DOS og DONTS af havregryn og diabetes

Derudover, hvad kan jeg lægge i havregryn i stedet for sukker? I stedet for at bruge sukker, kog dit vand med hakkede datoer, abrikoser eller tærte æble til sødme, før du tilføjer havre. Rør i krydderier som kanel, kardemomme, gurkemeje, muskatnød eller endda ras al hanout.

Sænk sukker Instant havregryn, Maple Brown Sugarit er højere i kalorier end pakken ovenfor, men du kan tildele den større serveringsstørrelse på tre ekstra gram. På den anden side har denne ahornbrune sukkermulighed en ekstra tre gram fuldkorn havre, som er fulde af sunde fedtstoffer og protein.

Kan havregryn få dig til at gå i vægt?

Spiser det med for meget sukker jacks op i kalorierne. Så spiser for meget. Tilføjer Wansink, hvis du ikke rigtig kan lide smagen af ​​havregryn, besejrer det formålet med at spise det, fordi du vil finde en anden måde at kompensere, som f.eks. At lægge meget brunt sukker for at gøre det lidt mere velsmagende.

Hvordan kan jeg gøre havregryn smag bedre uden sukker?

Det er rigtigt; Som sund som havregryn kan være, er der stadig almindelige fejl, der kan få dig til at pakke på pundene. Fra overdoing det med ahornsirup til at spise det almindelig, kan havregryn hurtigt gå fra en slankende morgenmad til et blodsukker-spiking, opfedning katastrofe, kunne gøre det til en af ​​de værste morgenmadsvaner til din talje . Her er hvad du skal undgå næste gang du blander en skål til morgenmad. Og når du bliver syg af havregryn, prøv en smoothie. Har du brug for en grund? Hvad med hvad der sker med din krop, når du drikker en smoothie hver dag.

Havregryn er i sig selv relativt lavt kalorieindhold, høj i fiber og højt i protein. En servering af kop tør havregryn lavet med vand sætter dig tilbage 150 kalorier, 3 gram fedt, 27 gram kulhydrater, 4 gram fiber, 1 gram sukker og 5 gram protein. Men selvom det er lavet med fuldkorn havre, er havregryn temmelig carb-tung. For at maksimere mæthed og forhindre pigge i blodsukker, tilsæt lidt mere fedt, fiber og protein til din havregryn. Omrøring i en spiseskefuld møtrik smør gør ikke kun det cremet og lækkert, men det vil også tilføje omkring 4 mere gram protein og 8 mere gram fedt. Kaste i nogle Chia Frø og / eller Almond Slivers vil også gøre tricket.

Starbucks 'Classic Hele Grain Havregryn er en fantastisk morgenmadsmulighed, især når du kun er på Gobut, hvis du bare tilføjer de blandede nødder. Kaste i den brune sukkerpakke, der følger med det, tilføjer i yderligere 12 gram sukker og 50 kalorier. Dette gælder, når du nyder det hjemme; Tilføjelse af brunt sukker, ahornsirup eller bordsukker, kan hurtigt op ad carb-tællingen og spike dit blodsukker. Hvis du har lyst til sødme i din havregryn, skal du vælge frisk frugt og kanel i stedet. En håndfuld blåbær eller hakkede æbleskiver vil tilføje lidt naturligt sukker med nogle vigtige påfyldningsfibre for at holde dig fuld indtil frokosttid.

Selvom vi alle om at tilføje dine egne toppings til havregryn i stedet for at købe en færdigpakket sort, pakker tørrede frugter et ton af ekstra sukker uden den nødvendige fiber af frisk frugt. Kaste i lige af en kop havspray craisiner vil tackle på en kæmpe 29 gram sukker og 33 gram kulhydrater. Sammenlign det til friske tranebær, som kun er 46 kalorier og 4 gram sukker til en hel kop. Craisins er ikke den eneste tørrede frugt, du bør bekymre sig om. Hvis du kan lide at sød din havregryn med datoer som en erstatning for sukker, kan du være i for en uhøflig opvågning. Hver udlejet dato indeholder 16 gram sukkerâ € "men kun 1. gram fiber. Gør din Waistline en tjeneste, og vælg frisk frugt næste gang du pisker op en skål.

