500 intern serverfejl

Disse folk er familie og rig på essentielle næringsstoffer, herunder vitamin C. Alle disse skal opbevares i den fedeste del af dit køleskab. Broccoli og Bruxelles Spirer vil vare op til to uger, mens kål kan vare op til tre uger.

Hvad gør agurk, sommer squash og zucchini har alle til fælles? De behandles som grøntsager i madlavning, men er faktisk frugter! Med det siges, har de fundet vej på denne særlige vejledning på grund af deres traditionelle anvendelser i alt fra pasta, fries, salater og meget mere.

Selvom din båd har køling, samt lagring af nogle af dine grøntsager uden for køleskabet hjælper betydeligt med problemet med mine køleskabe, der ikke er store nok! Og hvis du ikke har et køleskab, er du nødt til at gemme dem ellers.

Kæmper du for at leve med et lille køleskab? At spise godt med et lille køleskab er et trin for trin kursus fuld af galley-testede strategier, der lærer dig, hvilke fødevarer der sikkert kan opbevares uden køling, hvordan man gør det, og hvordan man maksimerer køleskabets rum, du har. Bare $ 29.

Den gode nyhed er, at der med en smule af omhu kan mange grøntsager opbevares overalt fra en uge til en måned eller nogle gange endnu mere. Nej, ikke alt vil vare så længe "men nok vil, at du stadig kan have nogle friske veggies til at blande sig med dåse!

At have veggies sidste en rimelig mængde tid uden køling begynder faktisk med, hvordan du vælger grøntsagerne i første omgang. Dette er nok den vigtigste del af processen, og den som normalt oversete. Jeg har lært min lektion den hårde vej "Du kan simpelthen ikke gå ind i købmanden, gå til produktionsafsnittet, tag det første, du ser og forventer at kunne holde det i nogen tid uden afkøling.

At vaske, eller ikke at vaske dine grøntsager, når du bringer dem hjem, finder du krydstogter, der er adamantly i begge lejre. Argumentet for vask er at få nogen critters off, før de forårsager skade eller infestere anden mad, og også at have mad klar til brug, når du vil have det. Argumentet mod det er, at producerer varer længst med mindst håndtering og venstre i snavset, det blev trukket fra. Begge sider har fortjeneste.

Generelt vaske jeg mine veggies, om jeg sætter dem ind i køleskabet eller i gear hængekøjer. Selv på landmændsmarkeder fandt Ive sjældent, at produkter, der ikke har været vasket mindst en gang, så det er ikke i sit eget snavs. Men hvis du vasker det, skal du få det helt tørt, før du opbevarer det. Hvis de ikke er tørre, når du sætter dem væk, selv i ventilerede bakker eller gear hængekøjer, vil det ikke helt tørre, hvis det sættes i fugtigt "det vil bare begynde at rådne.

Og som du sætter tingene, skal du tjekke hvert element for at sikre, at det er i god stand. Jeg finder normalt en vare eller to, der skal spises med det samme, som kan arbejdes i menuen Middag.

Opbevaringsområder skal være godt ventilerede, tørre og så mørke som muligt. Bakker skal være noget, der let kan vaskes - plastik fungerer bedst, da du kan bruge blegemiddel på det, og det tørrer hurtigt. Trådkurve og gear hængekøjer forårsage trykpunkter, der skal knuse, så disse behov for at være godt polstret. Når det er sagt, gear hængekøjer generelt er gode til opbevaring af grøntsager, hvis de kan hænges på steder, hvor de ikke vil støde ind i noget i hård sø, men vil bare svinge uhindret.

Derudover skraldespande og andre beholdere opbevaring nødt til at være placeret, hvor du kan se ind i dem for at kontrollere, om produkterne hver dag. Hvis du ser noget thats forslået, sætte det på menuen middag. Alt, hvad du gik glip af, og er nu råd eller støbning behov for at blive smidt ud immediatelyâ €”og beholderen udslettet med blegemiddel.

Avocadoer. De er temmelig modtagelige for blå mærker. Det bedste jeg har fundet til at gemme dem var at sætte dem i rør sokker, så i et gear hængekøje på toppen af robust produkter såsom kartofler eller løg. Hvis du køber dem i forskellige stadier af ripenessâ €”med nogle stadig rocke-hardâ €” kan du nyde dem i løbet af en uge eller mere.

