Tag dette grundlæggende brød og gør det mere lækkert og nemt Gæren bliver automatisk tilføjet til den perfekte timing, så der er ingen bekymringer om at messe op. Opret det perfekte, fluffy brød, hver gang og bask i den beroligende aroma, da det bakker.

En besøgende på min Facebook-side bad om en opskrift på jordnøddesmørbrød. ID havde aldrig engang jordnøddesmørbrød, men jeg kunne bare ikke få hendes anmodning ud af mit sind. Så jeg gjorde nogle undersøgelse og nogle bagning og komme op med denne opskrift.

Jeg brugte den grundlæggende brødindstilling og valgte medium til skorpeindstillingen. Kontroller dejen efter fem eller ti minutter af æltning. Ust OpenThe toppen af ​​brødmaskinen og se, hvordan dejen gør. t bør være en glat, rund bold.

Jeg forsøgte flere opskrifter, alt til midter succes. Det var sådan en downer. Jeg prøvede endda brødblanding, og ganske vist det gjorde okay brød da, men hvad er punktet med at købe brødblanding, ikke? Jeg kan lige så godt købe brød. Så jeg gav op efter et stykke tid og satte maskinen væk og det bare. sad der.

Og det første forsøg på opskriften gav mig. ret godt brød. Meget bedre end noget jeg havde prøvet før. Det var ikke perfekt men: det steg for meget og havde ikke helt nok smag, men teksturen var fremragende luftige og bløde. Men det var godt nok til at begejstre mig, jeg kunne mærke, at jeg bare havde brug for at tilpasse opskriften lidt og fremragende Brød ville være i min rækkevidde.

Nå, det er taget seks ugers eksperimentering mindre gær + mere salt, mere gær + samme salt, mindre gær + samme salt osv. Osv. Og jeg tror, ​​at jeg endelig har spist opskriften på virkelig, rigtig godt brødmaskinebrød.

Ligesom ethvert hjemmelavet brød, forbliver det kun frisk for en dag eller to. Jeg gemmer det i køleskabet efter et par dage for toast, men du ved hvad? Det gør fremragende toast. Alvorligt god toast, næsten den bedste toast nogensinde.

Lad mig fortælle dig, at jeg elsker dette brød! Apple Butter Breadis A Fantastisk Brød, men det er næsten aldrig sket! Dette fantastiske brød til brødmageren er krydret med æble smør, allspice og en dab af honning, og det er ret velsmagende. Den hyggelige ting om brødmagerbrød er du bare lag ingredienserne i brødbeholderen og lad brødet bage. POOF! I omkring to til fire timer har du et vidunderligt brød af hjemmelavet brød. Uh ,. normalt!

Jeg var bundet og fast besluttet på at gøre æble smørbrød ske. Men først, lad mig fortælle dig dramaet omgivende fremstillingen af ​​dette brød. Vi havde selskab sidste weekend til middag og jeg planlagde New England Clam Chowder, Spinat Artichoke Hummus med veggie Dippers, og Mississippi Mud Piealong med et brød af æblemørbrød.

John tilbragte et par timer at fastsætte brødmageren, og jeg troede id prøv igen med et nyt brød. LOAF 2 â € "NEJ GO! Det rejste ikke korrekt. Hvad jeg sagde til mig selv, okay, jeg tilføjer yderligere gær og vital hvede gluten og se om det virker. LOAF 3 â € "NEJ GO! Hvad ikke igen!

God gær har en måde at gøre det, ved du?!?! Nå, den lange og mangel på det var, at jeg ikke havde tid til at få nogen rigtig gode billeder af dette brød, fordi, da jeg skød det ned, var de unge børn, der havde frokost med os, sulte og gulpede det ned, før jeg kunne få nogen. Jeg regnede med, ingen bekymringer, therst være masser tilbage efter Everyones spist. Forkert! Der var to measly stykker tilbage, som jeg lavede John Grib op hurtigt og stash væk, så jeg kunne få et par billeder, men de stykker var dregs! "Dem, der er markeret af padle på bunden.

