Pasta chips tager over internettet, så jeg besluttede at prøve at gøre Tiktok berømte pasta chips med kikærter pasta sin en fantastisk måde at vende denne tendens til en sund snack

Denne opskrift im deling for luftfrit pasta chips med krydret pesto er den perfekte chips og dip combowhether du madlavning til en skare eller en stille nat derhjemme. For at lave pasta chips, jeg kogte bue slips pasta al dente, så belagt det med Filippo Berio California Ekstra jomfru olivenolie, krydderier og fint revet parmesan ost. Jeg er så stegt den i Batchesi luft stegt den på 400 i 5 minutter, så vendte jeg hver bue slips pasta chip over og kogte dem i yderligere 3 minutter. Endelig overførte jeg chips til en papirhåndklædeforetplade før gentagelse med den næste batch. Jeg tjente disse med Filippo Berio Spicy Tomato Pesto, toppet med fint revet parmesan. Enhver række filippo Berio Pesto ville også fungere!

Varm luftfriten til 400 grader. Tilføj - ¼ af pasta chip batch i luftfriten. Kog i 5 minutter, derefter flip over og kog yderligere 3 minutter. Overfør de kogte pasta chips til en papirhåndklæde-foret plade.

Krydderier, jeg brugte revet parmesanost, italiensk krydderier, hvidløgspulver, salt og peber til sæsonpasta chips. Du kan bruge enhver krydderier efter eget valg. Jeg har nævnt et par eksempler i posten nedenfor.

Jeg kunne godt lide dem så meget, jeg besluttede at eksperimentere med en række pasta typer og krydderier. I billederne til dette indlæg vil du glutenfri lentil spiralpasta med curry-lime krydderier, hel-hvede bowtie pasta med vegansk ranch krydderier og regelmæssig tortiglioni med sød krydret BBQ krydderier. Af de tre var BBQ tortiglioni min favorit, men de var alle velsmagende!

Når du vælger en luftfrit, bør du overveje størrelse, omkostninger og pålidelighed . Jeg valgte Theninja foodie grillbecause jeg har en familie på fire og ønskede en større kurv størrelse. Jeg kan også godt lide, at denne luftfrit kan grille, Dehydrate og meget mere. Det er dog noget stort, og på den dyrere side.

Ikke at bekymre sig! Hvis du vil have noget mindre eller billigere, er der flere gode mærker og stilarter af luftfrit på markedet. ThisReview af de bedste luftfrit i 2020 kan hjælpe dig med at vælge.

Sæt vandet på at koge, og kog pastaen i henhold til tiderne for at lave mad på pakken koge til al dente, og ikke fuldt kogt, sandsynligvis ca. 9 minutter. Afløb pastaen, når den er færdig, og returner det til potten.

Bemærk: Kogetider kan variere afhængigt af hvilken luftfrit du har; Jeg kogte dette i Instant Pot Air Fryer. Du kan også bruge Ninja Foodie Grill på luftfritens indstilling, eller anden luftfrit, der er tilgængelig. Også: Du kunne bruge store skaller til at gøre chipsene, bowtie eller andre pasta, hvis det foretrækkes.

Bemærk: Kogetider kan variere afhængigt af hvilken luftfrit du har; Jeg kogte dette i 'Instant Pot Air Fryer'. Du kan også bruge Ninja Foodie Grill på luftfritens indstilling, eller anden luftfrit, der er tilgængelig. Også: Du kunne bruge store skaller til at gøre chipsene, bowtie eller andre pasta, hvis det foretrækkes.

I en nylig trend, for eksempel, delte nogen en skummende spin på en klassisk sommerdrisk med en sjov pisket limonadeopskrift. Et par måneder før det besluttede brugere på platformen, at æg skulle betales for en opgradering og Pesto Eggsa Genius Combo af morgenmaden Nødvendighed og de salte grønne saucekangerede morgener for evigt.

Tusindvis af andre tiktokere har hoppet på den bandwagonincluding Maddison Peel, som går af Maddisonskitchen på platformen. Hun brugte Rigatoni til sin version og valgte som mange andre Marinara som en dipping sauce til chipsene. Lyder som den perfekte smag combo!

