Hovedstadsregionerne bedst stegte kyllingeled

Federal Donutss Simple, Wickedly Great Business Modelsuperb Fried Chicken og Doughnutshas Bevist så populær, at der nu er flere steder rundt om i byen. Den 24-timers hærdede kylling er dobbelt-stegt for ekstra skarphed og kommer krydret eller glaseret, afhængigt af placeringen, i smagsoplevelser som Chili Garlic og Buttermilk Ranch.

Skift første sætning til: Atlanta-institutionen har gennemgået en række ændringer, men det leverer stadig legendarisk stegt kylling. Bøjet i kærnemælk og stegt i skinkehock-flavored stege fedt, den skarpe, gyldne, fuldstændig vanedannende kylling nu serveres både til frokost og aftensmad på onsdag og udsolgt som regel kl. 19.30.

Ed Lees Fried Kylling på Succotash serveres to måder: stablet med syltede OKRA og Rosewater -scentrerede vafler, derefter færdig med krøller af Salty Manchego og en Drizzle af Maple Syrup Aged i Pappy Van Winking bourbon tønder; Og beskidte, kastet i en funky koreansk honning Gochujang sauce, derefter belagt med blå ost, smuldrede nori chips og syltede Jalapeo.

Beasley's Chicken Honey; Raleigh, NC.

Er der nogen derude, der ærligt, seriøst hader stegt kylling? Svaret på det spørgsmål er nej, fordi stegt kylling er fysisk umuligt at ikke lide. Når det gøres korrekt, rammer det næsten hver eneste rigtige note i den kulinariske bog: ømt og saftigt, salt, crunchy, fedtholdige. Der er en grund til, at det bliver en ting med dyrkelig hengivenhed, er en af ​​de primære grunde, at det er meget sværere at få lige, end du måske tror. Nogle steder, men ikke bare få det rigtigt; de drejer skålen til en transcendent oplevelse. Disse 75 steder gør det bedst.

Der er kun en ting, der kan gøre en perfekt kogt stegt kylling endnu bedre: At være i stand til at spise så meget af det som du vil. Det er aftalen på ANOTORTHWEST Arkansas Institution Monte Ne Inn Chicken, som har betjent sydlige klassikere familiestil i næsten 50 år. Træk en stol og hjælpe dig med alle stegte kylling, bønnesuppe, kartoffelmos, sovs, majs, coleslaw, stringbønner, husfremstillede ruller og æble smør, du plejer at spise. Den stegte kylling er spot-on: kærnemælk-gennemblødt, mudret i mel krydret med masser af sort peber og paprika og stegt til skarp.

Tomkens Bar and Grill, en Milwaukee, Wisconsin, Standby, serverer stegt kyllinghobo-stil, med fries, coleslawand italiensk brød, og den tynde batter, der ikke lader crunchen overpower fjerkræerne naturlige smag. Hvis sauce i ugen sker for at være nutty rooster, lavet af jordnøddesmør løsnet op med nogle med sriracha, gå ikke glip af det.

Lille æsel, en Birmingham, Alabama, Mexicansk restaurant, serverfri kylling med et twist: Det er brevet natten over med en blanding af tre chiles og sprøjtet med en husfremstillet eddike lavet af Morita og Habanero Peppers for at give nogle tilføjet varme.

Kylling og vafler på Indianapolis, Indiana, Maystay Maxinesarejust om perfekt, sparket op ved tilsætningen af ​​søde kartoffel til ævlebatteren og en scoop af husfremstillet ferskenmør på toppen. De store stegte kyllingevinger er vanedannende lækre, og trifecta af ævle, kylling og ferskenmør er ren gustatorisk lyksalighed.

Beliggende nær Logan Circle i Washington, D.., Birch Bary baserer sine forskellige og bedragerisk enkle retter omkring de komplekse smag af sin samling af 555 håndværksmæssige øl. Siden 2009 har det serveret en bred vifte af stilarter og smag, herunder en rimelig andel af stegte lækkerier. Nogle kan blive trukket til den stegte ferskenpie, men den virkelige godbid er den stegte kylling og vafler med smørret pekannødder og Maple-Chicken Jus serveret under brunch. Det er lidt sødt, lidt salte og super-crunchy.

