Mælken af ​​ferie venlighed

Jeg fulgte opskriften præcis det var lækkert! Vi ledte efter et naturligt alternativ til "Custard in a krukke" placeret på mælk isle. Det var endnu bedre kølet med lidt frisk revet muskatnød på toppen.

Kogt custard eller korrekt vanille som engelsk henviser til Konfekture Delight er vores valg til vanille i år. Vores hurtige og ligetil at lave opskrift vil være et hit med din familie og venner. Betjener kogt custard op i en unik skål er en populær måde at opstille den yummy pudding på. Ved blot at tilføje et par minutter, kan et par ingredienser, som du måske har til rådighed, gøre denne komfort mad til at se fabelagtig ud. Hvordan kan vi tage denne enkle vanille og lave en spektakulær præsentation?

mandel glæde har nødder, så skål om en kop mandler. Du har brug for et kagelag for at give smidsen en bedre struktur. Hvad har du på hånden? Vanille wafers, shortbread, der ikke er så smuk, leftover kage, fransk vanilje pund kage, brownies, der bliver sprød omkring kanterne, eller hvad som helst, du måske har praktisk at bruge som dit kagelag. Næste, pisk-up nogle Stabiliser D Whipping Cream.

Kig rundt Hvad har du, at du kunne bruge til at oprette en custard dessert? Saml dine ideer og ingredienser og lav din kogte vanilleopskrift. Du er kun få minutter væk fra at skabe en fabelagtig vanille.

Jeg har set på fotografier i årevis. Tyk flydende vanille, klædt op og hældt i et krus. Kan du se og ikke blive fristet? Denne særlige drink er kendt af mange navne: kogt custard, drikker custard, crème anglaiseâ € "og bærer en stærk lighed med æg nog. Men i stedet for Eggnogs Nutmeg og Cinnamon får du en heady dosis af duftende vanilleâ € "og æggene arent rå!

Selv om det højst sandsynligt af europæisk oprindelse, drikker custard sandsynligvis bedst kendt i den sydlige U.. Her er det en særlig drink serveret i julen eller en beroligende og nærende drik for en person, der føler sig under vejret.

Og familien var lige så begejstret som jeg var. Min ældste datter kom hjem til en fest i weekenden, og i sin bedste sultende unge person indtryk , rummaged gennem køleskabet. Hvordan kan du ikke have æg nog? Hun sagde, incensed.

Jeg må indrømme, at voksende op min ide om lavet af Scratch Custard brugte Birds Custard Powder. Bortset fra det var det at åbne en tin af Devon Custard. Så jeg føler mig altid meget stolt, når jeg laver vanille med æg. Selvom det er exceptionelt let, føles det bare som en præstation!

Jeg whisked denne vanille godt, og det var meget let og luftigt. Det var også meget tyndt. Og så indså jeg, at jeg ikke kunne læse. og læg det tilbage i puljen for at lave mad i et par minutter. Det fortykkede fint og det var en virkelig let custard, der var god på egen hånd, men ville virkelig være godt med en klæbrig toffee pudding!

Efter min bedstemor døde, hævdede min kusine den gamle santa krus. De var så tilhugget og revnede ingen troede, de kunne muligvis være nyttig og hver tilbud om at købe hende et nyt sæt blev afvist. Jeg er helt forstå. Disse krus fyldt med kogt creme er en del af julen. Men jeg købte min egen Santa krus, der ligner de gamle, bare for mig, bare for kogt vanillecreme.

Dette er en rig drik så små portioner vil gøre. Hvis du ønsker at gøre mere, jeg anbefale at gøre det i flere partier. Det er meget vanskeligt at skabe en større dobbelt kedel og mere flydende tager længere tid at lave mad og er tilbøjelige til at producere klumper.