Sommer squash og zucchini. Små dem vare meget bedre end større partikler; de vil vare 10 dage eller nogle gange længere. Hvis de er begyndt at visne lidt, bruge dem i en færdigret i stedet for at spise Rawa €”du plejer varsel at Theyre ikke sprød.

Broccoli og blomkål. Disse kan begge sidste en uge, der giver de aldrig blevet nedkølet. Af en eller anden grund synes de at være rigtig hurtige til at forkæle, hvis de nogensinde er blevet nedkølet og derefter tages ud af det. Broccoli kan få en lille gul og blomkål kan få nogle sorte pletter "bare skære begge ud. Og som med sommer squash, hvis enten begynder at vil, bruge det i en kogt skål, og det vil ikke være mærkbart.

Forkælet kokke mad trend og innovationsteam har skabt korte videoer til HungerandHealth. rg, der spotlight gavnlige måder at forberede produkter på. Denne video har gulerødder, selleri og løg, også kendt som aromater. Denne Trio er en god kilde til mange vitaminer, antioxidanter og fiber, og har immunregulerende, antiinflammatoriske og hjertefødne fordele. Når de er kogt sammen, giver de kraftig smag og en stor aroma til at komplimentere mange retter. I denne video forkæles kokken også tips om, hvordan man laver gulerødder, selleri og løg til at bruge med det samme eller opbevare for senere. Klik på linkene for mere gulerod, selleryand løg opskrifter.

Alle somre slutter på toppen af ​​høsttid, mange mennesker finder, at de har flere produkter, end de kan bruge, hvilket resulterer i en flurry af aktiviteter, der forsøger at dåse, tørre eller fryse det, der ikke umiddelbart ikke kan anvendes. Du har brugt hele sommeren Nurturing din have, og du vil bestemt ikke have det til at gå til affald, men det kan være Udmattende Forsøger at udnytte hver gulerod, vævnt osv. Der er en anden vej â € "sand opbevaring af rodgrøntsager.

Vidste du, at den amerikanske husstand spilder mere mad om året end restauranter, dagligvarer og gårde kombineret? A Bountiful Fall Harvest, selv om en Boon, kan føre dig til at undre sig over alternativt rod vegetabilsk opbevaring. Opbevaring af veggies i sand blev nævnt ovenfor, men hvad er sandopbevaring?

Root vegetabilsk opbevaring, sammen med andre afgrøder som æbler, er ikke et nyt koncept. Vores forfædre eller mødre, der bruges til at opbevare root veggies i en rodkælder, ofte beliggende ind blandt sand. Brug af sand hjælper med at regulere fugtighed, holde overskydende fugt væk fra grøntsagen, så det rytter ikke og udvider dets holdbarhed. Så hvordan gemmer du rodafgrøder i sand?

Opbevaring af root veggies i sand kan udføres på et par enkle måder. Først og fremmest kan du udnytte dine køleskabe skarpe skuffe som en beholder. Start med Play Sand Den fine, vasket type sand bruges til at fylde en børne sandkasse. Fyld den skarpere med et par tommer sand og tuck i root veggies som f.eks. Gullødder, Â rødbeder eller rutabagas samt eventuelle fast-fleshed frugter som æbler eller pærer. Dæk dem med sand, efterlader en smule plads mellem hver, så luft kan cirkulere. Frugt skal holdes mindst en tommer fra hinanden. Vask ikke nogen produkter, som du er sandopbevaring, da dette ville accelerere dekomponering . Bare børste snavs og fjern eventuelle grønne dele som gulerod fronds eller sukkerroer.

Du kan også gemme produkter i sand i et pap eller træboks i en kølig kælder, spisekammer, kælder, skur eller endda en uopvarmet garage, forudsat at temperaturen ikke falder under frysning. Bare følg den samme procedure som ovenfor. Veggies bør holdes adskilt fra æbler, som afgiver ethylengas og kan fremskynde modning, dermed dekomponering . Root veggies, der vokser lodret, såsom gulerødder og pastinetter, kan opbevares på samme måde, i opretstående stilling inden for sandet.

kartofler, gulerødder, rober, radiser, sukkerroer, jerusalem artiskokker, løg, porresandshallots kan alle være sand gemt med fremragende resultater. De vil holde i op til 6 måneder. Inger andCauliflower vil også sand butik godt. Nogle mennesker siger, at Napa kål, Escarole andcelery kan opbevares ved hjælp af denne metode i et par måneder.