Bottle Bondâ inâ Bardstown, Kentucky, serverer en virkelig autentisk sydlig stil stejst kylling, lavet med top-notch ingredienser og en deft hånd. Kyllingen her er brineret; dyppet i en kærnemælk-æg-blanding; og mudret i mel, salt, sort peber, hvidløgspulver, løg pulver og Cayenneâ, før de blev stegt den gammeldags måde, i en støbt stegepande. Det er svært at få støbejern stegt kylling højre, men dette sted rammer neglen på hovedet. EN

Der er ingen argumenter for, at kylling er det mest populære kød i verden, spist i forskellige former og former. Men dyp det i dej og steg det, og det bliver noget helt specielt. Med det i tankerne har vi indsnævret de bedste stegte kyllingeled i landet. På grund af COVID-19 skal du sørge for at kontrollere lokale rejsebegrænsninger, herunder rejseværdier og individuelle websites til din-in, take-out og leveringsmuligheder, inden du besøger.

Arizona: lo-lo's kylling vafler, forskellige steder

Denne restaurant kan se beskeden, men det tjener nogle af de bedste kylling, du muligvis kunne finde. Med en historie, der går tilbage fire årtier, er restaurantens kyllingesdeepbrun skorpe de ting i lokal legenden. Serveret familie-stil, alt-du-can-spise måltid inkluderer hjemmelavet bønnesuppe, grønne bønner, sweetcorn, mosede kartoffel og sovs, hjemmelavede kiks, og selvfølgelig deres velsmagende stegte kylling. Kunder elsker at vende tilbage her takket være de hjertelige portioner, venlig service og afslappet atmosfære.

Hvis du vil fokusere på kun to ting, skal de begge være fremragende. Heldigvis serverer Roscoes fremragende kylling og fluffy, perfekt gyldne vafler, som fans af denne lafavourite ved. Det blev grundlagt i 1975 og har nu steder spredt i hele det sydlige Californien. Sørg for at slukke din kylling og vafler med lashings af smør og sirup, eller gå til en salte mulighed som Sir Michael â € "en kvart kylling smothered i sovs og løg og serveret med grits og en fluffy varm kiks.

Greers Kylling i Bristol er blevet stærkt bedømt blandt kunder, da den først åbnede i 1960'erne. Den lille shack serverer sydlige stil kyllingebryst, tromler, lår og vinger samt varmt og koldt stegt kylling og en række lækre sider som Mac ' ost, bagt bønner og kartoffel med sovs med sovs.

En ægte Atlanta institution, denne gamle timer har eksisteret siden 1947, der serverer fremragende stegt kylling, som kunderne fortsætter med at komme tilbage til. Opskriften til succes Her er enkel Kyllingen er brintet i 12 timer, håndpåbulet og friskfrit. Den smarte version, med kyllingen serveret på ris med generøse lashings af Pan Gravy, er lige så god. Der er sider som kandiserede yams, stegte okra og collard greener for at fuldføre måltidet.

Når det kommer til restauranter, kan udseende bedrage. God mad kan komme fra næsten ethvert køkken, om restauranten er fancy eller ej. Det er de beskedne pletter, der ofte forbereder nogle af de bedste stegte kylling, måske fordi stegt kylling er en beskeden skål selv. Vi undersøgte kundeanmeldelser og ekspert anbefalinger for at finde stegte kyllingeled i hver stat, der tilbyder fantastisk kylling i en uhøjtidelig atmosfære. Næste gang du er i humør til sydlig stil stegt kylling, tjek disse hul-in-the-wall-leddene, walk-up vinduer, drev-thrus, lastbilstoppesteder og tankstationer til en spand stegt godhed og måske en side af kartofler, mens du er på det.

Luvernethe stegt kylling på kylling shackis en smuk gylden farve med kød, der falder lige fra benet. Det er også utroligt billigt: ​​Gå til frokosttid, og du betaler kun $ 3 for kylling og $ 1 for Soul-Food-sider som Turnip Greens, Fried Okra og Field Peas. Sørg for at spare plads til tærte eller bananpudding.

AnchorageFor en tung dosis nostalgi serveret op med stegte kylling og hamburgere, hoved til heldig wishbone. Det åbnede i 1955 og stadig sport et retro tegn, diner føler og familievenlig atmosfære. Grib et 3- eller 5-delt måltid, eller en spand kylling til at tage hjem. Vask det ned med en berømt milkshake i smagsoplevelser som rodøl, orange og jordbær.

