Picklebrined stegt kylling

Når du har leftover pickle juice, er det ikke spild, ikke at bruge denne lækre fugtige dill pickle-brited kylling er den perfekte måde at bruge op ad leftover dill pickle juice, mens du skaber den fugtige og smagfulde kylling. Nogle hævder faktisk, at en Dill Pickle-saltlage er den måde, som Chick-Fil-A producerer sin fantastiske smagning kylling!

Den officielle definition af ordet saltvand er vand, der er stærkt infunderet med salt. Det høje saltindhold skaber en osmotisk reaktion, som hjælper med at trække smagene af saltopløsningen i kyllingen.

Hvilke ingredienser har du brug for at gøre fugtig dill pickle-brited kylling?

Bemærk venligst, at nogle af mine blogindlæg her på lidt hjem i fremstillingen kan indeholde affilierede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, får jeg en lille provision uden ekstra omkostninger for dig. Se venligst MyDisClaimerfor mere information.

Vil det have en stærk dild pickle smag?

Hvor mange gange har du færdig med en krukke af pickles og så kastede bare saften og krydderier ned i afløbet? Jeg vedder på, at du sandsynligvis har gjort det hver gang du har afsluttet en krukke pickles! Nå, ikke. At salt smagfuld picklejuice er perfekt til brining kylling. Pickle Broed Fried Chicken bruger ikke kun, hvad du ellers ville smide ud, det er også nogle af juiciest, smagste stegte kylling, du nogensinde vil lave.

Når du har lavet denne pickle brined stegt kylling en gang, vil du sandsynligvis gerne gøre det igen på mindre tid, end det kræver at spise en hel krukke pickles for at have leftover pickle juice. Hvad skal man gøre? Nå, bare lav din egen pickle juice saltvand. Du kan tilføje uanset krydderier, du kan lide til saltlage, men heres en grundlæggende opskrift:

Denne opskrift kræver en luftfrit at lave kyllingen, hvilket er meget lettere og mindre rodet end dyb stegning. Det får dig også til at føle dig lidt bedre om at nyde stegt kylling, fordi kalorien og fedttalet er meget lavere. Hvis du ikke har en luftfrit, skal du ikke bekymre dig. Du kan bage denne kylling i din ovn. Placer den breaded kylling på et rack på et bageplade. Hvis du har en regelmæssig ovn, skal du bakke den på 400F i ca. 30 minutter. Hvis du har en konvektionsovn, skal du bakke den på 375F i ca. 20 til 25 minutter. Uanset hvilken ovn du bruger, husk at vende kyllingen over halvvejs gennem tilberedningstiden. Timingen afhænger af størrelsen af ​​dine kyllingstykker, så vær forberedt på at justere tiden i overensstemmelse hermed og kontrollere kyllingen med et øjeblikkeligt læset termometer. Sæt termometeret i den tykkeste del af kyllingen â € "Det skal registrere 165F, når de er fuldt kogt.

Chris Kronner kender burgere. Faktisk har han lavet et navn for ham selv. Og i sin nye kogebog, en burger at tro på, aktiverer Kronner tips, tricks og opskrifter til at gøre den perfekte burger. Nu er klassisk altid pålidelig, men hans burgerkendskab går ud over oksekød "som for disse kyllinglår, der marineres i picklejuice og kærnemælk, så stegt indtil gylden og toppet med en sort peber slaw. Opskriften tager lidt forethought; Du vil gerne sikre, at du har tid nok til at marinere for maksimal ømhed. Men indsatsen er hovedsagelig hands-off og resultaterne mere end det værd.

Reprinted med tilladelse fra 'en burger at tro på: opskrifter og fundamentale' af Chris Kronner med Paolo Lucchesi, Copyright 2022. Udgivet af ti hastighedspress, et aftryk af Penguin Random House.

Denne dill pickle brined sprød kylling opskrift fra hele Smiths er sikker på at banke dine pickle-loving sokker af. Det er sindssygt let at lave og bruger minimale ingredienser. Børn og voksne er helt sikkert at elske det.

Alle de tomme krukker med lækker picklejuice bare sidder der, hvad skal man gøre med det? Hvis du er ligesom mine børn, kan du drikke lige fra krukken. Ja, jeg har fanget dem det. Og ja, jeg har fortalt dem at banke det af, men hemmeligt forstået appellen. Det er denne smukke krukke af salt godhed, og det vil bare gå på spil?

Nåligt som du ved, vil affald ikke ikke have det. Så jeg besluttede at sætte den pickle saltvand til at bruge og bruge det til at smag nogle ting rundt her. Især brød denne pickle crispy kylling opskrift. Men det fik mig til at tænke .. Hvad mere har folk brugt deres resterende pickle saltvand til? Nå, en martini for en! Det lyder lidt mærkeligt, men når du tænker på det med hensyn til en beskidt martini, giver det mening. Jeg har ikke prøvet det, men id være åbent for det.