Hvad er det? Har du hørt, at tomater er teknisk en frugt? Faktisk er de. Og teknisk set er det også peberfrugter, agurker, courgette, majs og aubergine. Men da tomater er forberedt og serveret som andre grøntsager, snarere end den måde, vi bruger frugter som æbler, bananer og pærer, herunder dem her.

Med asparges, fjern gummibåndene, trim en tomme af bundene og stå op i en glasburk. Ikke crowd dem, selvom. Du skal muligvis opdele en flok på tværs af to krukker. Fyld halvvejs med vand, og dække derefter stænglerne med en plastikproduktionspose og fastgør med et gummibånd. Asparges vil forblive frisk på denne måde i mindst en uge.

For at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke producere for at holde fra hinanden, har vi samlet en liste over produkter, som du bør opbevare på egen hånd, producere, at du bør holde væk fra andre hurtigt modneprodukter og frugter og veggies, som du kan gemme næsten overalt.

Ok at opbevare sammen, men hold væk fra andre hurtige modneprodukter

Vidste du gulerødder werent oprindeligt orange? I det 17. århundrede, længe før de blev vigtige Mirepoix grøntsager, udviklede hollandske dyrkere den orange gulerod til den kongelige familie i Holland. Antropologer mener, at de oprindelige gulerødder var enten hvide eller lilla, og indfødte i regionen på Centralasien, der nu er moderne Afghanistan.

Gulerødder har to karakterer. Clip Top Carrots, som er, hvad de fleste af os bruger i vores køkken, kommer i karakterer 1 og 2. Du vil se efter ensartet farve, ensartet form og en lidt konisk aftagende rod, nogle gange vil du se små hårlignende rødderâ € "Og det er en god ting, det betyder, at guleroden blev dyrket korrekt og ikke er for gammel.

Løg kan være køkkenets mest usungte helt. Du kan muligvis komme væk uden gulerødder eller selleri på hånden, men løg "som hvidløg" gå i næsten alt. nclude mirepoix grøntsager.

Ved opbevaring af dem har grønne løg en kortere holdbarhed end tørre løg på grund af deres delikate greenswe ikke top dem i is længere, men de kan lide det virkelig koldt og virkelig fugtigt. Dette er det direkte modsatte af alle andre løg. Husk, alle andre løg som et tørt, koldt miljø og kan virkelig begynde at miste holdbarheden ellers.

Selleri har fået en hel del popularitet for nylig lige som Kale og blomkål gik gennem deres egen grøntsag Renaissance . Deres seneste skyrocket til berømmelse skyldes løftet i popularitet for juicing, og det ramte faktisk selleri-markedet et stykke tid.

Californien er den førende producent af selleri. Selleri har to USDA-karakterer, 1 og 2, baseret næsten udelukkende af, hvor kompakt og hvor ensartet hovedform er. Du vil have et kompakt hoved, du vil ikke have stænglerne blomstret ud. Du vil gerne se gode grønne stilke, der er faste, glatte og med begrænset bugskader eller gulning.

Selleri kan lide det virkelig koldt og virkelig fugtigt. Det har tendens til at tørre ud og få lunken endnu hurtigere end en gulerod. Eksponering for den køligere blæser vil tørre dem ud, de bliver dehydreret, og det sker hurtigt. At glemme at holde dem lufttæt lige over natten vil resultere i dehydreret selleri.
Nyankomne

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Regelmæssig Lasagne nudler uden kogning opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

College Vegetarisk madlavning Foder dig selv og dine venner en kogebog

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Kan du gøre polenta ud af Masa Harina

Kan du gøre polenta ud af Masa Harina

Bare en lille mængde krydret frisk chorizo ​​gør denne cubanske polentalike side skål mere speciel. Til denne sunde majs grød opskrift, kig efter mexicanstyle chorizo ​​snarere end den tørrede spanske sort.