Lav din egen version af FRIED OLIVE GARDEN Favoritforretter ved hjælp af luftfriten. På blot et par minutter kan en velsmagende og usædvanlig snack være klar til dipping og dunking. Disse små bidestørrede snacks er så gode med alle slags dips og dressinger eller saucer! Og de er en enorm visuel opgradering fra almindelige chips på et picnic eller potluck bord. Så for noget andet, hvorfor ikke prøve at servere en skål af sprøde crunchy pasta chips

Men så fangede jeg vind af den nyeste Tiktok fornemmelse De berømte pasta chips, der er gået viral i de sidste par uger, og jeg måtte bare prøve dem

Tror du, at skaberne af Tik Tok nogensinde forestillede sig, at det ikke ville være kendt for hurtige videoer, men også for at skabe virale opskrifter?! Jeg elsker de sjove danser så meget som den næste person, men du vil ikke blive overrasket over at vide, at jeg faktisk er der for maden, ha! Jeg elsker at se trending opskrifter og lave min egen version af dem. Vi elskede Tiktok Pandekage kornopskrift, men ligeglad med den bagt feta pasta!

Hvilken type pasta at bruge til luftfrit pasta chips?

Theres en god grund Air Fryer Pasta Chips er en viral sensation! En sjov og smagfuld snack, disse churro-stil pasta chips i luftfriten er overtrukket med en sød kanel-sukkerbelægning til en kræftværdig behandler alle vil elske.

Mens de fleste af luftfrit pasta chips ses online, er salte, denne version sætter en sød twist på trenden snakket Churro stil pasta chips i luftfrit, der har den perfekte mængde kanel sukker godhed.

Som disse luftfrit kartoffelchips og luftfritegrønne bønner, er dette snackable behandler perfekt til børn og voksne og gør en stor efterskole, filmnat eller spildags snack. Du kan endda tjene dem op med en dipping sauce for en dejlig dessert!

Når du laver pasta chips i luftfrit, vil alle pastaformer arbejde, men dem med et større overfladeareal er godt til gribning og dypingrigatoni, bowtie pasta. Penne og ziti arbejder især godt.

Tiktok har bragt os en vild mængde lækre fødevaretrends, fra bagt feta pasta til pesto æg. Hvis du i øjeblikket i lockdown og spekulerer på, hvordan på jorden skal passere tiden, foreslår ons, fordi de fleste af de bedste opskrifter involverer en.

Den seneste tendens kan bare være vores favorit endnu, fordi det er bare en anden måde, vi kan nyde pasta til et andet måltid på dagen. Sig hej til pasta chips. There crunchy, velsmagende, let at lave og en langt mere fornøjelig måde at scoop din hummus end den gennemsnitlige krakker.

En anden stor del? Alt hvad du behøver for at få dem til, ligger sandsynligvis allerede i dit spisekammer, så det vil spare dig en tur til butikkerne. Du kan vælge hvilken formet pasta du kan lide, så hvis du er mere af en bue-slips pige end en fusilli fan, kan du vælge det. Personligt vælger wed noget bredt og fladt til maksimal dip-holding kapacitet , men himlen er godt og virkelig grænsen.

Du kan også blande dine krydderier også, hvis du er ivrige efter at spise dem alene. Uanset om du er opsat på hvidløgspulver, chili flager eller bare almindeligt havsalt, kan du skabe et helt nyt måltid hver gang.

Denne pasta chips opskrift er den seneste Tiktok-sensation, og det forårsager en ret røre på sociale medier! Alle gik lige nødder over denne super nemme og dejlige snackidee. Hvordan Ingenialt Det er at vende regelmæssigt pasta til fantastiske crunchy godbidder, der kan smages til din smag, ikke?

Whod har troet, at pastaen vi forbinder med udsøgt Italienske retter kan også være transformeret i disse gyldne brune sprøde snacks? Og ligesom med mini pandekage korn dille, kunne jeg ikke modstå at gøre dem selv. Â Og det levede absolut op til hype! Især når du har nydt med enten en cremet aioli dip eller vegansk mayo og ketchup, hummus eller min favoritâ vegan ost sauce!
Nyankomne

Perfekt Juicy Air Fryer Pork Tenderloin er en lækker entree til særlige lejligheder eller weeknight middage. Super nem opskrift

Perfekt Juicy Air Fryer Pork Tenderloin er en lækker entree til særlige lejligheder eller weeknight middage. Super nem opskrift

Perfekt Juicy Air Fryer Pork Tenderloin er en lækker entree til særlige lejligheder eller weeknight middage. Super nem opskrift

Air Fryer Pork Tenderloin 5 Ingredienser

Air Fryer Pork Tenderloin 5 Ingredienser

Air Fryer Pork Tenderloin Gør en utrolig øm, saftig og lækker svinekød tenderloin på få minutter i din luftfrit. Bare et par ingredienser er alt hvad du behøver for denne hurtige og nemme middag.

Hvordan man laver blåbær omsætninger i din luftfrit

Hvordan man laver blåbær omsætninger i din luftfrit

Buttery, lys og flaky, du vil elske disse airfryer mini omsætninger. De ristede hasselnødder tilføjer lige den rigtige mængde crunch. Pas på ikke at overfylde omsætningen i din luftfrit kurv for at holde dem i at holde fast.