Opret en dobbelt kedel og bringe vand i bunden potten lige til en lav kog. Hvis du ikke har en dobbelt kedel, placere en metal eller glas skål over en gryde. Skålen må ikke røre bunden af gryden eller vandet i det, og skal passe sikkert, så dampen ikke undslippe.

mellemtiden slå æg i en stor skål med en elektrisk mixer indtil grundigt kombineres. Tilsæt sukker og slå indtil lys og sukkeret er opløst. Langsomt tilsættes ½ kop af den varme mælk i æggene og slå grundigt. Gentag med en anden ½ kop mælk. Hæld ægblandingen i mælken i panden og pisken for at kombinere. Fortsæt whisking som mælk kokke. Kog til, at vaniljerne let overholder bagsiden af ​​en metalsked, og når du kører din finger gennem vanilden på skeden, efterlader den et hul.

Mens vaniljerne laver madlavning, vask og tør skålen og læg en trådnets sigte over den. Når vaniljerne er klar, hæld den straks gennem sigten. Lad det afkøle i et par minutter, og sæt derefter et stykke plastfolie direkte over overfladen af ​​vanilden. Dette vil præsentere en hud fra at danne. Køle vanilteret indtil kold, så hæld i en krukke. Hvis vaniljerne er for tyk, visp i omkring ½ kop tung fløde.

En arvestykke opskrift, gammeldags kogt drikkevand, blev engang brugt regelmæssigt som en simpel drink, der skulle berolige de syge. Det er en rig og cremet drik, ligesom bedstemor plejede at lave, lækre når som helst og en fremragende base for hjemmelavet Eggnog.

2020-09-13 Det er den perfekte vintervarmer. Kogt custard opskrift. Denne opskrift handler om simple ingredienser, der blander sammen for at danne noget magisk. Der er ingen . ROM GREEDYGOURMET. Omcuisine AmericanCategory DrinkServings 4Total Time 20 minutter

2022-10-09 Instruktioner. I en dobbelt kedel eller tung kedel, varme 1 qt af mælken til skoldning - lige før kogning. Slå æggeblommer og sucanat, rapadura, honning eller råsukker grundigt. Rør derefter i melet. rom myculturedpalate. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-12-12 I en mellemstørrelse skål, slå æggene på medium-lav hastighed i 30 sekunder. Tilsæt sukker, salt og vanille. Whisk forsigtigt indtil blandet. Hæld mælken i en mikrobølge-sikker skål og varme i 1. Rom Smagesoflizzyt. Ovestimeret læsetid 6 minutter

2022-05-03 Vanilla Custardâ € "En silkeagtig glat og luksuriøs ægte vanilje vanille, der kan serveres varmt eller koldt, alene eller med tonsvis af desserter. Plus kræver denne hjemmelavede vanilleopskrift kun fem ingredienser og en simpel proces. 2. Kogt custardâ € "Denne kogte custard-opskrift er ret nemt og tager næsten ingen tid til at blive kogt, men det smager virkelig. ROM TheFoodXP. Omcalories 235fats 7gcholesterol 172mgsodium 125mg

Ja, i syd er dette en drink. Jeg gør dette hvert år rundt om ferien, det er meget traditionelt. Min opskrift bruger kun 4 æg, som jeg slår med sukkeret for at opløse inden du kombinerer med mælken. Jeg tilføjer også en knivspids salt omkring en teskefuld majsstivelse til Stabiliserende det-pisk det i sukkeret før du tilføjer til æggene. I modsætning til navnet, lad det aldrig koge. Proteinet i æggene vil koagulere , og det vil blive kornet, eller værre, klumpet. Af samme grund skal du kun bruge fuldmælk, fedtet er nødvendigt. Det tynde lag af skum på toppen af ​​vanilden vil forsvinder som blandingen koger, og når tekstur og farve er ensartet i hele, er vanilteret klar og vil "belægge skeen". Serveres med en sund dosis god bourbon. Håber dette hjælper.
Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Hårdt kogt æg salat sandwich let, cremet, æg mayo sandwich til morgenmad hvordan man forbereder mayonnaise æg sandwich til morgenmad

Citron Ginger Tea Opskrift

Citron Ginger Tea Opskrift

Ginger Water er et sundt vægttab drikke og en fantastisk ingrediens, der kan hjælpe med at forbedre nogle af vores sundhedsforhold som fordøjelsen.