Gå videre og gobble op den traditionelle sydlige menu af cornbread, mac og ost, greener og fersken cobbler på denne lille restaurantkæde, men sørg for at spare plads til hovedbegivenheden. Kylling og wafflesare serveret 10 forskellige måder, så uanset om du kan lide mørkt kød eller hvidt kød, kan du finde et måltid, der er perfekt for dig.

SacramentoTori s placeis simpelthen en lille bygning med en walk-up bestilling vindue og en lille overdækket veranda, hvis du ønsker someplace at sidde og spise. Sydlige mad og gumbo er specialiteter, sammen med stegt kylling, der er belagt med krydderier med en forrevne, sprød skorpe. Den herlige cornbread er også et must-have, som det er varmt-vand stil, så det ligner mere en pandekage end et brød.

Colorado SpringsLocated i en tex-stil gård bygning på en ranch, Juniper Valley Ranchis en familievirksomhed, der startede i 1951. Kylling er stegt i store støbejern skillets og serveret familie stil med hjemmelavede kiks og apple smør, okra gryde , slaw og kartofler og sovs. På torsdage og søndage, kan du få kyllingen med en Nashville-stil hot glasur. Vær opmærksom på, at

SouthingtonForget grillen i Hen House'sname fordi stegt kylling er, hvad de er kendt for. Kyllingen er frisk stegt, når du bestiller det, så mens det tager et par minutter at lave mad, det er leveret frisk, varm og sprød. Striben mall placering med håndmalede skilt over tælleren er ikke meget at se på, men du vil blive stirrer på din kylling alligevel.

Men hvordan startede det hele? Mindi voksede op spise stegt kylling på restauranter som The Colonnade og Mary Macs Tea Room i Atlanta. Som for Daryl, han fik sin første smag på Kentucky Fried Chicken, Popeyes og lokale pletter ligesom læsning Terminal marked i Philadelphia. Det var ikke længe efter vi mødtes i 2006, at vi opdagede vores fælles affinitet for gylden brun fugl.

Hos Dooky Chases og Willie Mae Scotch House i Trem kvarter, er en ny generation madlavning op standarder som Collard greens og mac & ost ud over røde bønner og ris på mandage. Theyre også stegning nogle af byens bedste kylling.

Vi var glade for at gå til Trem i vores søgen efter at spise fadet døbt Best Fried Chicken og lige så glad for at forbrænde et par kalorier efter vores mission var opnås . Lever op til et verdensomspændende ry foreviget af følgesvende som den afdøde Anthony Bourdain, Willie Maes kylling formået at være samtidigt sprød og lidt salt på ydersiden og fugtig og super saftigt på indersiden.

Willie Maes Scotch House og dets nabo Dooky Chases har begrænset timer, men theyre ikke de eneste stegt kylling steder i byen. Coops Place ligger i hjertet af det sagnomspundne franske kvarter, tjener uhyrligt velsmagende Cajun stegt kylling til at gå med sin populære jambalaya. Denne dybe bænk af stegt kylling muligheder bør ikke være nogen overraskelse NOLA er den by, hvor de Popeyes stegt kylling kæde startede efter alle.

Den fire måde har en fascinerende historie der går forud for borgerrettighedsbevægelsen. Et sikkert sted til multiraciale honoratiores at spise sammen i løbet af flygtige gange, serveret i restauranten stegt kylling, stegt grønne tomater, stegte havkat, majroer, kogt okra, mac ost og fersken skomager til folk som Elvis Presley, Isaac Hayes og Martin Luther King. Efter at have spist alle disse ting, vi elskede restauranterne sprød stegt kylling mest af alt.

Åbn siden 1953 i nærheden Mason, Tennessee, Guss World Famous Fried Chicken ikke ankommer i Memphis, indtil årtier efter fire måde sat sig sine spor i historien. Konfektion for tabte tid, den populære restaurant sælger en uhyre mængde krydret stegt kylling, søde bages bønner og coleslaw. Efter at have ventet i kø, vi stikprøven det hele plus mac ost og skak kage for god foranstaltning.

KFC er universel stegt kylling kæde, men ikke være så hurtige til at stick med, hvad du ved. Mens Colonels kylling er en klassisk, er konkurrencen varme op, og det kan bare være at få for varmt i køkkenet. KFCs udbenet kylling er konsekvent tør, og den opdræt er kedelig i forhold til de straks skelnes varianter af konkurrenterne. Siderne overstråle hovedretten deres underskrift kartoffelmos med sovs er kendt for god grund, og deres kartoffelbåde har ofte en crispier skorpe end vingerne. Desværre, deres kylling er et tilfælde af kvantitet frem for kvalitet.