Hvis du leder efter en stor brød opskrift, der er anderledes end de fleste, men stadig har fantastisk smag og en stor tekstur, så giv venligst denne æble smør brød opskrift fra bedre hjem og haver, den komplette guide til brødmaskine bagning, en prøve . Du vil være så glad for at du gjorde det. Hem, men sørg for at du tjekker din gær først, så du ikke ender med drama som Teresas køkken havde i sidste uge!

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Denne brødmaskine smørbrød opskrift skaber et lækkert brød, der smager slags som en buttery croissant . Mine drenge elsker smørbrød som et sandwichbrød. Jeg kan godt lide det til morgenmad. Som jeg ikke behøver at sprede noget smør på toppen! Mine familys dommer fremragende!

I grunden tager du en regelmæssig mel havregrynbrød opskrift og fyldning af det med ekstra smør. Jeg ved ikke, hvor sundt dette brød er, men det smager godt. Valgfrit â € "Hvis denne lækre smørbrødsmaskine opskrift er for intetsigende for dig, kan du tilføje en spiseskefuld af dit yndlingsspice til blandingen som løgpulver, bøffer, italiensk krydderier osv. Bare husk, det er et brød, der bruges til sandwicher osv. Det er ikke et dessert-type brød. Men hvis du foretrækker en opskrift uden havregryn, kan du måske prøve vores buttery brødmaskine hvid brød opskrift.

Da denne smørbrød opskrift er færdig i en brødmaskine, er det enkelt nemt at lave. Det bør tage dig kun 5 minutter eller så for at forberede, og så lader du brødmaskinen gøre resten af ​​arbejdet. For flere gode opskrifter, besøg venligst Bread Dads Main Bread Machine Opskrifter sektion. Bread Dadâ har også en printbar og PIN-kompatibel opskrift nederst på siden. Hvis du kan lide denne opskrift, håber vi, at du vil efterlade en kommentar nedenfor og give os en 5-stjerneklassifikation. Tak!

Hvis du kunne lide denne opskrift, bedes du forlade en kommentar nedenfor Giv os en 5-stjerneklassifikation. Afsnittet Opskrift Kommentar er placeret nederst på denne side. Dine kommentarer hjælper os med at forbedre præcisere vores opskriftsinstruktioner. Ver, det er altid dejligt at høre fra en person, der har haft vores opskrifter!

I vores Sunbeam-brødmaskine tager bagningen cirka 3 timer til et 2 pundbrød på de lyse farve Basic Bread-indstillinger. Nogle maskiner kan dog variere, og du vil ikke være væk fra hjemmet, når brødmaskinen færdig alarm slukker! Din brødmaskine skal vise dig længden af ​​bagningstiden, efter at du har indtastet indstillingerne i maskinen. Dette giver dig mulighed for at vide, hvornår du skal være i køkkenet for at fjerne brødet.
Nyankomne

Chewy Coconut Macadamia Nut Butter Cookies Lechelle Aldridge

Chewy Coconut Macadamia Nut Butter Cookies Lechelle Aldridge

Yall tog det lige til indkøbscenteret. Grib din jordbær kiwi snapple og din teddy bjørn rygsæk ... var shopping på varmt emne,

Smør Hvidløgskrabbe er rig behandler inspireret af hotspot i Mumbai

Smør Hvidløgskrabbe er rig behandler inspireret af hotspot i Mumbai

Buttery aroma af sprøde krabber og friske curry blade med fugle øje chili gør dette til en udsøgt flavourfuld skål.

Butterfly Pea Flower Powder 100 g. . Oz. Khwans Tea

Butterfly Pea Flower Powder 100 g. . Oz. Khwans Tea

Wilderness digtere, blå sommerfugl ærter blomsterpulver, 3. oz 99 g

Let hvidløg smør broccoli side skål fodring din familie

Let hvidløg smør broccoli side skål fodring din familie

Tjek vores nuværende og kommende menuer. 30MINUTE Opskrifter 6 Ingredienser pr. Skål fra 4. 9 pr. Portion

Crab Masala FRY Opskrift

Crab Masala FRY Opskrift

Dette er en hurtig og nem måde at lave krabber på. Krabberne er pocheret i deres egne juice og slutresultatet er en læbe, der smager krabbe smør hvidløg.

