jeg gjorde i min oprindelige opskrift. Eller måske, Ill bruge Beyond oksekød at gøre min lækker Cheddar-proppet Meatloaf. På den ene eller anden måde . . . bedes stay tuned!

Der er virkelig ingen kompromis når det kommer til veganske madlavning. Det er bedre for os, for dyrene, og for vores miljø, så gør denne lækre farsbrød og dele den med de mennesker, du elsker - uanset om de er veganske eller ej!

Just Nu blandes sammen umulige kød opløsningskonflikter, champignon blanding, valnødder, 2 tbsp supherb farms fusioner marokkanske harissa, mynte og koriander indtil godt kombineres. Placer kombineret ingredienser i en lille brød pan, der er blevet foret med pergament papir, forlader siderne længe nok til at hænge uden for panden til nem fjernelse.
Nyankomne

Januar Meal Prep har lige lidt mere lækker med denne chipotle søde kartoffel chili

Januar Meal Prep har lige lidt mere lækker med denne chipotle søde kartoffel chili

Søde kartofler er Kosthæftet af Okinawans, de langt forstodede mennesker på jorden, der er kendt for at opretholde mental klarhed i alderdom.

12 Steder til Sip Cheery, Varm Holiday Cocktails i Portland

12 Steder til Sip Cheery, Varm Holiday Cocktails i Portland

Leder du efter en hurtig bid at spise thats lokale og lækker ser ikke videre end ATCO Blå Flamme Køkken Caf.

FamilyFavorite Applesauce Muffins.

FamilyFavorite Applesauce Muffins.

ATCO Blue Flame Kitchen skabte en downloadbar opskrift bog af sine 10 bedste bacon opskrifter, og det omfatter Bourbon Bacon Jam, Brioche og Caramel Bacon ...

The Great Plains-regionen

The Great Plains-regionen

Dette er den officielle hjemmeside for byen Leon Kansas.

MARKBASSBIG BANG 500W BASS AMP HEAD

MARKBASSBIG BANG 500W BASS AMP HEAD

Tjek vores Big Bang-valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores mens armbåndsure butikker.

Nej, det er ikke den opskrift fra Bagsiden af Fluff Jar

Nej, det er ikke den opskrift fra Bagsiden af Fluff Jar

7 ounce krukke Marshmallow Fluff 2 kopper sukker tsk salt stick smør eller margarine 5 ounce kondenseret mælk tsk vanilje 12 ounce 2 kopper halvsød chokoladestykker kop hakkede valnødder valgfri Grease en 9inch firkantet bradepande sæt til side. I stor gryde kombinere første 5 ingredienser. Stir over ...

Bigelow Tea introducerer to nye Teas Med 100 daglige anbefalede dosis af C-vitamin

Bigelow Tea introducerer to nye Teas Med 100 daglige anbefalede dosis af C-vitamin

Shop Rabat vitaminer kosttilskud, naturlige sundhed produkter, økologiske fødevarer og mere til bedste priser. Penge tilbage garanti Shop online eller ring 18008244491.

Disse nemme havregryn chokolade chip cookies er tykke, sej, og lastet med semisweet chokolade chips og havre. Og klar om 20 minutter

Disse nemme havregryn chokolade chip cookies er tykke, sej, og lastet med semisweet chokolade chips og havre. Og klar om 20 minutter

Disse nemme havregryn chokolade chip cookies er tykke, sej, og lastet med semisweet chokolade chips og havre. Og klar i 20 minutter

Fitness Pro, 22, afslører hendes opskrift på et lavt kalorieindhold Big Mac

Fitness Pro, 22, afslører hendes opskrift på et lavt kalorieindhold Big Mac

Find og dele hverdagen ernæring i Big Mac. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Nyankomne

Wendys 170 Main Street Fastfood, Burgere, Kylling, Kyllingesandwicher, Salater, Frosty, Morgenmad, Åben sent, Drive Thru, Måltider Tilbud i Binghamton, New York

Lær mere

Ofte set

Isela Vega Full Naked i Garden El Macho Bionico. Se gratis uncensored hot video online på nudebase. om.

Isela Vega Full Naked i Garden El Macho Bionico. Se gratis uncensored hot video online på nudebase. om.

Isela Vega Full Naked i Garden El Macho Bionico. Se gratis uncensored hot video online på nudebase. om.

Hvordan man udtaler bionico

Hvordan man udtaler bionico

1 Software Bionic Libc er en afledning af BSDS Standard C Bibliotekskoden, der oprindeligt blev udviklet af Google for deres Android-drift ...

Bionicos mexicanske Frugt Skåle Opskrift Anmeldelse af Anonyme RedCipes

Bionicos mexicanske Frugt Skåle Opskrift Anmeldelse af Anonyme RedCipes

Dette er min favorit Easy mexicanske Frugtsalat Opskrift. Jeg higede det, da jeg var gravid i den varme LA Sommer med min Izzy. Jeg stadig elsker det, og du vil også

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Shoo flyve Jeg sagde, at det mange gange under mit besøg i Pennsylvania i sidste uge. Shoo flyve Nej, jeg var ikke jagte fluer, men snarere råber navnet på min

Traditionelle creamed perle løg opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Traditionelle creamed perle løg opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Der er 96 kalorier i 1 kop 8,8 oz af fugle øje perle løg i en ægte creme sauce, frosne. Du skal gå 27 minutter for at forbrænde 96 kalorier. Besøg kalorieking for at se kalorieantal og næringsstofdata for alle delestørrelser.

Lige nu, de - ligesom mange steder tilbyder kun udtagning

Lige nu, de - ligesom mange steder tilbyder kun udtagning

Lige nu, de - ligesom mange steder tilbyder kun udtagning

17 steder, du sandsynligvis skal forsøge at forstå Birria i L.. Los Angeles Times.

17 steder, du sandsynligvis skal forsøge at forstå Birria i L.. Los Angeles Times.

Mexicansk mad comida mexicana stedet at diskutere og dele mexicansk mad. Traditionel til moderne, hjemmelavet til restaurant køkken, Mexico og ...

Birria de Chivo Don Pedro

Birria de Chivo Don Pedro

Birrien stammer fra Jalisco, Mexico. Det er en krydret mexicansk kødgryde, der normalt er lavet med ged, lam eller fårekød, ofte serveret i festlige perioder, såsom jul, nytårsaften, mors dag og bryllupper.

Birria de Res Beef Birria Opskrift Maricruz Avalos Køkken Blog

Birria de Res Beef Birria Opskrift Maricruz Avalos Køkken Blog

Birria de Res er den ultimative komfort mad. En slowfood opskrift med oksekød, der er kogt i en chili og krydderier bouillon for at gøre en lækker konsol.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.