Easy Crock Pot Roast Kent Rollins

Dette indlæg inkludererAffiliatelinks. Det betyder, at ATNOODDITIONAL koster for dig, vil jeg tjene en -kommission Hvis du klikker igennem og foretager et køb. Disse er produkter og tjenester, jeg anbefaler, fordi jeg bruger eller stoler på dem. Cookies vil blive brugt til at spore teafiliatelinks, du klikker.

1 En lavere temperatur gør det muligt for kødet at lave mad mere jævnt. Hvis du koger det ved en høj temperatur, ender du med en pænt brunet udenfor, men indersiden vil indeholde en eneste lille del af din ønskede doneness, hvor det meste af det er Overcooked .

2 Jo langsommere du tager for at lave mad, jo mere tid du har for -forbindelsen væv i kødet for at bryde ned, hvilket giver dig en mere ømt stege. Hvad angår det tidspunkt, det vil tage, bruger jeg et sond termometer og glemmer uret. Jeg trækker stegen på omkring 118 grader, og derefter ..

Dette er den slags stege du koger på en dag, når du har masser af ærinder at køre. Du sætter det på, koge med en meget lav temperatur, kør dine ærinder, når du returnerer middag, er næsten klar. Jeg var ude af gulerødder eller svampe, eller jeg ville have tilføjet dem. Du kan bruge, hvad du kan lide eller hvad du har med denne opskrift, det koger og alle smagsstoffer gifte sig som det er madlavning. Buoth er fortykket, rig meget flavorful, alle grøntsagerne absorberer smagene af hinanden. Serveres med Mos kartofler En anden Veggie Sis Schubert's Parkerhouse Dinner Rolls, hvis det ønskes. Awesome komfort mad.

madlavning af en stege Denne størrelse er bedst udført i en støbejern hollandsk ovn, stegepande eller gryde. Lav og langsom fungerer bedst også. Støbejern har tendens til at holde varmen ved en jævn temperatur, da den koger, og nedbryder muskelvævet i stegningen. Jeg er sikker på, at du også kunne gøre dette i en langsom komfur, men jeg elsker at bruge min 15 tommer støbejerns stegepande og låg.

Sprøjt stegepanden eller panden med ikke-stick-madlavningsspray. Derefter ledes stegepande med de skårne og hakkede grøntsager, dog ønsket. Lave en seng af veggies. Tilsæt kvistrerne af timian rosmarin omkring ydre perimeter af stegepanden.

Jeg har forberedt roast beef middage, der langsomt simmeres i en time eller mere. De er lækre, men ikke alle har tid til det. Jeg kan godt lide at lade min stege komme ud af køleskabet i 20 30 minutter til stuetemperatur. Dette giver mulighed for mere endda madlavning. Jeg sørner det med en kombination af salt, peber, tørret timian og hvidløg og løg pulver, så sear det på alle sider i en virkelig varm stegepande. Jeg finder en støbejerns stegepande virker bedst. Det udfører den bedste varme, og jeg kan gå lige fra ovnen øverst til slagtekyllingen.

Når du har seared din stege på alle sider, skal du placere det omkring fem inches fra kedlen. Halvvejs gennem madlavning, drej din stege. Endelig vil du bruge et godt kødtermometer til at kontrollere den interne temperatur. THERMOWORKSTHERMAPEN® MK4 er min go-to. Jeg kan godt lide at tage min stegt ud af ovnen, når det er omkring 10 grader væk fra at blive gjort - 145 grader for medium sjældne og 165 grader for medium. Ikke bekymre dig, temperaturen vil fortsætte med at stige, da den hviler.

Du har sikkert hørt folk sige dette, før du skulle lytte! Skære i dit kød lige Når du trækker det ud af ovnen, vil al din juice løbe ud, resulterende i tørt kød. Gør det muligt at hvile i 10 â € ”15 minutter giver saften tid til at omfordele tilbage i stegen. Hvis du er bekymret for, at din stege bliver kold, telt det med nogle aluminiumsfolie.

Hvis du ser på din stegt nøje, vil du se tråde af Connective væv. Du ikke ønsker at skive parallelt med disse binde- væv. Du ønsker at skære vinkelret , eller mod kornet. Udskæring med korn resulterer i en hård og sej bid. Udskæring mod binde- væv får den til at være mere mørt. Dont tro mig Prøv det.

