Brød budding med Bourbon Sauce My Own Søde Timian

Behov en imponerende og nem ferie dessert? Prøv denne brød budding opskrift. Det er en af de bedste, vi nogensinde har haft. Teksturen er fast uden at være tørt. Tilføjelse rosiner og pekannødder giver budding tekstur og tilføjer smag. Den kanel og muskatnød er subtile forlader vigtigste smag fra smøragtig bourbon sauce. Varm og smøragtig med en svag bourbon smag, det er perfekt til dette brød budding. Denne dessert er så god, du vil finde undskyldninger for at gøre det igen.

Mmmmm! Varianter blev sødlig. Fløde og sukker med vanilje og kanel viklet rundt om tekstur og tang af nødder og frugt og afbrudte med en glat antydning af whisky. Den cremethed WAS udsøgt og yndefuldt afbalanceret med fast, men selv tekstur af brød. Den nødder tilføjede interesse og tørret frugt var buttet og godt, sej .. men pyt om det. Jeg nød det, rosiner og alle virkelig, og har været ivrig efter at prøve at gøre det derhjemme.

Har du nogle gammelt brød youre om at smide ud? Vent lidt! Her er en lækker hjemmelavet brød budding med en bourbon sauce opskrift, der gør en stor dessert. Dens sikker på at være et stort hit med hele familien.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, kan du lade dem i kommentarfeltet nedenfor, eller du kan kontakte os på FYI, vi ikke indsamler eller deler e-mail adresser . Vi vil kun bruge dem til at svare på dine kommentarer eller give svar på dine spørgsmål. Vi er også forpligtet til at lade dig vide, at nogle af vores links er affiliate links. Dette betyder at hvis du klikker på et link og foretage et køb, kan vi lave en lille kommission, uden ekstra omkostninger for dig. Dette hjælper opveje udgifterne til bevare vores hjemmeside. Så hvis du kan lide hvad du har set, skal du sørge for at give os et Ligesom og Del på Facebook og Instagram også. Tak for at læse og held og lykke med alle dine hjemmeprojekter!

Brød budding er ment som en dekadent dessert. Ved hjælp af croissantsand en tung hånd med de tunge creamdoubles ned på ekstravagance. Den gode nyhed: Denne opskrift er også latterligt let at tilberede. Soak rosinerne i bourbon, mens du samler resten af skålen.

Jeg kan mærke gennem blog bølger af universet er der stadig et par skeptikere derude. Lad mig fortælle dig, jeg får det. Begrebet brød budding er en vanskelig idé at fordøje. For mig, Tapioka budding er en opskrift, der er svært for mig. Faktisk, er jeg villig til at gå på post og sige, at jeg vil aldrig forsøge risengrød AKA Tapioca Pudding. Det ser ikke godt ud. Et fad kunne faktisk være stor, men hvis jeg ikke kan komme uden om den måde, det ser ud, vil jeg aldrig vide, hvor stort det egentlig er. Hvis du føler på den måde om Brød budding, lad mig give dig noget, der kan hjælpe dig med at omforme den måde du tænker på brød budding. Brød budding er lidt ligesom fransk Toast gryderet, men med Bourbon og rosiner. Betyder det hjælpe?

Historisk Brød budding er en dessert, der blev oprettet for nøjsomhed formål. I stedet for at smide væk gamle stykker brød, ville kokke tage de resterende stykker, tilsættes lidt sukker, mælk og fløde og det er sådan brød budding blev lavet. Ive ofte hørt de ældste i min familie rave om Brød budding i al sin pragt. Jeg ved, det har været en dessert, at Código så populær som de nuværende desserter, men vi bør ikke give op på desserter af vores fortid, fordi de er fantastiske og store. Hvis du kan lide denne gammeldags Brød budding Opskrift med Bourbon Sauce, vil du også elske mig Peach Brød Puddingwith Vanilla Ice Cream Sauce så godt. Glad at spise!

OK, får bagning! Hvis du elsker brød budding, bør du prøve thisOvernight Lemon-Glaseret franske Toast Bages også. Hvis du er en kanel brød fan, så tjek denne veganer Cinnamon Swirl Brød â € ”du kan endda tilføje rosiner!

Kalorier: 668kcal Kulhydrater: 110g Protein: 11g Fedt: 21g Mættet fedt: 11g Kolesterol: 91 mg Natrium: 507mg Kalium: 410mg Fiber: 5g Sukker: 61 g Vitamin A: 576IU C-vitamin: 1 mg Calcium: 178 mg Jern: 3 mg

Min mest foretrukne dessert af hele tiden må være brød budding. Hvad er ikke at elske? Dens gerne en kanel roll blandet med creme og som regel toppet med en slags boozy sauce. For at sætte en spin på denne klassiske opskrift, besluttede jeg at bruge græskar!

Jeg var i stand til at finde alle de inspiration og ingredienser, jeg havde brug for dagens opskrift på Main Vine, der ligger i Gig Harbor, Washington. Hvis du ikke har haft en chance for at besøge endnu â € "youe in for en godbid. Denne butik sælger alle slags specialitet og lokale ingredienser og til gode priser.