Sådan bruger du en BUNDT PAN

Sådan bruger du en BUNDT PAN

Bundt kager har et ry for at være vanskelig, men med den rigtige teknik til forberedelse af panden, kan du være sikker på smukke resultater hver gang.

Er Starbucks fylde enhver kop

Er Starbucks fylde enhver kop

Yall ... blev timet. Hvis theres nogen form for linje, vi kan absolut ikke vente på dig til at komme til vinduet med din personlige kop og starte ...

Grillet ribeye med ansjos og Kapers smør

Grillet ribeye med ansjos og Kapers smør

Prøv denne opskrift på New York bøf med Kapers sennepssauce fra PBS Food.

Denne opskrift er af Craig Claiborne og tager 20 minutter. Fortæl os, hvad du synes om det på New York Times Spise mad.

Denne opskrift er af Craig Claiborne og tager 20 minutter. Fortæl os, hvad du synes om det på New York Times Spise mad.

Denne opskrift er af Craig Claiborne og tager 20 minutter. Fortæl os, hvad du synes om det på New York Times Spise mad.

Capital City Law Modern Juridisk Tjeneste

Capital City Law Modern Juridisk Tjeneste

Design, installation og service af brugerdefinerede photovoltaic PV solløsninger til boliger og virksomheder i Sacramento-området.

Nyankomne

KFC tester en ny krydret sauce

Lær mere

Ofte set

Denne forretning var i hans hjerte hovedstad City Co. Cofounder Charles Jones døde fredag

Denne forretning var i hans hjerte hovedstad City Co. Cofounder Charles Jones døde fredag

Charles og Arsha Jones startede den ikoniske D.. forretning i deres køkken.

Capital City Mambo Sauce Anmeldelser Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Capital City Mambo Sauce Anmeldelser Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Køb hovedstad City Mild Mambo Sauce A Washington DC Wing Sauce 12 oz Perfekt til vinger, kylling, svinekød, oksekød og skaldyr 2 pakke online til en overkommelig pris. Få Special tilbyder hurtige leveringsmuligheder med hvert køb på Ubuy den førende internationale shoppingplatform i Holland. B07NBXXDSX.

Fødevarer i Washington DC 12 retter til den ultimative smagserfaring

Fødevarer i Washington DC 12 retter til den ultimative smagserfaring

En Subreddit for dem, der bor i og besøger Washington, DC og det umiddelbare omgivende område. Fugtigheden vil passere, og husk at stå på ...

Caponata Opskrift Spis dine bøger

Caponata Opskrift Spis dine bøger

Niveauerne af søde og sure i Caponata varierer fra husholdningen til husholdningen. I denne version er løg og selleri karameliseret til utrolig dybde af flavorwhich forbedrer over tid.

Mocha Cappuccino opskrift Lækker Easy Kaffe Affection

Mocha Cappuccino opskrift Lækker Easy Kaffe Affection

Cappuccino har mindre mælk, og et stift skumhat, hvorimod Latte har en kort skumhat. Alle en Mokka bringer er tilføjelsen af chokolade normalt sirup. Lær, hvad er forskellen mellem espresso baseret drikkevarer cappuccino, og mokka,

Karameliseret brun sukker grapefrugt

Karameliseret brun sukker grapefrugt

Projektbrunch Arthurkill, Staten Island

Champignon og løg bide appetitvækkere

Champignon og løg bide appetitvækkere

Karameliserede løg og svampe tager kun et par ingredienser til at gøre, men smag så dekadent og gøre en god side skål eller topping.

Karamelliseret løg og Portobello champignon suppe med gedeost Croutons

Karamelliseret løg og Portobello champignon suppe med gedeost Croutons

Jeg elsker svampe og denne opskrift fra Bon Apetit et par år siden fangede mit øje, og jeg har gjort det og gjort og gjort det med et par ændringer her og der og forskellige svampe og blandede svampe, når de foreligger. han aroma og smag er utroligt. Jeg håber du vil prøve det og kan lide det.

Karameliseret løg, champignon og bacon quiche i en patinpan skorpe

Karameliseret løg, champignon og bacon quiche i en patinpan skorpe

Individuelle quiches låne en festlig luft til en weekendbrunch. Hvis du har nogen tilbage, skal du pakke dem tæt og fryezereheated i ovnen, de laver en fantastisk hurtig middag, parret med en grøn salat.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.