Leder du efter et par lækre småretter til at tjene med stegen?

Nu er der så mange forskellige typer af stege, som du kan bruge; fra chuck stege, til HØJREB tip stege, til krydset ristet og mere. I dag brugte en bund runde. Hvorfor? Fordi dens billigere! Det har stadig stor smag og gør en saftig, bud stege. Var også ved hjælp af vores trofaste rusten Crock Pot til denne opskrift, så du kan indstille den og glemme det.

Kog højt i ca. 6 timer eller på lav i ca. 8 timer. Afhængigt af størrelsen og tykkelsen af ​​stegen skal du muligvis ændre din madlavningstid. Jeg kontrollerede stegt ca. 5 timer i og reducerede den til lavt i yderligere 1 1 ½ timer. Kog indtil veggies er færdige, og kødet er gaffel og trækker ud af udbud.

Placer den nederste runde stege i en ovn sikker stegefundring og sæt den i ovnen. Reducer varmen i ovnen til 475F og stege i 7 minutter pr. Pund. Sluk nu ovnen og lad den stå i en time uden at åbne ovndøren.

Sense min sarkasme? Først: Stop med at lave mad ved udseende. Beløbene af kommentarer, vi får på vores hjemmeside om en stege, der er for lyserød, er sindssyg. Denne stege blev udført i midten til 130 Â ° F, som er medium-sjældne. Du kan ikke lave mad efter farve, eller du skal ødelægge en stege! Der er masser af videnskab bagved, hvorfor roasts kan se ekstremt lyserød på selv medium doneness, det er ultimative farve, kan blive påvirket af typen af ​​oksekød, dens pH og den del af slagtekroppen kommer fra. EN

Aldrig i mit liv syntes jeg, at jeg ville sende opskrifter til stege oksekød, men efter at have sat dette combo sammen, jeg er temmelig psyched. Endnu en gang er magien i støbejerns stegepande. Nederste runde har tendens til ikke at have meget fedt, så du kan bogstaveligt talt fjerne stegen fra stegepanden og slap panden på ovnen som at gøre saucy efterfølgeren langt nogle af de bedste sovs, jeg har haft, hvor som helst.

Forvarm ovnen til 500 grader så højt som det vil gå. Brug Konvektion Roast, hvis du bruger en konvektion ovn. Det hjælper med at lade stegt komme op til stuetemperatur, siger dette er et must, men jeg bekymrer mig ikke for meget om det.

Brug et kødtermometer til at teste for doneness. Du behøver ikke, men det får i det mindste dig i ballparken, om du har en blodrød stege på dine hænder eller Overcooked -Shoe læder, og du skal bestille tage ud i stedet i stedet Kan bruge en digital, men jeg har brugt det samme enkle Cooper-termometer i de sidste 20 år. Det skal være lavere end måltemperaturen, du skyder for, da vi vil telt med kødet, og det vil holde madlavning. Jeg tilstræber omkring 135 grader og poke kødet i et par pletter, indtil sonden rammer midten. Det vil fortsætte med at lave mad internt efter at du har telt det.

Efter 4-5 minutters simmering vil saftene tykke lidt. Jeg kan godt lide at være i stand til forsigtigt at skrabe stegepanden med en træske og være i stand til at se bunden for et par sekunder, der giver stor konsistens til sovs.

Tilsæt koppen af ​​bouillon og lad begynde at koge lidt. Prep en opslæmning af majsstivelse og waterabout 2 spsk majsstivelse til 1/4 kop vand. Tilføjet bonus, du kan se mærket af vin, jeg bruger i dette billede.

Hæld langsomt halvdelen af ​​opslæmningen i de boblende juice, mens du rører med træsked. Vente. Rør grundigt. Hæld ikke det hele på én gang, eller du getta klumperne! Capisce? Dette er en kunst, og der er faktisk videnskab bag det hele, men jeg digrerer.

Du kan nu untent stegen og starte slicingthe tyndere jo bedre, men jeg er normalt savle så meget efter de første par skiver, de resterende har en tendens til at være tykkere, så mine gæster plejer at få de første skiver eller jeg lade Familie kamp over dem.
Nyankomne

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

Dette er et maleri af det berømte Boudin Bageri i San Francisco, CA. De er berømte for at gøre fantastiske brød, især surdej og deres brød er en af ​​mine favoritter. På en nylig tur til Bay Area tog jeg nogle billeder af Downtown Store. Jeg følte, at det var så interessant med bagerne hårdt på

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Introduktion til en 3-pakke gave. Den samme verdensberømte suppe serveret i vores surdej brødskåle i vores restaurant på Fishermans Wharf i San Francisco. Bare varme og tjene til et fremragende måltid.