HawaiianStyle kogte jordnødder

HawaiianStyle kogte jordnødder

Giv jordnødder masser af salt, garlicky smag i denne blødning og kogeproces, der er smagfuld variation af det traditionelle sydlige forberedelse.

Er jordnødder godt for dig

Er jordnødder godt for dig

Hvor mange kalorier i jordnødder se nedenfor, peanutkalorier til de forskellige serveringsstørrelser. Vi giver dig peanuternæring fakta og sundhedsfordele ved jordnødder for at hjælpe dig med at tabe ...

Bandanas Hot Kogt Peanuts Kalorier ernæring fakta

Bandanas Hot Kogt Peanuts Kalorier ernæring fakta

Ernæring Fakta Kalorier 200 837 kJ Total Kulhydrat 13. g 4 Kostfibre 5. g 22 Sukkerarter 1. g Protein 8. g

Crockpot kogte jordnødder

Crockpot kogte jordnødder

Spicy og lækker, disse er den perfekte snack til fodboldsæson tørkrabbe koge og Cajun krydderier er infunderet ind i jordnødderne, der skaber en fantastisk smag

How To Make Øjeblikkelig Pot Kogte Peanuts

How To Make Øjeblikkelig Pot Kogte Peanuts

Kogt Green Peanuts Southern Style

Plantain ernæring fakta og sundhedsmæssige fordele

Plantain ernæring fakta og sundhedsmæssige fordele

Kogt moden plantain er den nemmeste men store godbid. De er lækre, søde, bløde og let fordøjelige. Her er 2 sunde måder at lave modne plantains på.

Varm kartofler med asparges og urter fuld mavebård

Varm kartofler med asparges og urter fuld mavebård

Brændt ny kartoffel og asparges salat med jammy æg og en krydret vinaigrette.

Nyankomne

Fransk kartoffelsalat med grønne bønner

Lær mere

Ofte set

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Mens du måske føler dig meget savvy, der spiser resterende kartofler til frokost eller middag, skal du sørge for at køle og genopvarme din mad sikkert for at undgå at bekæmpe de tatere næste dag ellers, du kunne blive syg.

Hvidløg chili kartofler

Hvidløg chili kartofler

Denne velsmagende, lavt fedtside skål er det perfekte kompliment til en hjertelig stege. Fra BBC god mad.

Instant Pot Potato Salat

Instant Pot Potato Salat

Server dette tage på kartoffelsalat med svinekoteletter, stegt kylling eller flank bøf.

Kogt Raisin Cake Canadian War Kage Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kogt Raisin Cake Canadian War Kage Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Fugtig gammeldags rosin kage lavet ved kogning rosinerne ligesom mom gjorde. Gør dette i dag for den perfekte efteråret snack eller dessert

Crawfish, Rejer Krabbe Koge 4,5 lb Louisiana Fish Fry

Crawfish, Rejer Krabbe Koge 4,5 lb Louisiana Fish Fry

Lær hvordan man laver denne enkle rejer cocktail forretter med en krydret hjemmelavet rejer cocktail sauce. Du behøver aldrig at bestille fra en restaurant med dette i dit køkken arsenal.

Top 10 Sundhedsmæssige fordele af Okra

Top 10 Sundhedsmæssige fordele af Okra

Hvor længe har du brug for at koge okra Place okra i en gryde add vand nok til at dække okra ...

I forfølgelsen af det perfekte stegt kylling

I forfølgelsen af det perfekte stegt kylling

Kan jeg bage kylling efter kogning

Hvordan en træske Forhindrer Din gryde med vand koger over, Ifølge Science

Hvordan en træske Forhindrer Din gryde med vand koger over, Ifølge Science

Hvorfor har en træske Stop Pasta koger over Er det magi Nej, ren videnskab er bag det. Lets vide mere.

Crock Pot Country ribben i Beer Opskrift CDKitchen. om.

Crock Pot Country ribben i Beer Opskrift CDKitchen. om.

Disse saftige marinerede ribben bages indtil de er møre, derefter grillet og serveret med en sød, krydret root beer sauce.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.