Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Mens Journal har til formål at funktionen kun de bedste produkter og tjenesteydelser. Vi opdaterer, når det er muligt, men tilbud udløber, og priserne kan ændre sig. Hvis du køber noget via en af vores links, kan vi tjene en provision. Spørgsmål? Nå os på shopmensjournal. om.

Der er en masse ting, der skal tages i betragtning, når de søger en kokkekniv. For én, gøre dig gå med fransk eller tysk eller japansk stil knive? Der er fordele og ulemper for hver. Franske kokke Knive er mere lige, buede op på spidsen. Tyske vinger tendens til at krumme dybt langs skærekanten. Ud fra følgende betragtninger japanske Blades tendens til at være meget let og utrolig skarp.

I sidste ende, at youll behov vejer forskellene mellem holdbarhed eller skarphed. Vil du have en kniv thatll sidste du længere, men gør ikke skåret så godt, eller ønsker du en kniv thatll snit gennem noget med lethed, der kan chip eller snap nemt?

Min ultimative go-to er aMACchef kniv, siger Ripert. Der er intet som aJapanese kniv. Dens sædvane, lavet til mig og min Handa €”det er en arbejdshest. Men, vigtigst, Ripert er flittige, når det kommer til omsorg for sine vinger: Jeg tager virkelig god pleje af det, og få det skærpet på en sten meget ofte for at holde det i god stand.

Hans go-to kniv mærke: Den Michel Bras kollektion. Dens den perfekte kombination af japansk præcision og skarphed, og fransk balance, siger Boulud. For tapning, roste franske kok Michael Bras samarbejdet med Kai af Shun knive til at gøre disse ud af rustfrit stål og Pakkawood i Japan. Ifølge Boulud, dens den fineste samarbejde af ekspertise mellem en kok og en stål mester, med et smukt design. Og selvom den prisseddel kan være en smule chokerende, Boulud tilbyder dette: Mens de er meget dyre, de vil vare hele livet.

Bedste amerikanske lavet kniv bob kramer rustfri damascus kokkekniv fra ZWILLING JA HENCKELS bruges af michael Solomonov

Hans go-to kniv også sker for at være en af vores personlige favoritter: Min Kramer kniv er marmelade, siger han. Bob Kramer kniveshave super-robuste blade, holde en kant godt, og har den perfekte balance, når det kommer til greb og vægt. Solomonov giver bonuspoint til disse stål-cut skønheder til at blive amerikansk-made og til Bob Kramer selv: Hes en legit Mensch af en fyr, der er enorme.

Bedste klassiske kniv -c thomas knivesused af eric Bromberg

Men der er en hage. Gifting en dårlig kniv eller kniv sæt kan være meget dårligt og endda fornærmende til visse mennesker. Hvis du gave en 50 knivblok sæt, som du samlet op på store partier, kan du lige så godt kysse dette forhold farvel. Fordi det gør ikke tage en kok til at kende en anstændig kniv, når du ser en.

Bedste samlede: wsthof klassiske pc kniv sæt

Hvis du er fortrolig med nogen af vores andre kniv indhold derude, kan du være træt af os fortælle dig at købe Wsthof knive. Og var lidt træt af det, også, men hvis dets den bedste derude, var ikke til at fortælle dig ellers bare at blande tingene op. Wsthof klassikere er utroligt holdbare knive, der kan tage en levetid på misbrug og fastholde en stor kant. Theyre kniven valg for pro kokke som Gordon Ramsey og Ina Garten, samt erfarne hjem kokke.

Den direkte-til-forbruger kniv selskab Kilne har en mission om at gøre kvalitet knive, som alle har råd til. Selv om de ikke har den samme arv bag dem som Wsthof, i en blindtest, ville den største Wsthof fanboy har svært ved at fortælle forskellen. Disse knive fra Kilne er perfekt afbalanceret, knivskarp, og omkring halvdelen af prisen. Hvorvidt de modstå testen af tid ligesom Wsthof skal ses. Men, de har en livstidsgaranti, og deres kundeservice er upåklagelig .

Måske du kender nogen med en smule af en japansk kniv fetish. Hvis det er tilfældet, plejer de blive skuffet med dette sæt fra Global. For kokken, der foretrækker den lette følelse og præcision kant, Global er en af de bedste mærker på markedet. Deres ét stykke stål design og ergonomisk håndtag giver hver kniv ekstrem holdbarhed og balance.