De fleste af os voksede op med at drikke mælk, men det betyder ikke, at dette mejeriprodukt fortjener stadig et sted i din kost. Mens nogle af os stadig kan fordøje dyreproduktet, har et flertal af voksne en vis variation af lactoseintolerans, som kan forårsage fordøjelsesproblemer, oppustethed og betændelse, når du fortsætter med at spise mejeriprodukter. Det er ikke den eneste grund til, at du måske vil videregive mælken til dette morgenmåltid. En kop fuldfedtmælk er 150 kalorier og indeholder 16 gram sukker. Skær kalorier og mindsk din risiko for bloat ved at vælge en mælkehuse. Din gennemsnitlige mandelmælk er kun 35 kalorier pr. Portion med 0 gram sukker. For mere smarte morgenmad swaps, må du ikke gå glip af 14 Morgenmad swaps for at gøre vægttab!

For at øge fiberen og proteinet: Vælg rullede havre over hurtige havre. De vil tage længere tid at lave mad, men en halvkop servering tilbyder fem gram fiber og syv gram protein, hvor hurtigt havre kun tilbyder fire gram fiber og fem gram protein. Valsede havre tager også længere tid at fordøje, så de får dig til at føle dig mere mere. Kort tid? Gør disse natten over havre opskrifter natten før.

For at øge fiberen: Skær nogle tørrede abrikoser eller datoer op, kast nogle friske eller frosne bær eller kast i nogle ferskere friske pære eller æble. Chia frø er også sprængende med fiber en spiseskefulde tilbyder fem gram.

Havregryn er faktisk en morgenmad på Champions Hurtig, let, påfyldning og snavs-billige. UT, som med salat og yoghurt, kan et par forkerte sving i topping afdeling omdanne et uskyldigt måltid til en ernæringsmæssig katastrofe. Her er fem havregryn mix-ins for at undgå, og hvad man skal vælge i stedet:

Uanset hvad du gør, skal du fjerne de værste lovovertrædere: tørret frugt med tilsatte sukkerarter, som craisiner eller tørret ananas. Disse er næsten altid lavet med tilsat sukker, hvis ikke også et kunstigt sødemiddel, siger Pennsylvania-baserede RD Gina Consalvo. Vælg altid en frisk frugt i stedet. Har du brug for hårdt bevis? En tredje kop craisiner indeholder en kæmpe 26 gram sukker. En hel kop skiver jordbær? Bare et hår over 8 gram.

Havregryns langtidskompadre er en no-go, hvis du forsøger at rydde op din kost. Brunt Sukker tilføjer nul ernæringsmæssig værdi VÆLG Masser af tomme kalorier, der vil ratchet dit blodsukker. Hvis du har brug for at tilføje et sødemiddel ud over frisk frugt, vælg en naturlig som ahornsirup eller honning. De er stadig høje i sukker og kalorier, men i det mindste kommer de med gavn af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Men se dine serveringsstørrelser: "En teskefuld af disse sødestoffer er ok, men vi har tendens til at overhælde," siger Lisa Young, PhD, RD, ernæringsprofessor på New York University og forfatter af del telleren. "Og før vi ved det, har vi spist flere kalorier fra sukker end havregryn." Alvorligt: ​​2 spiseskefulde honning har flere kalorier end en pakke øjeblikkelige havre.

Jeg er overrasket over at høre, hvor mange mennesker, bange for sukker, beslutter kunstige sødestoffer, er vejen at gå i havregryn, siger Wendy Basilian Rd, forfatter af Superfoodsrx kost. Bare hold det rigtigt. Hvis du har brug for mere sødme, prøv Stevia eller en ikke-sukker-tilføjet frugtkompot.

4 Nej Anmodning om Eller rådgivning vedrørende medicinske bekymringer - herunder en sygdom, tilstand, smerte, Diagnose , Procedure, Behandling, Test, Recovery, Høring eller Lab-værdi. Medicinsk bekymringsrelaterede spørgsmål bør rettes til en læge, diætist eller anden kvalificeret og licenseret sundhedsudbyder

5 Ingen personlig ernæringsforespørgselsindlæg. I stedet spørger i den del af / r / Ernæring ugentlig Personlig Nutrition Diskussion klæbrig indlæg kommentarer - Hvis dit indlæg indeholder personlige kontekst det vil blive fjernet, ingen undtagelser .

6 Nr blogspam og / eller selvpromovering - Undgå trafik til, linke, eller diskutere ting, du er tilknyttet, herunder dine websteder, videoer, mediekanaler, bøger, artikler, marked eller udviklingsforskning, undersøgelser, din skabelse osv selvom det er gratis. IRB godkendte undersøgelser kan godkendes, hvis en anmodning er sendt til moderatorer .

Som man vedtager en fit livsstil, vil du sandsynligvis også hører udtrykket ren spise bliver slår om. Nej, det betyder ikke at sende middag gennem skylning. Tværtimod, det står for at spise din mad i deres mest naturlige tilstand, før maden processorer amok med dem.

