De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad gør en popcorn maskine med en vogn unik?

At have en popcorn maker hjemme giver dig mulighed for at give dig selv og din familie en lille behandler, mens du ser en film og skaber minder. Men ikke alle popcorn poppers er de samme eller giver dig den samme kvalitet i popcorn. Opcorn er et godt alternativ til chips, når du forsøger at blive sundere og have en sund livsstil.

Det er et letvægtsmæssigt alternativ til snacking, selvom du nyder at hælde masser af smeltet smør på toppen. Ikke desto mindre er selv med store mængder smør popcorn stadig en høj fiber snack, der kan laves til en stor skare.

Hvorfor betale latterlige mængder penge på bagged popcorn, der ikke kun er flavorless og klæbrig men nogle gange kan det endda være Stalewhy, ikke bare købe en popcorn maker, der vil give dig frisk popcorn hver gang. Her er de bedste 10 popcorn beslutningstagere. Læs følgende popcorn maker anmeldelser at købe din favorit en. De fleste af de popcorn beslutningstagere er tilgængelige på markedet!

Hvis du vil kunne gøre din yndlings popcorn uden at bruge olie, er dette den perfekte popcorn maker for dig. Denne popcorn maker gør 16 kopper popcorn pr. Batch. t er lille og kompakt, hvilket gør det nemt at have på din bordplade.

Når du vil lave frisk popcorn, er du i stand til at gøre det næsten umiddelbart med denne maskine. Du kan lave store batcher popcorn og holde det i denne popcorn maskine, da det forbliver varmt.

Det kommer også med et opvarmning dæk, så din popcorn forbliver varm og frisk. Dette er en glimrende mulighed for at have, hvis du hosting eller gør en stor mængde popcorn på én gang. Din popcorn forbliver varm, indtil du fjerner den fra opvarmningsbakken. t gør omkring 2 gallons popcorn ad gangen.

Få teater stil popcorn lige i komfort i dit eget hjem med denne popcorn maker. t popper op til 24 kopper popcorn ad gangen, så alle får deres egenkup af popcorn. Selvom du kan lave 24 kopper popcorn på et tidspunkt, du ikke behøver. Du kan faktisk gøre så lidt som en kop popcorn.

Denne popcorn maker giver dig mulighed for at lave så mange eller som littlecups af popcorn som du gerne vil. Det er også meget nemt at bruge og tjene. Enheden selv omdanner til en serveringsbakke, og du kan gøre popcorn i 3 nemme trin Tilføj kernen, tilføj olie og sæt den i, du er klar til at nyde frisk popcorn.

Det gør 5 quarts af popcorn i minutter. n Bestilte for at forhindre brænding af denne popcorn maker leveres med en unik spinner omrøring Mekanisme At du vil være i stand til at dreje konstant, så du kan overvåge, når din popcorn er klar.

En retro stil popcorn maker, som du kan have på din tæller, er præcis, hvad denne popcorn maker er. T er perfekt, hvis du har en stor familie- eller værtsfester, hvor der er en række mennesker, da det gør 1 gallon popcorn pr. Batch. Denne popcorn maker leveres med en 2 ½ounces rustfrit stålkedel med et indbygget omrøringssystem.

Lille, effektiv, nem og hurtig er den bedste måde at beskrive denne popcorn maker på. Denne popcorn maker gør 10 kopper popcorn om 3 minutter. T er også en sundere tilgang til pop popcorn, fordi der absolut ikke er nødvendigt at bruge olie.

Du bruger simpelthen popcornkerner, og du er god til at gå. Dens unikke design gør det muligt for din popcorn at forblive crunchy den måde, det burde være. ou vil aldrig behøver at bekymre sig om soggy popcorn igen. Du har også evnen til at smelte smør på toppen af ​​denne popcorn med en aftagelig bakke på toppen

Du kan lave 27 kopper popcorn om cirka 4 minutter. Hvilket betyder, at du kan lave nok popcorn til hele din familie i cirka 4 minutter eller 8, hvis du vælger at lave en anden batch. Den leveres med motoriserede omrøringsstænger for at sikre alle dine kernerpOP, og du får mere end din gennemsnitlige mængde popcorn.

Gør popcorn derhjemme kan laves i en mikrobølgeovn, du kan nemt købe Microwavable popcorn fra din lokale butik og gøre det på den måde. Eller du kan bruge en silicium popcorn maker som denne i stedet. Hans popcorn maker gør 14 kopper popcorn i alt.

Du er i stand til at lave, â ... "eller ½ en kop popcorn ad gangen mellem 2-4 minutter på høj i din mikrobølgeovn. De innovative håndtag giver dig mulighed for at hente din popcorn fra mikrobølgeovnen eller kaste i dine yndlings krydderier.

Vores valg: Original Salbree Microwave Popcorn Maker

Hvis du stadig er i tvivl om Investering I denne popcorn Maker, bør den 25-årige begrænsede garanti vise dig, hvor meget tillid denne producent placerer i deres produkt. Når alt kommer til alt, forventer ingen producent at miste, når du tilbyder en garanti, ikke?

Nogle point at overveje, når du vælger popcorn beslutningstagere

Er du forvirret til at bestemme hvilken bedre af silikone eller aluminium? Selvfølgelig har hvert materiale sine egne pluspunkter. Silikone er sammenklappelig . Det er velegnet til simpel og minimalistisk opbevaring. Aluminium er robust, kan forhindre brænding og stikke såvel som pop hurtigere.