For den person i den anden ende af kniven spektrum, der bekymrer sig mere om sport, end de gør, hvad typer af knive, de bruger, disse nyhed NFL kniv sæt er stor. For under tredive dollars, kan du gøre dem smile og også give dem livslang værktøjer tailgating.

En iboende kvalitet i en stor kniv er balance. Når kniven er perfekt afbalanceret, er det nemt at bruge, og du har mere kontrol. Ou kan lide en kniv, der har sit midtpunkt i fronten for at lade bladet gøre arbejdet. Alternativt kan du lide et tyngre håndtag for at få mere kontrol over kniven. Balancepunktet i kniven bestemmes normalt af bladets længde og tykkelse, størrelsen af ​​håndtaget, håndtaget af håndtaget og dets materiale. Smedede knive har en fuld tang, der hjælper med balancen. Den bedste måde at dømme balancen på kniven er at greb det og se om det føles behageligt.

Smedede knive kan være voldsomme, eller de kan være lette. Den ene er ikke bedre end den anden. Det handler om, hvad der føles bedst til dig. Kan du lide en kniv, der ser ud til at falde med kraft på mad, hvilket gør det nemmere på dine hænder eller en kniv, der strømmer frit, hvilket giver dig større manøvredygtighed?

Forgjorte knive er lavet af forskellige typer stål, og stålproducenter følger specifikationer for at gøre legeringen med korrekte egenskaber. Niver er lavet med højcarbonstål for at give hårdhed, rustfrit stål til rustmodstand, og nyere materialer som pulveriseret superstål, der giver både hårdhed og rustbestandighed. Til lavere vedligeholdelse er en rustfrit stålkniv en god mulighed, mens hvis du foretrækker bedre kantretention og skarphed og ikke noget imod vedligeholdelse, er Carbon Steel Knives vejen at gå.

Hvad er fordelene ved smedede knive?

Denne artikel blev skrevet af Renu Dhar, som er en kok Instruktør og personlig kok. Renu har lært knivfærdigheder til mange studerende og klienter, og spørgsmålet om, hvilke knive til at købe er en, hun ofte svarer. Hun mener oprigtigt, at der ikke er noget som for mange knive og anbefaler at prøve forskellige muligheder for at føle din forbindelse til kniven. Renus Current Favorite Kniv er WSTshof Classic Kiritsuke Kniv, som er inkluderet i Wthof Classic 9-delt blok sæt, som hun testede og gennemgå for granen spiser.

Valg af knive til dit hjemmekøkken vil afhænge af en række faktorer: Hvor ofte du laver mad, dit færdighedsniveau, foretrukket køkken, budget. Vil du være hacking fra hinanden kyllinger og sider af oksekød? Dygtigt dicing brunoise grøntsager til klassiske franske retter? Eller simpelthen forbereder middag hver nat? Der er også en æstetisk kvalitet til at overveje: Knive kan være både smukke og funktionelle, med en række blad og håndtere materialer, der passer til personligheden af ​​personen, der bærer dem.

Ved 7 inches er Misens Santoku lidt længere end andre i denne kategori, hvilket giver det en lignende følelse for en traditionel kokke kniv. Dens skrånende Bolster giver mere kontrol, når du skærer og udfører delikate opgaver, og dens blanding af kulstof og rustfrit stål sætter det direkte midt i den tyske og japanske knives holdbarhed. Virksomheden tilbyder også en 60-dages testperiode, plus gratis afkast, og en levetidsgaranti, der gør at investere i fine knive en mindre skræmmende Proposition . Dens en investering, men en med lidt mere wiggle værelse til at grene ud i fremtiden.

Bedste parring: WSThof Classic Paring Knife

Robust og klassisk, WSTshofs High-Carbon Steel giver alle mærkerne knive hårde, holdbare knive. Denne parringskniv er ingen undtagelse, der kombinerer delikat manøvredygtighed med varig skarphed. Det er smedet af hærdet og hærdet stål med 14 grader, der gør det nemt at vedligeholde. Brug det til at skrælle hårde grøntsager, coring tomater eller et hvilket som helst antal detaljerede job.

Bedste brødkniv: Shun Sora Bread Knife

Dette er en helt lettere slags Santoku kniv. Det er behageligt at bruge med et bøghåndtag; Dens lette, pænt afbalanceret, stort, men ikke uhåndterligt. Og lavet med rustfrit stål med kulstof forbliver det sværere i længere tid. Meget Rimeligt Prissat.