Air Fryer Chokolade smeltet lava Kager

Air Fryer Chokolade smeltet lava Kager

Air Fryer æblecrumble er en nem dessert, der vil tilfredsstille dine sukker cravings. Disse chips er sundere uden raffineret sukker.

Denne jordbær skarpe kommer sammen på ingen tid i luften Fryer. Når jordbær er i sæson, er dette den perfekte dessert.

Denne jordbær skarpe kommer sammen på ingen tid i luften Fryer. Når jordbær er i sæson, er dette den perfekte dessert.

Denne jordbær skarpe kommer sammen på ingen tid i luften Fryer. Når jordbær er i sæson, er dette den perfekte dessert.

Velsmagende ris bolde kogt i luften fryer

Velsmagende ris bolde kogt i luften fryer

Velsmagende ris bolde kogt i luften fryer

Har du hoppet på den nyeste trend i madlavning innovationer endnu?

Har du hoppet på den nyeste trend i madlavning innovationer endnu?

Har du hoppet på den nyeste trend i madlavning innovationer endnu?

Air Fryer Rotisserie kylling Vidunderligt Made og højtelskede

Air Fryer Rotisserie kylling Vidunderligt Made og højtelskede

Kalorik Air Fryer Rotisserie kylling opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

6 Air Fryer Salmon Opskrifter til en velsmagende og nem middag LIVESTRONG. om.

6 Air Fryer Salmon Opskrifter til en velsmagende og nem middag LIVESTRONG. om.

Air Fryer Cajun Salmon Folie Pakker er en nem og hurtig weeknight Air Fryer Opskrift. Denne lave carb seafood opskrift med broccoli og majs er lavet på mindre end 30 minutter og har meget lidt rydde op, perfekt til en weeknight middag.

Nyankomne

Air Fryer Salmon Patties

Lær mere

Ofte set

Lav Marinerede Air Fryer Laks til en hurtig og nem Weeknight Dinner

Lav Marinerede Air Fryer Laks til en hurtig og nem Weeknight Dinner

Lær at luft steger laks på den nemme måde Honning glaseret luft fryer laksefileter er klar på dit bord i 10 minutter, så hvis du er på udkig efter nemme luft fryer opskrifter eller hurtige weeknight middage, dette er det

Keto Luftfrit Salmon kager med Sriracha Mayo, en glutenfri og ketoopskrift fra allrecipes.

Keto Luftfrit Salmon kager med Sriracha Mayo, en glutenfri og ketoopskrift fra allrecipes.

Keto Luftfrit Salmon kager med Sriracha Mayo, en glutenfri og ketoopskrift fra allrecipes.

Sprød salt og eddike smadrede kartofler

Sprød salt og eddike smadrede kartofler

Tjek denne super nemme opskrift på de bedste saltdike kryske kartofler fra Delish.com.

Air Fryer Frosne Crinkle Pommes Fries

Air Fryer Frosne Crinkle Pommes Fries

Luftfritfrosne pommes frites er en sundere version af din faste food favorit, det er så nemt at lave frosne pommes frites i luftfrit.

Air Fryer Okonomiyaki.

Air Fryer Okonomiyaki.

Leder du efter en dejlig let lækker sideskål gør denne stegte kålopskrift i ovnen. Dens buttery blød og sprød omkring kanterne.

Svampe proppet med garlicky, teatralsk rasp lave en perfekt appetitvækker til fester og sammenkomster. Bedst af alt, theres intet behov for gryder, pander eller en ovn

Svampe proppet med garlicky, teatralsk rasp lave en perfekt appetitvækker til fester og sammenkomster. Bedst af alt, theres intet behov for gryder, pander eller en ovn

Svampe proppet med garlicky, teatralsk rasp lave en perfekt appetitvækker til fester og sammenkomster. Bedst af alt, theres intet behov for gryder, pander eller en ovn

Jalapeno Cheddar smadrede kartofler NOBOOILAIRFIRED

Jalapeno Cheddar smadrede kartofler NOBOOILAIRFIRED

En sprød, salt og lækker luftfrit, smadret kartoffelopskrift. Disse sprøde smadrede kartofler gør en perfekt side til din næste stege

Ingefær soja glaseret kylling

Ingefær soja glaseret kylling

Sprød luftfrit sojasauce kylling

Spaghetti Bolognese Calzone.

Spaghetti Bolognese Calzone.

Instant Pot Bolognese Sauce er en hurtigere version af denne klassiske italienske middagsopskrift. Ingen besvær, hurtigere end på komfuret top, men lige så lækker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.