Den næste liste vil levere syv enheder, der tilhører listen over de bedste popcorn beslutningstagere i 2022. Så hvad er kriterierne for de bedste popcorn-maskiner? Samlet set er kriterierne kapacitet, popping gange, kvaliteten af ​​materialer, nemme at rengøre og bruge, Â Â Â Â

Du har altid brug for popcorn for at nyde en film eller have en virksomhed, som popcorn er nødvendig. Begge er grundene til at sætte stor nordlige popcorn 6010 på listen over de bedste popcorn beslutningstagere i 2022. Hvad får du fra denne enhed? Designet er klassisk at huske gammel tid, når popcorn var meget populær og en del af underholdningen. I dag kan en sådan periode nydes i øjeblikket. Specifikationerne af dette produkt er rustfrit stål til madzone og kedel, opvarmet opvarmning, gammel skuffe og hærdet glas.

Der er en vogn til at holde primær popcorn maker, men du kan sætte på bordpladen med stabilitetsdelen. For at holde energi på det effektive niveau er det også tilgængeligt i tre kontrolformer for at vælge tekstur af popcorn, såsom lys, popvarmer og omrører. Hvor meget popcorn gør denne enhed? Det tager tre galloner popcorn i en enkelt batch. Fra den kapacitet er denne enhed egnet til kommerciel brug, når folk samler rundt for at nyde og slappe af, mens de spiser popcorn.

Minuspunktet for dette produkt er den øverste del. Det er mindre holdbart og let rustet, især hvis du ikke rydder det regelmæssigt. Sørg også for, at der ikke er noget vand på det, selv bare for en dråbe. Der er dog ingen tvivl om, at denne er en af ​​de bedste popcorn-maskiner til forretning eller personlig brug.

Nå, Presto 04821 Orville Redenbackers er det, du har brug for til det formål. Det er i stand til at gøre popcorn med kapacitet atten kopper på mindre end tre minutter. En sådan kapacitet er meget stor i forhold til flere konkurrenter på markedet. Designet og størrelsen af ​​dette produkt er enkle, så denne enhed er nem at bringe overalt. En anden fordel er, at det er let at rengøre for at opretholde ydeevnen.

Presto 04820 Poplite er det rigtige valg for at gøre popcorn hurtigt. Du behøver ikke at vente i lang tid, fordi denne enhed er i stand til at være klar på kun 2 minutter. Kapaciteten er 18 kopper, der er nok til at nyde popcorn, indtil filmen slutter. Denne enhed reducerer højt fedtindhold og kalorieindhold på grund af ikke-olie popcorn.

Vi tvivler på, om nogen ikke kan lide popcorn. Det er en snack, der kan lide og værdsat af folk i alle aldre. Selvom vi har mange muligheder for at få færdig popcorn, er hjemmelavet stadig bedre. Investering i den bedste elektriske popcorn maker sparer ikke kun dig penge på lang sigt, men bringer også sundhedsmæssige fordele. Du kommer til at fortære fedtfri og mindre salt popcorn så meget som du vil.

Franklin's originale hvirvel er den oprindelige popcorn maker. Det vil gøre dig stolt over at kalde dig selv en popcorn elsker, fordi det lader dig lave de mest autentiske, lækre bacon-indpakket Jalapeo eller seared jakobsmuslinger til dit hjertes indhold. Med sin alvorlige rørform er denne popcorn maker den perfekte form til biograf nydelse .

NY score er udviklet byartificial intelligens , hvilket er et ranking system, der rækker fra 0 til 10automatisk scoredBased på Amazon'sdata Collectedand Consumer Reportson Ourwebsite. Og uden nogen udefrakommende indflydelse fra producenter eller salgsagenter tilknyttet dem på nogen måde. Tjen mere.

Er du syg for at lave popcorn i komfur hver gang du længes efter en dejlig og crunchy popcorn? Mange af os føler bekvemt at smide en pose popcorn i mikroovnen og vente på popping showet.

Gør dig selv en god, sund samt en lækker snack, mens du ser dine foretrukne film på theprojector. Hver gang du har lyst til at have popcorn, du nødt til at gå ud af din comfort plads. Men ikke længere!

Vi har kommet op med den perfekte guide til dig, at includespopcorn maskiner, som vil hjælpe dig gøre derhjemme. Vi har medtaget alle slags popcorn poppers, som vil hjælpe dig med at træffe en god og informeret beslutning.
Nyankomne

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Nyankomne

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Lær mere

Ofte set

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Skabe lækre smoothies og supper med de bedste blenders rundt

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

Lav let at arbejde med mad og drikke forberedelse med de øverste kanden blendere fra Russell Hobbs, Bosh, ninja, Philips, Kitchenaid og mere

De 8 bedste personlige blenders, ifølge vores strenge testning

De 8 bedste personlige blenders, ifølge vores strenge testning

Disse er de bedste personlige blenders, du kan købe online, ifølge vores tests og editor anmeldelser. Vores liste indeholder bærbare og kraftfulde personlige blenders til smoothies, knusende is og mere fra mærker som ninja og nutribullet på Amazon.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

RAINBOW COOKIE CAKE INGREDIENTS 5 æg, adskilt 1 8 ounce kan mandelmasse 1 14 kopper sukker 2 12 pinde smør, blødgjort til værelse tempera ...

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Vores mangeårige favorit kokke kniv er skarp, stand, og behagelig at holde. Men er det stadig den bedste

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Har brug for en opskrift på en velsmagende snack Prøv denne Red Velvet Trifle Opskrift til en lækker bagt behandler i dag. Stork elsker at bage.

Rødvin Demi Glaze opskrift

Rødvin Demi Glaze opskrift

Mushroom Rødvin Demi Glace opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Prime Rib med Cabernet Jus

Prime Rib med Cabernet Jus

Ingen oksehøjreb eller oksekød stege er komplet uden Chef Johns perfekte simpel au jus.

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

Løft din næste homecooked middag hjælp rød- eller hvidvin med pastaretter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.