50 Perfekte måder at lave kartofler på

Bagt, kogt, stegt, mashed, på nogen måde, form eller form, kartofler er lækre. Disse stivelsesknolde, der er hjemmehørende i Andes, kan opdeles i to Kategorier Stivelse eller voksagtig, som hver især egner sig særlig godt til bestemte kulinariske anvendelser. Ønsker lys og fluffy Mos kartofler, en særlig god bagt kartoffel eller en fremragende fransk stege? Brug en floury kartoffel. Ønsker du at gøre en perfekt kartoffelsalat, en stor gratin eller fabelagtige stegte kartofler? Gå til voksagtige kartofler i stedet.

Der er så mange gode kartoffelopskrifter at vælge imellem, men hvor på jorden begynder en start? Lucky for dig, kære læsere, det daglige måltid har gjort den tunge løft, skuret gennem de mange, mange kartoffelsopskrifter på vores hjemmeside og valgte et vidunderligt udvalg af opskrifter at vælge imellem. Hasslack kartofler, mosede, stegte, hashbrune, gryderetter og mere, hvis du leder efter en række måder at lave kartofler på, er dette listen for dig! Vent ikke en anden længere, læs videre for at opdage 50 perfekte måder at lave kartofler på!

Hvilke kartofler skal jeg bruge til sprøde smadret kartofler?

Hvad med skæring, lagdeling og overnatning af chilling, disse er noget af et kærlighedsarbejde, men de er værd. Brug Maris Pipers: De har det perfekte sukker-stivelse-vandindhold for at forhindre sammenbrud under madlavning.

Hvordan laver du sprøde kartofler?

For denne opskrift brugte jeg smør, men fortsæt og brug duck fedt, hvis du vil. Duck Fat skal være sundere, da den har højere procentdel af monoumættet fedt, på 55, mens smør har kun 26.

Hvilke retter til at tjene med denne opskrift?

Disse kartofler, mens milde, er perfekte til en smagspakket hovedret. Du ved, når du har en hovedret, der er stjernen på showet? Du vil have sider, der smager godt, men ikke konkurrere. Prøv disse. Hurtig og nem.

Transform en pose Maris Pipers til noget specielt med en fluffy Middle og Golden Crisp Exterior. Ved hjælp af en kombination af hot rapeseed olie og smør er nøglen til denne metode, så spudsne skal skarpe op pænt. Madlavning af dine kartofler med deres skrælning plus et hint aflemon timian, hvidløg og havsalt også intensiverer smagen. Ry denne opskrift og soggy rastries vil bea ting fra fortiden!

I det var umuligt at forbedre på en simpel bagt kartoffel. Jeg tog fejl. Damp spud i 20 minutter at infuse med fugt, og derefter bage i 40 minutter i en varm ovn for at få den perfekte combo af fluffy inde og ekstra crispoutside.

Picnics og grill ville ikke være det samme uden en skål af cremet kartoffelsalat på siden. Theklassiske opskriftspar kogte nye kartofler med skilt, kapere og Cornichons for et tangy spark. Bind blandingen sammen med Mayo og rør i hakket persille for en udbrud af friskhed. Hvis du catering til børn, kan denne enkle salat let tilpasses ved at efterlade de stærkere smagsoplevelser som CAPERS og Cornichons .

Disse kartofler kan lyde fancy, men der er ikke behov for at piske ud din kok hvide helt endnu! Genskab denne traditionelle franske skål med skarpe, crunchy kanter og en blød, silkeagtig middlefor en elegant middagsfest side eller søndag frokostkompagnement. Smør er afgørende her for at tilføje rigdom, mens rosmarin og timian giver en subtil herby smag, mens de simmerer med kartoflerne.

Jeg vil ikke lyve, jeg har fundet det svært at gøre fuld retfærdighed til dette mest Magnificent af side retter. Men alt forbedret, når jeg fik mit hoved omkring dette hack: Efter at have kogt kartoflerne, dræner dem, vender du tilbage til panden og dækker med en klud i 10 minutter. Dette tørrer dem ud, så når du tilføjer smør, absorberer de det og smager buttery, snarere end absorberende deres madlavning vand og smagningsvandet. Lille trin stor forskel.