Jeg anbefaler at bruge et præcist madlavningstermometer for at angive, hvor længe du vil lave dine kylling lår til. Kylling skal koges til en indre temperatur på 165F. Når du når det indre temp, broil kyllingen i et øjeblik og fjern panden. Glem ikke ovnen Mitt!

Side retter til par med din pickle brined sprød kylling

Ja. Du skal blot tilføje yderligere salt og et stænk af eddike. Beløbene for det vil afhænge af, hvor meget pickle saltopløsning du har. Du kommer til at finde ud af, hvor meget på egen hånd, men id starter med teskefuld.

Kyllinger Største magt er dens evne til at bevare smag, hvorfor du regelmæssigt skal forberede dit fjerkræ i en salte saltlage. En sådan saltvand blev omfavnet af alle fra Bonbon Appà © Tittokfc: Pickle Juice.

Før du køber en krukke af pickles bare for deres jojus, overvej at lave nogle selv. Dens hurtige, dine pickles vil smage bedre, og du vil have dine egne hjemmelavede at spise med kyllingen. Heres en opskrift, jeg bruger til at pickle kirby agurker.

Ingen tid til alt det? Intet problem. Pickling Juices kommer i to hovedformer: Fermenteret og salt og eddike. Begge arbejder for at bevare grøntsager, men kun sidstnævnte vil gøre, når det kommer til at brinke kylling til stegning. Heldigvis er de fleste butikskøbte pickles af Salt-and-Vinegar sorten.

Uanset om du lavede din picklejuice eller fik den i butikken, skal du nyde dine kyllinglår i løsningen. For mindre rod hælder jeg saltopløsningen i en krukke eller blandeskål, og læg min kylling i den nyligt ledige beholder. NCE Kødet i krukken, hæld din saft tilbage. Hvis du kan, lad det sidde over natten eller mindst to timer.

Inden for kødet spredte vores uncoiled proteiner ud som et net. I mellemtiden kommer saltvand ind i kyllingen gennem osmose. Da vores proteiner er jævnt fordelt, passer saltvand molekyler hullerne i vores proteinnet. Når fugt er Distribueret som dette i kød, skaber det den flaky, Fall-Apart-tekstur vi kigger efter i Tender Fried Chicken.

Pickling krydderierne gør det ikke til midten af ​​kødet; Forbindelserne i krydderierne er alt for store til trænge ind i det kød, der dybt. De binder dog til ydersiden af ​​kyllingen og tilføjer en pickles tartness til den endelige smag. De også bidrager til en farve og en salig kvalitetsvia, hvad der hedder Themaillard-reaktion. Når syrer og sukkerarter på ydersiden af ​​kyllingekødet ramte vores styers høje temperaturer, er de brune på samme måde brød, når de ristes. Dette er kendt som ikke-enzymatisk browning og resulterer i salte, UMAMI-smag.

Til hver deres egen, men min præference er en PFC sandwich Ona ristet pretzel bun med smør salat, kewpie mayo, skiver arvestykker tomater, sten jordet sennep, ogâ € "selvfølgelig" skivede dill pickles.

På en gang saftigt, crunchy, krydret og dampende varm, stegt kylling er så tæt på det bliver til en perfekt mad. Så hvorfor har så mange kokke og restauranter tilføjet et nyt element til deres opskrifter? Hvorfor er alle pickling â € "ja, pickling â €" deres stegte kylling pludselig?

Bon Apptit har lagt sin pickle-brede stegte kyllingopskrift ud i verden, og mad og vin har sin egen respektive iteration af skålen. Virksomheder giver os, hvad de tror, ​​vi ønsker, sikkert, men i dette tilfælde kan pickle-fødevaretrenden have utilsigtet blæst dørene åbent på en langt overlegen måde at forberede stegt kylling helt. Lad mig forklare.
Nyankomne

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Hvad er så specielt med brioche skal prøve opskrifter med brioche boller, brød og brød brioche. . . Bare at sige ordet fremkalder visioner om at sidde i en sofistikeret parisisk caf, afslappet drikker duftende kaffe og nibbling på lyset, buttery godhed.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

Nyankomne

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Lær mere

Ofte set

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

Alle de skabeloner, du kan downloade

Alle de skabeloner, du kan downloade

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Disse broccoli cheddar quinoa bites gør en sund snack, forretter eller side, som hele familien vil elske super sjov, let kidfriendly

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse broccoli blomkål bider er kidfriendly og nem at gøre med blot et par ingredienser. Perfekt til snacktid og frokostbokse

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.