Boudin Original Sf Surdej Costco 2 Pack Brød kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Boudin Original Sf Surdej Costco 2 Pack Brød kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Vi er The Original San Francisco Sourdough. I dag har vi stadig bage vores surdej frisk hver dag ved hjælp af den samme mor dej dyrket fra en guldgravere

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Boudin Sourdough brød på Costco Opskrifter

Home Bistro Boudin.

Home Bistro Boudin.

Rig og buttery, osteagtig surdej crackers inspireret af den berømte San Francisco Bakery.

Få San Francisco Sourdough Opskrift Images Easy Opskrifter

Få San Francisco Sourdough Opskrift Images Easy Opskrifter

Hvis du er stadig på udkig for at hoppe på surdej toget, her er et par steder at komme i gang

Bougatsa Custard Parcels.

Bougatsa Custard Parcels.

Sådan bager og forbereder opskriften på græsk stil custard wienerbrød med filo, også kendt som Bougatsa.

Chokolade Coconut Brownies Opskrift Bounty Brownie Barer Opskrift

Chokolade Coconut Brownies Opskrift Bounty Brownie Barer Opskrift

Rige chokolade brownies med masser af chokolade bounty stykker gennemtænkte brownies.

PIRATE BOUNTY CUPCAKE KIT

PIRATE BOUNTY CUPCAKE KIT

Kokos og mørk chokolade chip svamp, saltet kokos Malibu frosting og en mælkechokolade gitter. Inspireret af SORTEDfoods seneste Bounty opskrift.

Nyankomne

Nem Coconut Ice opskrift Carnation

Lær mere

Ofte set

Bourbon Cherry Soda.

Bourbon Cherry Soda.

En sassy tilføjelse til enhver sommer forfriskning.

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Gamle Forester Bourbon Whisky og Tonic Burlesque Moms

Granatæble og Bourbon er naturlige cocktailpartnere i denne bracing sweettart cocktail, der bare skriger efterår. Den festlige drikke gør den perfekte følgesvend til den osteagtig græskedyp.

Instant pot brune sukkerbagte bønner opskrift opskrifter. ET.

Instant pot brune sukkerbagte bønner opskrift opskrifter. ET.

Maple Bourbon bagt bønner opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Tesco Bourbon Cremer Kiks 296 g

Tesco Bourbon Cremer Kiks 296 g

Bourbon kiks er en aflang biscuit sandwich skabt af to kiks af chokolade smag med en fyldning bestående af chokolade smør fløde.

Mousserende bourbon pære cocktail opskrift

Mousserende bourbon pære cocktail opskrift

Denne nemme frosty cheerwine drink opskrift er sikker på at tilfredsstille på din næste baggård BBQ. Blend Cheerwine Ice Cubes med Bourbon. god fornøjelse

Bourbon Caramel Peach Ice Cream Buuck Farms Bageri

Bourbon Caramel Peach Ice Cream Buuck Farms Bageri

Darling ned syd gør en simpel ahorn Bourbon Caramel opskrift, der har en dejlig skarphed af Bourbon med silkeinden af ​​rige karamel.

13 klassiske bourbon cocktails, du har brug for at prøve, ifølge en mixologist

13 klassiske bourbon cocktails, du har brug for at prøve, ifølge en mixologist

Vil du prøve en cocktail, der kombinerer en stor whisky at saldi sød, krydderi, og en håndfuld smag Vores cocktails er sgu let at lave og lækker.

Taj Coromandels æg nog is lige lavet denne juletid en hel masse mere munter

Taj Coromandels æg nog is lige lavet denne juletid en hel masse mere munter

Denne jul, konditor Ravi Varma af La Patisserie, Taj Coromandel i Chennai besluttet at give thisconventional varm drik vi kender og elsker, en sjov twist.

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Den lidende bastardcocktail bruger både Bourbon og Gin. Født i Kairo, blev det oprindeligt kæmpet for tropper, der kæmper i Nordafrika.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.