Den bedste banan kage med banan Glasur

Den bedste banan kage med banan Glasur

En banan kage med citron glasur og kokos på toppen.

Butter Kuchen Opskrift Heitzman

Butter Kuchen Opskrift Heitzman

Butter Kuchen Opskrift Heitzman med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

OrangeBalsamic kylling lår med pekannødder og salvie smørpasta

OrangeBalsamic kylling lår med pekannødder og salvie smørpasta

Denne smør kylling pasta er mit twist på en indisk klassiker. Pastaen er kastet i en rig krydret tomatcreme sauce og er fyldt med ømme kylling lår. Alt du elsker om en klassisk smør kylling, men bytte risen til pasta. Det hele kommer sammen i kun ca. 30 minutter også

site vedligeholdelse

site vedligeholdelse

Find ud af hvordan et udvalg af traditionelle tyske fødevarer, både søde og krydrede, udnytte rene sukkerprodukter til funktion og smag.

Nyankomne

Den bedste stegte kylling batteri blanding opskrifter på yummly honning stegt kylling, stegt kylling, chineseamerican stegte kylling

Lær mere

Ofte set

Smør pecan hurtig brød opskrift

Smør pecan hurtig brød opskrift

Denne isbrødopskrift gør en 2ingredient dessert, at din familie vil elske. Gør dette nemme hurtigt brød til enhver fest eller fest

Hjemmelavet 2 Ingrediens kærnemælk Biscuits

Hjemmelavet 2 Ingrediens kærnemælk Biscuits

Let at lave, bløde og smøragtig kiks, der kan være klar i 20 minutter En lille parti opskrift perfekt til 1 eller 2 personer.

Chokolade Brownie islagkage Baskin Robins Opskrifter

Chokolade Brownie islagkage Baskin Robins Opskrifter

Når du tænker på Thanksgiving kalkun kan Baskin Robbins ikke kommer til at tænke for de fleste mennesker.

Smør Pecan Ice Cream Pie Fejring Slik

Smør Pecan Ice Cream Pie Fejring Slik

Smør Pecan is fra Sassy Cow Creamery Indeholder Nødder

ButtermilkBrined kalkunbryst Guy Fieri opskrift

ButtermilkBrined kalkunbryst Guy Fieri opskrift

En stor kalkun bryst sans ben og lår kan være mindre skræmmende at tage på hvis youve aldrig kogt en hel fugl. Her bruger vi den dairycase hæftning kærnemælk til mør fjerkræ.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Fra dybden af ​​en gammel opskrift tin ...

Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream opskrift Ingredienser til denne Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream omfatter smør, salt, pekannødder, hakket, granuleret sukker, granuleret sukker, brun sukker, majsstivelse, ahorn flavored pandekage sirup, æg, slået, mælk, piskefløde.

Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream opskrift Ingredienser til denne Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream omfatter smør, salt, pekannødder, hakket, granuleret sukker, granuleret sukker, brun sukker, majsstivelse, ahorn flavored pandekage sirup, æg, slået, mælk, piskefløde.

Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream opskrift Ingredienser til denne Hjemmelavet Smør Pecan Ice Cream omfatter smør, salt, pekannødder, hakket, granuleret sukker, granuleret sukker, brun sukker, majsstivelse, ahorn flavored pandekage sirup, æg, slået, mælk, piskefløde.

Classic Chicken and Dumplings Opskrift

Classic Chicken and Dumplings Opskrift

Denne rige kyllingefrugt fyldt med gulerødder, ærter, grønne bønner og løg er toppet med kærnemælk dumplings, og er klar i lidt mere end en time.

Creamy smør Pecan Ice Cream Opskrift Cuisinart. om

Creamy smør Pecan Ice Cream Opskrift Cuisinart. om

Find og del hverdagen smør Pecan Ice Cream Opskrift Cuisinart. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.