Der er et par måder at spare på dagens opskrift på hovedvin. Først skal du bruge bulkfødevaresektionen! Jeg hentede mine rosiner på denne måde, men de sælger også krydderier, nødder og anden tørret frugt.

Forvarm ovnen til 350, når du er klar til at bage. Nu kan du sætte hele blandingen i en gryderet skål, men for sjov besluttede jeg at opdele blandingen blandt 6 ramekiner. Jeg bruger en stor 10 ounce størrelse, men du kan have brug for 8 hvis du bruger en mindre størrelse. Uanset hvad du bruger, skal du sørge for at vælge ovn-sikker baleware. For nem overførsel til og fra ovnen arrangerede jeg min på en dyb cookie skål.

Mens din brødpudding er bagning, kan du forberede din sauce. Det er hurtigt og nemt. Smelt smørret, visp i melet eller majsstivelsen, indtil det er boblende. Tilsæt mælken, sukker og bourbon. EEP omrøring indtil tykke â € "Dette vil ske som det kommer til koge. Derefter fjernes fra varme og rør i vaniljen og kanelen. Hvis du vil have en tyndere sauce, tilføj mere mælk. For at gøre det tykkere, mere mel. Det er en smuk tilgivende sauce, og du kan tweak det som du går.

2020-04-24 Forvarm ovn til 275 grader, spray en 13 x 9 x 2 â € "tommer bagepande. Hæld brødblanding i til forberedt bagningspande, garnér top med rosiner og kanel, sørg for at trykke i rosinerne. Bages indtil firma i centrum omkring 1. Timer Makers Mark Bourbon Sauce: Tillad smør at blødgøre til stuetemperatur. rom Kytastebuds. Ovestimeret læsetid 3 minutter

2020-05-01 Metode i stor skål, pisk sammen mælken og sukker, tilsæt æg, vanille og bland godt. Bland i tærte brød og blød i flere timer. Forvarm ovn til 275 °, spray en 13 x 9 x 2 in. Bagepande. Hæld pauseblanding i forberedt pande, garnér top med rosiner og kanel, sørg for at trykke i rosinerne. Bages til fast i centrum, ca. 1 time. rom gobourbon. Ovestimeret læsetid 1 min
Nyankomne

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Fransk toast i 3 trin

Fransk toast i 3 trin

Fried brød med kanel sukker Rabanadas

Stegte blomkål steaks

Stegte blomkål steaks

Fans af Greggs Populære bøf bage kan lære at gøre den lækre opskrift fra komforten i deres eget hjem.

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Crisp Belgian Waffle opskrift med 4 hemmeligheder til at gøre disse de bedste vafler nogensinde Simple vaffel opskrift, som alle elsker.

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

Kornbread Snack Jet er scenens navn på Demoria Elise Williams, en træk performer og en af ​​deltagerne i den fjortende sæson af RuPauls Drag Race. Bageriet er åbent, og Kornbread serveres denne L.. Queen er et performance powerhouse med en lækkert sassy personlighed ...

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Dine foretrukne Philly Cheesesteak ingredienser er indlæst i denne yummy fyldte franske brød opskrift

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Lækker orange creamsicle cocktail du vil gerne lave i dag. Super Yummy Orange CreamSicle Drink, der er crowd pleasing. Lær at lave creme drikke

24 Epic Charcuterie Board Idéer Louise Grace Blogs

24 Epic Charcuterie Board Idéer Louise Grace Blogs

Tal om morgenen Glory bygge morgenmaden af ​​dine drømme med en instagram, der er værdigt brunch Charcuterie Board Bursting til Brim med flavorfyldte AM-favoritter. Denne morgenmad græsning board er perfekt til fodring af en sulten crowd, selvom du stadig er lidt groggy.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Morgenmad crpes med æg og cheddar

Morgenmad crpes med æg og cheddar

Søde morgenmad crepes er fyldt med citron flødeskum og frugt. Denne flavorful søde crepe opskrift er perfekt til morgenmad eller brunch.

Scramble æggedede crepes.

Scramble æggedede crepes.

Få skinke og osteagtig æg crepes med sennep sauce opskrift fra mad netværk

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Den mest almindelige morgenmad drikke i USA er kaffe, men dette var ikke altid tilfældet. Før 1900'erne drak de fleste ...

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Disse let ikke-alkoholiske Thanksgiving drikkevarer og slag er sæsonbetonet, festlig og så lækker. Lav enhver mocktail smag som en traditionel Thanksgiving drink med disse varianter.

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Gå ud over kaffe og EUT med klassiske brunchcocktails, familiefriendly juice og sunde smoothies til Jumpstart hver morgen.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Sund og påfyldning bacon, æg og ost muffins, der giver en nem morgenmad eller brunch. Pakket med nærende protein og sunde fedtstoffer

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Ikke tilgængelig Køb Hormel Natural Choice Bacon Club Flatbread Wrap, 2. oz. på Walmart. om.

10 bedste morgenmad flatbread opskrifter yummly

10 bedste morgenmad flatbread opskrifter yummly

Du behøver ikke at lave denne grillede morgenmad flatbread til morgenmad, eller grill det, men ikke gå glip af asparges, bacon, ost æg combo, det er så godt

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.