Men før du dykke ned og begynde at spise op uanset havregryn du kan finde, huske på, at ikke alle havregryn er skabt ens. Du sandsynligvis allerede ved, at du skal undgå supermarkedet velassorteret aromatiseret havregryn, da denne sort vil pakke i alt for meget tilsat sukker. Men hvad med når spisning?

Flere og flere restauranter tilføjer havregryn til deres liste over menu tilbud, som de kender flere og flere mennesker gør det sunde valg. Hvis du ikke er forsigtig, men kan det sunde valg ikke være så sundt alligevel.

Dette kan bestilles som serveres eller med brunt sukker smuldre eller frugt tilføjet. Gå med som-tjente variation og du vil tage i 290 kalorier, 4 gram fedt, en kæmpestor 60 gram kulhydrater og 8 gram protein.
Nyankomne

Sunde ahorn brunt sukker havregryn 15g

Sunde ahorn brunt sukker havregryn 15g

Shop Quaker Oatmeal Instant Maple Brown Sugar Value Pack 181.51 oz fra Safeway. Gennemse vores brede udvalg af havregryn Hot korn til levering eller kørsel gå for at hente i butikken

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Blød og chewy brune sukker havregryn cookies Disse er dejlige små skatte. De er oatty og søde, lidt sprød på ydersiden og sej blød

Kogt Peanut Butter Glasur

Kogt Peanut Butter Glasur

Denne jordnøddesmør frosting er kogt over en ovn, så dens let spredes på din favorit kage.

Sød og røget grillet svinekød tenderloin grillkammerater

Sød og røget grillet svinekød tenderloin grillkammerater

Dette brune sukker, hvidløg og urt svinekød tenderloin er saftigt og ømt på indersiden, og med en sød og garlicky skorpe på ydersiden, kun 45 minutter fra start til at afslutte sin fulde af fantastiske smag sødt brunt sukker, et antydning af hvidløg, timian , Oregano og rosmarin. Ingen marinade eller searing kræves

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Inspireret af rosiner og krydderier af øjeblikkelig havregryn bruger denne opskrift stålhøje havre og tørrede tranebær til at hæve en fodgænger morgenmadsprodukter til noget specielt.

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Grillet tritip er flavorful og saftig bøf, der er perfekt til fodring af hele familien. Bare tilføj din yndlings tørre gnidning for et velsmagende måltid.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Køb billetter til FRIES FØR GUYS Brunch på Tonight Josephine Shoreditch London. Billetter og information til FRIES FØR GUYS Brunch Denne begivenhed har fundet sted. i London.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Candied Jalapenos havde klæbrig sød varme til denne friske tage på grøn gudinde dressing og familieret avocado toast.

Nyankomne

Wonderful søndagsbrunch Anmeldelse af The Tai Pan, Hongkong, Kina Tripadvisor

Lær mere

Ofte set

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

Springbrunch sæson opfordrer til de friskeste, klareste cocktails og mocktails til at supplere dine brunch menuer.

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Im tænkning om en menu til min årlige Super Bowl Party. Bror W sendte mig nogle North Carolina trak svinekød til jul, og vi gemte det for partiet, men jeg tror ikke itll være nok. Så siger jeg til mig selv, ville Brunswick Stew være en perfekt akkompagnement. Vi bruges til at spise, at en masse

Brunswick gryderet opskrift

Brunswick gryderet opskrift

Dette er en traditionel Brunswick gryderet opskrift, der bruger sidesten trak svinekød og ituskårne kylling. Denne opskrift bruger op dit spisekammer poster

Gammeldags Brunswick Stew Syrup og Kiks

Gammeldags Brunswick Stew Syrup og Kiks

Til OKRA, eller ikke til OKRA bacon eller oksekød eller hverken tykt eller tyndt varmt eller mildt Virginia eller Georgia, er det de spørgsmål, der forsøger at lave koge sjæle.

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Ristet Quinoa, Earthy Brussels Spirer og Ansjos Butter Par sammen i denne lækre side skål.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lys salater og slaws er altid en velkommen tilføjelse til ferienuen, lige ved siden af ​​de traditionelle gryderetter, vi alle kender og elsker. Denne Bruxelles Spire Slaw er så lyst og frisk, du vil gerne gøre det hele året rundt. Valnødder og appelsiner kan subbes til pekannødder og pærer.

Balsamiske stegte brusselsspirer og gulerødder

Balsamiske stegte brusselsspirer og gulerødder

Brændte Bruxelles Spirer og gulerødder er nemt at lave. Følg dig godt om at tjene denne sunde, sprøde skål til din familie.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Få fuldkornspaghetti med brusselsspirer og svampe Opskrift fra Food Network

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.