Som om Crisps arent vidunderligt nok, viser det sig, at de er endnu bedre mellem brød. Vi har set denne tendens, der kommer over hele Storbritanniens restaurant og cafscen, så det virker kun rigtigt at replikere det i komforten i et hjem køkken. For at lave de crisps, skal du skære nogle medium kartofler meget tyndt, frakke med havsalt, eddike og olivenolie, Â derefter bage! crunchiness af disse crisps saldi perfekt med blødt brød og en dollop af tangy tomat ketchup.

Min favorit nye metode, dette er en rigtig spilveksler: Kog små kartofler i deres skind, og dræner derefter og dækker med en klud i et par minutter. Sæt hver kartoffel i et rent tehåndklæde og squash, så det går lidt, og sæt derefter på en bagebakke. Drizzle med olivenolie, spredes over revet hvidløg og hakket rosmarin og stege i en varm ovn i 20 minutter indtil gylden og lidt skarp: glæden ved en kogt spud, tekstur af smadrede kartofler og crunchen, men ikke fedt af a Roastie.

Nogle fødevarer er kun på deres højdepunkt, når de koges Brilliantly ved hjælp af de dyreste ingredienser. Kartoffelen er ikke i denne kategori. Du kan opnå perfekt sprøde, gyldne chips ved hjælp af en hjemmeovn, som også tager væk indsatsen for stegning. Vi Considermaris Piper til Bethe bedste kartofler, langt til chips, med dà © SIRà © E og King Edwards dine næste bedste muligheder.

Ja, du kan lave dine egne kartoffelchips hjemme og stol på os, de lækre. A Mandoline eller fødevareprocessor med en skæringsvæske vil hjælpe dig med at få dem tynde nok til den perfekte crispy crunch. Følg denne opskrift på hjemmelavede kartoffelchips fra smag af hjemmet for at prøve dig selv. Når du har mestret det grundlæggende, kan du tilføje en række forskellige krydderier for at genskabe dine yndlings smagsstoffer.

Ernæringsmæssige fakta er lidt skruet op, fordi du skærer væk omkring 70 af kartoflerne i denne opskrift. Også kartoflerne absorberer kun omkring halvdelen af ​​smørret, så selvom det på ingen måde er en sund skål, er serveringen ikke engang tæt på 1000 kalorier pr. Serveringsstørrelse.

Kalorier: 989kcal Carbohydrater: 129G Protein: 15G Fedt: 48g Mættet fedt: 211 mg Kaliment: 3119mg Fiber: 16g Sukker: 6G Vitamin A: 1264IU Vitamin C: 145mg Calcium: 101mg Iron: 6mg

Så er det tid til at skære kartoflerne. Du behøver ikke at tage af huden før skæring. Skær dem meget tynde og stable dem oven på hinanden. Du behøver ikke at skære enderne af kartoffelen, da de er kortere. Hvis du skærer dem for tykke, vil kartoflerne have problemer med at lave mad hele vejen igennem mens du steger.

Lad os lære at gøre million lag kartofler med hvidløg, parmesan og urt! TheyResuper Crispyon Udenfor AndExtremely Fluffyon indersiden. De ser super fancy, men stoler på mig, de er så nemme at lave!

Varm en gryde med stegolie til 325F. Når det er varmt nok, steger steg indtil gyldenbrun og kogt gennem midten, ca. 6 til 9 minutter. Afhængigt af hvor høj kartofler er stablet, kan det tage længere tid at stege. Steg i batcher, så de er ikke overfyldte.

Men disse mini hasselback kartofler? Disse er let de bedste kartofler nogensinde. De er lidt som stegte kartofler, men på grund af de små spalter, der tillader hvidløg og smør at sive ned i dem, er de helt fyldt med smag. Med andre ord kan du ikke gå galt.
Nyankomne

Bedste Keramiske Kogegrej mærker i Indien En i dybde Købers Guide

Bedste Keramiske Kogegrej mærker i Indien En i dybde Købers Guide

Liste over bedste keramiske køkkentøj i Indien, som er blevet kureret efter forskning og testning af mere end 100 produkter af forskellige mærker. Du skal tjekke det nu.