Sabatier knive er et navn til at konjure med ganske bogstaveligt, da navnet, selvom prestigefyldte , bruges af en række producenter. Der var to sabatier familier oprindeligt i Thiers; Dette firma er nedstiget fra en af ​​dem.

Jeg elsker Joseph Joseph køkkenudstyr, som er i stand til at bringe et smart designelement til humdrum-elementer. Denne kniv er enkel og billig og den kloge ting om det er, at når det lægges, løfter håndtaget det over køkkenoverfladen, så det bliver ikke snavset. Klog, huh?

Dette er en praktisk måde at holde knive sikre på. Det er et tungt, simpelt design en slags inverteret L-form, hvor knivbladene ligger fladt på overfladen. Det kommer i forskellige størrelser Denne tager tre knive.

ville du ikke lide en køkkenkniv, der kan skære gennem oksekød som ubesværet , da det skærer gennem et æble? Udforsk de bedste køkkenknivemærker til rådighed i år

Om mærket: Levering af høj kvalitet bestik og køkkenredskaber til fødevarejenesterne i mere end 30 år, Mercer Culinary leverer mere end 90 procent af de nordamerikanske kulinariske akademier. Risområde: Til
Nyankomne

Rødvin Demi Glaze opskrift

Rødvin Demi Glaze opskrift

Mushroom Rødvin Demi Glace opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Prime Rib med Cabernet Jus

Prime Rib med Cabernet Jus

Ingen oksehøjreb eller oksekød stege er komplet uden Chef Johns perfekte simpel au jus.

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

Løft din næste homecooked middag hjælp rød- eller hvidvin med pastaretter.

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Find Restaurant Deals Gem Big med os. Tjek anmeldelser Reserve et bord.

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

Opskrift Easy Lactofermented Root Beer

Opskrift Easy Lactofermented Root Beer

Sasafrass, Sarsparilla og Ginger Shine i denne oldfashioned opskrift til traditionel, hjemmelavet rodøl.

Root Beer mærker den bedste liste over root øl mærker at følge i 2022 detaljeret

Root Beer mærker den bedste liste over root øl mærker at følge i 2022 detaljeret

Vi fandt otte håndværk root øl, du har brug for at sætte i dit køleskab.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fra braiseret bryst til noodle Kugel, opskrifter på Rosh Hashanah og Yom Kippur.

Nyankomne

Bedste Rotisserie kylling krydderier opskrift

Lær mere

Ofte set

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Et tyndt tenderized, grillet dobbelt bryst ryper eller andre lys- fjerkræ som fasan med en ekstra stor salat og bacon vinaigrette er et stort måltid til en varm sommeraften.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Ved at kombinere Caribien rom, Wisconsin fløde og smag fra hele verden, RumChata er en virkelig international likør. Få mere at vide i dag på Liquor. om.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Få fuldt fortrolig med sugarbased ånd. Vores eksperter udvælge de bedste krydret rom til kaminen sipping denne juletid.

Nem salatdressing opskrifter til Make Du Glade for at spise din Greens

Nem salatdressing opskrifter til Make Du Glade for at spise din Greens

Lær at lave den bedste hjemmelavede salat dressing opskrifter til at fikse op dine salater og greens. Super lækker og let at tilberede, youll finde en samling af veganer, lav carb og sunde salat dressing opskrifter til at tage din sunde spisevaner spil til det næste niveau.

Salt eddike kartoffel chips

Salt eddike kartoffel chips

En fejring af den bedste chip smag i verden.

Guide til saltning kød, typer salt mv

Guide til saltning kød, typer salt mv

Gennem årene har vi fundet, at saltning forbedrer konsistens og smag af næsten alle typer kød.

Rollen som kalium og natrium i din kost

Rollen som kalium og natrium i din kost

Tørret tang tilføjer ernæring såvel som smag. Bare en lille mængde tilsat til enhver skål kan tilføje meningsfulde niveauer af mineraler, jod og kostfiber. Dette gør tang og hav krydderier meget mere end blot en anden salt erstatning

Fishermans Wharf Bedste Sourdough brød i San Francisco

Fishermans Wharf Bedste Sourdough brød i San Francisco

Vi er skyld fik du dækket for alt fra brød skåle til flutes. San Francisco er berømt for at have ekstra lækker surdejsbrød, gjort ikonisk af

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.