Vi er på vej ind finger-lickin god område. Wingstop er en af de få fast food restauranter engageret i kunsten af vingen, og de er på noget. Kæden er oplever hurtig vækst, med over 1.250 butikker åbner rundt om i verden. Deres smag udvælgelse matcher full-service konkurrenter som Buffalo Wild Wings, men til en lavere pris punkt, med hurtigere service og sammenlignelig kvalitet. De har alle de klassikere som Buffalo, Hickory BBQ og Louisiana tør gnide, og eksperimenterer med nye, mere dristige varianter gerne Ancho Honning Glaze og Harissa Lemon Pepper. Hvis du ikke har hørt om Wingstop endnu, vil du snart.

Raising Canes er den anden Louisiana-baserede stegt kylling kæde. De har en solid treenighed af kylling fingre, crinkle frites og Texas toast, men hvad virkelig indstiller Canes fra hinanden er det kyllinger bedste ven â €”Cane Sauce. Blandingen af mayo, ketchup, Worcestershire, sort peber og hvidløg er en perfekt melange af tangy og rige, med et strejf af sødme. Det er den ultimative smag følgesvend til krydderier i deres fingre og crinkle frites. Vaske det alle ned med en slurk af deres hjemmelavede limonade og du er oplever Raising Cane 's på sit fineste.
Nyankomne

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Deep Fried Rockfish opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Chokolade Flødeost Frosted Brownies

Chokolade Flødeost Frosted Brownies

Flødeost brownies er en showstopping dessert med kun en lille ekstra indsats eller tid. Opskriften er den ultimative mashup af dekadent chokolade og tangy cheesecake topping hvirvlet hele til at levere den optimale bid.

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Få GRATIS bedste frosne kyllingepatties nu og brug bedst frosne kylling Pattiesimmediatiatiatiat for at komme ud eller off eller gratis forsendelse

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Krabbe kager udbringning skib højkvalitets frisk og, i nogle tilfælde, frosne krabber kager. Her er hvordan de bedste muligheder sammenligne.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

I dag Køb TGI Fridays Frozen Forretter Flødeost Stuffed Jalapeno Poppers med Raspberry Habanero Dip, 15 ounce. Boks på Walmart. om.

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

Oplev de bedste frosne skaldyr burgere patties i bedste sælgere. Find de øverste 100 mest populære varer i Amazon Dagligvarer Gourmet Food Best Sellers.

Lækker nemme begravelsessandwicher

Lækker nemme begravelsessandwicher

Begravelsestørrelser er lækre skinke og ost skydere Pioneer kvinde begravelse sandwich. Vend denne sandwich til en reuben swap i corned beef eller

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Hvis der er en ostprodukt, der ikke faldt med væggen, er det Spreewald Gherkin. Tyve år efter genforening tegner Brandenburgs behandler sig for halvdelen af ​​hjemmemarkedet.

Nyankomne

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Lær mere

Ofte set

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Indiske fin middag på Opheem, får du et indblik i de indre funktioner i mit sind. Skubber grænserne med indiske varianter.

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Sommeren er teknisk fem uger væk. Men efter pandemien vinter weve havde, er det virkelig for tidligt at nyde alle ting, der vækker glæde og solskin Nej, selvfølgelig ikke. Her er nogle af Amerika bedste spiritus fagfolk ryster op deres foretrukne gin cocktails. Du bør også.

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Jeg kender dens en temmelig grundlæggende cocktail, men det betyder, at gin skiller sig ud. Så hvad ville du foreslå som den bedste gin til at bruge i en Tom Collins problem ...

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Den bedste glutenfri Kaffe Kage er en fugtig glutenfri kage med en kanel hvirvel i midten og toppet med en strudel topping.

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Vi er skyld fungerede vores glutenfri spinat Gnocchi med en lækker beføjes sauce, men dens lige så velsmagende med varm smør eller olivenolie.

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Vegan glutenfri surdejsbrød opskrift lavet med fuldkorn glutenfri mel og en brun ris baseret glutenfri surdej starteren at han skal give kræver æltning eller gær.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne gammeldags gullasch er fyldt med grøntsager og oksekød, for en solid vinter måltid.

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Sear og syde alt fra den perfekte bøf til chargrilled peberfrugter med vores pluk af de bedste bageplade pander

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.