Miriams Earthen Køkkengrej 100 Sundt Nontoxic Green

Miriams Earthen Køkkengrej 100 Sundt Nontoxic Green

Vi laver 100 sunde, ikke-toksiske grønne køkkengrej til dig. Unglazed lavet af testet ren ler, så du kan nyde den sundeste mad. Lær mere...

100 procent CACAO chokolade opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

100 procent CACAO chokolade opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Dark Chocolate Opskrift Lær hvordan du laver mørk chokoladeopskrift og få alle detaljer som ingredienser, madlavningsmetode af mørk chokoladeopskrift på Vaya. N.

Sund crockpot kalkun chili Valg af balance

Sund crockpot kalkun chili Valg af balance

Den bedste chili du vil nogensinde gøre den hemmelige opskrift på et perfekt hack af Texas Chili fra den legendariske Barneys Beanery i L.. I dette indlæg fra Todd Wilbur på hans berygtede mad hacker blog.

De 10 bedste keramiske køkkengrej stykker til at tilføje til din køkkensamling

De 10 bedste keramiske køkkengrej stykker til at tilføje til din køkkensamling

Leder du efter et keramisk køkkengrej, så tag et kig på vores top 20 picks for den bedste keramiske køkkengrej og se hvilken der passer til dig

Buffalo Wild Wings kuponkoder

Buffalo Wild Wings kuponkoder

Buffalo Wild Wings menupunkter, du kan spise, selv når du er på en diæt.

Simpel kabuli chana salat indiske kikærter salat gå sund nogensinde efter

Simpel kabuli chana salat indiske kikærter salat gå sund nogensinde efter

Find ud af hvordan man gør Easy Kabuli Chana Salat med indiske krydderier, citron og urter Denne indiske chickpea salat opskrift er en sund tage på Chana Chaat ved at erstatte ...

Hurtig butterflied stege kylling donna hø

Hurtig butterflied stege kylling donna hø

Stegning en kylling til perfektion er ikke længere svært takket være disse enkle trin fra Janelle Bloom ...

Nyankomne

Disse ægløse vanille cupcakes er nemme, lækre og vil helt sikkert være din humørløfter i denne uge, gør dem.

Lær mere

Ofte set

Hjemmelavet pan pizza med perfekt sprød skorpe

Hjemmelavet pan pizza med perfekt sprød skorpe

Støbejerns stegepande Pizza Opskrift Den bedste Pan Pizza Opskrift

Hvor meget er en leder af hvidløg

Hvor meget er en leder af hvidløg

PureFormulas tilbyder gratis standard forsendelse for Økologisk hvidløgspulver 1 lb 453. Grams, der hjælper med at opretholde en bedre hjerte og blod-system blandt andre.

17 Festive Vegansk Salads

17 Festive Vegansk Salads

Disse veganske sommer salater er rige på årstidens smag. Serveres dem som sider eller med plantbased protein til en lys sommer måltid.

Hvordan til at tilberede en lammekølle

Hvordan til at tilberede en lammekølle

Få og dele bedste opskrifter om Udbenet lam Roast Tilberedningstid med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Flaming Asthyle Cocktail Opskrift Cocktail Builder

Flaming Asthyle Cocktail Opskrift Cocktail Builder

Jeg citerer ikke ofte Bibelen, men ifølge ecclesiastes 31 er der tid til alt, og en grund til enhver aktivitet under himlen. Hvis din ønskede aktivitet er at ...

Basic Sourdough Bread 1, 2, 3 Metode Opskrift mad. om.

Basic Sourdough Bread 1, 2, 3 Metode Opskrift mad. om.

Dette er en nem grundlæggende surdough tin loaf opskrift, der er perfekt til en nybegynder at lære at gøre surdej brød.

15 bønnesuppe med skinke opskrift

15 bønnesuppe med skinke opskrift

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Tims Homemde 15 bønnesuppe med skinke Hock og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Cookies, Marie Biscuit

Cookies, Marie Biscuit

Chewy havregrynkager pakket med valnødder og chokoladechips er nemme at lave, og din familie vil elske kombinationen af ​​smag.

Varm luft frituregryder Delonghi International

Varm luft frituregryder Delonghi International

Hurtig nem portugisisk kyllingevinger, kogt den sundeste måde med vores Express Ovn Air Fry. Se hvordan her.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.